Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off: ennyi😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

rám mindig számíthatsz!😛

Köszönöm mindenkinek a kimerítõ válaszokat 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

off: Én inkább megvettem a Kardhal c. filmet. Abban még a cicije is látszik, s a film is király! <#pias>

BF3: Atomiccore

"ha ennyire nem tetszik, miért játszol vele?" <#vigyor5>

BF3: Atomiccore

Hale Berry is megkapta a "cikiOscart" a Macskanõért, mégis sokan megvették DVD-n, mert szívesen nézik feszes hátsóját a ruciban😄

Ugyanmár nem olyan zavaró az amikor a konténer felétõl ránt vissza a játék a halál pillanatában a szélére.
Nehogy már megússza ez a f.sz,csak az az érdekes amikor felélesztenek a konténer közepén állok.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

...kérlek..."én nem vagyok fanatikus rajongó,csak szeretem ezt a játékot"
vagy "még mindig ez a legjobb játék az fps piacon"...
esetleg,"sorold már fel a hibáit,amiért annyira támadod",
vagy ez,"jó-jó,de nem kell minden második kommentnek ennek lennie"..
vagy akár,"látod,nincsenek érveid,mindig csak ugyan azt szajkózod"

Elég lesz,vagy soroljam még?A személyeket érintõ támadásokat directe kihagytam,nem alacsonyodom le a szintjükre.

[IRAM] leader

😄D

Most várom a sok elvakult agyatlan fan érveit 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

ráadásul nem lõsz egy idõ után át a társaidon meg szórod a gránátot a befutó csoportjukra a zászlóhoz, mert jön a TK menetrendszerint😄
mornin'

figyeld mit ír, nálam az "E" amivel "köszönöm, de nem kérem a segítséget" opciót választom ki.

The Matrix has you...

Rendben! Akkor nem zavarok tovább. Én a felhúzós óra vagyok a digitális korszakban. 😞 Köszöntem a segítségeiteket.
Smithwarden
A DLC-k mind csak multisok.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Láttam van dlc a játékhoz, amiben repkednek sokat. Az csak multiban mûködik?
Smithwarden
A jateknak van single resze is.
Van benne egy keves tankos es repulos csata is, a nagyreszt sima gyalogsagi lovoldozesek kozott.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

A válasz egyszerû! Tehetségtelen játékos vagyok. Az ingyenes verzióval játszottam, de nincs sikerélmény a sok kõgazdag, ûberbrutálgéppuskáscsávókkalszemben. Gép ellen meg csak nyeregettem volna.
akkor nem számolja a halált? nem figyeltem meg, csak most veszettül felbosszantott, hogy a túlbuzgó medic ezzel szórakozik, hogy engem céltáblának használ. még "friss" vagyok, csak tapogatózom 😄
szomferi
<#wilting>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Az nagy kár! 😞 Akkor ez kimarad.
szomferi
nem kell elfogadni a revive-ot

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Helló! Azt valaki meg tudná mondani, hogy ki lehet-e kapcsolni azt, hogy a medic ne szedjen fel? Kurva idegesítõ, amikor 4-szer egymás után felszed ugyanott az idióta a kanyarban, és persze csak engem tudnak szitává lõni négyen egyszerre nem õt..... <#violent><#banplz><#boxer><#falbav>
Peet81
hátha repkedni meg tankkal rombolni akarsz ahhoz multiznod kell

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Helló! Érdeklõdnék, hogy van ennek a játéknak single része? Néztem neten multis videókat, nagyon tetszik, de az online világ engem nem vonz igazán semmi játékban. Ha lenne, és izgalmas lenne, kipróbálnám. Látom egy rakás verzió van már a hivatalos oldalon. Én repkedni szeretnék vagy tankokkal rombolni.
Na igen, ha azt akarod, hogy "az ellen haljon hamarabb" akkor vagy gondolkozol/taktikázol vagy megvárod amíg valaki "bevilágítja" (spottolja) neked a célt. 😉

Menjél aludjál,neked már késõ van!
<#hehe>

Blizzard Entertainment [email protected]

Szabi
mit kéne látni ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

scomcomputers
Hú bammeg ez egy idióta orosz buzi,akinek anyakomplexusa van,mert hamar leválasztották az emlõrõl...

* Scomcomputers the future of computing!*

scomcomputers
Ez a seggfej se jobb valamit bekapcsol és a bázison meghalsz,úgy hogy õ ül a saját bázisán a heliben,de okosan csinálja csak 2-3 ölésre kapcs.be utánna ki,majd pár perc és be...
<#falbav>

* Scomcomputers the future of computing!*

ezt a beteg faszt nézzétek meg
kemotox
Arra katonás domboldalon "fuck"ozósra gondolsz? Ott nem igazán lehet kivenni, hogy hányszor találják el, szerintem.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Kihívás az nekem, hogy az ellen haljon hamarabb ne én <#hamm>
Ok komolyra fordítva a szót, nekem az a kihívás, hogy pontosan célozzak, ne a vak szerencsében ill. a reflexeimben bízzak, ugyanis úgy rémlik (nagyon rég voltam HC szerveren), hogy számomra olyan érzés volt, hogy ott szinte csak a reflex számít semmi más. Tényleg nem akarok ezzel újra vitát indítani, de nekem ez az érzésem a HC-vel kapcsolatban ezért nem is játszom csak normál szervereken.

@kemotox : igen én is elterülnék hamarabb ez tuti 😊

Battlelog: kvantahun

SötétBarom
Had ne linkeljem megint a videót, amint a csávót vagy 8x találják el.. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kemotox
Igen, fekszik mindenki, köztük te is 😛

És mit jelent nálad a "kihívás"? 😉

én meg azt olvastam hogy többet kell belelõni, az egyet meg tárra értettem

sry

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kemotox
Hát szerintem a valóságban a halálhoz szükséges golyótalálatok száma inkább konvergál az egyhez, mint 10-15-höz. De ki próbálhatjuk ha gondolod... csak ne mozogj 😄D

nem elég egy lövés HC-n se(csak néhány fegyónál,bolt act. sniper ill. shotik)láttszik sokat játszol HC-n..de ne kezdjük megint pls!
reálisabb hogy egy emberbe nem fél tárat hanem egyet kell belelõni? az igen

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Szép estét!Valaki elmagyarázná nekem hogy az accuracyt miután számolja a játék?Nem mintha annyira érdekelne de néhe ad érdekes adatokat a meccs utáni report.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Persze tudom, hogy nem azért HC a HC mert osonni kell csak pont azt nem szeretem, hogy egy lepkepukitól is fekszik mindenki. Kell a kihívás <#violent>

Battlelog: kvantahun

Nekem meg azért jó mert nincs egy csomó felesleges, villogó jel a szemem elõtt. 😊

otisz111
Warez topik itt. Biztosan jártasabbak a dologban. Hátha többet tudnak segíteni neked. <#papakacsint>
kanyesz07
én is fogok nyugi. Nem tudom mi tjelent az hogy warez.Én csak kiváncsi vagyok hogy megy mint egy Demo

Ready To Rock!&#8482;

hé ez nem warez fórum!itt mindenki fizetett a game-ért!<#boxer>
kanyesz07
origin kód

Ready To Rock!&#8482;

akkor ne klikkeljetek rá, nem szándékos volt, bocs!
kanyesz07
ki tud serial kódot?

Ready To Rock!&#8482;

vírusos a gépem,biztos azért...
Fpocok
virusírtó bejelzett.

Parasite Eve 2, best game EVER!