Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alap M16A3 az tud folyamatos lövést, az M16A4 ami univerzális csak sorozatot tud.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Sheltem
Mostmár jó a statisztika, lehet menni játszani.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ne érts félre nem vagyok statbuzi. De ha már összeszenvedtem ebben a csíterekkel, anti-csapatjátékosokkal és program anomáliákkal tarkított "FPS"-ben a 12 szintet, akkor talán egy kicsit érdekelhet engem is, hogy hirtelen miért tûnt el az egész nem?

Honnan a fraszbol van ennyi gyogypedes ezen a vilagon? Az elmult 20 hozzaszolasban haromszor van benne, hogy karbantartas van, es otszor, hogy "ma' megin' mi a fazs van, nem tudok csatlakozni?".

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

na örülök,hogy nem csak engem idegesít fel...Legszebb az, amikor a saját csapattársad vakít be a hülye elemlámpával, hihetetlen.

A másik kedvencem mikor spawnolsz,betesz a sarokba, és beállnak eléd. Mozdulni nem tudsz. 😊

A harmadik gyönyörûség meg mikor kijelölsz 1 pontot,hogy oda akarsz születni,de épp behúzzák, akkor lerak kezdõpontra... 😊

Nem azt mondom, hogy nem játszok vele, mert tetszik, nekem pont bejönnek azok az újítások, amik másnak nem. Csak én sajnos nem tehetem meg, hogy a nap 24 órájából 10-et a gép elõtt ülök, arra várva, hogy ne legyen éppen karbantartás,aktiválás hiba, login error stb. De lehet, hogy túl sokat várok az élettõl.Kb 4 napja van meg és tudtam játszani kb 4 órát.
pisztácia
Én azt nem értem, hoögx tegnap sikeresen feloldottam az M16A4-et, de ugyanúgy mint a cod-okban, valamiért 3 sorozatos...:S Minden game.ben szinte. De miért nem kehet beállítani folyamatos lövésre...?
Pedig fav fegyóm AK47 után..mondjuk az sincs..:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Sheltem
De ezt körülbelül fél órája írja ki mindenkinek:

"Game could not login to EA Online backend"

Neked más hibaüzenet lehetett eddig.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

SLICK
mivel LVL 1 voltam jóformán semmilyen kiegem nincs a fegyverekhez...
Amúgy van hogy M16-al vagy M4-el megyek, oroszoknál meg AK-val, na meg ott Snipereztem össze 7 Fraget Dragunovval..

#30815: Komolyan, erre magamtól nem is jöttem volna rá!

Nem találtam semmi, visszolvastam... A stat gondnak semmi köze az én bajomhoz, föleg mert 3 napja ezvan.
pisztácia
köszi szépen Malakai, Lac Coo!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Karbantartás van olvassatok vissza kicsit.

Sheltem
Nem próbáltál ki mindent..
Próbáld ki a visszaolvasást a topicban mondjuk úgy 10 hozzászólást.

Hát ha belegondolsz ezzel magadnak csinálsz csak kárt, a játékot megvetted így a cég már jól járt , az ,hogy te többet nem játszol vele az meg nekik úgy is mind 1 😄

Valaki tud erre megoldást :

Game could not login to EA Online backend

Már mindent megprobáltam, de nem megy 😞
Tüzfal,virusirto nincs.
[HUN]Crassus
jaja kezdek is átszokni oda......

viszont AKI KITALÁLTA EZT A ZSEBLÁMPÁS MEG LÉZERES SZEMBE VILÁGÍTÓS FASZSÁGOT ANNAK TÕBÕL VÁGNÁM LE A KEZEIT,HOGY ILYET MÉGEGYSEZR SOHA NETUDJON LEPROGRAMOZNI!! A NAP VAGY EGY SUPERNOVA FÉNYE IPARI TANULÓ A FLASHLIGHT-HOZ KÉPEST!:p

menjenek már a picsába,hogy majd egy néhány miliméteres lézerpointerrel FULLRA! a szemembe világít bárki is harci helyzetben...még ha leülnék valakivel szemben egy székre akkor is egy fél percig szórakozna míg a szemembe bírna világítani.....itt meg....pffff

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pedig azért írtam, hogy sírjál!
adam46
Kizárt 😄
visszlát<#wave>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Sheltem
Elvileg 1 órán belül már látszódnak a statok. Addig nem érdemes játszani annak aki "statisztikára megy" mert szerintem nem mentõdnek el a mostani körök.

