1129
![](http://f1cl.uw.hu/fifa%20banner.jpg)
-
Pusztán lereagáltalak,ahogy te engem kicsifej.
És talált,zárkózott vagyok,egy apró kunyhóban élet remeteként,friss hegyipatakkal oltom szomlyam,magam sütötte kenyeret majszolok,és napi 18 órát forgatom a Bibliát,és egyben ez a hobbim.
A Dalai Láma szereltetett fel egy wifi csatlakozást,az áramot meg a mókusok gerjesztik,szal nekem mindenem megvan
-
szia :) örülök, hogy megmutattad az értelmiszintedet :), további jó bénázást és a való élettől való elzárkózást ;) -
Megszólalt a lego bajnok
Gondolom te még a Hello Kitty futbal world cupot tolod,a korod alapján :lol -
azért vagy dühös a játékra mert béna vagy benne? :O uramatyám.... -
98-as Fifa óta az összes fockát megveszem,de még egy ilyen kiábrándító foschal még nem találkoztam mint az idei.
Reggel késztetést éreztem,hogy elő vegyem újfent (2 hétig pihent)ezt a xart,folytattam a karriert félprofin,nem kicsit húztam fel magam,a tínó érti miért nyomták ennyire fel a nehézségi szintet félprofin.
Kipróbáltam világklasszis szinten is,mondom ha lúd....erre azzal kellett szembesülnöm,hogy ez még könnyebb mint a félprofi
Kis faxom se érti ezt,ha már ennyire csírák a fejlesztők inkább a külalakra gyúrtak volna,ha már a játszhatóságot így elkúrták,évről évre ezt a xart adják ki,de legalább egy szezont végig lehetett tolni úgy hogy nem kaptam agyvérzést közben.
Érzésem szerint a PS2-es változatnak kéne most úgy kinéznie mint most a PS3-asnak,ennyi idő után ezt várná el az ember az EA-től.
-
Ez 2-szer ment el! -
Kössz -
Kössz -
Persze ha van Livod csak akkor tudod feltölteni.
De amugy replay, és jobb stick lenyomod azzalé kijelöli majd feltöltöd és kész. -
És hogy lehet elmenteni a gólokat mert látom a replaynél hogy feltöltés de ott semmit nem csinál vagy csak az Live-ra lehet? -
Vagyis igen:D Csak offline. -
Nem. -
isclit #37 Huh,épp ezt akartam kérdezni...Olyat nem lehet,h leszerződök egy csapathoz pl.aztán minél jobb vagyok,hívnának máshonnan,stb.stb...??? -
Nekem megvan 360-ra és nagyon meg vagyok elégedve a játékkal és azt szeretném tudni hogy a Légy profi módot csak offline edzéssel lehet játszani? -
Áhhh nemtudom, szerintem ha már nemtudom hovarakni a pénzemet akkor venném meg. De akkor is elgondolkodnék rajta, hogy ne zolinak vegyek még1-et!?:D -
Amúgy hihetetlen ember ez a zoli
Úgy isteníti, azt a szart, mint ha az lenne alegjobb.
Persze japóknak jó Mariozni meg zeldázni, de az igazi gémek PS-re és X-re vannak. -
:D:D:D:D:D -
Gép ellen nemtudok gólt rúgni még a noob fokozaton sem :DDDDD, de egy ripléj mentést berakhattak volna h utána vissza lehessen nézni. -
mert a franc akar arra várakozni h te lementsed az 1ik gólod :P -
EA monnyon le, francért nincs multiba ripléj lehetőség vagy mentési vagy mittudomén, legnagyobbgólomatlőttemésnemtudtamelmenteni:) -
Lol, gyere mán msnre had kérdezzek ezt s azt:) -
lol... grafika 80 éves orosz tv-n ház méretű tranzisztorral megfelelő:) -
LOL -
Ne ps3mat vegyél hanem wiit, más minden másnak az irányítása nekem már gagyinak tűnik a wiihez képest, a grafikája sima tvn megfelelő. Először metroidot vegyél aztán focizz. habár mindenkinek más jön be, de sportjátékhoz egyértelműen a wii a legjobb, bár a fifat még nem láttam wiire, de nem tűnik rossznak. -
Www.Gamefaqs.Com ott minden van. De angoltudás nem árt. -
Ezt a videót én is láttam,de sztem x-360-as a clip mert nem tűnik lassúnak.
A kézikönyvben benne van az összes tsel.
