98
Helldorado (Desperados 2 folytatás)
  • Dragooon #18
    fúá desperados a best
    jöhet ez is
  • AntiHero
    Bannernek:

• Sadist
    Írsz a [email protected] címre, hogy házigazda szeretnél lenni, vagy megkérsz egy moderátort, hogy rakja be fejlécbe.
  • theclub
    A hivatalos oldal fejléceszerintem megfelelő lenne. De gondolom, csak a házigazda szerkeszthet.
  • seytanisi
    DE lehet hogy kell hozzábizonyos számú hozzászólás...
  • seytanisi
    Szivesen öszedobok egy fejlécet ha gondolod, valamikor estefele talán lesz rá időm.
  • theclub
    Fejlécet hogy lehet betenni ide a fórumra? Jó lenne kicsit pofozgatni a topicot.
  • Brolly28
    hmm elég szép grafikája van így a képeken
  • theclub
    De, van benne FPS nézet is. :) Bár engem nem zavar - gyakran váltogatom a látószöget, mikor hogyan kellemesebb.

Amúgy elkezdtem leszedni Rapidshare-ről a játékot, bár eltart majd egy darabig 1 megabittel. Ha le tudom egyáltalán húzni 48 órán belül...
    Amennyiben holnapra lejön, adok itt egy kódot a Rapidshare-hez!!!
  • AntiHero
    Wow régi szép idők....
    Jupíííí

U.I.: Remélem nincs benne 3D.(FPS)
  • seytanisi
    Hát a coopers revange sztem katasztrofálisan lva szar lett, ez már jobban néz ki, kellemes grafika, és rpg v milyen tehat felülröl nézős, és jo távol is van. Engem nagyon zavart a 3 ben hogy fps ben is lehet tolni, es egy ideig lehet setalgatnia z ember elot mert h felülnézetben egy ideig nem lat meg, meg a fentrol nezted akkor is nagyon közel voltal es nem lehetet belatni a palyat.
  • tigeroo
    imádom a spagetti westernes cuccokat :D
    és ez nagyon szép játék(y)
  • theclub
    Rapidshare elérés esetleg valakinek? Innen le lehet húzni a full német verziót:

Helldorado German Clone
  • Facek
    jujdeszeretttem anno a desperadost =)
  • theclub

• theclub
    A demo kint van, igaz egyelőre csak francia nyelven elérhető. Innen szedhetitek le. Telécharger la démó - erre a menüpontra kell kattintani.

A francia nyelv ne tántorítson el senkit, az összes beszéd angolul van a játékban. Első benyomásaim: szép és gyors grafika, javított és továbbfejlesztett kezelőfelület és irányítás. A hangulat legalább olyan jó, mint az eddigi részekben.

A teljes német verzió kb. június közepén jelent meg, az európai (angol nyelvű) megjelenést november 30-ra datálják.
  • Barney Tech
    f
  • theclub
    Megjelent a Helldorado, amit akár Desperados 3-nai is tekinthetnénk. Egyelőre sajnos csak német nyelvterületen. Nagyon jónak néz ki a video és képek alapján!

Helldorado honlap