Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor elbucsuzom toletek. Tovabbra is fenttartom, tullihegitek. Nagyon. Lehet egyaltalan Javelinnel kozvezlen iranyzassal loni?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nyers
AA-ban is lõttünk emberekre RPG-t 😛

My Life for Freedom!

Abban sem jatszottal engivel ezek szerint. Explosion speccel ott is legalabb 6 raketara emlekszem, de lehet 8.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ez annyira fog menni,hogy ha beáll normálra az admin program,kiveszem a választható fegyverek listájából az rpg-t.Tankokra ott a Javelin,falbontásra gránátvetõ,oszt kezit csókolom.Akinek meg nem tetszik,nem játszik ott.Ennyi

[IRAM] leader

Azokkal van a gond, akiknek az rpg a main weapon, az ak-val meg nem lõ, mert azt sem tudja melyik bill.-re van bindelve.
[HUN]Crassus
sõt javítom magam! egy bunkerben megbúvó orrvlõvészre énis odavernék egy 203-ast vagy egy toronyházban figyelõ emberkére,de az b+ ,hogy üllnek a lõszeres ládán /vagy azon sem kell ülni,mert van vagy 8 rakéta/ és veretik egy 5 méter sugaru körbe a rakétákat az kritikán aluli...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Talán pontosítani kéne, nem lõnek emberre úgy, hogy az rpg csöve a másik manduláját cirógatja, olyan közel vannak egymáshoz...
[UNQL]Echo
Max akkor hasznalok gyalogosra raksivetot ha mondjuk epuletben bujkal de minden mas esetben csakis jarmuvek ellen.Igenis kell a 8 raksi mert meg HC-n is nagyon necces egy tank elintezese ha jo a vezeto es meg javito haverja is van.Aki pedig ezt a vehicle disable dolgot kitalalta az mondjon le.Raksi a terepjaroba es disabled.A mar disabledes tankot nem viszi el meg 1 raksi.Ismetlem HC-n es nem lamamodban.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

pisztácia
Hát akkor b+. Ennyit tudok mondani, hogy lehet vki ennyire becsukott szemû pöcs...? Hogyyne lõnének má RPG-t emberre? Olvassál már könyveket, meg nézzél már utána a dolgoknak. gyámoltalan f@sz... már bocs

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

[HUN]Crassus
*korrektnek /ez kimaradt/

pisztácia
Egyébként így van. Én pl az M320-at vagy mi az, gránátvetõt szoktam használni. Akár noob elszek ettõl, vagy 60-as IQ-s, vagy égõ, de szoktam használni.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

[HUN]Crassus
ha magyaráznom kell akkor nem tartozol azok közé akiket normálisnak tartok / ne vedd magadra túlságosan /

és élõben NEM lõnek emberre RPG-t.....

No én is írtam ennek a baromnak, hogy fegyverrel kéne megtanulni játszani vagy menjen kodozni.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Skynet
Csapatmukára épül a játék tehát ne egy ember lövöldözzön már a jármûre...
Bõven jó volt a BFBC2-ben az a 2-3 rakéta amit adott.
raadasul 8-9 raketa csak az explo speccel van 😊

Probaltal mar jarmuvet kiloni? Kell az a 8 raketa.

ja igen es az assault granatvetojevel mi ujsag, meg a supportos mortarjaval? meg a gyava lapulo sniperekkel?

pisztácia
Jó hát akkor ki lesznek bannolva... ennyi túl van tárgyalva. Nyomja mindenki assaultal, úgyis az a legjobb kaszt 😊

Mûködik!!!

Köszönöm a segítséget!!!
Skynet

Ehhez valóban nagy tudás kell...Jól bemutatja,rpg-vel fragel,sima fegyvereel egy nagy nulla..Szánalmas...
Fpocok
JoeGrant
DICE

JoeGrant's Avatar

Ok, I'll take this one.

I've been reading the threads on this for a few days and I think people are showing a bit of lack of understanding when it comes to developing games.

As you know, we have to "submit" to Sony and Microsoft when a game is in development. Therefore at certain times during development these get additional focus to make sure that things work according to standards.

