Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát semennyit nem konyítok a témakörhöz, de 3 hetes a konfig..😞
létezik hogy hardverlagg? (amd 6200, 8 g memó, gtx660)
w126
Neked hardevrlaggod van!
Próbálj driver frissítéseket, újra telepítéseket, és nyomj le egy lemezkarbantartót, mert nagyon elszemetesedett gép is csinálhat ilyet.

Mercedes-Benz®

sziasztok, az én problémám valszeg egyéni, de hátha... tegnap este óta olyan atttomdurva laggtól szenvedek, hogy játszhatatlan. a pingek normálisak (ugyan hallottam, hogy nem érdemes rájuk alapozni), gép/router újraindítás megvolt.. nincs esetleg olyan bf3 specifikus firnyák amivel orvosolható a probléma? (shift+del-t hagyjuk)

(mellesleg az 'egyéb' forgalom olyan mint azelõtt; zökkenõmentes)
Ilyenkor jó a nuke.

cody1994
GAME READY! panel el takarja a chet-et ... most már jó a csatlakozás de ez

w126
Ebben nem kihívás volt, ez nem játék volt, ez mészárlás volt!!
kb 2000 ticketten keresztül a bázisunk bejáratánál messzebb nem jutottunk, nem láttunk semmit azon túl. Akármibe ültünk az 2mp alatt szétszedve vagy tv-vel, vagy simán, vagy c4, stb, stb....
Nem mondom, hogy csalók voltak, de mindenképpen gusztustalanok.
Bázist nem támadták, hogy ne lehessen sírni, de a bázis kivezetõje totális fogás alatt volt. Nem élveztük. De nem is haragudtam, talán mi is éltünk volna a lehetõséggel, ha nekünk adatik meg.
Én személy szerint nem veszek részt ilyen játékban, mert még ha gyõztes is vagyok, az nem igazolja a tudásom, vagy a csapatét, hogy lélegzetvételt sem hagyunk, egyszerûen nem engedjük ki az ellent a bázisról. Volt már ilyen, leléptem a szeroról.... Ha meg lehetõségem van mindig adok esélyt, volt erre példa, és lesz is, vízben úszó emberre nem lövök, megvárom míg kimászik, tank mellett álló embert nem lövök tankal, vagy kiszállok, vagy megvárom míg be ül...Mert nem érzem magam ásznak, ha a vízben tehetetlent lefregelem, mert az nem az én tudásom, csak egy for helyzet....az ilyen mészárosok tudását akkor ismerném el, ha visszahúzódnak középig pl, és kiengednek, ha újra be tudnak szorítani, akkor ügyesebbek....

Mercedes-Benz®

cody1994

.........

item, te segg barom, imádod ezt a hibátlan játékot mi? És kitiltasz mindekit kitiltasz, aki csúnyát mond a játékra, meg aki a hibával kapcsolatban tesz fel kérdést. Akkor kérdem te sötét neandervölgyi retardált, õket mért nem rakod ki a te nagyrabecsült és nem létezõ objektivitásod tekintetében? Jah hogy azért nem mert egy kétszínû köcsög vagy, értem.

Peet81
és nem csak azok tüntek el, se assigmentek se dögcédulák nincsenek meg :S fájdalom

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Blekk Síp
Eltûntek a a kedvencekbõl a szerverek EEZZAAzzz. Ennyiféle hibát ha akarnék sem tudnék kitalálni 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

cody1994
ez már tényleg hihetetten -.- csak itt szar mert látom máshol játszanak úgy felbaszot hogy nem igaz .-..----.fgk,rúzwi3õgeátewhretzr

SötétBarom
Ez egy rossz vicc, amit csinálnak. Nem vagyok nyavajgós fajta, telibeszarom, de az nonszensz, hogy bazdmeg két hete szar az egész.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

cody1994
Could not join server nem igaz mér -.-,.

JethroHUN
Aha... megoldották. Szóval azért kapok kis aranyos piros "your game session has expired..." üzenetet battlelogon.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez nem origin probléma volt.
Az ea fiókokat keresztelték át origin fiókra és ezek váltak elérhetetlenné. Tehát magának az origin kliensnek semmi köze nem volt ehhez a problémához.
De már meg is oldották.

kemotox
Tudom, hogy senkit nem érdekel, mert mindenki utálja a játékot, de:
Ma fogják bemutatni ugye az új Xboxot, és ezzel együtt pár játékot is. Az új Cod és Fifa mellet elvileg a BF4-rõl is elhintenek majd pár infót. Akit érdekel a dolog, annak estefelé érdemes lesz a játékokkal foglalkozó oldalakat figyelnie.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Sajnos még mindig nem kerek az Origin.
Már annyira elkeseredtem, hogy feltelepítettem a Metro Last Light-ot. Nagyon más stílus, de van benne pár remek ötlet.

