Teleszkóphálózatot neveztek el Paul Allenről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hej, ha én fejlett földönkívüli lennék, csészealjakkal nem repkednék.
Ehelyett olyan kis láthatatlan mütyüröket telepítenék pár ember agyába, amely állandóan küldené nekem az infót.
Ezért, ha jártodban-keltedben nagyon kontemplatív, magyarul szemlélõdõ, csak az infókat magábaszívó embereket látsz, õk a legjobb jelöltek ilyen földönkívüli kém státuszra. Meg tán az autisták is. Ezzel megoldottuk az autizmus rejtélyét is. :-)
Kara kánként folytatom tanításom.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Igen. Nagyjából ezek a lehetõségek:
1. rossul keresünk
2. jól keresünk, csak türelmetlenek vagyunk
3. nincsenek is
4. felesleges keresni, várjuk meg, amíg õk ránktalálnak.
...
A pulzár csak egy példa volt, a tudosoknak azt is elhitték hogy a föld gombölyû meg hogy a bolygok tökéletes kör iven keringenek
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
1xûen arról van szó, hogy ha galambpostával kommunikálsz, akkor a galambokat figyeled, ha má van rádiód, akkor rádiójeleket keresel, de odafigyelsz a galambokra is stb.
Olyan kommunikációs formát ugyanis nem tudsz megfigyelni, amelyrõl fogalmad sincs. Ez ennyire egyszerû.
Lehet, hogy a rádiójelek másoknak primitív eszközök, de szegény ember vízzel fõz.
#23 hát igen, de más módszert tudsz a keresgélésre?
na erzitek a parhuzamot?? 😊
Egy fejlett civilizáció értelemszerûen saját napja energiáját gyûjti be, mert azt legkönnyebb csinálni, de ezzel le is árnyékolja azt, így t.képpen láthatatlanná válik. Ez lehet 1 magyarázat.
Például azt hogy amit az ürbõl veszünk rádiójeleket azt sokszor természetesnek vesszük hogy egy pulzár adja mivel ezt látjuk. De mi van akkor ha tulajdonképpen az a pulzár egy rádióadó csak kicsit nagyobb méretben? (ez most csak egy példa volt)
Egyszóval: nincsigazad XD
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
régebbi cikk, de érdekes.
Szerintem az, hogy nem vagyunk egyedül, az kétségtelen, annyi anyag van odakint, hogy elkerülhetetlenül kialakít bonyolult anyag- és életformákat. Ez a nagy számok és a kellõen hosszú idõ és rendelkezésre álló játékkocka törvénye.
Az sem vitás, hogy számunkra hozzánk hasonló, de a fejlõdésben pár ezer évvel elõttünk járó civilizációval való kapcsolatfelvétel lenne a legkifizetõdõbb, leghasznosabb, mert a nagyon primitív életformák csak az ismereteinket bõvítenék, a nagyon fejlettekkel (már, ha vannak ilyenek! mert nem biztos, hogy a fejlõdés végtelen) pedig nem lenne közös nyelv és téma.
Szerintem, azon kellene filózni, hogy melyek azok a kommunikációs lehetõségek, amelyek fel fogják váltani a jelenlegi, alapvetõen elektromágneses hullámokon alapuló, de a világmindenség méreteihez képest elég lassú kommunikációs lehetõségeket.
Ehhez szubatomi szintre kell lemenni - gondolom én.
Miért is?
Nézzük, mi durván hány éve is sugárzunk adást??? Max 60-70 éve??? Lassan áttérünk a digitálasra. Ami minek látszik? Ismétlõdések nélküli zajnak.
Ha egy civilizáció hasonló ütemben fejlödik akkor nem nehéz elképzelni, hogy milyen kicsi annak a lehetõsége, hogy éppen most van abban a fejlödési szakaszban ahol még ismétlõdésekkel teli adást sugároz. A föld 4 milliárd éves. Ehhez viszonyitva is hol van az a 60-70 év.
Idegenek Vannak!!! Azonban igy nem lelünk rájuk
Engem az érdekelne, hogy a cikkíró mit is próbált kifejezni ezzel az értelmetlen mondattal. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Mér valószínû h 2025re találunk idegen civilizációt?? 20 évvel ezelõtt azt mondták h 2000-re biztos találunk egy idegen civilizácíót...
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.