És PS3-ast vegyél ám :) (én nem tudnám megszokni az X-360-as kontrollert)
És az első játékod a COD4 legyen,aztán focizz.
off
Klassz lenne már hétről-hétre követni a premierligát,pöts upc >( -
Kézikönyv. -
Gaba22 #22 Jah és valaki legyen olyan kedves, hogy linkelne be nekem olyan oldalt, ahol a konzolos cselek/trükkök vannak... pls! Előre is thx :) -
Gaba22 #21 Már régebb óta tervezgetem, hogy veszek konzolt, mert sajna a gépem már nem képes futtatni a mai játékokat :( Tehát rászánom majd magam és veszek egyet! Az is biztos, hogy az első játék, amit veszek rá az a FIFA 08 lesz!!! Nagyon szeretem a FIFA-t és jó pár része megvan már... Ebben a döntésben, hogy ez lesz az első játék, amit megveszek rá, többek között ez a video is szerepet játszott! Óriási különbség van a PC és a konzol FIFA között :S
Ezt a játékot csak ajánlani tudom, mert a video alapján úgy veszem észre, hogy elképesztő hangulatot képes varázsolni :D -
Jah,de a fifa 07-el képes voltam egy ültő helyben lenyomni egy fél szezont a karriermódban,ennél meg 2 meccs után kinyomom a gépet,mert még rászokok a Rivotrilra(hangulatjavító).
A szezon előtti négy barátságos ellent úgy választiottam hogy ne legyen nagy difi köztem és köztük,(pl lazio,shalke,betis,hamburg)hát ez a kecseg Sálkés Kurányi úgy átdzsalt a védelmemen rendre mint szél,Stamot és Ferdinandot úgy megetette mintha Sebők és Mátyus lennének.
Majdnem hánytam az idegtől.
A kapusokról nem is beszélve,pöttyet zárják a szöget,és agresszíven kirontanak..ez sem tesz jót az idegeimnek :) -
Áh, nekem az nem tetszik ha emberek pattognak föl le, azt se tudom mi van a pályán... Persze a FIFA sem tökéletes, és van olyan dolog ami a Pesben jobb, de összességében a legjobb, és ilyen apróságokat az ember észre se vesz egy idő után...
Tegnap Lordhappy-nél Fifáztunk csomot, és nagyon jó, pörgős meccseeket nyomtunk, ugy ahogy megtanultunk gólt rúgni, ami nehéz, de nagyon látványosakat lehet és igy lehet gyakni igazán... slussz poén és királyság h a gólóket videóként ( flash, flv ) 3 gomb nyomásra fel lehet tölteni a EA-as profilodra és nézheted linkelheted vagy amit amit akarsz... -
Dexantreal #18 Majd én is benevezek, ha Karácsonyra sikerül összeszednem az Xbox 360ra a zsét.
Előbb, de inkább sajnos utóbb szólni fogok. -
A hivatalos FIFA licensz igen, de annak semmi köze a bajnokságokhoz. Azokat külön kell(ene) licenszelni. -
Papesz #16 Nem is tudják orvosolni, hiszen 2014-ig az EA-nél vannak a hivatalos licenszek. -
Úgy látom, azért szép lassan kezdik átvenni a proevós gameplay-elemeket, de tényleg csúcs lenne egy proevo szintű focis játék fifa szintű körítéssel, és NBA Live vagy Madden szintű grafikával. -
Nekem bejön a PS3-s verzió,sztem nincs a sebességével semmi gond.
Egymás ellen meg végképp ott van nagyon a játék.(szerintem) -
Egyet értek,a Pro evo élvezetes játékot ad,de ótvar igénytelen mert nem orvosolják a liszensz hiányt.
Rossz nézni,a mezek,a stadionok,a csapat nevek,a közönség....ezért fogy jobban a fifa.
Nem igaz,hogy ilyen lusta pöcs fejlesztők vannak az EA-nél,lopjanak a Konamitól,csak legyen már valami forradalmi újítás. -
Szerintem nem erről beszélt Winz. Tényleg kiba... lassú a FIFA játékmenete, mondjuk egy pörgős Pro Evo-hoz képest. Engem is szétbasz az ideg, mert olyan egy Arsenal-Liverpool derbi, mintha egy magyar bajnokit néznék: vánszorgó passzok, über-lassú és körülményeskedő labdaátvételek, kocogós labdavezetés, darabos, széles mozdulatok irányváltásnál, mintha bármelyik percben át akarnának esni a labdán a játékosok. Szerintem az lehet az oka, hogy a lemocapolt animációkat nem tudja elég dinamikusan egymásba fűzni az engine, egy beadás mondjuk a gomb lenyomása után 1-2 másodperccel történik meg, mert be kell még fejeznie az elkezdett futásanimációt, stb. A Pro Evo gameplay-e ezerszer jobb, a FIFA-t csak az eszméletlenül profi körítés és tartalom miatt vettem meg.
Azért valami online ligázásban benne lennék majd :) -
PRO EVO, ennyi -
Ps3 nembírja a gémet? -.- ^^ Xen nekem nem lassú tele modba, csak az átvezetőknél kevés az fps, de ez megszokott több éve ilyen a Fifa.