1129
  • Istencsászár
    Szerintem hiába veszi meg max a tokot nézegetheti, x360al él:)
  • Winz
    Az Unchartedet :)
  • Winz
    De ne tőlem vedd meg,hanem a bótba-e :)
  • Winz
    off
    Inkább vedd meg az Unchartedet,nemtok tovább jutni a 15.pályán,egy indával kéne átlendülni egy peremre de rva messze van,mindig leesik a faszi.
    Szopomlemagam.
    Egyébként álomszép,nem lehet kikapcsolni,már vibrál a szemem bazz,COD4 szintű mászkálós game.
    on
  • guardian hero
    Na jó, de mivel nem vagyok sóher, elég, ha a postaköltséget állod. Privibe küldöm a címem :)
  • Winz
    Nekem ez a cartoonnetwörkös téma nem jön be :(
    Cicák nem jácchatnak a kiskutyákkal? :))
  • Winz
    Lószart!
    Én fizetek!
    Különben nem küldöm :)
  • Winz
    Írhattam volna azt is hogy Krisztus előtt,akkor is aszondod hogy elírtam?
    Nyilván arra akartam célozni,hogy 10 éve kb olyan szintű gamék voltak mint most a PES 2008.
    (PS=PSX=Playstation)
  • Istencsászár
    FIFA Street 3 Exclusive Debut Gameplay

vad lesz nagyon:)
  • kas123
    Régen (1874-ben)vettem a ps-re This is football nevű cuccost,az veri ezt,most komoly. (gondolom ez 1974 akart lenni...) de akkoris...hogy vettél ekkor játékot PlayStation-ra amikor az 1994/95-ben debütált? (ha nem PlayStation-ra gondoltál akk bocsi, de ezt szoktuk PS-nek rövidíteni)
  • guardian hero
    Ezek után két rugót adok érte :)
  • Winz
    Na most megnézném a PES-esek arcát :))
    Ha valaki már látott igénytelenül csúf játékot,és azt nem PES 2008-nak hívják akkor az hazudik!
    6 rugóért vettem a gamét (már ha annak lehet nevezni),de ezt nem vártam volna a Konamitól,sztem ukrán fejlesztőkket vettek fel a céghez akik végig itták a fejlesztésre szánt időt.
    Tudjátok,hogy néz ki a nézőtér?
    Szét röhögtem az agyam,nem hogy arcuk nincs a nézőknek,de még testük sincs,szó szerint mintha oda rókáztak volna,egy egész dzsuva :)))))
    A kameranézet súlyos,csak közeliek vannak,a pálya ronda fakó,a játszhatóság kb PES 01,ez nem hogy visszalépés volt a konamitól,hanem újra az alapoktól kezdhetnek mindent.
    Régen (1874-ben)vettem a ps-re This is football nevű cuccost,az veri ezt,most komoly.
    A Fifa aláz,nem tudnak lépést tartani velük,ez legalább sikerült az EA-nél.
    Aki röhögni akar megrendelheti tőlem a PES 2008-at,4 rugót megér az üde pillanat :)

