Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
g36cre leszek kivancsi
<3<3<3
anti hero
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Lehúzta, telepítem onnan ahová lehúzom, vmit telepít a "C" meghajtóra de nem indul a netes játék. Megint kiírja hogy töltsem le ugyanazt ilyen pazzle szerûség jön ki.
Vki segítsen légyszi.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
-More Server Browser filters
-“Remember me” feature for sign in=hûûûha
-Play button next to server name for faster joining
-Punkbuster check before game launch= e se ment?
-Refresh buttons for “Favourites” and “History” lists in Server Browser
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"In today’s server patch, we also made numerous fixes to the overall game stability, including the elimination of two of the most frequent game crashed we have seen reports on. You should see an increase in game stability from now on."
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Elõször azt hittem, hogy csak typo. De nem. MEGINT AZT ÍRTA:
@groc_xxl Already made a statement. Focus wasn´t switched from consoles to PC. Every platform got the same amount of love.
twitt
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Mindig azzal jöttök, hogy a valóságban hogy mûködik. Mondj már valamit a BF3-ban ami olyan, mint a valóságban?
Szerintem érdekes a lézer és a lámpa dolog is, nekem tetszik. Az meg, hogy milyen a valóságban, nem érdekel.
Ráadásul ötletes, hogy legalább ezzel láthatóvá válnak a sniperek, és mielõtt még kipurcannék, el tudok lépni. Arról nem is beszélve, hogy közelharcban milyen poén, hogy semmit nem lát az ellen.
Amúgy szerintem nagyon jól ki vannak balanszolva a kitek, plusz a suppress fire bevezetése zseniális ötlet volt és pont ez a lényege a supportnak.
@zh1nt0 Are you going to release a statement about lead development being switched to console half way through and why we were lied to?
1 hour ago
in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0
@groc_xxl We´ve worked very hard on actually maximizing the game on any hardware. We´ve not switched from consoles to PC and I think the amount of cheer the PC version is getting really shows that.
Nem vagyok blgoon, szóval nem tudom miez de twitten láttam, ami mondjuk nem az én dolgom lenne, de hát ez van.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
pár példa nickkép azokkal a nevekkel amiket itt találtam