Helldorado

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, sikerült elmennem a vonattal! :Ð

Sancho és Sam el kell, hogy jussanak a mozdonyig. Hawkeye kapcsolja le a vagonokat. Így utólag, már felesleges volt egy csomó embert lecsapni, szerintem...
A lényeg, hogy az indiánnal a tõle jobbra (a vonat eleje felé) álló katonához oda kell futni és leütni. Ököllel, nem tomahawk-kal! Én egy kicsit vissza is cipeltem a vonat vége felé, nehogy a mellette állók észrevegyék.
Idõzíteni kell, akkor indulj, mikor még benne vagy a látómezejében, de kezd a vonat felé nézni. Ha jól csináltad, akkor végig tudsz futni míg visszanézne és észrevenne, de akkor már késõ neki. Guggolva indultam, és mikor tiszta volt a terep (nem voltam zöldben), futottam.
Utána már egyszerû, a vagonokban kell elõre jutni. Az elsõ vagonban egy tag háttal áll, ez sima ügy, a nehezítés csak az, hogy kívülrõl belát egy másik, de az is nézeget, így csak idõzítés kérdése. A következõ vagonba átjutni megint csak idõzítés. Egy katona nézeget.
A következõ vagonban szerencsém volt, bementem, a katona meglátott és odafutott lövés nélkül. Kapott egy pofont és lefeküdt. Ebben a vagonban elõrekúsztam, majd automatikusan lekapcsoltam a vagonokat. Ekkor jött a következõ küldetés, találkozó a mozdonyban.
Ekkorra már Sanchoval és Sammel mindenkit likvidáltam a nyitott (második) vagon körül, így gyorsan ment.

Kitartást és türelmet a pályához! A következõ sem lesz rózsásabb! 😄

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nem, marhára meguntam már. A vonatoknál hegyekben állnak az emberek, azokat marhára nem lehet leütni.. lelõni meg nem lehet... full fair a helyzet... ha neked sikerült légyszí adj tippeket! KÖSZI

Az órát, mikor kiválasztod és le akarod tenni, látsz egy zöld kupolát, ez a max. hatótávja. Miutám leraktad, az egérrel még be tudod állítani a hangerejét. Ez is egy zöld kupola, amit addig kell mozgatnod, hogy a kapun túli fickó beleessen. Ha nem éri, akkor nem hallja az órát és nem fog odamenni megnézni.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Nekem a menüben rohad le, ha kb. 1 percnél tovább idõzöm benne. Jönnek apró négyzetek az kép alsó harmadába, majd megadja magát... Játék közben eddig csak egyszer vágott ki. Pont a vagon lekapcsolós pályán.

Beyond silence: Neked sikerült lekapcsolni a vagonokat? Én elég sokat tökölök vele. Ennyi katona összesen nem volt a két részben, mint itt az állomáson! Szerencsétlen Sólyomszem még meg sem tud mozdulni, Sancho és Sam intézi az ügyeket.
Biztosan van más módszer is, de leütöm és kötözöm, akit lehet. Pár óra küzdelem után a mozdonynál lévõ épület padlásán vagyok.

ott nekem is akadt kicsit, bugos lehet, próbáld újra mentéstõl ha van... asszem úgy kell...

Törölt felhasználó
Hali, én rögtön az elsõ pályán elakadtam, amikor Kate-el kicsalogadtam a toronyból a fószert, majd le is ütöttem, de utána Cooper-rel hiába rakom le a megadott helyre az órát, a fickó nem akar kijönni sehogy sem.
Légyszi segítsen valaki.
Köszi.
Hello nem tudja valaki hogy mit kell csinálni a 3. pálya elején? (az indiánnal kezdõdik a vonatot kell lekapcsolni..)

köszi

Prince23
Ez akkor most nem a stratégia?

Prince23
Egész hangulatos kis gém.

Shep
Azt a ... csak sikerült az a pálya, de nem semmi trükközés kellett hozzá, végre megint egy játék ahol agyalni is kell rendesen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Á kutya nehéz ez a játék, IV/1-es pályán hogy lehet feljutni a hajóra Kate-el, mindenhol ott vannak a fekete ruhás majmok, akiket se elcsalni, se leütni, se lelõn nem lehet, szóval esélytelen a dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem vicc az, nehezebb mint az alap volt és ez jó, meg persze rossz is.

Sephi
En imádtam a Desperados játékot de ez egy vicc.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Csak én érzem úgy vagy tényleg rohadt nehéz a játék, az elején nem is annyira, de mikor Santa Fe-ben vagyok Cooperrel meg Katetel.