BF3: Atomiccore

"atm we have problems with our Login-service. Pls stay tuned until we got that problem solved."

cody1994
elmegy a f...ba már pont amikor játszani akarok -.-.-

Valami gebasz van megint. Most az origin fiókokat nem lehet elérni.
Pl. a Tiberium alliance sem mûködik, mivel nem fér hozzá az origin account adatokhoz.

Peet81
nekem is szarakodik meg a battlelog is

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

cody1994
Csak nekem szarkodik az origin? Nem tudok online lenni -.-

Tudjuk, hogy akad csaló bõven, de pl. profi pilóta gyenge ellenféllel szemben simán produkál ilyet v. metron ügyes sniper, akit folyamatosan felélesztenek. (0 halál is megoldható.)

BF3: Atomiccore

Az ég világon semmi kihívás nincs ebben. A bal oldali csapat porszem volt a viharban.
Mert kihívás van benne? Anno emlékszem, hogy álneveztünk CSben és amikor már morgás volt, akkor nevet váltottunk. Régi szép idõk 😊

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

ha ilyen van én lejövök a szeróról,nincs értelme szenvedi

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Igazán kellemes, üdítõ élmény lehet ilyen "profik" ellen játszani... <#ijedt>
kemotox
Régebben én is ki akartam próbálni, de pár helyen írták, hogy járhat érte tiltás.. Nem éri meg a kockázatot szerintem.

w126
3000 ticketes a szerver, és 4 klántag volt fent, nyilván összedolgoztak ts-en is.
Csak én találnék egy értelmes csapatot, akikkel lehetne normálisan gémelni..

Mercedes-Benz&#174;

roland4
Colour grading-ért jár eltiltás vagy szabad használni?
otisz111
Ha meg infantry akkor a klántársai felélesztgethetik. Vannak öten, és ha összejátszanak akkor simán hozhatnak ilyen statokat.
SötétBarom
Ha jármû, akkor simán lehet, hogy nem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Statjai alapján nagy helikopteres. Szóval nem.

w126
Havi 1x jó neked egy német, vagy egyéb szerver is szerintem...

Mercedes-Benz&#174;

w126
Ez cheaternek számít?

Mercedes-Benz&#174;

Hát nem nagyon, de havonta egyszer haverral felnéznénk a PC GURU szerverre, de hát most az sincs így, az igen high skill admin support miatt a magyar EA szereveren. <#falbav>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

kemotox
De te úgy se játszol 😊

Az itthon üzemelõ EA szerverek, amik a bannerben is vannak a Battlelog frissítés óta használhatatlanok, mivel valami ok miatt az új keresõ már nem látja õket, hiába futnak folyamatosan és a bannerban lehet is látni hogy elérhetõek.

Amíg a nagy hozzáértéssel rendelkezõ hazai support nem oldja meg, ami jelen esteben a BFHU, addig nem lehet rajtuk játszani. <#fejvakaras>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

battlelog: eLexsys

kemotox
Van egy pár magyar szerver amit nem itthon bérelnek, szóval ha beállítod, hogy régió szerint keresse akkor nem sok magyar szervert fog találni. De amúgy sincs túl sok. Amikrõl én pl tudok, hogy aktívak, az a PCGuru, Iram, meg a Hungarian BF3 Fans.

az lehetseges h csak 6 magyar szervert talal es 16os a legnagyobb es mind ures?!egyebkent par ora hc utan normal kb csitelesnek erzodik. annyival konnyebb.szerencsere szar vok mindketton uh nem baj.
Persze hogy lyáccunk..meg grécsilacibácsival is a zudvaron..

[IRAM] leader

ti jaccotok normalon?!de gyagya...van ojan hc h mini map sincs..azazigazi... meg persze kulfoldi szerverek csak. aza kafa.
Igazság szerint kíváncsi volta, hogy mit tudok a normal gameplayemmel kihozni egy hc-ból. Így direkt nem változtattam a játékomon. Egyedül a k/d-m lett szarabb, de az meg a sok bekapott kamu lövés és a camperek miatt volt. Nem rossz ez a hc, de maradok a normálnál...

kemotox
Jármûvezés sajna kula mert azoknak elvileg ugyanolyan statjaik vannak, mint normalon.. Viszont infantryra szerintem tök feelinges, hogy óvatosan körbe kell mindig nézni, meg lehet lopakodni.

Amit leszûrtem így elsõre:
hamarabb halok, hamarabb ölök, több a camper, több a lõni nem tudó, kicsit óvatosabban kell mozogni...nekem könnyebb..igaz nem jármûveztem, de az nem is izgat! <#vigyor2>

kemotox
Szubjektív, nyomj le még egy párat és te majd eldöntöd, hogy tetszik-e. Mindenesetre biztos nem könnyebb vagy nehezebb, mert mindenki ugyanolyan feltételekkel játszik, szóval érted.

Hi!
Mi is az itteni álláspont? A HC a nehezebb vagy a könnyebb?
Nem akarok vitát nyitni, csak azért kérdem, mert bementem most 2 körre.
Eddig csak normálon játszottam.

kemotox

Most ezen mit kéne nézni?