UI, memory footprint, loading times, disc layouts - these are all different on each platform. Quite often they are made by different engineers/designers etc. Therefore when making a game work on this platform you have to focus on it. That makes it "lead platform" for a set period of time. However for tech development in general PC was the lead platform.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem idegesít, mert repül a picsába azt egybõl õ az ideges.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

nagyon jok az ambient csata hangok, zorejek, durranasok, golyosusogasok. kivetel a dragunov, voltam loteren felderito loveszekkel akval, tompitott akval es svdvel toltak, 2 meterre mogottuk es annak olyan hangja van, hogy lefosod a bokad (amugy barmelyik elol hatul atviszi a mellenyt/sityakot 50-100meterre) azokra lovoldoztek
de az AK sem halk. meg a hangtompitos is hangos 😄 persze ha a gameben ilyen lenne akkor a szomszed feljelentene csendhaboritasert :d

anti hero

Lásd #32228 és máris túljártál a sok latol eszén.

Skynet
Ja hogy 1-2 terrorosta képes rá vhoa,de ettõl még azok sem azzal a vállukon rohangálnak,és az amcsi katonák meg fõleg nem basszus,hagyjukmár....Banolják a nomráls szerókról az összes ilyen pöcsöt,azt kész,ez nem quake,ha rakétavetõvel akarnak egymásra lövöldözni akkor játékot tévesztettek.
Azt a barmot is szájbaverném aki kitalálta hogy az rpg-bel 7-8 rakéta legyen az embernél csak fokozzák az ilyen autisták "harcikedvét"...
Szánalmas...Kilõnek 7-8 rakétát aztán futnak meghalni mert más fegyverrel érvényesülni véletlenszerüen tudnak...
Nem kell hozzászokni, ha az admin azt mondja, hogy nincs rpgzés emberre akkor nincs. Ha nem tetszik valakinek, annak van sok más szerver ahol nyugodtan szaladgálhat rpg-vel a kezében bûntetlenül, lehet oda menni.
ezaz, pl en imadom ahogy repkednek el a fejem melett a raketak es adjak azt a hangot, meg a robbanasok zajai, a rengesek 😄 sokat dobnak a hangulaton.

pisztácia
Nem vagy képben. Szívesen meghalnak. Csak az ellen is pusztuljon. Volt h iskola termekben lövöldözték az RPG-ket a katonákra. Az h egy két terror is belehalt.... akkor mi van?De tök mind1, engem is néha idegesítenek, de most mit xsináljak? ez van... szokj hozzá.

Ráadásként a BF sajátossága hogy mindenbõl kapod az áldást, robbanások nélkül hol is lenne a hangulat? Akinek olyan játék kell az codozzon.
Ez nagyon gyenge érv, akkor ennyi erõvel ne lehessen tankkal gyalogosra lõni, sniperrel mozdulatlan emberre, és még sorolhatnám, mert easy mode.
Ha zavar, akkor van Flak spec. Kicsi az esélye, hogy telibe talál rakétával, a robbanástól meg remekül megvéd.

Akkor warez topik.
Skynet
Honnan veszem? Onnan hogy 2-3 méterrõl õk is kapnának belõle rendesen...A TC könyveket meg hagyjuk köszönöm..😄
Fpocok
😄D

item
Gabesz!

Köszönöm,hogy intézkedsz. <#worship> Eddig még soha nem szóltam senkire egy rossz szót sem,ha jól játszik én meg esek kelek miatta,mert ez ilyen dolog,figyelni kell és fejlõdni. De az ilyen emberektõl hányingert kapok.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

pisztácia
Honnan veszed h nem lõnek olyan közelrõl? Tom Clancy könyvet bnem olvastál mi?

Skynet
Nem idegeskedünk olyan szerót keresünk ahol banolják az összes ilyen quake cigányt...És egyre több ilyen szeró lesz mert ellehetetlenítik a játékot..😊
en a sniperekre szoktam a tavolban raketazni, mar tok jol tudok vele celozni (mert biza azzal is kell)😄 kar nem jelzi a stat hogy hany meterrol oltel rpgvel 😊 bar ilyen kozelre raketazast nem ertem annak nem sok ertelmet latom, max ha pont a kezebe volt, mert a kozelben van valami vehicle amire loni akart es te meg ele ugrottal. grand bazaar tunnelben is szerintem rendben van az rpgzes, ott is sokan bujkalnak a fedezeket ado oldal termekbe.

