Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eleinte én is teljesen komolyan vettem ezt az egészet. E-sport meg a f...om! Csak az accuracyra, k/d-ra, meg az általad említett überstatra hajtottam. Ma már eszméletlen magasságból szarok erre az egészre. Ha "adja", akkor próbálok normálisan játszani, meg élvezni, röhögni 1-2 jó pillanaton, néha esetleg trollkodok! 😄 Ha nem adja, akkor neki állok csipázni valami only bolt sniper szerón vagy csinálok valami mér értelmes számtech mentes dolgot...Már csk kikapcsolódásként tekintek erre a játékra...több nincs is benne.

battlelog: eLexsys

Ja, hát ezt eddig valahogy nem említetted...de a hsz-em végét is elolvastad? ha nem számít a stat - mer public - akkor felejtsd el amit írtam. köszöntem, jó éjt.

The Matrix has you...

w126
"Soha nem maradok egy szerveren ha már az elején látom, hogy legalább az én squadom nem dolgozik össze."

Akkor Te nem sokat nyomod a gémet publikon mi?😊

Mercedes-Benz®

Vágom, hogy ez a lényege...pontosabban ez lenne, de ezzel már nem is törõdök. Ha jó a squad, akkor segítek, ha nem akkor nyomom egyedül. Az is elszórakoztat! 😊

Az esetleges nyelvtani hibákért elnézést , utàlok telóról írni =l
Errõl a pro gamerekrõl annyit, hogy mikor én csvel toltam és nemvolt melo csak suli,és idõm engedte folyamat nyomtam , pub , war mirc stb, nem egyszer ki is dobtak "csit" miatt xd. Akkor még jolment , komolyabban vettem. Aztán idövel lejárt a cs ideje is jöttek a codok majd a bf.nem is beszélve mmo król.pl én wowozok is mai napig.ott is fõleg pvp zek. Szoval, ugyan az a helyzet mint ,10 éve csak most a bf van soron fps be.a pro gamerek mimdenhol lesznek idõvel vsak rengeteg gyakorlás bill kombináciok megszokása, kinek mi jön be. Mikor én felmegyek bf be vmi szerora akkor csak haverral tolom ts el és ált jokat szorakozunk, ennek ellenére néha amikor nagyon szop a csapatunk beragelek mint a régi szép csés idõkben. Aki szorakozasbol játszik még mindíg jobb, mint agyfaszt kapnii war közbe .a gamerek naagy része ugyanis nem azért megy fel játszani mert van 1 üres órája amiz szórakozással akar kitölteni, hanem azért h összehozzon ,1über statot, és õlegyen a legjobb a pro
"Amikor viszont volt csapatmunka, az nagyon fasza volt!"

Ez a Battlefield lényege. 😊
Soha nem maradok egy szerveren ha már az elején látom, hogy legalább az én squadom nem dolgozik össze.

<#eljen>
Ezért hagytam fel a jármûvezéssel. Kb. 120 órát raktam engineerbe, amibõl kb. 80 óra volt a jármû. Nagyon ritkán volt, hogy összetudtam idegenekkel játszani. rengetegszer volt, hogy egyedül javítottam a pálya szélén a 2%-ra szétkúrt tankomat, majd egy kedves csapattárs fogta és elvitte anélkül, hogy legalább felvett volna. 1 poerccel késõbb persze kilõtték, én meg futhattam. Amikor viszont volt csapatmunka, az nagyon fasza volt! <#nevetes1>

w126
2002 óta nyomtuk az fps-t versenyszerûen, hidd el ha war volt nem volt kedvesség....
Publikon milyen csapatról beszélünk? Aki alig várja, hogy kiszálj az AA-ból javítani, hogy ellophassa? Vagy a tankból? Aki bázison gázolgat, mert élvezi? Vagy akiknek beírod, hogy pls use soflam, de leszarnak magasról? Vagy aki a bázison ül az AA-ban, és 0 hasznossággal foglalja a potenciális jármûvet? Vagy az a csapat, hogy a support-tól kéred a lõszert és szarik rád? Nem is értem.....98%-ban nincs csapatmunka publikon, értelmetlen amit írsz. Egy war, egy verseny az más!! Ott nincs kivárva a vizi ember kimászása, nem kap esélyt az az ellen aki tankot szerel, kivétel nélkül szét van baxva az összes ellen aki célkeresztbe kerül, hisz ott más a tét!! De publikoltam én csapatban is bf-ben, ha 3-4-en fent voltunk, és 3-4 barátom érdeke is volt, hogy a mi oldalunk nyerjen, már akkor sem volt kedvesség....de így egyedûl, miért idegeskedjek, miért pörögjek? Felmegyek lötyögök, lejövök. De még így is ha jármûben vagyok azzal a legjobb tudásom szerint a legtöbbet igyekszem a csapat javára hozni.

