Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en support fegyoval eddig meg senkit nem tudtam leloni 😄 mondjuk max 2 percet mentem, most az engi az isten, igla es a scar/aksu74 láv van
g36cre leszek kivancsi
<3<3<3

anti hero

pisztácia
És miért égõ az ha vki RPG-t lõ egy emberre? Miért szánalmas az? Tudom h játék, de a valóságból veszik a dolgokat gondolom, és a valóságba is lõnek RPG-t emberekre...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Mit kell csinálni ezzel az új frissítéssel?
Lehúzta, telepítem onnan ahová lehúzom, vmit telepít a "C" meghajtóra de nem indul a netes játék. Megint kiírja hogy töltsem le ugyanazt ilyen pazzle szerûség jön ki.
Vki segítsen légyszi.
Nem olvasta el a hasznalati utasitast. Ra van irva nagy nyillal: "this side explode", ez meg forditva tette a falra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

zzeN
Coop-ban mindhárom fokozaton végig kell vinni? Mert normalon toltuk de az easy "csillagot" nem adta be.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

zzeN
"The update that took place this morning contained over 100 fixes(!)."

-More Server Browser filters
-“Remember me” feature for sign in=hûûûha
-Play button next to server name for faster joining
-Punkbuster check before game launch= e se ment?
-Refresh buttons for “Favourites” and “History” lists in Server Browser

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

FASZA UJ SZERVERKERESÕ!!!!!!!!!!!44
zzeN
Kijött egy update a battlelog plugin-hoz. De a játékot már nem is kell frissíteni?

bf blog

"In today’s server patch, we also made numerous fixes to the overall game stability, including the elimination of two of the most frequent game crashed we have seen reports on. You should see an increase in game stability from now on."

Inkább ne legyen 1 napig játék,de a hibákat javítsák ki, és te tetézzék újabbakkal, ahogy szokták a retard dice-osok.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

ezt hol irják?
Smithwarden
Az nalunk 11 ora.
Es ugy nezem most mar megy is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

"helyi idõ szerint 10-tõl 11-ig feltöltik az elsõ javításokat a Battlefield 3-hoz - így az nem lesz elérhetõ. Ennek köszönhetõen a játék sokkal stabilabb lesz, kevesebb lagra számíthattok, valamint Quick Match is megjavul. "

zzeN
Battlelog faszán megy: "Be advised: Game Server Back-end maintenance starts at 10AM CET."

[HUN]Crassus
emberre RPG-ni pedig szerény véleményem szerint 60IQ/15 év felett égõ.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az új bunny hopping/dolphin diving.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

pisztácia
Én köszönöm, hogy kitetted õket, és rámehettem...😄 remélem ma is rászaladhatok egyre😊 úgyis COD ba az volt a kedvencem

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Dopti
legalább a single-t engedné ha már szabadnapos vagyok :S

[HUN]Crassus
nem a real life hiányosságok miatt zavaró hanem azért ,mert atombalfaszság...nézegesd a screenshotot amit beraktam és mond azt,hogy ez így rendben van.....

Fpocok
ÉS MEGINT!

Elõször azt hittem, hogy csak typo. De nem. MEGINT AZT ÍRTA:

@groc_xxl Already made a statement. Focus wasn´t switched from consoles to PC. Every platform got the same amount of love.
twitt

Hecker007
Megint van valami update hogy nem lehet játszani?

😄DD sokkal gyorsabban mozogsz😊 ezt mondjuk kivehetnék mert lol😊

[HUN]Crassus
JAJA olyat már láttam! az egyik srác tökéletesítette is a technikát...speedfutás skillel + ez az ugrálós "cheat"? olyan gyorsan mozgott be hármunk mögé 20-25 méterrõl,hogy csak lestünk...és lelõtt mindhármunkat😄

Igen,ezért írtam,amit írtam korábban.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nem értek veled egyet.
Mindig azzal jöttök, hogy a valóságban hogy mûködik. Mondj már valamit a BF3-ban ami olyan, mint a valóságban?
Szerintem érdekes a lézer és a lámpa dolog is, nekem tetszik. Az meg, hogy milyen a valóságban, nem érdekel.
Ráadásul ötletes, hogy legalább ezzel láthatóvá válnak a sniperek, és mielõtt még kipurcannék, el tudok lépni. Arról nem is beszélve, hogy közelharcban milyen poén, hogy semmit nem lát az ellen.
Fpocok
LOL. Most nézem. Nézzétek már meg, hogy pontosan mit írt a zintroll. Most tûnt csak fel 😄DDD

