98
Helldorado (Desperados 2 folytatás)
-
#18 fúá desperados a best
jöhet ez is -
#17 Bannernek:
-
#16 Írsz a [email protected] címre, hogy házigazda szeretnél lenni, vagy megkérsz egy moderátort, hogy rakja be fejlécbe. -
theclub #15 A hivatalos oldal fejléceszerintem megfelelő lenne. De gondolom, csak a házigazda szerkeszthet. -
#14 DE lehet hogy kell hozzábizonyos számú hozzászólás... -
#13 Szivesen öszedobok egy fejlécet ha gondolod, valamikor estefele talán lesz rá időm. -
theclub #12 Fejlécet hogy lehet betenni ide a fórumra? Jó lenne kicsit pofozgatni a topicot. -
#11 hmm elég szép grafikája van így a képeken -
theclub #10 De, van benne FPS nézet is. :) Bár engem nem zavar - gyakran váltogatom a látószöget, mikor hogyan kellemesebb.
Amúgy elkezdtem leszedni Rapidshare-ről a játékot, bár eltart majd egy darabig 1 megabittel. Ha le tudom egyáltalán húzni 48 órán belül...
Amennyiben holnapra lejön, adok itt egy kódot a Rapidshare-hez!!! -
#9 Wow régi szép idők....
Jupíííí
U.I.: Remélem nincs benne 3D.(FPS) -
#8 Hát a coopers revange sztem katasztrofálisan lva szar lett, ez már jobban néz ki, kellemes grafika, és rpg v milyen tehat felülröl nézős, és jo távol is van. Engem nagyon zavart a 3 ben hogy fps ben is lehet tolni, es egy ideig lehet setalgatnia z ember elot mert h felülnézetben egy ideig nem lat meg, meg a fentrol nezted akkor is nagyon közel voltal es nem lehetet belatni a palyat. -
#7 imádom a spagetti westernes cuccokat :D
és ez nagyon szép játék(y) -
theclub #6 Rapidshare elérés esetleg valakinek? Innen le lehet húzni a full német verziót:
Helldorado German Clone -
#5 jujdeszeretttem anno a desperadost =) -
theclub #4
-
theclub #3 A demo kint van, igaz egyelőre csak francia nyelven elérhető. Innen szedhetitek le. Telécharger la démó - erre a menüpontra kell kattintani.
A francia nyelv ne tántorítson el senkit, az összes beszéd angolul van a játékban. Első benyomásaim: szép és gyors grafika, javított és továbbfejlesztett kezelőfelület és irányítás. A hangulat legalább olyan jó, mint az eddigi részekben.
A teljes német verzió kb. június közepén jelent meg, az európai (angol nyelvű) megjelenést november 30-ra datálják. -
#2 f -
theclub #1 Megjelent a Helldorado, amit akár Desperados 3-nai is tekinthetnénk. Egyelőre sajnos csak német nyelvterületen. Nagyon jónak néz ki a video és képek alapján!
Helldorado honlap