Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
O
M
G

Parasite Eve 2, best game EVER!

hagyjuk már ilonkanénit.. ez A.L.A.P. mióta EndGame van 😄
mornin'

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

giornalista

ez elõtt teljesen értetlenül állok, zseniális!! a legnagyobb epicness rendezcook óta számomra 😊
óóó, ezeken már fenn sem akadok!nekem is csinálja ezt a disconnected-dolgot, rezzenéstelen tekintettel újra felcsatlakozom, és újra és újra...
<#sniffles><#sniffles><#sniffles>
Szerintem amúgy ez mindent elmond a diceról, hogy a megjelenés után másfél évvel még ilyen hibák vannak benne, persze ez is olyan hiba, hogy megjelenéstõl jelen van, és full random, hogy mikor jön elõ, és mikor javul meg. Egyik jóbarátomnál is volt ez a hiba, mindent végigcsináltam a gépén, amit a net irt, amit a dice szuper hivatalos fóruma írt az elhárítás érdekében, de semmi nem oldotta meg. Azt haverom hívott röhögve 1 héttel késõbb, hogy tegnaptól nem jelentkezik, de hogy mitõl múlt el, az nem derült ki.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

ozimak
<#idiota>
Nagyon nem akar javulni a helyzet: 404

BF3: Atomiccore

Talán amikor a hõsök terén a lovasszobor lépést vált....<#vigyor1>

[IRAM] leader

scomcomputers
<#hehe><#hehe><#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Vegyél Battlefiedl 4-et! Az teljesen bugfree lesz. A dice megígéri!

scomcomputers
Nem használok,de egyre jobb lesz:

<#hehe>

mmovar
használsz betterblog-ot? Én valahol olvastam az okozza. le is tiltottam azóta nem volt ilyen gondom. Kérdés többiek akiknek van használják-e.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

scomcomputers
Értem köszönöm!

dr Kotász
Igen, bármilyen múltbéli BF-epizód megteszi.
nekem is csinálta a hétvégén.. sõt olyat is csinált, hogy játszottam és úgy vágott le.. illetve játék közben láttam, hogy a srác aki group chaten volt velünk az origin paneljében offline majd újra online lett.. szerintem szaraxik valami.

scomcomputers
Sziasztok ezt mi okozza,mostanában mindig feldobja másodjára(reconnect) viszont jó:

<#fejvakaras><#help>

JethroHUN
Az alapra gondolsz? Nekem az játék elejétõl megvolt, pedig csak a BC2 van originhez hozzá adva. 2 és 2142 nem (nincs is ott a jele a battlelog profilomban)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

dr Kotász
Hát konkrétan egy értelme azért van: az M1911 így szerezhetõ meg.
Értem, hogy ezek azon medálok, amik úgymond balra, a profilkép alatt vannak.

kemotox
Nem a gyûjtögethetõs cuccokról van szó.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Már megint ez a medálmánia ?!?!
Hülyeségnek tartom, de lehet, hogy este én is rávetem magam! 😄

tudtok valakit aktõl lehet venni premiumot(ami tartalmazza az alapjátékot is)?
gf

tudtok valakit akinél lehet venni premiumhoz(ami tartalmazza az alapjátékot is) kódot?

kemotox
Nincs eredményhez kötve. BF P4F-vel 10 percet játszottam max anno, megvan a medál.. BF Heroest asszem még csak le sem szedtem, csak regisztráltam, és megvan a medál... Bad Company 1-el soha nem játszottam, nincs konzolom, és megvan a medál.. Érdekes 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Valószínûleg azért van bf4-es veterancy jelzõje, mert már elõrendelte a bf4 az originbõl. Nem lehet mindenki Vulcan-i, de ennyi logika alapvetõ.

nekem megvannak a régi játékok. mikor betettem az origin-be automatice veteran statuszt kaptam rájuk. szerintem is csak annyi, hogy játszani kell vele. aztán, hogy az eredményhez van-e kötve vagy sem az passz.

Jah, fõleg a BF4et nem értem. vmelyit itteni csávónál kukkoltam meg.
Simán csak végig kell tolni single kampányt vagy vmi extra kikötés?

Ideológiailag nem vagyok elég képzett, ezért kérdezem!
dr Kotász
Azokkal is játszani kell.
Azokat a bf vietnam, bf3, ... bf4 (!) veterán medálokat hogy lehet megszerezni????
majd ma délután megnézem kik támadtak be igazán:-)
mornin'

Szerintem azok innen tanulják a nácizmust 😄

Letámadtalak én is! <#vigyor5>

Az szép!Engem ma azért nem engedtek fel mert magyar vagyok XD.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Szabi
most dobtak ki 14es pingel egy szeróról, hogy túl magas a ping-em <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

vsly
ok,privi ment 😊

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

ozimak
<#nevetes1><#eljen>
Azt csak úgy nem lehet..hát nem érted,hogy a közösségé a szerver??😊
Mindenféle játékmódot futtatni kell rajta,mert úgy felel meg legjobban a közösség igényeinek.Most már érted??
Jah,hogy így a kutyának sem kell??Az nem baj,majd egyszer csak elviszi az EA,hogy mi a túrónak nektek szervergép,meg szerverek,mikor ez sem volt kihasználva.S akkor végleg eltörölköztünk az EA Ranked jogtól.
De nem baj,a lényeg,hogy egynémely ember tudjon kis kakast játszani,egy aprócska szemétdombon...