Sziasztok!
Hogyan tudom a cheatokat aktiválni a játékban?Elakadtam a 4. pályán!Segitségeteket elõre is köszi!
Vki el tunda kuldeni a pro-helld.mds nevu file-t erre a cimre :[email protected] ? Ez a kicsi file ne ijedjetek meg.Elore is koszi.
Hello nincs valakinek végigjátszása vagy nem tudja valaki hogy mit kell csinálni a 3. pálya elején? (az indiánnal kezdõdik)
Sziasztok!

Nincs valakinek végigjátszása ehhez a game-hez?Küldjetek rá linket lécci!köci.
Gideon Wieth
jah hogy itt a topik..érdekes a keresõ nem találta... Akkor bocs, hogy nyitottam én is egyet...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gyakorlatilag ez egy Desperados 2.5-nek tekinthetõ epizód. A német verziót már korábban megszereztem, de nem vittem végig, inkább az ékes angolra vártam. Amennyit azért tudok róla, hogy a Desper 2-nél rövidebb a játék.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Törölt felhasználó
Helldorado CLONEDVD-PROCYON

asszondják megy crack nélkül.
AntiHero
mint a 2. szerintem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sephi
De nem ertem. Akkor ez olyan mint a elso resz vagy mint a masodik? Mert a masodikat utaltam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nagyon király a full verzió, már átküzdöttem magam a második pályára!

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Még holnapig hozzájuthatsz a játék teljes verziójához, ha elolvasol pát hozzászólással lejjebb. <#wink>

Képek kedvcsinálónak.

Mieza hatalmas Zsorzs Klúni fej cowboy kalapban????😊))))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nincs jelentkezõ? <#smile>

Errõl a ruszki oldalról lehet lezúzni a teljes verziót.

De adok kódot is (még másfél napig érvényes) a letöltõoldal prémium eléréshez, hogy ne kelljen szerencsétlenkedni (Flashgetbe be lehet húzni az összeset egyszerre, login és password megadásával):

Login: 2471759
Password: 5uDm3VXFBy

Dragooon
fúá desperados a best
jöhet ez is<#smile><#eljen>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

AntiHero
Bannernek:

Sadist
Írsz a [email protected] címre, hogy házigazda szeretnél lenni, vagy megkérsz egy moderátort, hogy rakja be fejlécbe.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A hivatalos oldal fejléceszerintem megfelelõ lenne. De gondolom, csak a házigazda szerkeszthet.

seytanisi
DE lehet hogy kell hozzábizonyos számú hozzászólás...

What do people do?

seytanisi
Szivesen öszedobok egy fejlécet ha gondolod, valamikor estefele talán lesz rá idõm.

What do people do?

Fejlécet hogy lehet betenni ide a fórumra? Jó lenne kicsit pofozgatni a topicot.

Brolly28
hmm elég szép grafikája van így a képeken

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

De, van benne FPS nézet is. 😊 Bár engem nem zavar - gyakran váltogatom a látószöget, mikor hogyan kellemesebb.

Amúgy elkezdtem leszedni Rapidshare-rõl a játékot, bár eltart majd egy darabig 1 megabittel. Ha le tudom egyáltalán húzni 48 órán belül...
Amennyiben holnapra lejön, adok itt egy kódot a Rapidshare-hez!!!

AntiHero
Wow régi szép idõk....
Jupíííí

U.I.: Remélem nincs benne 3D.(FPS)

seytanisi
Hát a coopers revange sztem katasztrofálisan lva szar lett, ez már jobban néz ki, kellemes grafika, és rpg v milyen tehat felülröl nézõs, és jo távol is van. Engem nagyon zavart a 3 ben hogy fps ben is lehet tolni, es egy ideig lehet setalgatnia z ember elot mert h felülnézetben egy ideig nem lat meg, meg a fentrol nezted akkor is nagyon közel voltal es nem lehetet belatni a palyat.

What do people do?

tigeroo
imádom a spagetti westernes cuccokat 😄
és ez nagyon szép játék(y)
Rapidshare elérés esetleg valakinek? Innen le lehet húzni a full német verziót:

Helldorado German Clone

Facek
jujdeszeretttem anno a desperadost =)

A demo kint van, igaz egyelõre csak francia nyelven elérhetõ. Innen szedhetitek le. Telécharger la démó - erre a menüpontra kell kattintani.

A francia nyelv ne tántorítson el senkit, az összes beszéd angolul van a játékban. Elsõ benyomásaim: szép és gyors grafika, javított és továbbfejlesztett kezelõfelület és irányítás. A hangulat legalább olyan jó, mint az eddigi részekben.

A teljes német verzió kb. június közepén jelent meg, az európai (angol nyelvû) megjelenést november 30-ra datálják.

Barney Tech
f

Megjelent a Helldorado, amit akár Desperados 3-nai is tekinthetnénk. Egyelõre sajnos csak német nyelvterületen. Nagyon jónak néz ki a video és képek alapján!

Helldorado honlap

← ElőzőOldal 2 / 2