Ha elindítom bejön az Origin és azt írja, hogy nem talált játékot a fiókban.
Ha crack-elem, akkor meg nem csinál semmit, ha megpróbálom elindítani, még egy hibaüzenetet sem ír ki!
pisztácia
Jó hát ez most olyan dolog, hogy van aki ezt figyelembe veszi és van aki nem. Én megmondom õszintén szarnék rá, hogy égõ avgy nem, és nyomnám, azt ennyi. Én élvezzem a játékot, nekem ez a lényeg. De mivel én csak assaultozok, így sose használom. Jobb ha beletörõdtök h használják, mert úgíis fogjak. Ha meg nem, akkor idegeskedjetek csak.

Nagyon jól ki vannak balanszolva a kitek, az enginek jót tett, hogy karabélyt kapott, de nekem a support a végtelen gránát/lõszerrel, az anti tank c4/mortarral (iszonyat élmény berohanni a tank mögé, teletapasztgatni és gombnyomással a levegõbe repíteni) nagyon tetszik. Nehézsége, hogy okosan kell vele játszani, mindig elõre le kell támasztani vhova a fegyvert. Bár néha pont ez is az idegesítõ benne, amit nem tudok, hogy bug-e, vagy bénaság, ami soha nem lesz kijavítva, hogy álló helyzetben vagy guggolva mikor letámasztod vhova, néha "belesüllyed" a fegyver a tereptárgyba és se kilátni, se lõni nem tudsz rendesen.

Skynet
Nem az a gond ha valaki rpg-vel lõ emberre,hanem az a gond ha ebbõl áll neki az egész játék mert célozni NEM TUD. És jelen pillanatban tömöttek a serverek az olyan emberkékkel akiknek abból áll a játék hogy rakétavetõvel rohangálnak és az sem érdekli õket ha 1 méterre elöttük fut be az ellenfél oda is rottyantanak,FRAG,maximum meghalnak közben maguk is... Begubbasztanak egy szoba sarkába és rakétavetõvel figyelik az ajtónyílást... Felmennek a hegytetõre és abból áll a játék hogy random lövöldöznek rakétákkal... Majdnem kétszer 15 éves vok,én mégis kiakadok ezen, akárcsak a volt,korban hozzám közeli klántársaim, mert rombolják a játékélményt az ilyen pöcsök, de hálistennek itt is akárcsak a BFBC2-ben elöbb utóbb szépen lebanolják a normálisabb serverekrõl az összes ilyen Quake cigányt...
És hagyjuk ezt az életben is lõnek emberre rpg-vel szöveget...Lõnek persze..De nem így,3 méterrõl egy ajtónyílást lefedezve meg azzal rohangálva...
Warez single mûködik, lehet trükközni kell vele. Nekem pl battlefield 3tm mappából nem indult, exe hibával leált, tm tag törlése megoldotta. Amúgy meg driver frisssítés, ima, pap stb, bár mi segíthet dice játék esetén.
nem értem miért bannak írja a kick-et..

Megvan csak letöltöttem és nem indul!
Ezért kérdezem!

Bocs amúgy én tettem fel rosszul a kérdést! 😞
Szerintem meg mondjuk azok nincsenek 15 év felett akik ilyeneken kiakadnak, meg hozzák a COD-os szójárásokat, egyébként még egyszer sem mentem mérnökkel, és nem is idegesít fel ha lelõnek vele.
tenyleg tegnap felvettem egy ilyen infra tavcsoves stukkert az mekkora egy overpowered genyasag, tetszik!

anti hero

Ja a gyáva terorristák.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mert hogy akarod elindítani ha nincs meg? <#ejnye1>
Fpocok
Mert easy mód. Undorító dolog. Azért.

Üdv!

A játékot muszáj megvenni ahhoz, hogy el is induljon?