Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Parasite Eve 2, best game EVER!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Operation Firestorm
Damavand Peak
Tehran Highway
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mondjuk elmondtátok elõre,meg én is sejtettem,de ennyire "birka" lenne a jó nép??<#lama>#lama><#vigyor1>#vigyor1><#help>#help>
[IRAM] leader
This is Battlefield 3. We've already posted our Battlefield 3 Review, now we're playing it for you today Monday, October 24, 2011, from 12-2pm PST.
Ez elvileg nálunk este 9
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
rosszhir hogy limited helyett csak az olcsobb sima lesz
a jo viszont, hogy mar holnap 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Marad a szerda, mivel igy van a "szerzodesbe" amit lefixaltal mailban.
Nekem is megvan de nem lehet aktiválni 28 elõtt.
Úgyhogy tök mind1.
Ha megkapjuk a jatekot, a single player reszt el lehet kezdeni, vagy az sem fog menni addig, ameddig nincsen aktivalva?
koszi!
Tudja valaki, hogy a CDG kiszállítja az elõrendelõknek holnap??
Csak mert telefonon nem tudom õket elérni..
Köszi
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
[IRAM] leader
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
van már pontos infó arrol, hogy mikortól játszhat a banda?
!Forza Ferrari!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BattleTag: kabel15#2672