Helldorado
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utolsó 3 pálya hiányzott.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Amúgy amikor Sólyomszem elköszönt a többiektõl, akkor végleg meg is váltak egymástól?
Most a The Bombn-ál tartok, a hajós pálya a legvagányabb :)
Mégegyszer köszönöm! :)
I.1 - The Meeting in the Forest
I.2 - The Game with the Engineer
I.3 - Time to Go!
II.1 - A Heavily Guarded Bank
II.2 - The Bank Robbery
II.3 - The Second Try
III.1 - Like a Cat
III.2 - The Widow
III.3 - The Depot
IV.1 - The President
IV.2 - The Bomb
IV.3 - El Cortador
Forrás: GameFAQs
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
ez a mondtad ??????????????-el a végén :)
Én is avval a gondal küszködök, mint amirõl utoljára tárgyaltatok, csak annyio különbséggel, hogy én nem tudom megcsinálni :D (tudom, én vagyok a tökéletlen :P)
És valaki nem fordítaná le nekem angolra a Helldorado pályáinak a címeit, és így talán meg tudnám kapni a YouTube-on :)
Remélem lesz vállalkozó, köszönöm :)
Továbbiakban, problémamentes, jó játékot!
Az elõzõ hozzászólás szerint járj el, a Rad Tools-t uninstallálhatod - szerintem!
Innen letöltheted azt, amit én használtam: BINKW32.DLL
A játék könyvtárában írd fölül vagy nevezd át a régit. Sok sikert!
Nekem is ez volt a gond! Elõször csak a menüben fagyott, majd a videóknál is. Az elsõ párat még vitte, de utána folyton. Ekkor gondoltam, hogy a videók lejátszásáért felelõs rész lehet a gond. ekkor kerestem frissebb lejátszót.
Lehet, hogy nem pont binkplayer.exe a neve...
Megnéztem a NET-en és RAD Video Tools, ami lejátsza a játékban lévõ videókat. A file neve BINKPLAY.EXE, de lehet, hogy nem csak az exe-t, hanem a dll-jeit is lecseréltem.
Lehet, hogy nem a játék gyökér könyvtárában van. Lehet, hogy valami másra van átnevezve.
Innen le tudod tölteni: RadTools
Telepítés után (alapból a Program Files, RADVideo könyvtárba települ) innen lehet átmásolni a file-okat.
De nem mindgeyik videonnál pl az elsõ 4 video oké de utána mindegyiknél kilép pár másodperc után.
Sajnos most nem tudom, hogy pontosan melyik verziójú binkplayer-rel cseréltem le a játék eredetijét, de az akkor elérhetõk közül egyikkel.
Ezalatt a két év alatt gépet cseréltem és ezt a játékot még nem próbáltam újra, de megnézem, hogy a régi vinyón rajta van-e és ha igen, megírom a binkplayer verziószámát.
Gyanítom, hogy a VGA driver frissítését csak kínomban csináltam, az igazi problémát a binkplayer okozza.
Ha csak játszani akarsz és annyira nem lényegesek az átvezetõk, akkor a SPACE-szel átugorhatod, akkor nem fagy...
Ha be tudnád írni, hogy mi az a hibaüzenet, amivel elhalálozik a játék, lehet, hogy közelebb jutnánk a probléma megoldásához.
Hirtelen ennyi.
Valakinek sikerült megcsinálni hogy müködjön?
Semmi sincs húzva!
Nem kell sokat idõzni a menüben. <#nevetes1>#nevetes1>
Késõbb viszont bosszantó volt, hogy az átvezetõ animációknál is fagyott (az elsõ párat simán vitte, utána meggondolta magát). Ezt, ha jól emléxem, a bink player (ez kell az animációk lejátszásához) újabb verzióját kerestem meg és lecseréltem a játék könyvtárában. Lehet, hogy VGA driver frissítéssel is próbálkoztam... Mindegy, valahogy sikerült elérni, hogy ne omoljon össze és menjenek a videók is. Igaz, néha vannak nem oda illõ pixel csíkok a képben, de nem vészes.
