Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stardate
Na meg a fakerítés is megállítja a tankot mármint az a része amit a földbe belevernek.Az ingame pingeket én is hiányolom mert egybõl látod hogy hány 200-as pinggel rohangászó ember van.De ezektõl a hibáktól és hiányosságoktól eltekintve nekem nagyon tetszik a játék és eszem ágában sem lenne lemondani.BF2 is nagyon jó volt a maga idejében.
Remélhetõleg a hibákat hamar javítják de én is tisztában vagyok vele hogy elõfordulhat az is hogy ugyanazt csinálják mint a bc2-nél hogy egy idõ után felhagynak a bogárirtással és úgy hagyják ahogy van (reméljük nem).
És azt se felejtsük el hogy a BF3-mat legalább ki lehetett próbálni ami a konkurencia játékáról nem mondható majd el.És jó eséllyel a kiherélt IW ugyanazt a csúcsminõséget adja ki PC-re mint a Tréark tavaly.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

😄 Mekkora.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Running
A béta alatt kitermelt 3000 fölösleges hsz után már nem számít. <#pias>

Nem azért,...tudom hogy nem szereted ha szemetelünk...de "odakívánkozott"

[IRAM] leader

Boron Power
A jettel kiválóan el lehet kerülni a befogást (alacsonyan, vagy kb. 800 láb felett leakad rólad a lock) vagy használod a flare-t.

Helikopter az necces, azt bármi leszedi.

Running
Csak nyugodtan, nem vagyok rendõr. <#hehe>

A rendõr a tengerparton talál egy kannát. Megdörzsölgeti, mire egy szellem száll ki belõle, s azt mondja:
Teljesítem három kívánságodat!
A rendõr kér egy olyan korsót, amibõl soha nem fogy ki a sör. Meg is kapja. Issza-issza, de csak nem fogy ki. Forgatja, ömlik belõle a sör de csak nem fogy el. Mire a rendõr:
Hát ez tök jó! Ebbõl kérek még kettõt!

(Bocsi Running)

[IRAM] leader

item
Az amcsi APC is fennakad egy fatörzsön,úgy,hogy se elõre se hátra,közben meg körbe vettek a rakétás muskétások és az örök harcmezõkre küldtek pár másodperc alatt...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

cdg-tõl most jött levél, a fémdoboz és a DLC-k 0FT-ért vannak számolva.. szóval szerintem akkor kettõt kérek 😄D

koschwarz
"a csávó bele volt esve a kõbe"

ez a jól megcsinált "tájba olvadás" 😄DD

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hát ha már másodszor lõtt le lehet máshol kellett volna spawnolni, mivel ebben a terepruhában már nehéz észrevenni vkit.
Amúgy igen jól megcsinálták a tájba olvadást szerintem.

2x viszont találkoztam olyannal hogy láttam honnan lõnek és nem volt ott semmi, odalõttem és a csávó bele volt esve a kõbe ezért nem látszott.

Jelenleg szerintem semmivel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

zooleeh
Sziasztok Squad leader voltam az mivel jar .ill mit kell csinalni nem ertem<#fejvakaras>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Hát igen ez a BF életérzés.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tegnap leultem jatszani, es azt gondoltam, abba is kene hagyni rogton. Rogton erkezeskor hatba lott egy faszi. Ugyanott spawnoltam, kiszurtam, ralottem, kapasbol lelott. Ugyanott spawnoltam, korulneztem, megfordultam, harom lepes mulva hatbaszur ugyanaz a ficko. (Ezt en egyebkent a nagy budos Bonneville sosto kozepen is el tudnam jatszani.)Gyakorlatilag ugyanez volt az eljaras egesz korben, csak rajta kivul masnak is adtam lehetoseget.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

amcsi apc-t próbáld ki hogy belemész a vízmosásba teligázon 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Ez a vízben kiesel a jármûbõl, már a BC2-ben is volt. Baromság egyébként, hogy kirak.

Amúgy nagyon tetszik a caspian, bár nem tudok ugrani ahogy szoktam, egeret se tudom megfordítani stb., de annyira jó csaták mentek tegnap a hill, forest, gas statiton háromszögben, kiba feelinges.
Hozta a régi bfek érzésvilágát, a grafika pedig gyönyörû.

