Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"A kért csomag ezzel a tartalommal várhatóan holnap fog megérkezni Önhöz."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
GamerOnline
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
1) a középsõ oszlopra kell kattintani ugye (az az egér oszlopa)
2) ha ott állítod, amikor lenyomod a középsõ gombot, akkor beírja a megfelelõ értéket a rublikába?
3) a bétában én is szívtam, de itt leszedtem azt, hogy egérgomb billentyûnyomást eredményezzen - és be tudtam állítani az egeret normálisan.
btw én a joy-jal szívok... de majd este folyt.köv.
szerk.: nekem logitech egerem van.
don\'t panic
Nekem megy 😄
Írt az 576 h most átvehetem a játékot. Ma tudok vele SP-ben játszani, avgy csak péntektõl lehet MP-t SP-t egyaránt kezdeni?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
don\'t panic
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ahogy elnézem külföldi fórumon még mindig van panasz bõven, ugyanolyan fagyásokra mint a bétában volt.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
. Hirtelen ennyi. <#puszis>#puszis>Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Ez elsõ pályán hogy lehet felmászni a tetejére a vonatnak?
Ott lógsz és mit nyomjak ....
Vki leirhatná
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jó lenne egy 3-4évig jónak mondható konfigot összerakni.
Megrendelés feldolgozva.
don\'t panic
Akkora hangulata van a kampánynak ,hogy az valami hihetetlen!
Mostanáig nem bírtam letenni ,de mivel megyek el így muszáj!
Megérte a pénzét ez a kis game😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
AlaplapGigabyte Z68A-D3-B3
Processzor:Intel® Core i5-2500K (3.3GHz, 6MB cache)
Memória:4GB (2x2G😎 DDR3 memória, mely 8GB-ig bõvíthetõ
Chipset típusaIntel® Z68
HDD:1000GB S-ATA merevlemez
Optikai egység😄VD-Super Multi duplarétegû meghajtó
VGA típusa:ATI Radeon™ HD 6870 1GB
HázAsus ATX miditorony
Hálózati csatlakozás:Vezetékes LAN 10/100/1000
Tápegység550W Chieftec
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub