Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
létezik hogy hardverlagg? (amd 6200, 8 g memó, gtx660)
Próbálj driver frissítéseket, újra telepítéseket, és nyomj le egy lemezkarbantartót, mert nagyon elszemetesedett gép is csinálhat ilyet.
Mercedes-Benz®
(mellesleg az 'egyéb' forgalom olyan mint azelõtt; zökkenõmentes)
kb 2000 ticketten keresztül a bázisunk bejáratánál messzebb nem jutottunk, nem láttunk semmit azon túl. Akármibe ültünk az 2mp alatt szétszedve vagy tv-vel, vagy simán, vagy c4, stb, stb....
Nem mondom, hogy csalók voltak, de mindenképpen gusztustalanok.
Bázist nem támadták, hogy ne lehessen sírni, de a bázis kivezetõje totális fogás alatt volt. Nem élveztük. De nem is haragudtam, talán mi is éltünk volna a lehetõséggel, ha nekünk adatik meg.
Én személy szerint nem veszek részt ilyen játékban, mert még ha gyõztes is vagyok, az nem igazolja a tudásom, vagy a csapatét, hogy lélegzetvételt sem hagyunk, egyszerûen nem engedjük ki az ellent a bázisról. Volt már ilyen, leléptem a szeroról.... Ha meg lehetõségem van mindig adok esélyt, volt erre példa, és lesz is, vízben úszó emberre nem lövök, megvárom míg kimászik, tank mellett álló embert nem lövök tankal, vagy kiszállok, vagy megvárom míg be ül...Mert nem érzem magam ásznak, ha a vízben tehetetlent lefregelem, mert az nem az én tudásom, csak egy for helyzet....az ilyen mészárosok tudását akkor ismerném el, ha visszahúzódnak középig pl, és kiengednek, ha újra be tudnak szorítani, akkor ügyesebbek....
Mercedes-Benz®
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az ea fiókokat keresztelték át origin fiókra és ezek váltak elérhetetlenné. Tehát magának az origin kliensnek semmi köze nem volt ehhez a problémához.
De már meg is oldották.
Ma fogják bemutatni ugye az új Xboxot, és ezzel együtt pár játékot is. Az új Cod és Fifa mellet elvileg a BF4-rõl is elhintenek majd pár infót. Akit érdekel a dolog, annak estefelé érdemes lesz a játékokkal foglalkozó oldalakat figyelnie.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Már annyira elkeseredtem, hogy feltelepítettem a Metro Last Light-ot. Nagyon más stílus, de van benne pár remek ötlet.
BF3: Atomiccore
Pl. a Tiberium alliance sem mûködik, mivel nem fér hozzá az origin account adatokhoz.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
BF3: Atomiccore
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Csak én találnék egy értelmes csapatot, akikkel lehetne normálisan gémelni..
Mercedes-Benz®
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Amíg a nagy hozzáértéssel rendelkezõ hazai support nem oldja meg, ami jelen esteben a BFHU, addig nem lehet rajtuk játszani. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

battlelog: eLexsys
[IRAM] leader
hamarabb halok, hamarabb ölök, több a camper, több a lõni nem tudó, kicsit óvatosabban kell mozogni...nekem könnyebb..igaz nem jármûveztem, de az nem is izgat! <#vigyor2>#vigyor2>
Mi is az itteni álláspont? A HC a nehezebb vagy a könnyebb?
Nem akarok vitát nyitni, csak azért kérdem, mert bementem most 2 körre.
Eddig csak normálon játszottam.