1129
  • FRe4k
    C.Ronaldo bomba
  • FRe4k
    Sziasztok!
    Megvettem a Fifa 08 - at,pár magyar fifás felvehetne :)
    gamertagom: freak86hun
    Köszi!
  • Tomy Lee
    Ok,thx.
  • Istencsászár
    Nincs,nincs és nincs.
  • Tomy Lee
    Hali!
    Nincs Bíró és Partjelző a játékban?Ha van akkor hol van ez a beállítási lehetőség?
  • lovaszi
    Sziasztok!
    Van egy dolog amit nem értek, hogy amikor bemegyek az online módhoz kiírja, hogy lvl 1 meg ilyenek. Az mi hogy hanyas level? és hogy lehet fejlődni? Amugy meg néha nagyon fel tud baszni hogy rámegyek quick ranked mecsre vagy ha én cisnálok akkor is cosmót kell várni meg cosmó fazs bejön azt nem cinsál semmit nem választ csapatot... Meg pro módban is mindig le startolják kilépkednek azt leeht várni 30 sec.. Amugy jó a játék. Ti mivel szoktátok nyomni pro módban a camerát? mert nekem valahogy ez a pro nem jött be inkább Tele cam ban szoktam nyomni
  • guardian hero
    1 nap azért túlzás, de tény, hogy nagyon sok időt nem vettek volna el. Szerintem a gólörömök száma is kevés és fantáziátlanok, gagyik és repetitívek az átvezető animok cseréknél pl... Ezekből már 5-6 éve volt jobb is ebben a sorozatban. Remélem a jövő évi verzióban megtartják a jó dolgokat, és ezeken a finomságokon csiszolnak majd.
  • juventus
    Tökéletesen egyetértek , szerintem a játék így is majdnem tökéletes, ezek az apróságok hiányoznak belőle amiket leírtál. Ha ezek IS benne lennének akkor tényleg makuláltlan lenne a game ,nem tudom hogy ilyen apróságokat mennyi időbe tellett volna belerakniuk kedves EA-s barátainknak de szerintem 1 nap elég lett volna ezekre.
  • Winz
    Ez a szép a menedzsermódban,pl harmadosztályú angol csapattal feljutsz magasabb oszályokba,aztán BL,és így tovább,nem lehetne megunni ha az időjárás változna,vagy megszakítanák a mérkőzést heves esőzés miatt,és másik időpontba tennék így a program is sűrűbb lenne,lennének esti meccsek és ha gól születik örültmód tomboljon a lelátó...ez 100%-os szavatosságot biztosítana a játéknak és vinnék mint majom a banánt.
  • juventus
    Végülis menedzser módban szerinted mit csinálsz ha nem játszol? A különbség az hogy itt több éven keresztül játszhatsz úgy hogy az addig elért eredményeid nem törlődnek mert ha csak egy sima bajnokságot lenyomsz , 30 meccs aztán hello kezdheted újra , itt meg közben van BL , KUPA és igazolhatsz is meg ilyesmik. Nem "olyan" menedzser mód ez mint a menedzser játék de látom fogalmad sincs miről van szó:D
  • Istencsászár
    Én eddig 1szer sem nyomtam bele a menedzser mód menübe ( egyik fifában sem ), mert 100%ban hidegen hagy, mondjuk ez az én nyomorom, én játszani akarok a pályán egy FIFába nem pedig dirigálni:)
  • guardian hero
    Én szeretem menedzser módban nyomni, de tényleg túl kidolgozatlan. Illetve olyan dolgok vannak benne, amik a kutyát sem érdeklik, viszont pár apróság meg elrontja.
  • Istencsászár
    Egyátalán minek bele ilyen mod?:D kit érdekel?? arra ott van a külön menedszer játék...
  • juventus
    Sajnos nem , de ez még a kisebbik probléma , számomra az a felháborító hogy egy ilyen jó játékot hogy lehet olyan kis apróságokkal monotonná tenni hogy menedzser módban mindig nappal van , akár bajnokság,kupa vagy bl. Ez engem kicsit irritál a 8. évad után kb.
  • Naxos
    időjárást nem lehet változtatni valahol?
  • Winz
    Most én is felmentem és tudtam jáccani.
    Ki is kaptam,pedig én vezettem,alap hiba,ne gurítsd ki a hátvédnek mert ott rádront az ellen,és ezt ne a 85.percben bazz.
  • Istencsászár
    Én akármikor beesek a lájvra haverral gémelni, 2-3 invitét kapok egyből...
  • Winz
    Az még haggyán de ha stadonfejlesztésbe beleölsz 100 millát akkor is azt a pitsa kis stadiont adja a kivetítőjével.
    Ebben az idényben fogom a BL meccseket is nyomatni a carrierben,lefogadnám hogy ott is fényes nappal lesznek..pedig tudtommal nem reggel 10-kor szokták közvetíteni az eseményeket.
    Apró hibák de bosszantók.
  • Winz
    Érdekes..
    Reggel felmegyek nagy ritkán találok valakit aki nyomná,aztán 15 percig semmi..ilyenkor fifa ki,COD4 be,ott bezzeg mindenféle opcióban lehet kűzdeni.
    A quick rankingra rámegyek,aztán quick unrankingra is,és ha nem találok senkit a lobbyra és ott is leszop*t mindenki.
    Szal a fifával a f*szom kivan.
  • juventus
    Valaki tudja hogy menedzser módban lehet e stadiont beállítani meg azt hogy nappal vagy este akarok játszani? Mert már tököm kivan hogy 24 idényen keresztül mindig nappal van meg minden ugyan olyan.Amúgy a game istenkirály kár h már bannoltak a liveról:DD
  • Forrest Gump
    igen
  • guardian hero
    ps3-on tolod?
  • Forrest Gump
    Tegnap toltam egész éjjel, egész ma reggeli 6-ig. ( közbe sikerült jól bebaszni is).
    Egy percet nem kellett várnui ellenfélre, azonnal volt vki. Nem tudom te miről beszélsz.
  • Istencsászár
    Magyarul?:D
  • Winz
    Nah,egyet mondok,kettő lesz belőle...
    ...aki MOST onlájn van a fifa 08-on az mind nyálazza meg a herezsákom,korra,nemre való tekintet nélkül!

