Az USA megtagadná az internetet ellenségeitől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használhatóan tanulni (ebben az országban legalábbis) nem lehet intézményekben, inkább önállóan pár könyvvel vagy mostmár internettel tud normálisan tanulni, a _____iskolákban max vécépapírt tud szerezni. Tehát ha valaki nem hülye, és érdekli, vécépapír nélkül is tudhat sokmindent.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Akinek ez nem áll rendelkezésére, az csak találgat/filozofál/következtet/képzelõdik. De csak rajta, mert vicces olvasni 😄
arról nem beszélve, hogy SZU támogatta az erdélyi reviziót
no meg arról nem beszélve, hogy Horthy ne tudott volna errõl
végezetül, nem csak a fehér lovon kell tudni parádézni, hanem néha áldozatot hozni egy országért
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
észre nem vennéd, hogy ugyanazt mondod, csak másik elõjellel
Kicsit olvasni kéne.
97 - Na jah, volt egy Horthy nevü arc 8akit egyesek mostanában kishíjján szenté akarnak avatni), akinek seperc alatt sikerült elintéznie, hogy ...
1. Belépjünk egy háborúba, és így a dolgozó felnõt férfilakosságának minimum 1/3-át elveszítse az ország.
2. Megtámadjon egy 50x nagyobb országot ... jók voltak az esélyek.
3. Hagyja befoglalni a németek által az országot.
4. Hagyja a nácik itthoni uralomra jutását
5. És végsõ soron mindezekkel sikerült 50 évnyi orosz ideiglenes itt tartózkodást elérnie annak minden velejárójával, meg a töbszörösen kifizetetett háborús jóvátételt.
(Fentiekre az se mentség, hogy megpróbált kiugrani, és eme kísérlete Roosvelt angolokkal szembeni parája miatt bukott.)
másrészrõl a fejlõdés mértéke sem minden, mint mondtam, itthon nagy hörgés lenne, ha az lenne most hirtelen itt, mint Kinában
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
a jelenlegi kormány nem illegitim, mert megnyerte a választásokat
szevasz
lehet próbálkozni 4 év múlva
ha nálunk is olyan munkakörülmények lennének mmint Kinában, senkit nem érdekelne a gyors növekedés, mindenki egy emberként hörögne és szidni a kapitalistékat, akik rabbszolgát csináltak az ország lakosságából
hogy tudja hsználni? ahogy a muszlimok
nem kérünk a nyugati civilizációból. de azért a technológia, fegyverek kellenek
amik elvesztették a piacaikat? ha nem adják el, akkor is bedöglik
vagy maradt volna állami kézben, és azért hogy az emberek ne maradjanak munka nélkül, pumpálták volna állami pénzzel, abból az adóból amit te én és mindannyian befizetünk? jelenleg ez folyik a mezõgazdaságban
arról nem beszélve, hogy az állami cégek megfojtják a magántõkét lásd Bábolna Rt, ki tud velük versenyezni? senki
nagyon jó példa erre a VEKE
ez nem egy végleges, bebetonozott valami, a törvények sem azok, lehet rajtuk változtatni
csak akrni kell meg csinálni
de Mo-n az emberek el vannak kényelmesedve, jártatják a szájukat, de semmit sem tesznek az ügy érdekében, és mindent az államtól várnak
Tudja ezt orvosolni a rendszerünk? Nem. Majd 4 év múlva szavazol."
Tudtommal mindíg is volt lehetõség képviselõ visszahívásra, valami érdekes módon a nagy "szabadság" kitörése óta 1x vagy 2x fordult elõ, és akkor se kapott akkora hírverést. Nem teljesen mellékesen szerintem az a lakosság önérdekéért való kiállás teljes hiányát jelzi, hogy több mint egy év kellett ahhoz valakinek eszébe jusson aláírást gyûjtenie a kormány leváltása ügyében??? Erre mutat az is, hogy anno azért nem mertek gazdafelvonulást tartani Bp.-en, mert a fõpolgármester kitetetett egy csomó traktorral behajtani tilos táblát. Na most utat lezárni legális? Nem. Akkor miért is olt érdekes pár tábla? Vagy meg akarok csinálni valamit, vagy nem ... ennyire képes a lakosság. Nem véletlenül tudták minden gond nélkül a németek befoglalni az országot anno.
