Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

24799 és 24801

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jihad Jeep

végét (is) nézzétek meg.
tudom hogy nincs béta, a már kész játékhoz keresem a partnert. sokkal könnyebb lenne fejlõdni 1 velem 1 kaliberû pilótával mint egyedül, nem mellesleg szorakosztatóbb is 😄 remélem lesz majd jelentkezõ mert egyedül nagyon nehéz volt. poénból azt csináltam elloptam gyorsan a helit leszáltam vele még a bázison a konténer házak tetejére és onnan lõttem gunnerrel, amíg vki nem spawnolt bele 😛
Van valami tört szerver szerûség, ahol lehet még megjelenésig nyomni? Ha gáz a téma, jöhet priviben is <#puszis>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Igen,igen,csak az a problem,hogy amihez javító szándékkal hozzányúltak az eddigi gyakorlat szerint,azt sikerült elcseszni.Remélem ezen a tendencián is sikerül nekik változtatni,vagy lehet az is,eleve jobb net-kódot sikerült nekik összehozni...reménykedjünk.

[IRAM] leader

Smithwarden
Igen, ha olvasod a topikot akkor lattad, hogy errol is beszeltunk par napja.
Ezert irtam pont, hogy nincs (nagy!) keses.
Errol is tudnak, remelhetoleg ezt is tudjak javitani majd.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

2-3 golyó elfér, csak ne tolják el a BC2 felé

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Smithwarden
Jah, ugyanonnan nem tudott, arebb kellett mennie 6 metert a masik arnyekos bokorhoz.

Running
Nem azt írta, hogy BC2-s lett a sebzés, csak annyit, hogy a Bf3 bétához képest picivel többet kell belelõni az ellenfélbe. Gondolom ez ilyen +2-3 golyót jelent emberenként, ami szerintem sem fog ártani, mivel nagyon noskill jelenleg a normál mód. Két pukkantás és fekszik mindenki.

Na....azért itt is volt olyan,hogy ha már rád lõtt,baszhattad a fedezéket,még ha egy tömör kõtömb is volt az.
Nem egyszer lõttek le "hõkövetõs" lövedékekkel..

[IRAM] leader

Szerintem is úgy volt jó a sebzés a bétában, ahogy, nem lehetettet felelõtlenül rohangálni mert pikkpakk haltál, így megint a sügér codon nevelkedett taktikátlan faszoknak kedveznek.......mert hiába kempelt valahol itt is egy, 2xer nem tudott ua helyrõl leszedni.
Smithwarden
BC2ben nem azert kellett egy tar, mert igy lottek be a sebzest, hanem mert kesett a netkod.
BF3ban mar betaban sokkal jobb volt, nem volt (nagy) keses, de a sebzes sok volt.

Aki sok instant halalt akar, annak ott lesz a HC.

A bugokat kivéve nekem is tetszett ez a "fícsör", meg kellett ismét tanulni "szépen" körbenézni, mert különben lepuffantanak plusz a béta végén ha lövés volt a közelemben, reflexbõl lehasaltam*fedezéket kerestem, stb.

Hát ja.Sajnos a dice nagyon ért az elcseszéshez,inkább ne nyúltak volna hozzá.
De majd meglátjuk,nem sok idõ már,végsõ esetben meg ott a hc..

[IRAM] leader

Csak ne kelljen vkinek legalább 3 fejest adni, hogy attól feküdjön meg

Metalmilitiakid
Én már nem hiszek a mesékben 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

pisztácia
Na én kurvára nem örülnék ha az lenne mint BFBC2-ben. Egy tár kellett az emberbe. Ótvar szar volt az a beállítás. Nekem a beta beli nagyon bejött. Az valamilyen szinten "valós" volt...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Smithwarden
"Pozitivan csalodni" ugy ertem persze.

Nem rossz, különösen kemperek ellen hatásos, mégis attól tartok, hogy a BC2-féle tunkoláshoz kezd hasonlítani, amit sztem sokan nem preferálnának...

M416-al 7 lövés volt egy ember, a tár (31-es) 3 emberre volt elég, kíváncsi vagyok mennyire változott.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Smithwarden
"There are major gameplay balance differences between the two. Weapons feel different, with different fire rates and recoil. And the damage model has been radically shifted. Death comes quickly in the beta, situated more towards Call of Duty's durability, or even last year's DICE-developed Medal of Honor multiplayer. Firefights in the beta prioritize reflexes over tactics.

This is not the case with Battlefield 3 as it is now. 
This, if you aren't sure, is a good thing. It changes the dynamics of firefights, allowing for each side to take and hold positions, and making flanking and tactical coordination much more viable."

