Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ezek a gondok vannak még:
"1. Mouse wheel rebind probs, scroll not working = Still broken
2. Joysticks not working fully a lot wrong = Still broken
(try removing all infantry binds) some reports of this working
3. Mouse buttons not re assignable on some mice = Still broken
4. Middle mouse button (press wheel) isn't mappable = Still broken
5. "E" (enter vehicle) key reported unable to remap = Still broken
6 "Q" key (spot) reported unable to remap = Still broken
7. "spot" key reported won't assign to side mouse button = Still broken
8. Rebinding the "jump" button to numpad 0 reported not working = Still broken
9. sometimes left click ceases to function when in the spawn menu = Still broken
10. POV binds in the menu on joysticks but doesnt seem to work in game = Still broken "
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ezt a fostalicska játékot
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Egy nagy büdös lósz@rt lett jó.Most mekiálltam h egész éjjel nyomom majd erre mikor újraszületek kb fél óra játék után egyszercsak megint az írányzékok nem vágnak össze amikor felemelem a fegyvert.Mi a sz@rt csináljak vele?Mi lehet a bajom?
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
a "q" -t balra strafe -re szeretném használni, de ha megnyomom, akkor ugyanúgy feljön a spot ablak és közben strafe -le is a katona.
az options menüben hiába módosítom, megmarad. 😞
mellékelem a képet, hogy nem én vagyok a hülye.
akár manuálisan is átírnám, de nem találom a "PROF_SAVE_profile" -ban , hogy hol kellene és mire módosítani.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a gond az volt, hogy gyárilag túlhúzottak a kártyák és a játék ezt nem szereti
msi afterburner letölt,core speed levesz 820mhz-ra, elment, játszik, örül, nincs gond
amúgy az 560ti hihetetlen jó kártya, semmi gond nincs vele, minden kiválóan fut vele
blekk síp:
csak amiatt gondoltam az amd-t, mert az 560 kihajtásához kevés lesz az a proci, persze attól függ milyen felbontásban-minél magasabb a felbontás annál inkább a videokártya számít, hd-hoz még kompromisszumokkal elég a 460 is és jóval olcsóbb az 560-nál
(nekem i2500k van ~4ghz-n járatom, ez elég hozzá full hd-ben)
GOOBY, pls
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
[IRAM] leader
De köszi az infokat, kiindulásnak tökéletesek.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
a q sorozat igencsak kifutott modell, és horribilis áron adják
inkább vegyél egy amd-t vmi blak editiont
kiegyensúlyozottabb lesz a rendszer szvsz
GOOBY, pls
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Ha beújítok egy Q8400-as procit, egy 560GTX-et meg 4GB memóriát úgy már el lehet bohóckodni a játékkal úgy kb. high-on?
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
render.dx11enable true
ezt hogy lehet nálam? ugyanis a 9800gt tudtommal nem dx11es...
érdekes, amugy nekem nagyon akadozott a hang meg minden, a hangot 24bit 192000hz-re állitottam és minden gond megoldodott...😊
Látjátok...megvettétek volna originen már tolhatnátok 2 napja szopás nélkül <#mf2>#mf2>
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
találtam egy 64es szervert.
Limited már nem hiszem hogy lesz . 😞
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
..." Probléma lépett fel az Origin játékaktiválási funkciójával kapcsolatban.
Tudunk a problémáról, és dolgozunk azon, hogy mihamarabb megszüntessük. Elnézést kérünk a kényelmetlenségért. "..
Persze, simán tolom...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
BattleTag: kabel15#2672