Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

61 kill egy kör alatt ? A végére Te is csíter lettél vagy mi ? :-)))
( vagy azon a körön volt egy qrva jó pilótád és csak a tûz gombra kellett ráfeküdnöd tiszta erõbõl 😄 )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

item
Áruló... <#nyes><#duhos2><#nevetes1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Zs0lt1
én sokszor felkúrtam magam a faszságokon, ezért utána néha toltam pár kör cod4-et, hogy egálban legyek az önbecsülésemmel 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Én nem...több okból sem.
1.Ez egy béta volt,csekély energia befektetéssel.
2.Ki a f@szt érdekel a stat?Pláne ha sz@rsz rá,mert úgy is törlik?
3.Akinek ez érdekes,ne keressen csapatot.
Röviden ennyi,de kifejthetem bõvebben is.<#nezze><#ravasz1>

[IRAM] leader

No kiváncsi lennék, hogy ki hogyan zárta a bétát az SG-ek közül, én 28-as voltam, és legjobb meccsen, ahol gyöztünk és elsö lettem 61/38 KD arányom volt...
😊

Csak az a helyzet, hogy neked nincsen gumibotod és emiatt simán lehet fikázni<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Running
Idézet a tegnapi sorozatból, betegre röhögtem magam:
Mi a baj Tomi?
Kicsit elérzékenyültem...
Tudod miért Tomi, elmondom... A, mert buzi vagy, B, mert atombuzi vagy, mondjuk leszopnád George Michael-t, C, mert izzik a gatyád annyira buzi vagy, D, mindhárom egyszerre
Háttérben alvó ember megszólal...a D lesz a helyes válasz Tomi.
<#zavart1>

Smithwarden
Hat igen. Ha belecsempesztel volna par Kek Osztrigas jelenetett, akkor tuti repkedtek volna egybol a "lajkok". 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Már nincs béta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

hello mindenki! Én egy partnert keresek helikopterhez. Már lvl 16 voltam helikopterrel, már megvolt a termovision a gunnerhez, de az volt a baj hogy nem tudtam használni mert ha én ültem a gunnerhez vmi gyökér vezetett, ha meg én vezettem mindig vmi gyökér lõtt és folyton kilõttek. Olyas vkit keresek akit hasonló mértékben érdekel a helikopter és lenne kedve párban tolni! remélem van jelentkezõ mert a helikopter a legjobb jármû a játékban 😄
Így írjon nektek az ember beszámolót, nincs benne golyómarkolászás, mint a Running-éban azt egybõl nem tetszik 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Running
<#love11>

na ez megnyugtat. 😄

0Fritz0
Ez így van, tudsz fotóboltolni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Smithwarden
Kicsit felsorolas jellegu a tortenet, mint egy naplo.
Tobb velemeny kellett volna bele, mert ez igy kicsit unalmas es szaraz.
(Remelem no problem ez a kis "kiritika".)

[UNQL]Echo

Ugyis HC-t jatszol majd ott meg nem lesz ilyen ongyogyulo katona meg jarmu.Ennyi. 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Running
tudás <#nezze>

Fpocok
photoshop

köszi jó volt.
Engem csak ez a hp regenerálódás zavar. Nem értem, hogy passzol bele ebbe az "élethû felfogásba", de biztos meg lehet majd szokni

Running
Mind1 milyen lesz a BF3, az elsõ hely stipi-stopp mint Bc2-ben.<#hehe>

Krinyo
Kezdhetted volna in medias res.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Fpocok
Egy BF3 játékos, ha elveszik a bétát...

Én pont fordítva érzem, hogy a sebzés így jó,mondjuk én a bc2ben is szinte csak HC-ztam, és nagyon nem érzem úgy hogy lehetne tunkolni, mert kis géppityukal ugyan lehet,de az messzire nem jó, a nagyobb, katonai löszereket lövö cuccoknak meg olyan visszarúgása van hogy esélytelen, pl scar-h, csak az 1es lövés a menõ.
Alien69
Megoldás? NE vedd meg a BF3-t, hanem játssz régebbi BF-l. Például, aki eddig CSAK a bf2-vel kockult, annak erõsen javallott a BF2142. Jellemzõen a csíterek mindig a legújabb játékokba mennek, a régebbiekben sokkal kevesebb marad. De akár ott a BF1942 is. <#ravasz1>

Igen de azok akik ezt készítik pont leszarják h a te játékodat basszák el,mert nekik csak a pénz kell,minél többen vegyék tõle,neki ez a fontos
Smithwarden
Pillanatnyi velemeny a betarol:

Nem tetszik a Caspian Border.
De igazabol nem is a mappal van gond, az nagyon jo lenne.
Ugye CQ mod, barhonnan johetnek korbe akarmikor, nem ugy mint rush-nal, hogy lehet tudni merrol jon nagyjabol a tamadas, merre vannak a vedok/kemperek.