[email protected]
  • rambuu
    Na 1-2 embert felvettem friendsbe, majd plz. Játszunk is néha!!
  • examinee
    Jajja, és akkor mindenki üvölt mint az állat hogy mekkora támadást vittünk véghez.
    De a vicc ha 4-en letámadunk valkit, amikor ő támad, pl egy csatárt és lepasszolja akkor ott már alig van ember, mert ugye 4 ember elment a labdásra:D
    Jó megkell szokni, vége fele már ment is hogy ne ez legyen:D De elején mindenkinek a labda kelett!
  • Istencsászár
    persze aztán jön a dolgo h te fasz miért oda adod, miért oda futsz miért nem passzolod meg egyebek:))) szal nem olyan könnyű de hatalmas fun, főleg ha 1 szép támadás is összejön:D
  • Forrest Gump
    Király lehet!
  • Istencsászár
    jah 4en 1 boxon:), meg vannak a színek ki kiket, csak itt ugy megy h nem oda megy a kari ahova a gép akarja amikor 1edül nyomod, hanem oda mennek aholva a többiek akarják, szal nem megelpő amikor a csóka támad és 4 ember kergeti őt és zárnak le előtte:D :DD
  • Forrest Gump
    Há hogy?
    4 kontroller? És akkor ki írányít kicsodát?
  • Istencsászár
    Szép gólok!, kár h online nem lehet lementeni a meccseket, ott olyan eksőnőket gólokat nyomatunk h kész:DDD
  • Winz
    A Drughi meg majd kitört a ketrecéből az első gólnál :)
    Olyat én is toltam Tevezzel a Westhamben (transfer)ollózós gólokat csak a penge játékosokkal lehet.
  • Istencsászár
    Tegnap 4en toltuk online meccset, emberek ellen, hatalmas lol:D, szegény srácok amikor 1 emberére 4en zudultunk rá elvenni a labdát, nem kicsit lepődhetett meg:DDDDD ez a legjobb fun fifába komolyan, 33isten játék:)
  • Forrest Gump
    Kicsit behalt a topic, itt egy pár gól.
  • kissnewl
    ez érdekes...
    a ps2-nél az L2+ körnél nekem eddig kb 20ból 1szer sikerült távoli gólt lőni...
    vagy túl magasan elrugja a fenébe vagy egyáltalán nem is kapu felé lő.

a szabadrugás nekem jól megy Del Piero szép nagy gólokat vág :-)
    a lényeg, hogy nagyon kicsit kell csak a kört megnyomi.Éppen hogy hozzáérsz(ez kb 20-23 m távolságnál) és a szélére kell helyezni a labdát.
  • Winz
    Én a ps3-as változatról beszélek,abban L2+körrel bomba gólokat lehet gurítani a pipába,Givennek is nem csak a tré kapusoknak.
    A ps2-esnél nekem sosem sikerült szabadrúgásból betalálni,elszállt a *aszba.
    Nekem az bassza a csőröm,hogy a kreált játékosnak béka segge alatt vannak a képességei,58-ra fel tudtam tornázni,elég serdülős teljesítmény.
  • Istencsászár
    én nemtudom, jóhiszeműen féltételeztem h ott a dvd meg a tok, benne a kézikönyv ahol ezek naggyából le vannak írva, leglábbis nálam, azt h te ezek szerint warezzal játszol nem az én bajom, honnan tudhatnám...
  • kissnewl
    a 07-ben a L2-vel óriási gólokat lehetett lőni...
    a 08-ban meg az égbe lövi, ha úgy lövöm.
    melyik gombal lehet megint akkora gólokat lőni?
  • kissnewl
    szerinted ha lenne akkor minek kérdezném?
    nincs kézikönyvem...
    honnan szerzhetek infókat enélkül?
  • guardian hero
    Gyakorló mód sajnos nincs, csak az aréna, ami ugye a főmenü is egyben.

Beadásoknál próbálj elmozogni a védőktől, és irányítani a fejest a kapu megfelelő sarka felé. Ha gyorsan egymás után kétszer nyomod le a beadás gombját, akkor laposabb, erősebb labdát küldesz középre, ez sok esetben veszélyesebb, mint a sima. (Háromszor lenyomva teljesen laposan jön, de ez szerintem ritkán hasznos.)

Szerelés: A-t nyomvatartva követi a védőd az ellenfelet, közel kerülve odalép. Érdemes lehet B-vel segítséget hívni, sok lúd disznót győz. X-el becsúszva szerelhetsz, de vigyázni kell az ütemre, hogy ne legyen szabálytalan. A bal ravaszt nyomva tartva oldalazva zárhatod le a passzsávot a támadó elől, okosan csinálva jó módszer lehet ez is labdaszerzésre. Nagyjából ezek a fő védekező technikák.
  • Csacsi
    Sziasztok. Nemrég szereztem be 360-ra a fifa 2008-at. Kérdésem lenne, hogy van lehetőség edzeni, ahol a szabdrugásukat, szögletkeet, meg a beadásokat gyakorolhatom? Mert én nem találtam, és meccsen nem igazán megy. Általában a beadásokat, mindig melléfejelik a játékosaim, még akkor is, ha csak éppen, hogy megnyomom a lövést.

A másik kérdésem, hogy melyik gombbal lehet szerelni? Mert én nyomkodtam az összeset, de egyik sem tűnt olyannak, hogy oda akart volna lépni.

Előre is köszi.
  • Winz
    Szinte már tiszta proevosocc ez a next game,hibáznak a kapusok,olyan ollózott gólokat rúgtam míg még soha,a távoli lövések is elég pazarra sikerültek,én a ps3-as fifával megvagyok elégedve...de ha már kupát nyer egy csapat illene jobban megünnepelni,vagy ha gól születik pattanjon fel a nézőtér,sztem nem megoldhatatlan dolgok ezek,sokat dobna a játék hangulatán.
    De várom már a 09-et,anyám :(
  • Istencsászár
    kézikönyv
  • Since
    Ha valaki játszik Ps3-on a játékkal dobjon meg egy privit jó lenne összehozni egy 5-ös csapatot :-)
  • Winz
    Majdnem ugyan az mint a fifa streetben,jobb karral variálj közben lenyomva az L2.

Nemtudom letenni a gamét,a Westhammel szét alázok mindenkit >)
    A ps2-es verzsön meg egy véka xart sem ér,az megyen cserére.
  • kissnewl
    sziasztok!

vki tudna adni egy linket vagy vmi infót, hogy a cselek és trükköket hol tudnám megnézni, mert szerintem még nem tudok mindent >0
  • Hitman
    Sziasztok

A tegnapi 1.1 patch-ről tudtok valamit? PS3-ra jött ki, legalábbis arról tudok. Tegnap amikor frissítettem a PS3-at 2.0-ra utána a játék a loading, please wait-nél, nem ment tovább. Nem fagyott le, lehetett kapura lőni, de a meccs nem kezdődött el. Kiléptem, majd elindítottam és kiírta, hogy telepítsem az 1.1-es update-et. Felraktam, de semmi változást nem vettem észre. Meg lehet azt csinálni valahogy, hogy ne csak akkor töltse fel a játék adatait a HDD-rs, amikor elindítom a játékot hanem eleve fent legyen? Azért lenne jobb, mert akkor gondolom nem törölné a file-okat kilépéskor és az első indítás is gyorsabb lenne.
  • examinee
    Nem a játékot regisztráltam: bejelentkezni azt értettem hogy a honlapra. nem kelett reggelnem a játékot.
  • Hitman
    Ja, értem, akkor arra gondolsz, amivel regisztráltad a játékot. Az megvan, de sajnos a lenti hibával nem enged be. Az viszont biztos, hogy tudja, hogy ki vagyok, mert azonosít a játékos nevemmel.
  • examinee
    Hát nekünk xboxon kért és csak ugy lehet bejelentkezni ha van egy eamil meg egy passz hozzá. Legalábbis boxon igy megy.
  • Hitman
    Nekem nincs Live (PS3-on jétszok), de gondolom arra gondolsz, ahol az SMS számot is meg lehetne adni. Ott megvan az e-mail-em adva, de jelszót nem kért.
  • examinee
    Az van hogy a Fifán belül ott a Beállítások-> live beállítás.
    Ott megadsz egy akármilyen emailcímet (én azt adtam meg ami az accountom 2. email címe - amire értesítéseket küldenek) és megadsz egy akármilyen passzoot az már tényleg mindegy mi nem függ semmit. Ha ez megvan akkor ezzel az emaillel és passzal tudsz belépni a world-re.