Sajnos, már régóta nem játszottam vele... majd télen folytatom :Ð
Én még új vagyok itt, és a játékot is nemrég kezdtem el, de lenne vele egy kis gondom. A játék ugyan elindul, de amikor belépek a menübe, akkor kb. egy perc után kis kockák jelennek meg lefagy és kilép a játékból. Van amikor játék közben is kilép. Ha valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baja, és, hogy mit kellene tennem, az légyszi segítsen, mert nagyon tettszik a játék, de így nem igazán élvezhetõ.
mennyi pálya van összesen??
a hajós-kate-s után vagyok 2-vel, de már az összes ezüst tallér helye betelt.
aki végigvitte leírná, hogy mi az utvonal.
Üdv Misi
-A plusz funkciók elérhetõek, ha egymás közelében vannak a szükséges karakterek és megvannak náluk a szükséges tárgyak is.
(Ergo ezek csak páros, esetleg három fõs képességek)
A trailert kihagytam, azért elég sok hasonlót játszottam.
2 kérdés:
-ha leütsz valakit és piros csillag van a feje körül, akkor az már nem kel föl, vagy azért meg kell közötni, és ha sárga csillag?
a plussz funkciókat, amik a széles sávban vannak, az folyamatosan tanulja majd meg a karakter??
Üdv Misi
Persze, lesz több ilyen pálya is, ahol lehet lövöldözni. Van amikor érdemes is, mert a zajra odacsõdülnek és mehet a kommandózás <#gun>#gun>
Egy ideje pihentetem valahogy nem jut rá idõ, vagy hangulat nincs hozzá, de azon a pályán vagyok, ahol Kate-tel kell a hajóra följutni... Nem tûnik egyszerûnek, de eddig egyik pálya sem volt az, max. egy picit könnyebb volt, mint a többi.
Jó ez a játék.
eddig még gyakorlatilag sehol nem lövöldözhettem ki magam :D Lesz egyáltalán olyan pálya, ahol szabadon megölhetem az ellent, vagy végig ez a lopakodós téma lesz?
utána az el cortador elintézése már gyerekjáték volt. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
illetve melyiket érted középsõ ház alatt?
no mindegy, most azt találtam ki, hogy megpróbálom gázzal meg kõdobásokkal elkábítani a környék összes katonáját és utána már nyugodtan kinyírhatom az összes assasint.
http://www.youtube.com/watch?v=rNWaFbSTZ04
Egyszerûen nem értem, hogy tudnám legnyomni az Assisinokat úgy, hogy közben katonát nem ölhetek meg, de õk persze engem szemrebbenés nélkül kinyírnak. Ha elkezdek tüzelni rám ront az egész város. :)
btw Az átvezetõknél illetve huzamosabb ideig menüben tartózkodásnál nálam is kifagy.
Viszont, az átvezetõ animáció megint dobott egy hátast :(
Cooperrel csak az elején volt gond, amíg kitapasztaltam, hogy kit lehet megölni, utána megint csak settenkedés a megfelelõ pillanatban. A sheriff irodája mögötti kis udvarról (gyakran visszatérõ helyszín :D) kell fölmászni a létrán a tetõre...
Most Kate-tel kellene bejutnom a "dancer"-hez... A szalon mögött egy oszlopnál van három ember (két faszi, egy nõ) az oszlopig eljutok, de a púder fújás még nem sikerült. Pedig kettõt jó lenne elkábítani, egyet leütni... utána úgy is kiderül, hogy valaki meglátja a megkötözött testeket :(
Este itt hagytam abba, de folytatom!
Én a Desperados 2-vel kezdtem, az tetszett, utána az egy. Az sokkal jobban bejött! Azt többször végigvittem. A kettõt, 3D nézetben végig lehetett kommandózni. Odaoson, lelõ, hátrál, jön a többi hullát nézni, azokat is agyaggalambként. Még hard fokozatban is. Talán, 3 olyan helyzet volt, mikor csak a gyors akcióval lehetett túlélni.
Ja, ezt is hard-on tolom. Mazohista lennék? :D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent