244
Avagy szerintettek ki volt a legnagyobb magyar?
-
#44 Hát volt egy pár nagy, de volt rengeteg balfasz is... :|
IV. Béla meg simán visszaverhette volna a tatárokat ha nem ilyen szar taktikát választ :| de az tény hogy utána ujjá is építette az országot! -
Aspyrin #43 Remek, akkor szükségem lesz egy személyre(rád gondoltam), aki üríti a bilimet -
#42 -
Rundstedt17 #41 Jól van az agyad eléri az óvodás szintjét:D -
#39 Nem vagyok az a sértődős típus. Azt meghagyom másnak. -
Aspyrin #38 Még szerencse.
Akkor legyen mondjuk Széchenyi István. -
Aspyrin #37 Reméltem is, hogy nem szívod nagyon mellre -
#36 Tudod nem mindenki 15 éves az sg-n. Lehet hihetetlen de vannak itt olyan 30 év körüli vén faszok(mint én) akik szeretik a történelmet... -
Rundstedt17 #35 Nem,te vagy rossz helyen:D.A te agyi szintednek ez magas. -
Aspyrin #34 Nem vagyok bunkó, de egyértelműen az jött le az első sorokból, hogy véget ért a törióra. Sajnálom, ha valaki magára vette. -
Aspyrin #33 Nagy kő esett le a szívemről, most, hogy felvilágosítottál. Ezek szerint rossz helyre nyitottad a topikot! -
#32 Hogyne. Sőt én még csak most kezdtem el az ötödik osztályt. Tudod azért mert te nem szereted a történelmet nem kell bunkónak lenni.... -
Aspyrin #31 Csak nem te is most értél haza? -
Rundstedt17 #30 Eltévedtél ez itt nem a gumiszoba -
chokeerigo #29 vicces ezt egy 13 évestől hallani, na :-| -
moralosan #28 és majd egy népszavazás hatására csak úgy visszaadják majd a területeket...
na pejsze -
#27 Ha nem tetszik menj máshova flémhuszár... -
zoolee #26 Az osztálytársam akit minden nap pofán lehet vágni a hülye dumájáért.És ezzel nekem nagyon nagy örömöt okoz.:) -
Neoncsoves #25 muterom mondta, hogy az akkori elnök (épp ez az hogy nem tudom ki volt az, azt kérdezem) kapott arra lehetőséget hogy inditson népszavazást az elvett területeken... de ő azt mondta hogy nem kell nekünk a sok terület... -
Aspyrin #24 Mi van gyerekek, véget ért a töri óra? -
#23 Annyi sok poénos ember van itt, kár hogy nem tudok rajtuk nevetni! :| Majd szóljatok ha a poénos részhez értünk, mert akkor nevetek! -
#22 Gyurcsány -
DJ BP #21 ? -
Unreal1942 #20 Koplárovics Béla! :D
ZTE vs MU -
#19 Krisztus. :| -
DJ BP #18 micsoda? IV. Béla épített újjá minket tatárjárás UTÁN, előtte II. András volt, ő tett tönkre sok mindent, 6 évvel tatárjárás előtt lett király IV. Béla, az ország gallyra ment, mit tenni nem tudott már -
Neoncsoves #17 mi az hogy miatta? mindenféleképpen jöttek volna a tatárok, arról meg nem tehet, hogy visszavette a földeket a kiskirályoktól, azok meg azt mondták hogy nem segitenek neki... simán visszavertük volna a tatárokat... ha a kiskirályok nem lettek volna ilyen önfejűek, de ha azt nézed, ma is ugyanilyen a magyar mentalitás. megy a vita egymással, nem ért senki semmivel senkivel eggyet, csak ellenkezik, versenyez, stb... mindegy erre nem térek ki -
#16 Igen úfgy is hívták, hogy a második honalapító. De III.Béla is nagy királyunk volt. Kivételesen sokáig uralkodott a magyar királyokhoz viszonyítva és nagyon erős és stabil országot hagyott maga után. -
gyuri12 #15 de miatta volt a tatárjárás,azt ne feledjük
(ő nem védett meg minket) -
#14 volt valahol régen egy riport egy magyar emberkével, aki frankón 230 centis volt - na Ő volt a legnagyobb magyar szerintem -
Neoncsoves #13 IV.Béla is nagy ember volt :) ha emlékszel, ő volt az aki a tatárjárás után felépitette az Új MAgyarországot. -
Neoncsoves #12 arra gondolok hogy ki volt az a balf... aki azt mondta hogy nem kér népszavazást arról hogy visszakapjuk a területeket... -
#11 Mondjuk Géza fejedelem a legnagyobbak közé tartozik. Nélküle ma nem létezne ez az ország. -
#10 Nem tudnék sorrendet felállítani mert sok nagy ember volt ebben az országban aki segítette Magyarország fejlődését. -
#9 jaja:D -
Rundstedt17 #8 nem értelek:/ -
#7 Árpád -
#6 I.GREGORY HOUSE -
Neoncsoves #5 szerintem értelmes topic, amint látom te nem vagy értelmes :) báj jó nyaralást a banamákon -
liverpool123 #4 am.sztem én vagyok a legnagyobb király:D