Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A másik kedvencem mikor spawnolsz,betesz a sarokba, és beállnak eléd. Mozdulni nem tudsz. 😊
A harmadik gyönyörûség meg mikor kijelölsz 1 pontot,hogy oda akarsz születni,de épp behúzzák, akkor lerak kezdõpontra... 😊
Pedig fav fegyóm AK47 után..mondjuk az sincs..:S
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"Game could not login to EA Online backend"
Neked más hibaüzenet lehetett eddig.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amúgy van hogy M16-al vagy M4-el megyek, oroszoknál meg AK-val, na meg ott Snipereztem össze 7 Fraget Dragunovval..
#30815: Komolyan, erre magamtól nem is jöttem volna rá!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Próbáld ki a visszaolvasást a topicban mondjuk úgy 10 hozzászólást.
Game could not login to EA Online backend
Már mindent megprobáltam, de nem megy 😞
Tüzfal,virusirto nincs.
viszont AKI KITALÁLTA EZT A ZSEBLÁMPÁS MEG LÉZERES SZEMBE VILÁGÍTÓS FASZSÁGOT ANNAK TÕBÕL VÁGNÁM LE A KEZEIT,HOGY ILYET MÉGEGYSEZR SOHA NETUDJON LEPROGRAMOZNI!! A NAP VAGY EGY SUPERNOVA FÉNYE IPARI TANULÓ A FLASHLIGHT-HOZ KÉPEST!:p
menjenek már a picsába,hogy majd egy néhány miliméteres lézerpointerrel FULLRA! a szemembe világít bárki is harci helyzetben...még ha leülnék valakivel szemben egy székre akkor is egy fél percig szórakozna míg a szemembe bírna világítani.....itt meg....pffff
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
azé volna mit javítani itt a körítésen 😊 mert magával a játékmenettel/élménnyel nincs baj csak ezek az apró faságok ne lennének
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Tegnap elértem a 12 szintet, ma meg ez fogad:
Game could not login to EA Online backend
Már mindent megprobáltam, de nem megy 😞
de a legjobb az egy istentelen enemy nub volt aki megtalalta a mobile spawnt es vagy 5szor visszament (szet akarta loni gondolom) en meg ott kuksolok a bokorban 50meterre, nezem megint jon a hulyeje megall, boom headshot.
alig varom mar az m40 meglegyen -.-
anti hero
Kb. 1 órája via Facebook
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
BattleTag: kabel15#2672
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
a lag a tényleg néha elviselhetetlen és nem 1 vagy 2 szerver hanem AZ ÖSSZES laggol ezzel sürgõsen csinálhatnának valamit
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Engem eddig totál lehangolt a multi, nem elég hogy alig bírok kinyírni valakit, beleeresztek egy fél tárat és még akkor is min 50%-on marad az élete. Akkor néha olyanokat belaggol, nagyobb nyílt terepen meg pláne, fõleg ha sokan vannak.
Okés mondjuk a netem sem egy nagy eresztés, a gépem pedig egész jó a játékhoz. Az árnyék van csak High-on meg az élsimítás van 2x-en, a többi ULTRA. Single-ben nem is volt gond.
😞
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||