De emelle jon a tul eros sebzes alapbol es ehhez tul sok arnyekos / bokros / fas / tereptargyas kemphely parosul.
A grafika teljesen rendben is van, egyre elethubb, csak ugye emiatt egyre tobb helyre el lehet bujni.
Es ehhez jon a mostani szinte HC szintu sebzes.
Nagyon frusztralova valik soxor a game, mivel probalsz tamadni es 1000 helyrol egy szemvillanas alatt azonnal meghalsz, ugy hogy 0 eselyed van barhogy is reagalni.

A fegyverekkel durvan lehet tunkolni, nem ugy mint az eddigi BF-eknel. Nem kell sok tudas, csak nyomni a gombot kozeptavra is (pl ump45).
A jarmuvek es az iranyitasuk mintha butitva / arcade-ositva lennenek az elozo reszekhez kepest

Ha az egeszet nezem kb ugy tudnam osszefoglalni, hogy egyszerubb lett a BF, arkadosabb es elegge "codositva" lett par szempontbol.
Legtobb dolgot el lehet viselni, de ha a HC szeru sebzessel szep nagy butitott kempfesztivalla valhat a vegleges jatek.

*várom

alig várjon, hogy megint kifüstöljelek a tankból<#hehe>

stardate
Mint írtam is szerintem a bc2-ben nagyjából sikeresek is voltak mert nagyon ritkán találkoztam csalóval(cod-al ellentétben).
Ha olyat árul amit tilos használni akkor õk is ugyanúgy felelõsségre vonhatók sõt mivel sok cheat vásárlója nagyon fiatal (12+) viszont a készítõk többsége 18 éven felüli ezért nekik nagyobb is felelõsségük mivel õk érettebbek(nek kéne lenniük és felfogni azzal amit gyártanak mások szórakozását rontják el).

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Nah akkor várni kell megint mire jön a full.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Alien69
Szerintem az EA segíti a csalókat. Valszeg a bevétel egy része is hozzájuk vándorol. <#vigyor1>

ha a végfelhasználói szerzõdésben benne van, hogy nem lehet csalni, akkor nem lehet csalni...

ja bocs nem olvastam el mire válaszoltál.. amúgy a vásárolt csalások ellen is fel tudna lépni az ae/dice csak nekem úgytûnik hogy magasról lesz..ják

amúgy tegnap rákerestem erre a 'bumlee bee' csalásra és azon az oldalon -amennyit ki bírtam silabizálni- frankón leírják hogy a csalás csorbítja a saját és mások játékélményét és hogy mindenki csak saját felelõségre használja ergo õk nem vonhatóak felelõségre hogy eladják/készítik??!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

stardate
Én itt most nem a szimpla noob-okról beszéltem akik nem értik a csapatjáték fogalmát hanem a csalókról akik nem is akarnak csapatjátékosok lenni.

IMYke2.0.0.0
Délben lett vége.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fapuma1977
Uraim!Már nem megy a Béta?Vagy meddig megy?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

En meg mindig idegenkedem ettol a Battlelog dologtol, de egy kis meloval ez lehet a klanok szamara a legjobb dolog, ami a BF-ben mostanaban tortent. Rengeteg adat all rendelkezesre, es maganak a jateknak a bolygatasa nelkul egyszeruen lehet kiboviteni klanos illetve kupa funkciokkal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Smithwarden
Jah.
Beta game over. :p

oneal1
jaah...:S

!Forza Ferrari!

Vége van.

ez nemigaz .. mert igenis lehet(ne) arra terelni a birkanyájat hogy tanuljon meg csapatban gondolkodni :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Béta alapján ítélünk és jósolunk? Az okos dolog.

Arról nem is beszélve hogy a tang pörögve csúszkálva megy le a lejtõn ha nagy gázzal jössz mintha jégen menne, mint vmi pillesúlyú kiskocsi.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

fan - fun

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

stardate
Szerintem az nem a Dice hibája hogy sok retard nem tud tisztességesen játszani mert különben nem áll fel neki k/d-re.Viszont ha a teljesben is elszaporodnak és nem tesznek ellene semmit na az már az õ hibájuk is lesz.Viszont a bc2-bõl kiindulva ott nem láttam sok csalót és úgy vettem észre hogy a PB tette a dolgát rendesen és állítólag a BF3-ban még jobb lesz az együttmûködés az PB és a játák között.

IMYke2.0.0.0
Önmeggyõzõ cikk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amugy a hangtompitos pisztolyok olyan szinten nemak, es mozdulatlanok, hogy eloszor azt hittem, nem mukodik, de a talalatokat azert adta.

A lerombolt keritesek also szele is aranyos, amin folyton felakadok, mert elfelejtem, hogy ugrani kell.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

BoneDragon
Na tegnap elkezdtem ismét a bétát. Sajnálattal tapasztalom, hogy nagyok sok a cheater, vagy eszméletlen béna vagyok és õk a kockák. De egy meccs alatt 50-60 kill kicsit gyanús. Belelövök egy tárat a hátába, lemegy kb 10%hp-ja õ meg egy sima pisztollyal oneshot. Átlõ a falon, stb stb. Oké béta, de így kicsit gáz volt ráereszteni a népre. De a legjobb az volt mikor kinyírtam az emberkét, szétcsúszott, majd mikor elfordultam ott állt mögöttem full hp-val és fejbe lõtt... Jee.