1129
  • Forrest Gump
    Ugyanez a gondom.:(
  • Hitman
    Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy a www.easportsworld.com-ra hogy tudok belépni? A www.easports.com-ra simán be tudok lépni, a játékban regisztrált account-tal, de a world, ahol fent vannak a viosszajátszásaim, azzal a hibával nem enged be, hogy nem valódi személy van az acc-hoz rendelve, ezért válasszak egy megfelelőt. Mivel csak egy ID-m van a Fifa-s, ezért csak azt tudom választani, de nem lép be akkor sem. Kell még valamit tennem, ahhot, hogy beengedjen? ( afiók rendben van, mert a feltöltések közöztt megvan a visszajátszásom, a saját nevem alatt)
  • Forrest Gump
    PS3-n tolom, beállításokhoz nem nyúltam.
  • examinee
    És az xbox360 vezérlő beállítás miken van? alap rásegített az összes?
  • Winz
    Látom már lehet kapni a PES 2008-at,asszem a PS2-es verzsönt meg-é veszem.
    Sztem ezt a szoftvert nem harapom ketté mérgemben...csak az a fránya liszensz hiány...ott futnak a csúnya mezükben az üllői úti Bernabeauban :hmm
  • Forrest Gump
    Köszi :)

Amúgy elöször pc-én játszottam a 08-al és ahogy Totti mondja két különböző játék. De ha a nehézségüket hasonlítjuk, szerintem a konzolos a nehezebb, nem is kicsit. Persze ez saját vélemény, vitázni nem akarok róla :)
  • Istencsászár
    Két teljesen más játék:)
  • kas123
    hmm akkor lehet h konzolon könnyebb a pro mint pc-n a pro szint :/
    PC-n nem így helyezkednek pro szinten az ellenfelek :/

yah am szép gólok ;)
  • Forrest Gump
    Ezek a gólok pro-n vannak. Maguk a lövések összejönnek wc-n is, csak idegesítően nehéz szerelni és egyenlőre nem erőltetem, mert csak szétcseszi az idegeimet
    A lövésgombbal kell nagyon csínyán bánni és nem mindegy hogy mikor lövi el ember. Például sprintből kurva nagy gólt lehet lőni, de egész finom nyomás és pont akkor amikor közvetlen a lába elött van a laszti. Persze lehet másképp is összejön, de nekem általában így sikerül.
  • Istencsászár
    Na bazzmeg, én ilyeneket miért nem tudok lőni?:DDDD mit nyomsz meg?
  • kas123
    milyen szinten jáccol? :)
  • Forrest Gump
    Ehh, mindet csak akkor látni, ha új ablakba van megnyitva ez :http://www.easportsworld.com/index_enGB.html#video-192319/EA%20SPORTS%20World/60591.
  • Forrest Gump
    Feltettem én is pár gól videóját.

itt megnézhető :)
  • Forrest Gump
    Én is úgy vettem észre, hogy wc-n több a kontra lehetőség, már ha sikerül elvenni a labdát a géptől. De baromi nehéz szerelni.
    Legendaryra még fel sem mertem tenni
  • Forrest Gump
    Amikor elöször mentem online a fifával, nekem nem kellett megadnom se emailcímet, se jelszót. Csak mindenre továbbot meg elfogadomat nyomtam és kész. Így lövésem sincs, hogy most milyen mailt meg pw-t használjak basszus.
  • bubu13
    Egyszer nyertem World classon de többet nem is játszottam vele mert az is nehéz volt!
    Professionalon nagyon szoros meccsket játszok a géppel
  • guardian hero
    Nekem a gép ellen már Professional szinten is nehézségeim vannak a gólrúgással. Egyébként minél magasabb a nehézség, annál agresszívebben támad a gép, ami könnyen a védekezése rovására mehet, tehát a gólszerzés lehet, hogy könnyebb magasabb nehézségi fokon, csak azzal együtt a védekezés sokkal nehezebb lesz.

Legendary szinten már nagyon durván nehéz szerelni, az már szerintem a csalás kategória, mert közben az én játékosaimtól úgy veszi el a gép a labdát, mint nyalókát az óvodástól.
  • Istencsászár
    Amivel a játékban regeltél amikor onlinra mentél.
  • Forrest Gump
    Még valami.
    Megtaláltam a playerek között magam itt, viszont bejelentkezni nem tudok.
    A PS3 ID-hez tartozó emailcímet és jelszót kell használni? Azzal nem engedi.
  • Forrest Gump
    Megkérdezem már, ki hogy halad a nehézségi szintekkel?
    Pár napja tettem fel world classra, de nem sok babér terem.Eleinte még egész jól ment, de valahogy elvesztettem a fonalat és gondjaim vannak a gólrugással.
  • Istencsászár
    Látványos gól ( nekem:) )
  • Istencsászár
    Ami accot csináltál lájvra azzal ide be tudsz jelentkezni.
    Játékban pedig ha megvan a jelenet, start=>visszajátszás=>RS-t? ( analogot lenyomod:) )h mettől meddig akarod h szedje ki és feltölés, s már kész is:)
  • guardian hero
    szép :) hogy lehet ilyet csinálni?
  • Istencsászár
    Na első feltöltésem:)

