Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meretes, erdekes palyak. Lasd, BF2 Kubra Damm!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

glkFox
aki a cd-galaxiból rendelt kapott már valamit postán?
stardate
És mi kellett volna hozzá hogy sokkal jobb legyen ha szabad kiváncsiskodnom?

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

stardate
Aki ezeknek bedölt az meg is érdemli.Én már a beta alatt is nagyon élveztem a Caspian-t pedig volt ott hiba bõven.És állítólag a teljes sokkal jobb.Szerintem a pályák mérete pont jó, elég nagy ahhoz hogy ne egymás seggébe tolongjunk de nem akkor hogy sokat kelljen rohangászni egy-egy zászló befoglalásáért.Amúgy meg minél nagyobb a map annál több az objektum és annál erõforrásigényesebb a játék és már így is egy elég drága gép kell hogy normális minõségben tudjon vki játszani egy 64-es szerón.

De, számomra kötelezõ.És ennél csak sokkal szarabb alternatívák vannak,de én heinekkent iszom,maximalista vagyok, és ha sokkal jobban is meg lehet csinálni,akkor csinálják meg sokkal jobbra, amíg nem teszik, addig basztatom õket.
ma már én is belekóstoltam a single-be, gyakorlásképpen a multihoz.. hát az anyahajós-repkedõs résznél a pofám leszakadt <#hehe>. Rég élveztem már single fps-t ennyire. Aszam ma megkóstolom a multit is <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Kami
Igen, le tudod tölteni.

Omlás
Hát ez az, értelme az nem sok van max annyi, hogy idegesítik az EU játékosokat.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fraszt! Azt tudni, hogy huge, mindblowing, marketing bullshit. Jo lesz, de nem olyan, mint kis odafigyelessel lehetne.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Forrest Tomee
Erre én is nagyon kíváncsi lennék. EU játékos is annyit fizet a játékért(sõt), miért kell ez a 1-2 napos csúsztatás, képtelen vagyok megérteni. Fõleg, hogy ennyire balfék módon oldották meg.

Sheltem
Erre tud válaszolni valaki? Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

stardate
Nem kötelezõ megvenni a játékot, de még csak foglalkozzni se kell vele. Már jó ideje tudni hogy a játék milyen lesz.Beta is volt így senki se mondhatja hogy zsákba macskát vett.Sztem nagyon is jó játéknak igérkezik és alig várom hogy játszhassak vele.

[HUN]Crassus
hmm

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
mi a franc értelme volt egyáltalán ennek az USA/ÁZSIA elsõbbségnek ha fél európa ezzel az unlock trükkel nyomja már tegnap óta?? van ennek bármiféle hátránya a késõbbiekre?

Loginál úgy oldottam meg hogy, betûket rendeltem a gombokhoz winben.. így mûködött

Akkor ezt sem sikerult megcsinalni...
A Razer okos, allitsd be a drivereben, hogy billentyu leutest emulaljon!

Omlás
Nem szükséges a folyamatos proxy-s kapcsolat csak amíg a dátum ellenõrzésen átmegy utána le lehet lõni a proxy-t simán gond nélkül lehet játszani tovább mivel "unlockolja" a játékot.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

[HUN]Crassus
srácok mi a trükkje,hogy a kibebaszott középsõ egérgombombra vagy a 4 es 5-ös egérgombra tudjak bindelni??
Razer diamondback-em van win7 es legújabb szoftverrel telepítve....,de hiába próbálom a settingsben hozzárendelni a cuccokat nemtörténik semmi....

könyörgöm HEALP!!!😄

Jee,kaptam sms-t hogy mehetek a játékért!<#violent><#pias>

Nekem IGN.com-os promókódom van azzal szerintetek ha hazamegyek melóból tudok majd játszani? ÉS azt is elég ha az originbe írom és onnan töltöm? Vagy a Filepalnetrõl vagy valamelyik ign.com-os aloldalról kell leszednem? És mi ez a 28.-a nem 25rõl volt szó? Bocs de nem nagyon követem az eseményeket.
Dietrich
+t

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
megnyugató...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A te igénytelenségedet létszíves ne erõltesd ránk,kösz.
Sheltem
Srácok ha a dobozos limitedet aktiválom, onnantól Originen keresztül is le tudom tölteni ha máshol vagyok éppen másik géppel?
Vagy a dobozoshoz kelleni fog mindig a 2 lemez?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Eugabesz: honnan tudom 4k-rt megrendelni ezt a gémet? 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ki a F@5t érdekel milyen, legyen jó, izgalmas és játszható a game...francért rinyál a népség állandóan...hihetetlenek az emberek!

