Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
battlelog: eLexsys
The Matrix has you...
Akkor Te nem sokat nyomod a gémet publikon mi?😊
Mercedes-Benz®
Ez a Battlefield lényege. 😊
Soha nem maradok egy szerveren ha már az elején látom, hogy legalább az én squadom nem dolgozik össze.
Ezért hagytam fel a jármûvezéssel. Kb. 120 órát raktam engineerbe, amibõl kb. 80 óra volt a jármû. Nagyon ritkán volt, hogy összetudtam idegenekkel játszani. rengetegszer volt, hogy egyedül javítottam a pálya szélén a 2%-ra szétkúrt tankomat, majd egy kedves csapattárs fogta és elvitte anélkül, hogy legalább felvett volna. 1 poerccel késõbb persze kilõtték, én meg futhattam. Amikor viszont volt csapatmunka, az nagyon fasza volt! <#nevetes1>#nevetes1>
Publikon milyen csapatról beszélünk? Aki alig várja, hogy kiszálj az AA-ból javítani, hogy ellophassa? Vagy a tankból? Aki bázison gázolgat, mert élvezi? Vagy akiknek beírod, hogy pls use soflam, de leszarnak magasról? Vagy aki a bázison ül az AA-ban, és 0 hasznossággal foglalja a potenciális jármûvet? Vagy az a csapat, hogy a support-tól kéred a lõszert és szarik rád? Nem is értem.....98%-ban nincs csapatmunka publikon, értelmetlen amit írsz. Egy war, egy verseny az más!! Ott nincs kivárva a vizi ember kimászása, nem kap esélyt az az ellen aki tankot szerel, kivétel nélkül szét van baxva az összes ellen aki célkeresztbe kerül, hisz ott más a tét!! De publikoltam én csapatban is bf-ben, ha 3-4-en fent voltunk, és 3-4 barátom érdeke is volt, hogy a mi oldalunk nyerjen, már akkor sem volt kedvesség....de így egyedûl, miért idegeskedjek, miért pörögjek? Felmegyek lötyögök, lejövök. De még így is ha jármûben vagyok azzal a legjobb tudásom szerint a legtöbbet igyekszem a csapat javára hozni.
Mercedes-Benz®
Nagyon sokan élvezik, hogy noobok ellen növelhetik az e-peniszüket. Régen, mikor tesztelgettem, hogy milyen egérbeállítás+felbontás a megfelelõ nekem, akkor mindig gyengébb felhozatal ellen mentem játszani. Lassabb a reakció idejük, össze-vissza szaladgálnak. Ideális gyakorlásra, ha fejleszteni akarod magad.
Ziba Tower-en indítottam. Hetekig csak ott játszottam. Ott kicsik a távolságok. Mikor már jól ment ott a lövés, tovább mentem 16-os Noshar tdm-re, szintén gyengébb enemy ellen. Ha ezzel megvoltam, akkor bementem "próbb" szerverekre.
Tipikus példája voltam a "trágyadombon könnyû kasnak lenni" esettel! Ok! Nem mûködött, vissza a gyengébb ellenfélhez.
Amikor már tényleg ment, akkor növeltem. 32-es tdm noshahr, 32-48-64 tdm kharg island (ide csak a nagyobb távolságok miatt mentem), de már közepes játékosok ellen. Mondjuk 48-64 playernél már vannak jók szép számmal. Eleinte kerültem a shotgun szerókat, majd már mentem shotisra is, mert azt is kiakartam próbálni, hogy közelharcba, mit kell csinálni, hogy én éljem túl és ne a shotis. Amikor már ott is ment, akkor elkezdtem 64-es bazárra, 32-48-64-es metróra (amit mái napig gyûlölök) járni. Néha 1-2 seine/damavand rush. Újabban teheránono tdm-ezek, már ha játszok. Sokat waroztam nagyon jó játékosok ellen. Makrósok és tiszta játékosok ellen egyaránt. Amit leszûrtem a makróból, az a tipikus 1-2 hites halál. Ami kis távolságon nem gond. Viszont, mikor minden szituációban 1-2 hitbõl hal az ember(akár csípõtüzeléses közelharcban) közepes vagy nagy távon is, akkor az több, mint valószínû, hogy makró! Íme a saját példám, bár ez valami extra lehetett, mert itt csak fejeseket kaptam/kaptunk!
The Matrix has you...
ha betartod ezt a pici dolgot, mármint kilõsz mindenkit aki potenciális célpont, akkor mondjuk hozol valamit a csapat konyhájára is - most nem TDM-rõl volt szó, de ott ugye fõleg érvényes ez -, ezzel akár el is dönthetsz egy meccset, mert ha ott nem jól döntesz és abból kiindulva tud fordítani az ellenség, akkor mindenki bukja az egész meccset. Igen, közben jót játszottunk azért 😊
ja, hogy ebben a játékban nem érdekes a stat..., akkor felejtsd el amit mondtam 😊
The Matrix has you...
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Elképzelhetõ, hogy már több ezer órát játszott, csak a poén kedvéért vett egy másik accountot. Ahol 1000 $-os géppel nyomulnak, ott a 40 $ semmi egy kis mókáért!
Anno más játékban ha kezdtem egy új karaktert, még nem felejtettem el játszani, csak a rangot kellett újra kimaxolni.
Természetesen csaló is akad szép számmal! Én is láttam már, furi fazonokat.
BF3: Atomiccore
De pont azt próbálom magyarázni, hogy nem izgatnak az ilyen "lényegek" mert ez egy játék csak, ez nem valóság<#hawaii>#hawaii>
Ha lelõnek, lelõnek, majd éledek, oszt megyek tovább...
Oszt a végére vagy jó, vagy rossz statom lesz, mindkettõ esetben jól éreztem magam😊
Mercedes-Benz®
Van aki a single campaign-ban is használ mindenféle halhatatlansági modot, meg végtelen lõszert. Úgy a macskám is végigtolná.
Ui.2: Én régi Logitech egérrel veszem fel a versenyt.
Egyébként láttam Nobody idevonatkozó videóját. Mindemellett számos olyan videót is találni, amint csak pötyögtet, s közben húzza az egeret. Már nekem is alakul, de adott esetben továbbra is szeretem osztani a suppressing fire-t, mert a gyõzelem elõsegítése a célom, nem a statisztika kozmetikázása.
Ízlések és pofonok.
Vki simán görgõre állítja lövést! Vagy talán azt is bannoltatnád?
S mi a helyzet olyankor, ha az egyik ember egy erõgéppel nyomja, olyan felbontásban, hogy az ellenfél orrszõre is látszik. A másiknak pedig csak 1280x720, low grafika van, esetleg még vacak nettel is. A két emberke ugyanúgy nem egyenlõ esélyekkel játszik! stb.
Nem vitatkozni szeretnék felesleges dolgokon, mert tudom, a feljelentgetés generációk óta nagy divat ebben az országban!
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Blizzard Entertainment [email protected]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
<#falbav>#falbav>
Blizzard Entertainment [email protected]
Én ezért késelek ritkán, mert inkább lelövök gyorsan valakit minthogy késsel a kezemben settenkedve leszedjen valaki más.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
The Matrix has you...
A gyakran helyzetbe kerülés = tudás..
Ennyi erõvel ne lõdd le azt se, aki háttal áll..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)