Az USA megtagadná az internetet ellenségeitől
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egyébként elmúlt 1,5 évtized után el tud még valami jobban szúrni az USA külpolitikában? "
Csak ovatosan az ilyen kerdesekkel :o)
Y
Csak ovatosan az ilyen kerdesekkel :o)
Y
Na szóval kinek voltak paranoid gondolatai, hogy miért nem adja ki a kezébõl az USA az internetrõl való döntéseket? Pfff.
A technikai megvalósíthatósága felöl eme "nemes" tervnek van másoknak is némi fentartása úgy látom 😊
Egyébként elmúlt 1,5 évtized után el tud még valami jobban szúrni az USA külpolitikában?
A technikai megvalósíthatósága felöl eme "nemes" tervnek van másoknak is némi fentartása úgy látom 😊
Egyébként elmúlt 1,5 évtized után el tud még valami jobban szúrni az USA külpolitikában?
A gonosz amerikaiak majd jól letelepítik az internetet a terroristák gépeirõl 😊
lassan már az usa és szövetségesei lesznek a "gonosz tengelye"...
"az internet megvonását fontolgatják azon terrorista csoportoktól, amelyek egyértelmûen szembehelyezkednek a világ rendõrével." - nevetséges. Ez egyrészt kivitelezhetetlen, másrészt usákia csak szeretne a világ rendõre lenni, de sosem volt az, és egyre kisebb rá az esélye. Azon emberek és csoportok száma viszont egyre nõ, akik "egyértelmûen szembehelyezkednek" tahókiával. Én büszkén kijelentem, hogy egyértelmûen szembehelyezkedek velük. Pedig volt idõ, amikor nem így viszonyultam hozzájuk.
A terroristáknak ugye van pénzük.
Ha van pénz, van pénz mûholdas internetre. Ha van mûholdas internet, akkor tök mindegy hol vagyok. Ezesetben csak úgy akadályozhatják meg hogy netezzek, hogy lekapcsolják az egész internetet.
Akik az ilyen hülyeségeket irogatják Amerikában gözük sincs, hogy mi felett uralkodnak.
Ha van pénz, van pénz mûholdas internetre. Ha van mûholdas internet, akkor tök mindegy hol vagyok. Ezesetben csak úgy akadályozhatják meg hogy netezzek, hogy lekapcsolják az egész internetet.
Akik az ilyen hülyeségeket irogatják Amerikában gözük sincs, hogy mi felett uralkodnak.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
← ElőzőOldal 3 / 3