Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A BF2-ben az assaultnak nem volt C4-e az csak a specops-osnak volt.Infratyin mindenki medik volt inkább mást kasztot nem nagyon láttál.Álltalában jármûves szerveren vagy engi vagy antitankos voltam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

[HUN]Crassus
ez igaz,DE az az "fenomenális" ötlet,hogy legyen 32ezer acsi ami mindenkinek NEED tökmindegy milyen faszságra ad acsit a hülyéknek KELL ezért mindent beálodznak és mennek elõre mint a ló a szemellenzõjével!
ergo maga az ötlet nem rossz csak éppen az emberi gondolkodásmód miatt bukik meg😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

lac coo
Nem sírok, arra a napi fél órára amit rászánok nekem teljesen jó 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

item
<#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

TDC Geronimo
Mondtam már. Nem sírni kell, hanem haverokkal játszani. Tökéletesen játszható publicon is, ha megvannak hozzá a kellõ emberek. Aki rambózni akar menjen codozni, ott érvényesülhet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Cris99
ja, a való életben ha meghalsz gondolom respawnolhatsz, meg az égbõl potyognak a repülõk nem? hát filmen úgyvan nem?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Régi probléma legalábbis én így tapasztaltam bf 2 ben, hogy mindenki assault volt mert rambo akart lenni c4 el volt olyan ,hogy 64 bõl éppenséggel csak én voltam support vagy engi mert az senki nem akart lenni, csak medic vagy assault nem tudom ,hogy ez most itt mennyire jellemzõ de régen sokszor idegesítõ volt.

lac coo
Én még régebben mondtam, hogy ez is ugyanolyan játszhatatlan vacak lesz publikon mint az összes többi BF 😊))<#banplz>

Nem igazan ertem most mire a paraszt stilusodnormalisan kerdezten valamit. Es valoban a sniperrel igy kell szerintem jatszani. Az eletben is ha lattal mar haborus filmet a mesterlovesz hempereg a teton elbujva es nem a mezon rohan keresztul es 1meterrolbprotabalja leloni a 12x-es zoomos tavcsovel leloni a gyalogosokat
Cris99
én már rég megmondtam hogy (sõt mostmár) nem csak a fejlesztõk kúrnak el egy játékot hanem a JÁTÉKOSOK

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Attelee
Akkor hozzunk össze egy csapatot mert ez tényleg szívás.
Mondjuk én öcsémmel tolom tehát ketten már vagyunk,de ez csak két noob eddig 😊 Most rusholtunk az elõbb,az ellenség összehangoltan két tankkal jött a bázisra minegyik tanknak külön enginere aki folyamatosan javitotta a tankokat.Esélyünk nem volt ...

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Az a baj amúgy ,hogy ez már egyre több játékra igaz , én elég sokat játszottam Starcraft 2 vel, Heroes of Newerth el is és egy idõ után eljutottál oda ,hogy csak a statért játszol mert ha jó helyen akarsz játszani jó statod kell ,hogy legyen és így megölték a csapat játékot, amúgy itt vagytok egy csomóan az sgn szedjétek föl magatokat freindnek aztán keressetek egy szerót ami megfelel nektek és gyerünk😊

Igen én élvezem....

Tény hogy nekem is megvan néha az agyfelbaszás. De szerintem itt egyetlen egy skill van vagyis lenne ami fontos az a csapat játék és ez hiányzik.
Mindennek megvan az ellenszere a pálya másik felében kempelõ snipernek egy másik sniper vagy mortar, a tanknak egy másik tank vagy AT engi.. helinek repülõnek AA engi vagy tunguzka... az egyetlen egy baj az hogy sokan csak rohangálnak ész nélkül.
És senki ne mondja hogy nem tudom milyen klán meg TS szerver meg mittudom én mi kell annak a felismeréséhez hogy ha egy cobra háromszor végig darálja a fél csapatott akkor lehet váltani kéne AA-ra.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

[HUN]Crassus
90%-a a playereknek STATISZTIKA BUZI ezért szinte mindenki kempel,fosik és baszik összehangoltan menni......
lõszeres ládán ülõ rakéta spammolók és bokorban sarokban bújó fosógépekkel van tele a játék:S😞

az admin kidobásra gyógyszer a PB manuális frissítése

lac coo
szint limit semmit nem jelent, max hogy kockák, nincs nõjük és ez az életük 😄DDD

De attól még magasabb rangon is sok a csíra .

TDC Geronimo
Keress embereket akikkel játszol... Ennek a játéknak az ereje abban rejlik. ramboként adja a 10%ot, jó csapattal meg a maradék 90et játékélményben.

aricsi
Magyar szerók valahogy nekem sem adják, egyszer voltam a prohardver szerón, nem volt benne sok köszönet. Csak spawnkill.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Keress olyan szervert ami HC gameres inkább , vagy nem tudom van e ilyen amin szint limit van ? Sajnos csak csütörtökön jön meg nekem a játék de már nagyon várom.

Nekem is TP linkem azt jól lehet konfigolni.