"A béta és az általa kipróbált verzió között a különbség nagy volt, pozitív értelemben.
A fegyverek sebzése és visszarúgása itt már változtatva volt a bétához képest és picivel több golyó kellett az emberekbe, jobban is tetszett neki ez a verzió, mivel itt már több skill kellett az ellenfél lelövéséhez, volt esély a reagálásra."

Errol a problemarol irtam nemreg.
Ezek szerint valtoztattak  es "javitottak" rajta a veglegesben.
A vegen meg jo nagyot fogok csalodni a DICE-ban / BF3-ban.
<#eljen>

várjá ! én korai bétás voltam és kulcsal kellett sz@rakodnom ! viszont unistalláltam a bétát, origin restart erután meg akartam változtatni a telepített játékok helyét de nem engedi ez a ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Pontosan...és úgy is kell neki lennie.Semmi hókusz-pókusz-t nem kell elkövetni vele,rákatt az "i" információ gombra,aztán beta uninstall,megfelelõ lépések,Origin ujraindít és kész.Jöhet az igazi...

[IRAM] leader

Hát nálam "Megjelenés elõtt"-i státuszban van...

Na jo, de vegulis letoltesre kesz, nem? Eleve igy indult alegelejen is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hát elég topák voltak az ellenfelek. 😊 Tudom, hogy össze volt vágva de engem a metrós pályán gyaláztak rendesen. 😊
Nálatok eltûnt az origin/saját játékok fülrõl a BF3 béta unistall után ?
(nekem még mindig ott van letöltésre kész állapotban pedig már unistalláltam ...)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

koschwarz
pont ezt akartam írni, hogy abf2-ben meg már túlzás volt, mennyire semmit nem ért az AA. bf2-ben még én is arattam repülõvel, egérrel (!!!), mert legfeljebb egy másik gép tudott kilõni. pedig abszolute földi patkány vagyok. 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Beers
<#hehe>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Bogdogege
A bf2 meg semmivel sem lehetett leszedni a repcsit,fõleg ha bejött egy pro.

Nagyon helyes orba szájba fogom szopatni a repkedõ majmokat.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

😄 😄
Itt vagyok.A heli türhetõ csak nekem az nem tetszik hogy fordítva kell irányítani,remélem valahogy ezt meg lehet majd változtatni,meg az se tetszik hogy még ki se jöttem a fõbézrõl és máris kaptam 2 darab stingert.Így olybá tûnik hogy könnyü préda a légi jármû esetleg bénább csapat esetén használható.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem harrier volt véletlenül??...mert akkor érthetõ.<#idiota>

[IRAM] leader

pisztácia
Köszi. Anno MW2-be nagyon szerettem az UMP-t. Na majd meglesem a teljesben.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Lattam olyat, hogy beleakadt. De olyat is, amint egy repulo helikopter modjara orral befele szabalyosan korbelebegve fordult.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

IMYke2.0.0.0
A 4-5. patchben meg kiírthatnák azt is, hogy a vadászgépek lazán átszálljanak a fákon, mert így meg gyakori lesz a "road kill with planes".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Remelem azert lesz irdaltabb terep is nemely mapen, mert a bokrok kozott bujocskazni a helikkel macera.

Az. Rovid es rovid-kozepes tavra nagyon jo. Tavolra jobb, ha nehany hatasos atokkal keszulsz.

IMYke2.0.0.0
Mert a 2 játék között eltelt 2 év és közben kirúgták a "fizikáért" felelõs emberkéket a DICE-nál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amugy meg hol van Gyuszopapa!? Az UH-1 nagyon faszan mozog, legalabbis a BC2-hoz kepest mindenkepp.

pisztácia
Mindig is csak assaultal mentem.
Mellesleg javítanám, 10bõl 8szor UMP vel mennek. Ami engem nem zavar, csak kérdeztem, h ennyire jó lenne?

Hmm... Jol latom, hogy az A-10 ketszemelyes?

qrva messze vannak a pontok így elsõ blikkre...
koschwarz
talán sniper kaszt helyett válassz valami hasznosabbat, pl. engineert.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az új mappa neve ugyanúgy Origin Games csak egy másik partíción van létrehozva mint ahova õ alapból beállította. semmi ékezet nincs sehol.

<#mf1>

😄DDDDDDDDD és 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a végén "klikk klikk klikk"

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fpocok
Ékezet?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az originben a telepített játékok könyvtárát miért nem tudom megváltoztatni? Ha másik könyvtárat választok mint ami alapból be van állítva akkor azt írja hogy érvénytelen könyvtár! válasszak másik könyvtárat ... nem értem a dolgot 😞