[IRAM] leader

ozimak
Ja persze azt vágom, hogy saját szerver fájlokat nem kapsz. Hát nem hiszem, hogy nagy vita lenne belõle, mert 7 áll üresen. Így akár 7 közösségnek is ki lehetne adni egyszerre. Ha meg egyszer valakinek kiadnák, akkor meg ne akkor akarja mindenki elvenni a másiktól. Addig kuss van, utána meg hirtelen mindenkinek kellene? Én biztos kiosztanám a társaságot és megmondanám nekik: Öregem ha eddig nem kellett akkor ezután se kelljen! Vagy dögöljön meg a szomszéd tehene is? Egyszerû: Ki kell írni egy kisebbfajta pályázatot, akár még ingyen használatra/felügyeletre is... de ez így pazarlás... Ez így megy a földekkel/telkekkel is, ott sem ölik le egymást az emberek, hogy miért te kaptad. Megnyerte kész, övé. Már a "bárki" is jobb mint ez...
Mármint a szerver üzemeltetés ...saját.Bérelt van.
Az EA csak a jól bejáratott,ismert hosting cégeknek adja oda a szerver fájlokat,így cseszheted a saját szerver üzemeltetést.
Más.
Azért nem lehet kérlek kiadni senkinek sem,mert az a közösségé,már megmondták 100-szor.
Az,hogy közösség nincs rajta,az nem érdekes.Van,az az érdekes.
Amúgy meg állandóan csak a vita lenne,hogy ki miért és hogyan adminolja,jobb is talán így.Így nincs vita.Meg játék se.

[IRAM] leader

ozimak
Ezt különben nem értem... már hónapok óta kong az a 7 szerver. Már emlékszem a kezdeteknél sem voltak kihasználva. Miért nem lépnek valamit? Pl. odaadhatnák õket használatra valakinek ha már nem akarnak velük foglalkozni. Én még anno írtam is nekik, hogy miért nem teszik be az egyiket Noshahr/Karg TDM only-ra. Akkor még nagy divat volt, persze még most sem ritka. Akkor is azt mondták: "Meggondolják" Hát azóta semmi... konganak az ürességtõl, pedig lehet hogyha odaadnák valakinek vagy valakiknek akkor szépen beállítgatnák és odafigyelnének rá/adminolnák. Ez tök pazarlás...
Mármint micsoda nem játszik?
Ez speciel itt már nem játszik...sajnos.

[IRAM] leader

Nem,nem lesz.Az EA nem adja csak hosting cégnek ki a szerver fájlokat,a ez már nem a bf2...sajnos.
Ami nálunk üzemel EA szerver,arról meg inkább ne beszéljünk...
Volt ugyan rá próbálkozás,hogy Magyarok is hostolták volna,de nem adták oda a jogot egyenlõre senkinek.
Cseheknek,osztrákoknak van,sokáig onnan is béreltük,de nekünk csak ún. ajándék szerver jár,amit Drang-éknak sikerült kifocizni,nem kevés utána járással.Ki is van használva, a 8 közül mind az egy...

[IRAM] leader

ozimak
Legfõképpen pénz kell hozzá, mellette nem árt egy kis script ismeret a BigBrotherBot-hoz. Kb. ennyi 😊 BBB-t még én is használtam régen COD szervereinken, nem olyan nehéz. De a BF3 már nem az én kategóriám pénzügyben 😊 Egy sima 32-es public szerver 6 hónapra, majd 60.000 jó Magyar forint. És akkor ez még csak 32-es...(1 euro/slot/hónap)
giornalista
én 30-40 közötti pinggel jól elvagyok a német szervereken.

fölötte már akadnak gondok :/
giornalista
gabesz, csak kíváncsiságból kérdem, hogy hogy lesz valakinek saját BF3 szervere? mi kell ehhez, hogy mûködik ez? teljesen clueless vagyok, és okulni szeretnék.
Angliában (legalább is Londonban) ennél sokkal szarabb a helyzet, szóval örüljetek a jó magyar netnek. Itt a hálózat ugye sokkal öregebb, és jóval terheltebb is persze. Ha 40-es pingem van, már tapsolok. 😊
én játszanék éppenséggel, de a battlelog nem lép be... megint szaraxik a flash ebben az internetvilágban.. készvagyok már tõle😄
vegyél fel és tolhatjuk. mennyire vagy veterán?😄
evening'