Ez azért nagyon erõs. Ha nem számítjuk a gazdag(!) kínaiakat, csak az átlagot, akkor nagy a difi egy falusi kétkezi munkás és egy városlakó között, kb. mint egy itteni Budapesti lakos és egy csoróbb ukrán átlagpolgár között, ami tényleg nagy diferencia, de éhezés az nincs. Az Észak Korea ... de ott nincs is fejlõdés, sõt.
Az AsusTek egy taiwani cég, aki a termékeit fõleg Kínában gyártatja, így a naygszerû Apple Mac gépeket (vagy az iPodot), sz'al az miért is imperialista termék? Leszámítva, hogy 400% haszonnal adják el? 😊
Nézd, Franciaország vagy az Egyesült Királyság, esetleg Kanada sem tökéletes. Miért is nem õk a követendõ példa? Az USA egyik legfõbb problémája, hogy agyilag nem fogja fel az USA mintájú demokráciát sehol a büdös vilgon nem lehet létrehozni az USA-n kívûl. Mások képesek felfogni agyilag, hogy pl. a Német vagy a Svájci demokácia is más.
Másrészt pont Wanekot szidod amikor ilyen marhaságokat írsz, hogy a muszlimok el akarják pusztítani a keresztényeket? Demgagógia, közhelyek és agymosás rulez?
nem a megdolgozáson van a hangsúly, hanem hogy tudsz használni egy ilyen imperialista, a világot elnyomó hatalom termékét, fejlesztéseit használni te milyen termeket hasznalsz?neked nincs otthon imperialista orszag termeke?en bevallom nekem van. nm is sok nm is keves. potom 4 darab Apple Mac. de ezert meg nm szertem oket. amirol itt beszelgetunk az izlesek es pofonok (ebbol tobb van) tarhaza. nm kotelezo hogy valakinek tetszedjen az nyugat, de naluk van a penz evvel a hatalom is. lehet barmit mondani de akkor is csak szo marad, az meg elszal az ember elfelejti. amit csinalunk az olyan mint mint mikor a hangya ordit az elefentra. az utobbi esze sem veszi.
Minden kirablással együtt is én sokkal jobban érzem magam most mint az átkosban. Nemcsakhogy a személyimet nemkell 2*felmutatni haza fele és nem kell kipakolnom a kocsit, hogy nehogy elrejtettem benne egy yugoba szököt még uannyi/uaz munkával ha akarom 2évente kocsit is cserélhetek. ÉS nem 12évet várok a kocsinak nehezen nevezhetõ trabantra.
Egyébként ahogy látom a szomszéd város arrafele jólcsinálta.... merg te is ahogy a géped elnézem. 😉
Még mindíg jobb a helyzet mint Európában, ami gyakorlatilag már visszafordíthatatlanúl csúszik a le lejtõn.
És ez a tendencia még mindig tart.
"A demokráciában a nép a politikai legitimáció egyetlen forrása."-Wikipedia.<#nezze>#nezze>
Kíváncsi vagyok, hogy ki ért egyet azzal az irányvonallal amin K.országunk halad?
Tegyük fel, hogy a többség jelenleg nem. Ha ez így van akkor a jelenlegi hatalom "illegitim".
Tudja ezt orvosolni a rendszerünk? Nem. Majd 4 év múlva szavazol.
Anyádra.<#gunyos1>#gunyos1> Mert visszahívni a (az egyéni listás) képviselõket lehetetlen. Az "Elit", az ún. "jobb" meg az ún. "bal" oldal így osztotta le a lapokat.
A parlamentbe bekerülés küszöbét meg 4-rõl 5%-ra emelték, hogy nehogy valamilyen új politikai formáció bekerülessen még véletlenül se. Persze blabla "azért van ez így hogy K.ország kormányozható maradjon és ne legyen állandó kormányválság"- persze, "megvédelek önmagadtól", kitépem a nyelved mert beszéd közben csúnya szavakat is ki lehet ejteni<#eplus2>#eplus2>
A média leosztása a két oldal között befejezõdött. Persze úgy tessék-lássék acsarkodnak picit egymásra hogy úgy tünjön külön oldalon állnak.