Nekem is sikerült fennakadnom egy picsa árokban alig bírtam kijönni a tunguskával csak úgy hogy nyomtam a hátrát és még lõttem is elõre és így kijött.
Nomeg a kedvencem mikor egy nyírfa megfogja az 50-el menõ T90-et. Ami minimum 60 tonna.
Arról hogy a dzsipbõl kiesel mikor patakba hajtasz nem is szólok, de úgyis tapasztalta mindenki aki játszott caspianon gondolom.

ja mondjuk még egy borderlands-nál is eccerûbb kb egy faék szintjén 😊

visszatérve a bf3-ra egyetlen dolog tart vissza az elõrendelés visszamondásától az a map .. egyszerûen én imádom ezt a caspian-t szerintem kommjuniti war-ra baszottjó lenne .. amcsi felõl tiszta zatar(én imádom - tudom sokat nem szerették) az erdõs hegyes rész meg egyszerûen kibaszottjó fõleg a hill-t védtem és 'rettenes' érzés hogy egész egyszerûen bárhonnan jöhetnek az ellenek 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nem rossz jatek az. Csak a fegyverek, az ellenfelek, es a loot erdektelen. Ja, meg a jarmuves reszek nagyon szarok. Es ott vannak meg a gyonyoru tavolban fekvo hegyek, amelyek csak lathatoak az uvegcsovekbol, ahol a jatek folyik, de el nem erhetok.

Sajnos nem az az egyetlen baja, hogy grafikailag halálra van jelenleg ítélve. Ennyire repetitív és unalmas játékot idén még nem láttam. Annyi, hogy mondják, hogy menj ide, aztán menj vissza.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Running
Hát kábé.

úgy látszik ez az új trend .. letöltöttem a rage-t hááát nemtudom ott mi lenne a véleményetek 😄 video beállítás kb annyi hogy a felbontást tudod állítani :|

amúgy lesz majd kb karácsony mire ebõl használható játék lesz

Mas. A tank coax geppuskaja valami fejlesztoi vicc, ami csak nekem nem esik le? Ha kiallnek a tank tetejere olemben egy .50-es geppuskaval, valoszinuleg jobb szoraskepet ernek el.

Nevetséges az egész,mivel már boldog boldogtalan unlockolta a kézi légvédelmi rakétát repülõ alkalmatosságba öngyilkosság beszálni.Már a bázis bejárata elõtt a sziklák között ott kempelnek vele várják hogy felszálljon a heli vagy repülõ.Kissé unbalanced a dolog.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ott nekem is majdnem. Mikor atbukik a kerites roncsan, van egy egesz kis godor. A tank turboval is csak vagy 10 masodperc alatt kapaszkodott ki.

Running
A BC2 bétához képes rohadt bugos volt ez a bf3 béta build. Jó sok peccs fog ehhez érkezni az elsõ pár hónapban. Ez a játék egyszerûen félkész, csak az MW3 miatt adják ki. Decemberig simán tolni kellett volna, látszik hogy csak az EA erõlteti az egészet a pénzesõ miatt.

Az az erdekes, hogy bugos jatekos modellt Caspianon gyakorlatilag egyet sem lattam. Nem volt rangatozo es lelkesen lovoldozo halott a killcamben, se ember hatabol kituremkedo fegyver. A legerosebb amire emlekszem, hogy nem latszott valakinek a fegyvere, csak a kiegeszitok.

Running
Nekem a Tunguskával sikerült a kerítések közötti árokban úgy felakadni, hogy ott kellett hagynom a gépet. Ellenõriztem azért, hogy néz ki kívülrõl és semmi sem indokolta az elakadást, mégsem jött ki, imaszóra sem.

koschwarz
a bc2 bétája során én kirívó bugokra nem emlékeszem, csupán arra, hogy már akkor megütköztem azon, hogy mennyire szûk szar pálya volt. ehhez képest a bf3 bétája így 1 hónappal a megjelenés elõtt elég gázosnak tûnik a fórumot olvasgatva.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem a legnagyobb wtf, az az, mikor a 60 tonnás t90/m1 abrams elakad egy kidõlt bokorban, turbo ide vagy oda.....komolyan az egész retard dice-os bagázst egy tank elé fektetném ,és csekkolnám, hogy a tank elakad e a kis nyeszlett testükben vagy sem.Ha húspép lesz belõlük,az csak jó.
A legnagyob wtf momentum szamomra a tank loveg vs drotkerites meccs. Nem megy at ugyanis. Megsemmisiti az adott kerites darabot, es ennyi.

Running
Csak a hitbox/hitregrõl beszéltem.

Running ezt nem mondhatod komolyan, hogy ez 3xor bugmentesebb mint a bc2.Inkább fordítva.A bc2 ehhez képest már a bétája idején egy kifinomult program volt, messze nem tartalmazott ennyi hibát, az már más kérdés, hogy érzésem szerint jóval árkádabb mint a bf3 /az meg szintén más kérdés hogy a teljes mikor kijött bc2bõl sokkal bugosabb volt mint a béta, és itt sem várok mást/.Nem a metro alapján, mert az a pálya még egy codban is szarfos lenne, nemhogy itt 😊.
Smithwarden
Uj BF3 beta ajanlott konfig: AMD Bulldozer 7000 Mhz-en, folyekony nitrogennel hutve. :p 😄

Egy warhoz legalabb 5 termoszt kerunk elore behuteni. <#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Nem tudom, hogy jön ez most ide. Mondjuk igazad van...
BF3at simán el tudnám viselni minden hülyeségével, ha lenne/lett volna egy normális verseny mód... Mert én többet is szeretnék, nem csak publikozni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Elhiszem, és tudom hogy kurvára csalódott vagy a RO2 miatt, totál nem ezt vártad tõle, remény volt benned mint sör a hûtõmben, de nem olyan biztos hogy pont ugyan olyan "félkész" játék lesz a BF3. :-(
Fpocok
Megpróbálni, kevés.
De örülök, hogy örülsz.

Running
Legalább megpróbálták.<#zavart1> Egyébként szerintem klasszisokkal jobb a hitreg/hitbox mint a BC2 esetében. Igen néha kell 1 tár, mert bugos, és nem történik semmi, és igen néha 1 lövésbe bele lehet halni, na meg a gránát, akna sem robban mindig fel, de ezek még korrigálható dolgok. A BC2 legszebb idejében is tripla ilyen szar, szóval én elégedett vagyok, illetve majdnem.

Fpocok
Akkor újraírták. Csak benne maradtak ugyanazok a hibák. Értelme mi volt akkor? Semmi.

Running
Nyugalom átírták, mert a rendszer is más, csak még nem elég kifinomult.

Szilikonból van nem üvegbõl, de gondolom ez neked nem probléma a BF3 után. 😄D
Fpocok
F*szt írták újra. Ugyanaz a szar van, mint a BC2ben.

Megnyugtatlak, a kilott raketak is ugyanugy eltunnek, ha kozben lelonek, mint BC2-ben. Teljesen ujrairtak a netkodot, csak ugyanazok a figurak, akik az elozot is elkurtak.

Tetszenek a unikumos üvegei,fõleg az a kettõ amelyik a mellkasára van ragasztva.

Csakhogy ezek az elvárások sok embert nem érdekelnek,elég ha csak elolvasod ezt a topikot már is látod hogy valakiknek így jó ez a játék ahogy van.Már rég nem a játékélmény ezeknél a lényeg hanem a fraggelés,a statbuzulás és kérkedés az elért eredményekkel ja meg hogy 0 IQ-val õk a hõsök.
Sajnos a játékkészítõk rájöttek erre hogy sokkal több ilyen játékos van mint akinek elvárásai lennének.

nandorb
Hogy ertsd,nem en keszitettem a videot. Amire celozni akartam a 2videoval,hogy ugyanezt a hibat nemkene meg1x a dice-nak elkovetni. De ugylatom nemtanulnak ezek mar semmit se. A jatekbeli hangok effektek tok szuper meg minden, de glitch bug stb. az mar ne legyen benne. Meg mindig hocipoben jarnak ezek. 64-es szervert oldjak meg hogy ne legyen rajta lagg. Ingame ping mero miert nincs? Jah bocs az meg1 sor lenne. Hamar battlelog csili-villi minden szart megtud jegyezni,akkor legalabb mar a jatek beallitasokkat lehessen ott tarolni+ ott allitani be. Stb. ne keljen minden win reinstallkor ujra konfigolni, a billentyu kiosztastol kezdve mindent. A Squad rendszerert konnyorogni kell? Baszki 21. szazadban elunk ahol vannak elvarasok 1 jatektol. Nem pixel lovi a pixelt.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tviktor91
DE mért nem lõtted le?<#miaz>

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..