Én is gondban voltam a support fegyverekkel, fõleg azt játszom. Nem kevésszer szedtek le simán egy az egyben karabélyokkal, még akkor is ha én kezdtem elõbb lõni, egyszerûen alig talál a nagy szórás miatt. Dehát erre találták ki a letámasztást... akkor egy egész csapat sem áll meg elõtted.
Amúgy szerintem nagyon jól ki vannak balanszolva a kitek, plusz a suppress fire bevezetése zseniális ötlet volt és pont ez a lényege a supportnak.

Fpocok

Ezeket a zintós parasztságokat,csak azért teszed ide be, hogy borzold a kedélyeket?

Fpocok
groc_xxl Guy
@zh1nt0 Are you going to release a statement about lead development being switched to console half way through and why we were lied to?
1 hour ago
in reply to ↑

Daniel Matros
@zh1nt0
@groc_xxl We´ve worked very hard on actually maximizing the game on any hardware. We´ve not switched from consoles to PC and I think the amount of cheer the PC version is getting really shows that.

Fpocok
Maintanence and fixes

Nem vagyok blgoon, szóval nem tudom miez de twitten láttam, ami mondjuk nem az én dolgom lenne, de hát ez van.

Jah hogy te vagy a spooky.Kösz, hogy tegnap vagy 2xer rászaladtál a claymore-omra 😄

pisztácia

lehet, onnét csinálom a kisképeket én is bf3stats

Battlelog
pisztácia
Persze bejelentekzés nélkül.

pisztácia
Valahol lehet nézni neten BF3-as statokat? Mint BFBC2-nél? Bárkinek a statját meg lehetett nézni a neten.

Nem tamogatom, nem ellenzem. Ahogy akarjatok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

legyen-e ilyen a mostani nickképek helyén , vagy tök fölösleges és tûnjek a fenébe ? 😄

oneal1
caspian border-en hogy lehet kivágni a nagy rádiótornyot?😄

!Forza Ferrari!

[HUN]Crassus
ez a helyes hozáálás! nekem is vannak etikai korlátaim még játékokban is...és csaj szánom azokat akik mellõzik néhány íratlan szabály betartartását!

picit alakítgattam még rajta és írtam a módi topikba hogy tegyék be.. 😊

pár példa nickkép azokkal a nevekkel amiket itt találtam

Tegnap Firestormon Gabeszek stoppoltak az ut szelen lencse villogassal. Visszatolattam ertuk. <#hehe>

Ha csak 50 méterrõl 😄, tegnap volt asszem hogy leszedtem egy csipát a tetõrõl, mert villogott mint a traffipax a lézere, és kiszurtam a pálya másik felérõl

pisztácia
Aham, azokból nem is kell már olya sok.

Ribbonsokat érdemes nagyban gyûjteni...30ért és 50ért ad egy 10k pontos medált!
[HUN]Crassus
szerencsére kezdik egyre kevsebben használni,mert még a csapattársaink is leszokták egybõl ugatni azt a barmot aki felrakja a "setupjára" ugyanannyira szívás a tieidnek mint az ellenfélnek

[HUN]Crassus
élesben a taktikai lámpának egy sötét metróalagútban szinte csak hátránya van mivel jelzed az ellenségnek IDE LÕJJETEK...sötét metróalagutakban még a legcsóróbb speciális egységek is éjjelátót használnak vagy lézert/de alézerrel sem fogsz te senkit aki mozog szembevilágítani/...."elvakítani" maximum akkor lehet egy ilyen lámpával ha egy sarokból kilépve 20 centirõl az arcodba nyomják...,de mire ezt megteszed már voltaképpen halott is vagy.Az ,hogy szupernovát megszégyenítõ fényerõvel pásztáznak ilyen 50 méterekre az vicc és teljesen faszság....

pisztácia
Ám, Ti mennyi medalt szerezhtetek ennyit? Nekem 15 óra játék után van 1 db, az is vmi assaultos. Melyiket lehet könnyen megszerezni?