1 "átlagos" gól

FIFA 08 gól video
  • Suffering
    xbox 360-as fifában hogy lehet 5 fős be a pro modot játszani? mert az 576-ban odákat zengetteg rola.
  • Hitman
    Igaz én sem hasonlítgatom, ellenben a PS3 és az Xbox360-as verzioról írtam, hogy lassabb szerintem. Xbox360-on láttam élőben (2 napig volt nálam egy box), a PS3-ast pedig gameplay videon láttam. Szerintem a kettő közt nincs különbség. A PC-s tényleg gyorsabb a játékmenet tekintetében, de nem biztos, hogy az a normális, csak én ahhoz szoktam.
  • examinee
    De ez gamer függő. van aki pörög mint állat és megy előre, nem passzolgat ezret. Meghát elé kell menni a labdáknak jól átvenni és máris nem lassú. Jó lehet "valmivel" lassabb mint a pc-s. De a pc-set nagyon nem kéne a konzoloshoz hasonlítani mert detto nem ugyanaz a kettő. A Pc-s az a 2007-es fifa kicsit megváltoztatva a konzolos meg egy tök új fejlesztés. Tehát értelmetlen összehasonlítani.
  • isclit
    hát nem tudom...én 360-on játszok vele,és kicsit lassúnak érzem,bár PC-n nem játszottam vele(utoljára talán 98-ban...:D).Azt szerintem megcsinálhatták volna,hogy pl.az angol bajnokság hajtósabb,mint az olasz pl.
  • examinee
    De te utólag az xboxos és a pc-s játékról beszéltél.
    A PS3-as tény hogy jóval lassabb, de az xboxos nem.
  • Hitman
    Közben megnéztem a youtube-on néhány gameplay videot. Egymás mellé raktam a PS3 és a PC videót. A PC tényleg gyorsabb, mondjuk az igaz, hogy nem a fele a sebesség a PS3-on, de látványos a különbség. Az már más kérdés, hogy mivel én a PC-s verzióval játszottam, ezért az volt a megszokott. Most viszont elég komolytalan rohangálásnak tűnt a PS3-as mellett a PC-s játék. Szerintemmeg fogom szokni, csak lenne már meg a gép.
  • examinee
    Nemtudom mitláttál te de fullra nem fele sebességgel fut.
  • Hitman
    Szerencsére én csak 10eFt-ot dobtam ki rá, de ha megpróbálok nem játszani PC-n, addig amíg nem lesz meg a PS3, akkor talán nem fog annyira lassúnak tűnni. Egyébként Xbox360-on amit láttam, az úgy volt lassú, hogy nem szaggatott vagy ilyesmi, csak az egész kb. a fele sebességgel futott mint PC-n. Azt kb. 1 óra alatt megszoktam volna.
  • Winz
    A PS3-as fifa mint a szar olyan lassú,de ez a Be a pro kamera nézetben nem tűnik fel,tsak a többi 5-ben.
    A magyar felirattal legalább kompenzálták volna ha már ilyen fosch lett.
    (szépnek szép,de ezért kibaszni 17 rugót)
    Nah majd a COD4-től lehiggadok.
  • bubu13
    Angol a játék teljesen!És nekem az xboxomon szerintem nem lassú mert még nem játszottam a pc-sel
  • Hitman
    Na ez jó. Régen pedig az Xbox-osban nem volt. Magyar nyelv sincs? A lassúságot úgy kell elképzelni mint pl. az Xbox360-as verziónál? Azt láttam és a PC-s után az is lassúnak tűnt.
  • bubu13
    A ps3-as veerzióban nincs magyar kommentár!
  • examinee
    Hát nemértem mértne lenne magyarnyelv és kommentár. Ha olyan gamet vettél akkor van benne.
    És elvileg igen, lassabb a fifa08 ps3-as verzió.
  • Hitman
    Sziasztok

Most vettem meg PS3-ra a Fifa 08-at. Gépem még nincs, de elvileg ez megoldódik a héten. Azt kérdezném, hogy igaz e, hogy nincs a PS3 verzióban magyar nyelv és kommentár? Igaz e, hogy lassabb mint a PC verzió?
  • examinee
    Hát nemtudom. Szval azért mert nehéz nem kell lehuzni a játékot. Ráadásul HD tv-vel marha szép a grafika. Szval egyik résszel sem értek egyet amit te leirtál.
    2003-2004 óta ez a legjobb fifa és igazán eltalálták. A gameplay nagyon faxa benne, a mozgások is. Az hogy meg valki irja hogy hogy passzolnak meg csigán reagálnak - érdekes nekem is ezvolt az első 15 meccsemen aztán megtanultam játszani. Ez nem az a fifa amit csak ugy elkezdessz és te vagy a király. Ezt meg kell tanulni. elé kell jönni a labdának, okosan kell átvenni, jol kell passzolni és akkor kerek minden.
  • kas123
    éniscsak lereagáltalak a korod és a hsz-ed alapján...