17
  • M0rph3u5
    #17
    ja én is így edzem magam, pc pakolás, szerelés(gy.k.:hajolás, emelés, stb.) és persze ezt rendszeresen(lan-party-k és a többi):)
  • Molnibalage
    #16
    Nem értem, hogy a mai fiatalok hogyan bírják ki mozgás nélkül. 3 hete nem röpizem (ma végre sikerült), de már majd betikkeltem... Én is sokat ülök gép előtt, de AZONNAL felkelek, ha valami jó kis mozgásra van lehetőség. A nyaralásom is ilyen. Más döglik a vízparton és meg túrázok a hegyekben.
  • HUmanEmber41st
    #15
    Kell 1 projektor, amely 1 speckó vászonra hátulról vetíti a képet persze 2m X 2m vászon kell.
    Aztán 1 speckó ruha, melyben minden ízületnél érzékelők vannak, + egy rendszer ami figyeli milyen testhelyzetben vagy
    Kezedbe meg egy fegyvernek látszó tárgy :D
    és máris mehet a mozgásos FPS multiban
  • Kensin
    #14
    DDR forever! Melegen tudom ajánlani mindenkinek bulikba, mert nagyon jó kis hangulatot tud csinálni, főleg ha egy veterán jáccik rajta.
    Amúgy én még 1 éve 3ezerért vettem a MM-ban, most nemtom lehet-e venni
  • googlekereso
    #13
    Én a címből arra következtettem, hogy pakoljunk gépeket mert az megmozgat :d
    főleg fel-le a lépcsőn......úgyhogy hajrá emberek cipeljük a gépünket,monitorunkat öt percig és gyorsan megvan a napi testmozgás XD
  • GulaSoft
    #12
    Ez a táncbad a mediamarktban kapható kb 10.000 Ft-os áron.
    Ugyan ott lehet venni ps2-est kb 25.000-ért ahhoz meg még 5-6000Ft-ért egy eyetoy készlet. A készletben van egy kamera meg egy progi. Van kifejezettem fittness-es progi is, ehhez nagyobb látószögű kamerát adnak, és úgy indít, hogy kérdésekkel felméri az egészségügyi állapotodat.
    A sima eyetoy gamék is jók, nem kell a távirányítóval hadonászni, mindet a testeddel irányítasz, a menüket is, és később a játékot is.
    Csak egy világos szoba kell meg egy nagyobb sima falfelület ami előtt aztán mehet a bohóckodás. Egy egy ilyen game után a beled kilóg azt garantálom. Akinek már van ps2-ese annak ez az ideális megoldás
  • alma2
    #11
    Ha anyuka, apuka, megfogna a kisfia kezet rendszeresen elmenne vele egy kozos kirandulasra, vagy biciklizesre, maris egy tulsulyos csaladdal kevesebb lenne. Bar teny egyszerubb a gyereket szidni hogy nezel ki, nem kapsz csokit, kozben a szulok is tulsulyosak a gyerek is ezt latja. Eletbol vett pelda, persze nem az enyembol :)
  • Aramir
    #10
    Teszkó, Interspár, valamelyikben mintha láttam volna ilyet pc-hez.
  • Aramir
    #9
    Legújabb? :)
    http://www.gamersgraveyard.com/repository/nes/peripherals/powerpad.html
    http://thewarpzone.classicgaming.gamespy.com/powerpad.html
  • shusaku
    #8
    Ez egyátalán nem marhaság. Nekem van ellipszis-gépem itthon nyomom is rendszeresen az aerob edzést, de nem az a "szar" az edzésben, hogy fárasztó, hanem, hogy unalmas!
  • Cat #7
    Naigen, csak az iskolás gyerekek körében nem trendi a futás és az egészséges életmód, sokan csak a számítógép monitorát imádják bámulni. Ha ezzel az eszközzel rá lehet venni őket, hogy ugráljanak picit - akár tornaórán - miért ne... a cél úgyis az, hogy mozogjon a gyerek, az mind1, hogy hogyan.
  • tomsolo
    #6
    az tök jó lehet mikor egy panelba a fejed felett ilyen ki pufigyurik tánciznak
  • metaljesus
    #5
    ilyen cuccot volt osztálytársan is vett vagy 3-4 éve itthon! sima ps/2-es csatlakozóval ment (egyébként ugyanolyan mint a filmekben amiken a hülye japók állandóan ugrálnak, csak kicsiben és összehajthatóban)
  • feamatar
    #4
    nem tudja valaki magyarban hol lehet megszerezni? valamivel próbálom rávenni szüleim a jáccásra, csak Wiire nem vágnám el a cashem mert így is van elég kiadásom... de egy táncpadra szívesen szert tennék(freeware progi van már szal az nem gond)
  • Vamp17
    #3
    ezt en sem ertem. focizni kinn a placcon ezerszer jobb mint a gep elott ugrabugralni. eg es fold a kulonbseg. inkabb arra kene raszoktatni a gyereket.
    a tanc szintugy. azt meg megertem hogy csinalnak wow-ot meg urhajos, autoversenyzos stb jatekokat amit atlagember nem biztos hogy valaha is atel, de annak mi ertelme van mar hogy tancoltassak meg ugraltassak a gyereket?? az megy gep nelkul is egymillioszor elvezetesebben. szerintem, de cafoljtok meg.
  • Akuma
    #2
    Vigyázz az ilyen kijelentésedért, mert jönnek az ufo-k és elrabolnak, már rég azthitték kihalt az ilyen gondolkodású ember...
    Igen, modernizáció, tönkreteszi a régi dolgokat. És bemeséli, hogy az új a jó. Hiszen abban van a nagy pénz (a gyártónak és értékesítőnek)
  • Molnibalage
    #1
    Nem kell számítógép ahhoz, hogy mozogjak. Az utcán is lehet futni. Az ingyér van... Röplabdázni meg nem is lehet így. Az ember a jó társaság miatt is sportolhat, táncsuliban meg lehet csajnozni, vagy felszedi lenyázót és elcsábítani oda. Vagy túl régimódi lennék?