Népszavazás: ja persze, EZ A MEGOLDÁS!- szánalmas. Ha a szavazástúl bármi is megváltozna betiltanák<#hehe>#hehe>
Ez az Elit. A mi elitünk. Egy kicsit korrupt, egy kicsit kisstílû, de a kiénk!<#mf1>#mf1>
Ki hatalmazta fel az elitet, hogy itt kétpártrendszert csináljon? Mert hogy a jelenlegi az utolsó parlament amiben 2-nél több párt van.
Bár ha jobban belegondolok már most is olyan mintha 2 lenne<#nyes>#nyes>
Úgyhogy ez a mi úgynevezett "demokráciánk". Öööö, miért is?
Mert annak hívják te mafla, azért!
Sokszor hallottam még gyerekkoromban, félig viccesen: Nem tetszik a rendszer? Csinálj forradalmat.
-Tényleg! -csapott a homlokára Vérpistike, és megcsinálta.<#boxer>#boxer>
iSS!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Inkább megyek és bekapcsolom a másik gépem, hogy játszadozzak egy kicsit, már uncsi a noti, és vágyom egy drága masina halk duruzsolására. Mert annyira jó, hogy egy csúcskonfigurációval verhetem, hogy az valami fantasztikus. És holnap, hogy még jobb legyen, egybõl megveszem a legdrágább prémiumlimitededition ûbervégéát, de csak azért, nehogy kiutáljanak a milliomos haverok<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
És különben is, apuci azt mondta, ha a háromdémarkban nem érek el hatszázötvenmillió pontot, akkor ugrik az új Maseratim a szülinapomra.<#mf2>#mf2>
szándékosan csinálom 😊
ezt a readonlyt meg hagyd már abba
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha az ember rabláncban van kitudja melyik szomszéd, munkatárs írja a jelentést, ráadásul max a "párt"onbelül lát igazi gazdagságot ahonnan meg lopni nem mer mert fõbelövik/5év böri családja meg "éhenhal" akkor természetesen kissebb a bünözésre való hajlam....
Van aki egyensulyban érzi a jelen kor elõnyeit/hátrányait. pl TE. Bocs, nem voltál te véletlen MSZMP fõkáder? Akkor megértem.....<#puszi>#puszi>
Na mindegy ezentúl read only, mert látom értelmetlen. Ez van, nézeteink különbözõek.
de az 7 csillagos, van mire verjem magam a vérpistik elõtt
az egyik észreveszi a lehetõségeket
a másik meg rinyál
igaz van köztes is, mert a kolléga láthatóan észreveszi a lehetõségeket, de közben rinyál
1984
A régi rendszerben is voltak ám jó dolgok. Nem volt munkanélküliség, mert muszáj volt dolgozni. fillérekbe került az üzemanyag, Építkezni is olcsóbb volt. És a baráti országokat akkor is látogathattad. És lecsuktak, munkakerülésért. És ugyanúgy elzavarták a katonákat másik országba rendet tenni, mint most a NATO idején ('68 csehszlovákia pl.)
Hívhatjuk keleti, vagy nyugati demokráciának, a valódi ideától mindkettõ nagyon távol áll.
Visszakanyarodva a cikkhez, sajnos az USA mindent uralni akar a világon. Az uralkodás, és a demokrácia valahogy nem fér össze egymással. Demokratikus diktatúra?
ja és ez "csak" 17év demokrácia meg NY, elötte hitelek miatt nem az volt nálunk mint románia/lengyeloban. Azaz jegyrendszer meg hétfõnként hús.
Hát gazdagodjunk így még 100évig, sött ha lehet örökké! Ha eközben még sokkal szabadabb is vagyok mint régen pl EUn belül akkor utazok akárhova és ott akkor vállalok munkát amikor akarok hát mégszuperebb.
Szörnyü ez a demokrácia meg a NYat.
És csak neked, káromkodásért kaptam, mert elragadtattam magamat. És megérdemeltem.
Nem kis díszítõelemek a neved mellett határozzák meg a személyiségedet.Én pl. egy vasat sem adnék azért hogy VIP tag legyek.
Úgyhogy én meg sokkal-sokkal több katonát küldenék Irakba hogy segítsenek "felépíteni" a szabad, független, demokratikus, blabla... Irakot, és "garantálják az irakiak biztonságát".
A testvéri szovjet elvtársak is azért állomásoztak nálunk 40 évig, hogy ugyanezeket garantálják nekünk. Csodálatos volt
iSS!
Helyesírás rulez<#nezze>#nezze>