<#eljen>
azé volna mit javítani itt a körítésen 😊 mert magával a játékmenettel/élménnyel nincs baj csak ezek az apró faságok ne lennének

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Sheltem
írjál még ilyen okosságokat kérlek, hadd nevessünk tovább. Köszi <#worship>

Most hogy elõször beírtad, már el tudom olvasni igen.

Sheltem
Túl sokat kérsz szerintem pár embertõl itt. <#alien2>

Kicsit túl sok az "átmeneti hiba" nem? Ha nem csinálnak valamit gyorsan egy hét múlva mindenki MW3-al fog játszani.
Sheltem
Olvasni tudsz azért?

karbantartás

Karbantartás van várjatok egy kicsit, vagy legalább olvassatok vissza.

Hát az EA/DICE most már kinyalhatja:

Tegnap elértem a 12 szintet, ma meg ez fogad:

Valaki tud erre megoldást :

Game could not login to EA Online backend

Már mindent megprobáltam, de nem megy 😞
adam46
Én is 0 lettem, remélem csak "átmeneti hiba"
Nekem olyen beállítás kellen a repülõben, hogy ne lássam a kezelõ szerveket, a gép pilóta fülkéjét belülrõl, ilyen van?

Az engem is érdekelne, hogy tegnapról mára miért lettem LVL0 a battlelog-ban?<#violent><#violent>
tegnap vegre ertelmett kapott a mobile spawn berendezes lebasztam egyet az alagutas palyan (ahol a daralo az alagutban van) az enemy bazishoz kozeli terfelen, azt beapritottuk haturul a nubokat illetve meglett mind az 5 zaszlo, aztan ahanyszor visszanyomuolt az enemy mindig seggbe lettek rakva.
de a legjobb az egy istentelen enemy nub volt aki megtalalta a mobile spawnt es vagy 5szor visszament (szet akarta loni gondolom) en meg ott kuksolok a bokorban 50meterre, nezem megint jon a hulyeje megall, boom headshot.
alig varom mar az m40 meglegyen -.-

anti hero

"Be Advised: We will be starting server maintenance and improvements for PC, 360, PS3 in ~30 minutes. Outages will last 1 hour. Over."

Kb. 1 órája via Facebook

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

HC-n nincs killcam.

mmovar
hehe

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

[HUN]Crassus
mivel úgyis van killcam ami atomfaszság semmi szükség se arra,se a hangtompítóra....az ellenfél akit megölsz úgyis azzal kezdi,hogy odamegy a respawn után ahoz aki lelõtte....

kabel15
Kezd aggasztani hogy a battlelog ban LVL0 vagyok :S

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Milyen fegyverrel mész? Milyen cuccokat pakoltál rá? Egyébként ami vicc hogy engineer a medium range fegyverével pontosabb távolra mint én a long rage es assaultal.

BattleTag: kabel15#2672

[HUN]Crassus
ne használd,mert csökkenti a pontosságot

Jó lesz az "lángrejtõ"-nek is. 😊

Mikor jön már az új ATI driver? Azért meglátszik mennyire szartak a single polírozására és csak a multival foglalkoztak. Nem is tudom mikor játszottam utoljára olyan játékkal, ahol a multi 64 játékossal jobban futott, mint a szingli kampány.
byzhouse
single=/=multi

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

SLICK
Mindig pötyögtetek, számomra az volt kiakasztó mikor egy épületben velem szemben voltak ketten, közvetlen közelrõl gyepáltam õket és semmi.

SLICK
na mire leírtam Borg linkelte a Platoont, THX!

Cris99
próbálj rövid sorozatokban /burst/-okban lõni
a lag a tényleg néha elviselhetetlen és nem 1 vagy 2 szerver hanem AZ ÖSSZES laggol ezzel sürgõsen csinálhatnának valamit

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

SLICK
Valami SG-s szerver lehetne, szivesebben játszanék ott mint vadidegenekkel...
Engem eddig totál lehangolt a multi, nem elég hogy alig bírok kinyírni valakit, beleeresztek egy fél tárat és még akkor is min 50%-on marad az élete. Akkor néha olyanokat belaggol, nagyobb nyílt terepen meg pláne, fõleg ha sokan vannak.
Okés mondjuk a netem sem egy nagy eresztés, a gépem pedig egész jó a játékhoz. Az árnyék van csak High-on meg az élsimítás van 2x-en, a többi ULTRA. Single-ben nem is volt gond.

😞

Cris99
illetve nem a LE része hanem a PWP-é

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
ami a PWP-be kapsz az az SKS sniperen van rajta és egyben az SKS is LE csomag része

Malakai
Kevésbé lehet téged kiszúrni a lövéseid alapján.
Tudod, mint a hangtompító, csak nem hang, hanem fény. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )