Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tuti vétel. nem tudtam hogy ennyire humoros lesz a game, VÉTEL !
HTS s3rg1nh00
át lehet látni pl a metrókocsik sarkánál is(sõt,még a lámpa is átvilágít,holott simán takarásban kéne lennie)
tiszta cs1.6 feeling

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TDC Geronimo
áhá, akkor azért halok mindig mögötte 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

am jó játéknak ígérkezik, de már tele vannak a szerverek cheaterekkel :S

3990 ért is van digitális változat.

Caliph
igaz hogy dobozos , de tudtommal a legolcsóbb. javits ki ha tévedek,mert ha van olcsóbb én is ott veszem.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

byzhouse
olvasd el még egyszer

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Caliph
ipon,8800pénz

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

lac coo
Mindegy...???
No, gondolt át ezt még egyszer! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TDC Geronimo
konzolon a certification, PCn igazából semmi, max annyi, hogy nem foglalkoztak a betaval utána és a retail verziót foltozgatták. Viszont, ha stressz test a téma, akkor mindegy a build.

Csak mi már hozzászoktunk...de látod még mindig van akit be tudnak húzni a csõbe..

[IRAM] leader

Hol a legolcsóbb most a játék? Digitális formában, nem kell doboz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

lac coo
Hazudik!
Mi logika van egy ilyen hulladékot kirakni publikba, ha van már ennél jobb is ???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

HTS s3rg1nh00
legalább õ nem hazudozott össze-vissza mint a kis homimaki,hogy volt idejük a pc-s bétát polírozni,amíg a konzolosokat tesztelik,hanem megmondta h.ez több mint 1 hónapos,és csak a stressztesztre kellenek igazából az emberek.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ajha...kb. egy évet...<#vigyor5>

[IRAM] leader

Leszámítva a 7.1 es hangrendszer nem mûködését, folyamatos crash az nvidia kártyákon..... akadt ott azért bug nekem is van sc 2 m az a játék se hibátlan meg kicsit több ideig is fejlesztették de ne offoljunk jó lesz ez a játék nagyon csak kell neki még egy kis idõ.

hellósztok.az egyik haverom letöltötte Originrõl a Battlefield 3 bétáját és amikor elindíaná akkor valamit kiír neki.EZT!!! "We're sorry, an error has occured
There is a problem with your game's setup.Please reinstall your game" és amikor letörli akkor újra lekell töltenie.letöltötte és megint ezt írja ki neki.tip?
Fpocok
Próbáld meg kikapcsolni tûzfalad. Nekem csak úgy ment a qucik matches szarság.

Fpocok
SC2ben, bár nincs lan, minden másban hallgattak a közösségre. Itt meg könyörögni kell egy nyamvadt bc2 féle squadrendszerért.

Üdv mindenkinek!

Gondoltam a BF2 után - a közbensõ verziókat kihagyva - megnézem már, mit hoztak össze BF3 néven. Szóval feltettem a betát, de:
sehogy sem akar csatlakozni nekem. Csak forog a kis izé, akár a Quick Match-ra nyomok, akár a szerver keresõben próbálok egy szerverre csatlakozni (direkt üresre, hogy ne az elfogyott helyek miatt ne tudjak csatlakozni.
Szóval, van valakinek tippje mi lehet a megoldás?

Meg esetleg ha valaki össze tudná foglalni 2-3 mondatban, a BF2-höz képest milyen lényeges változások történtek/mi maradt hasonló, azért hálás lennék. 😊
Gondolok fõleg az ott megszokott soldier/squad/commander szervezõdésre (kooperációs lehetõségekre), játékmódokra, jármûhasználatra.

Magyar szerverekrõl lehet már tudni valamit?

Elõre is köszi minden építõ jellegû választ. 😊

Minden jog fenntartva!

Kössz !
http://downloads.guru3d.com/Catalyst-11.10-Preview-Win-Vista-7-32-and-64-bit-download-2795.html

Haverom ATI kártyával tolná a bétát ( Radeon 4800, 4gb ram, AMD Phenom 9850 Quad-Core , 2500 Mhz ) de valamiért befagy neki a játék ! Szerintem a driver miatt van ! Én nvidiás vagyok szóval nem tudom, hogy az ATI nál melyik driver kell ! Kérlek írjátok le, hogy melyik kell !
TDC Geronimo
Hol dolgoznak 10* annyian

HeadHunter86
De legalább játék lett, nem egy bughalmaz. MEg azért ne hasonlítsuk össze egy DICE-szal, ahol kb. 10x annyian dolgoznak.

TDC Geronimo
Ültek is a játékon vagy 10 évet...

HeadHunter86
Hát igen. Sajna hemzseg a bugoktól. Ráadásul olyan bugoktól amik kibökik az ember szemét. Elég gáznak tartom. Ezeket már ALPHA után javítani kellett volna. Megint kell várnunk kb. fél évet megjelenés után mire normálisan játszható lesz a játék.
Most van rá egy ezresem hogy megjelenés napján összeomlik minden. Pedig tudják hányan rendelték elõ mire kell készülniük, de le se szarják.
Várom nagyon ezt a játékot, mert tetszik. De a DICE/EA hozzáállása kritikán aluli. Lehet nagyok az elvárásaim? Ezért szeretem a Blizzard-ot, ott már a BETA SC2-ben se volt egy darab bug se.

zzeN
"The weapon list for the Back to Karkand map pack for Battlefield 3 has leaked online. The pack will contain four remastered maps from old Battlefield games.

XP1_FAMAS
XP1_HK53
XP1_PP19
XP1_QBZ95B
XP1_L85A2
XP1_QBB95
XP1_MG3
XP1_JACKHAMMER
XP1_TYPE88
XP1_L96

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Thank you for playing the Open Beta and making the final game better!

We are very excited to see so many gamers join our Battlefield 3 Open Beta. Here’s an update on the Open Beta from DICE General Manager Karl Magnus Troedsson.

I want to give you an overview of how the Open Beta is helping us shape a fantastic final game, what we are implementing based on your feedback, and how the Open Beta will help us deliver a robust gaming environment from day one.

The Open Beta is a true Beta
The Battlefield 3 Open Beta is based on software that is more than one month old. We need to test the new back end dedicated server structure we’ve built. Not only have we built a new game engine, but an entirely new back end system so that everyone can enjoy the benefits of dedicated servers on all platforms.

Just like normal procedure when releasing a game, the Open Beta has had long lead times due to testing, certification, and setting up. This means that the code you are now playing is actually quite early and not representative of the final game.

We had to do this in order to have as many people testing as possible, in order to ensure a top quality experience when the game is released. However, we’re confident in the Battlefield formula and confident that our fans will support us in order to make Battlefield 3 better.

Dedicated servers require dedicated testing
The biggest reason for running the Open Beta is to stress test our servers and back end. Already, we are seeing 6 times the number of simultaneous players in the Battlefield 3 Open Beta compared to the Beta for Battlefield: Bad Company 2! The fact that Battlefield 3 is clearly our biggest game launch ever by a magnitude of 6 makes it doubly important to test everything.

We are constantly updating the News section on Battlelog with information on what we are fixing from Open Beta to final. We appreciate your time and your feedback. The data and feedback from the Open Beta will not only directly affect the final game of Battlefield 3, but its future development and support.

We’re heading out on the road this week to let journalists experience all aspects of Battlefield 3. Stay tuned for their previews, and stay tuned for the final game on October 25th. The final game will look, play and sound better than the Open Beta. You have helped making sure of that.

Karl Magnus Troedsson
General Manager, DICE

Belton
Remélem ezt a videót meg nézik a fejlesztõk is mert Teljesbe nem akarok Mutánsokkal 0:48 - Játszani <#wilting>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Feketét kérek,a piros nem megy a hajamhoz...

[IRAM] leader

Davidus
azt hittem hamarabb lecsapja valaki a magas labdát. azért nyertél egy hangszórót

V9ykn8_TZL0

ha valami controller pl joystick be van dugva azt húzd ki, nekem is pörgött amiatt.

Fpocok
Haha. Eszembe jutnak a gagyi Garry modos TF2 videók 😄

Én meg nem szoktam kempelni...harcolok.

[IRAM] leader

BoneDragon
Azért durva nagy bugok vannak, de legalább viccesre veszik a figurát. 😊

Davidus
ahol én szoktam kempelni az nincs bejelölve😄

V9ykn8_TZL0

Hehe ez kurva nagy és igaz is 😄 Én a victory crawl-ban nyomom, tényleg elég célravezetõ csak kúszni és nyomkodni az F betût, nekem általában elsõ szúrásra meghal az ellen. Az viszont nem tetszik, hogy ha fekvõ helyzetben szúrok akkor alapból feláll az emberem és úgy öl.

Davidus
de 0:48 hatalmas😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
látom activision pr gyárrtja a videókat

V9ykn8_TZL0

Ez a videó nekem kicsit gyors így hétfõ este.
Vótmá?

Lenne egy problémám. Leszedtem a bétát és mikor csatlakozok egy szerverhez a katonám körbe körbe forog és az eget nézi. Így nem lehet játszani szóval ezt hogy lehetne megoldani?

Bódogat Bala11 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TDC Geronimo
És mennyire igaz... 😄

+1

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Bogdogege
BSZN Bala <#pias>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Belton
<#whatever>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

RatBaG

x

Per Aspera Ad Inferi.