Ennyi csírát nem láttam,ezek mind haverok fent,vagy csak csetelni járnak fel?

Bezzeg a COD4-et már annyit nyomtam hogy kiégett a retinám,ezek sose alszanak.
  • guardian hero
    Asszem ha gólt lősz, x-el be lehet hívni a visszajátszást, és ugyanúgy feltöltheted, mint a meccs közbenit.
  • Istencsászár
    Innen h lehet felvenni? amugy jó:)
  • guardian hero
    unatkoztam meccs előtt
  • Winz
    Láma minnyá.
    Dutyzok inkább,tsott tl sok profi :(
    De mán kezdek belejönni.
    Egyébként thewinz vagyok.
  • Forrest Gump
    Lobbys támát én se vágom, de most délután megsasolom.
    Mi az ID-éd?
    Eddig csak nyomtam egy ranked vagy unranked matchet azt csá, úgy azonnal beadott vmi ellenfelet.
  • Winz
    Hihetetlen de nem találok ellenfelet,ráklikkelek azt basznak jáccani velem :síraszaja

A COD4 multiba rvajó,de ott még a kezdetleges fegyverekkel elég gáz.
    Már a plazmát is átkötöttem egy másik madzaggal azt olyan mint egy HDTV,eddig fosch v,106 cm,hadd vakuljak-e meg.
  • Winz
    Nah most a Poollal voltam,a tag meg a Chelseavel,hosszabbítás majd büntik,5-4-re ő nyert wazz :(
  • Winz
    Nah most ha rámegyek az onlájn custom tachre,és azon belül az onlány lobbiesra akkor ottjle me tolják európában,amerikában stb...innen kell választani gémert?
    álasztottam de nem gyön egyik se,csak csetelnek a csírák.

Igaz véletlenül asszem quick unranked meccseknél találtam valakit aki megpicsázott 0-6-ra,igaz én a mezei Westhammel voltam ő meg a Milánnal,én meg aszittem a carriermódos Westhamel tolom majd Tevezzel meg a Gulyvel :(
    Nekem ez még új-e.
  • Rinike
    Ahhoz, hogy videót tudjak feltöltemi easportsworld-re mit kell csinálnom?
    Csináltam ea accountot és nem tudok belépni, ezt írja ki:
    Hey, we've identified that this account doesn't have a valid persona associated with it. Click the button below to create a persona or link an existing persona to your account.

Nagyon nem értem. A segítséget előre köszönöm.
  • Istencsászár
    FIFA Street 3 képek

kráucs kész ahogy kinéz, poén lesz ez a gém:DDDD
  • Forrest Gump
    Én néha online vok.
    ID: ZoTyA01
  • Winz
    A héten már valszeg multiba tudom nyomni a fifát.
    PS3-on ki tolja onlány?
  • Istencsászár
    Jóak
  • Forrest Gump
    Ehh, erősen béta még ez az oldal. Az első gólt meg amelyiknek csak a vége van meg kitöröltem, mégis mutatja.
  • Forrest Gump
    Pár mai gól.