63 hsz...szokásos sírás rinyálás.
bajgunar
Tegnap is egyhuzamban 6 vereség, a csapat miatt! Mert nincs taktika!
Ma ledobnak 3x, fingom sincs miért!
ÁÁhh fú de felidegesített megint! A végén eladom a picsába.
bajgunar
Kezd tele lenni a tököm ezzel a game-el!
Nagyon szép, nagyon jó! Az új driver-el lag-ol az egér!!! Miért? Meddig? Nem kapcsolgatom ki a HT-t! A csapatod (álltalában) totál low, taktikátlan fragbuzi! Ha meg fenntvagyok egy szeron és elsõ helyen állok, (jelenleg) 3. kidobást kaptam csak úgy, mondván: kicked by the admin! Nah ezt meg megint mi a faszért??? És nem a spawn-t lövöm, mint ÕK!!! Meg nem kempelek, semmi! Csak úgy ledobnak, mert túl jó vagyok. És végre a csapat is összedolgozik. Kurvarendes admin köcsögök! Szétverném ilyenkor a fejét egy szívlapáttal! Legalább benyöngné hogy ki fog dobni, és h miért!
Az ilyen 64-es magyar szerverek is =O-val!!! Tankos low-akkal van tele, meg kemperekkel! Mi értelme van? Megjelensz és azt sem tod honnan már szét is lõtt a tank, vagy egy lowskill buzi.!
Édes istenem! Mi a jó ebben??? Ezt élvezi vki?
A cheker azt irta, nem tudta elleörizni azokat. TP link routerem van, de a béta ment vigan vele. Most megnéztem, de nem tudom hol adhatom meg neki ezeket a portokat...
nandorb
Nem,unnod?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

TDC Geronimo
UK CHARTS: Battlefield 3 week one sales beat all 17 previous Battlefields combined

pisztácia
Aham, de mind1 végülis, játékban így bnem fogom használni, marad a M16A3.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

lac coo
szeressük az ilyen csíra játékstílust ! 😄

TDC Geronimo
nub sniper

A portokat tudod ellenõrizni a portforward.com on található port chekkerrel de elvileg a routereden lehet port forwardolni azokat a portokat kellene amik ott vannak a FAQ ban leírva.

[HUN]Crassus
kicsit nehéz megszokni,hogy egy faszság miatt kapnak le állandóan😛😊

Másik böngészöt is probáltam már. Illetve hol nézzem meg a portokat, ezt a felét nem értem...
Jaaaa, én nem a csapattársakra gondolok azok csak szimplán barmok az még elfogadható de az ellenfél is idegesít jön a lámpa nem látok semmit és kész de hát ez van majd megszokjuk ezt is 😄

[HUN]Crassus
nah úgy látom egy hét kellett mire a faszkalpok rájöttek,hogy elég lerusholni a 3 bázist/legtöbbször ennyi van ugye/ és beszorítják az embereket a kezdõre és spwankemp.....egyre több és több játéknak ez a fix forgatókönyve....

byzhouse
public szerveren mire számítasz?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Esetleg nézd meg a portokat talán ,vagy van e tûzfal , próbálj más böngészõt hátha az segít, így elsõre ennyi ötletem van.

[HUN]Crassus
az a baj,hogy még a saját csapattársaid is szarrászopatnak a lézerrel meg lámpával....

Az milyen dolog már, hogy még a játék elején, amikor azon a felüljárón fel kell venni az LMG-t, folyton meghalok? Igaz Hardon játszok, de akár hogy próbálkozom, mindig kinyírnak, a 10. próba után meg is untam az egészet. Kizárt dolog, hogy valaki a felüljáróról lövöldözze le az ellent Hardon, 2 másodperc alatt kinyírnak, éppen hogy csak felgugolok és végem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Nekem pedig az a hibaüzenet van péntek óta, és nem más. De semmi megoldást nem találtam még rá..
mmovar
én még nem jutottam odáig, hogy tegyek a fegyora laser-t vagy flash-t. de ki lehet amúgy kapcsolni úgy mint single-be? mert mintha valaki korábban olyat írt volna nem lehet kikapcsolni..

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Esetleg a faq t megnézted ott mintha lenne hasonlóval kapcsolatban tanács😊

HEllo!
Felraktam a játékot és amikor elakarom indítani akkor mindig azt írja ki hogy " A BF3 mûködése leállt". Nem tudna vki segíteni hogy ilyenkor mit kéne csinálni, hogy menjen?
Ettõl az elvakítástól én is a falra mászok counter strikeban is gyûlöltem de itt még borzalmasabb ,hogy mindenki ezt csinálja.

aricsi
Te egy hegyi troll vagy, pont az ellenkezõje az egész, én szinte semmi buggal nem találkozok,csak max szerverlaggal, és az emberek valahogy sokkal jobban nyommják a csapatjátékot, nincsenek egy kupacban kempelõ csipások pl. és tök ismeretlen squad társakkal is lehet összedolgozni.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

mmovar
NEM! az kizárt!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

pisztácia
Értem, tehát akkor a valóságban sem tud az M16A4 folyamatos tüzelést?
Csakmert én a cod:bo egyik vietnámi küldetésében úgy emlékszem, hogy ott folyamatos tüzelése volt.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Olvasni sem tudsz... ki volt hirdetve az 1 órás karbantartás. Visszaállt minden. Ez pedig a legjobb FPS jelenleg és nem kell idézõjelbe tenned. 😛
aricsi
Már mûködik amúgy.

Nos ha ez így van akkor kénytelenek leszünk így elfogadni. Na mentem játszani. 😊

Sheltem
"és persze hétfõn is"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Tudod az az érdekes, hogy hivatalos fórumon is írták, hogy eredetileg 2012 február környékére tervezték a megjelenési dátumot, aztán úgy döntöttek, hogy kiadják jóval elõbb és foltozgatják patchelik.

Ez szerintem frankó dolog, itt van ez a 4 napos hétvége is és játszhatunk, és még vasárnap is foltozgatják a szervert, még ilyenkor is foglalkoznak vele, hogy nekünk jobb legyen.

Lehet egyedül vagyok ezzel a véleményemmel leszarom, de úgy veszem észre manapság, hogy van 1 réteg(itt most nem rád gondolok, félre ne érts) akiknek semmi sem jó.

Élvezni kéne a játékot a jelenlegi formájában is, szerintem hatalmas hangulata van akkoris ha nem tökéletes még közelsem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"