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

És ezzel már pofára estek a BioWare Dragon Age 2-jénél is, az RPG-fanoknak túl akció, a hack'n'slash fanoknak túl sok az olvasnivaló.
Az Electronic Arts teljesen belebuzult a hibridekbe, nem lepõdnék meg, ha a Dead Space 3-ba Angry Birds szegmenseket építenének...
Remélem, addigra buknak annyit, hogy leessen végre a tantusz.
nemhiszem.

Megkapod a Kulcsod, belövöd az Orgin-be és letöltöd.

A "warez" verziód külön tartsad.

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

zooleeh
Sziasztok.Megrendeltem a Limited Edtition CD kulcsot,28-an kuldik.Kerdesem az lenne hogy a reloade verzio jo lesz ha nem crackelem meg majd es aktivalom majd ,hogy ne keljen leszednem ujbol az origin-rol?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Running
Ezt megúsztad! <#nyes>

Dietrich
sorry..semmi közöm hozzájuk! fb-n olvastam és gondoltam hátha valakit érdekel a standard verzió ilyen áron és Bp. lakos.

nem vagyok semmi ilyen, csak vpn-em van proxy helyett. én azzal csináltam. az stabilabb, a proxy-t lehet közben lekapcsolják, megszûntetik.

don\'t panic

Running
Nem hacker, halász!

lolSL
te ilyen hacker féle lehetsz

Van aki már így tolja?

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

ha nem menne már a proxy, akkor dobj egy privit és adok másik megoldást - ha érdekel 😊

don\'t panic

BoneDragon
De szép az a levegõbe álló virágcserép. 😄

Na akkor rohanok haza és rakom is át 😄

Omlás
Nem valószínû de ha igen akkor nagyon sok ember banolva lesz 😄

Fpocok
99% hogy nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ÉS ez nem gáz?
Nem lesz ebbõl gond EA nál?

TDC Geronimo
Igen

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok

TDC Geronimo
Sok eltérés van. Ezek a képek okádék agyontömörített jpg-k. Semmit se látni rajtuk. Pont annyi értelme van, mint konzol vs pc összehasonlító videókat csinálni és felrakni youutbera. A másik meg, hogy mozgásban megint teljesen más

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
sathya
s_sathy sathya
@zh1nt0 Just wanna say how great it is to see your passion and commitment to the game. Not worried about bugs with such a dedicated team 😊
25 minutes ago

in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0 Daniel Matros
@s_sathy Oh no! The most important thing is to be constructive and address the issues people are having 😊
21 minutes ago via TweetDeck

Omlás
Nem ez Proxy, én is így csináltam 😊

Running
Így:
"Everyone can do it themselves:

Turn OFF Origin first, then do the following:

Control panel>Internet options>connections>lan settings>check " use a proxy server" enter following details.

Indonesian IP

219.83.62.50 : 8080

Reconnect to Origin, do the date check. It should unlock & you're ready to go.

You only need to do this once.

When you've unlocked the game files, turn off the proxy as you have no further use for it."

Ez nem a VPN-s módszer ugyi?

grebber
Überkonzoltól én is várom infot de ott még mindig 28-at írnak lehet õk megvárják 😞

Addig nyomom a warezzal!

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Azon kívül, hogy recésebb lowon, nem sok eltérés van.

Cris99
xD jolenne ha kuldenenek mar valamit hogy mikor jon, legtobb bolt holnap kiszorja oket...
meg fel sg tolja mar :-D

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||