Mercedes-Benz&#174;

Igen! Kezdõ makrós, kezdõ aimbotos nem lõ ennyit!

Tudom, engem is idegesített anno. 2 verzió van, vagy megnézed, hogy mennyit tudsz a gyerek ellen vagy lemész a szeróról.
Nagyon sokan élvezik, hogy noobok ellen növelhetik az e-peniszüket. Régen, mikor tesztelgettem, hogy milyen egérbeállítás+felbontás a megfelelõ nekem, akkor mindig gyengébb felhozatal ellen mentem játszani. Lassabb a reakció idejük, össze-vissza szaladgálnak. Ideális gyakorlásra, ha fejleszteni akarod magad.
Ziba Tower-en indítottam. Hetekig csak ott játszottam. Ott kicsik a távolságok. Mikor már jól ment ott a lövés, tovább mentem 16-os Noshar tdm-re, szintén gyengébb enemy ellen. Ha ezzel megvoltam, akkor bementem "próbb" szerverekre.
Tipikus példája voltam a "trágyadombon könnyû kasnak lenni" esettel! Ok! Nem mûködött, vissza a gyengébb ellenfélhez.
Amikor már tényleg ment, akkor növeltem. 32-es tdm noshahr, 32-48-64 tdm kharg island (ide csak a nagyobb távolságok miatt mentem), de már közepes játékosok ellen. Mondjuk 48-64 playernél már vannak jók szép számmal. Eleinte kerültem a shotgun szerókat, majd már mentem shotisra is, mert azt is kiakartam próbálni, hogy közelharcba, mit kell csinálni, hogy én éljem túl és ne a shotis. Amikor már ott is ment, akkor elkezdtem 64-es bazárra, 32-48-64-es metróra (amit mái napig gyûlölök) járni. Néha 1-2 seine/damavand rush. Újabban teheránono tdm-ezek, már ha játszok. Sokat waroztam nagyon jó játékosok ellen. Makrósok és tiszta játékosok ellen egyaránt. Amit leszûrtem a makróból, az a tipikus 1-2 hites halál. Ami kis távolságon nem gond. Viszont, mikor minden szituációban 1-2 hitbõl hal az ember(akár csípõtüzeléses közelharcban) közepes vagy nagy távon is, akkor az több, mint valószínû, hogy makró! Íme a saját példám, bár ez valami extra lehetett, mert itt csak fejeseket kaptam/kaptunk!

honnan tudod, hogy második account? a magas accuracy-ból?

The Matrix has you...

Picit megvilágítanám számodra a dolog másik oldalát...

ha betartod ezt a pici dolgot, mármint kilõsz mindenkit aki potenciális célpont, akkor mondjuk hozol valamit a csapat konyhájára is - most nem TDM-rõl volt szó, de ott ugye fõleg érvényes ez -, ezzel akár el is dönthetsz egy meccset, mert ha ott nem jól döntesz és abból kiindulva tud fordítani az ellenség, akkor mindenki bukja az egész meccset. Igen, közben jót játszottunk azért 😊

ja, hogy ebben a játékban nem érdekes a stat..., akkor felejtsd el amit mondtam 😊

The Matrix has you...

Ha te mondod,de akkor se fossák el más játékát,mert ö megmutatja mennyire pro kis szinten is.Hányingerem van már az egésztöl tudod!!!

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Biztos, hogy második accountos a srác. Sokan vannak, még magyarok között is, akik több accounttal játszanak. jikA elég híres a youtube-on. Több, mint 2800 feliratkozója van és jók a nézettségei is. Fõleg a maga accuracys publik videóké. Ha valaki nem a cheatert látja a gyerekben, hanem megpróbálja megvalósítani legalább a felét annak, amit csinál,a kkor összejöhet neki egy ilyen stat. A buta makrósoknak nincs magas accuaracyja, mert fogalma sincs a játékról. Múltkor én is játszottam egy srác ellen, aki elég jól lõtt. Alt+tab, látom kb. 150 óra gameplay után 44% accu, második account, esl játékos és még francia is! Mondom OK! Vannak ilyenek. Ezekbõl van kevés egy szerveren. Ezek a játékosok a tipikus "m16 noobok", jól helyezkednek, okosan játszanak, ívelik a gránátot nem csak úgy eldobják a nagyvilágba, nem ugranak ki 3 ember elé fölöslegesen hanem megvárják, hogy a biztos fedezék elé jöjjenek, ahonnan 16 golyóból leszedik mind a hármat. Csak akkor húznak, ha biztos, hogy fel tudnak húzni, gyakran váltanak squadot, chatben vagy nem beszélnek senkivel, vagy lenoobozzák a csaptot és lelépnek.

Szia! Nálam ugyanez a volt a probléma! A szerver "támadások" alatt kezdõdött. 1-2 napig próbálkoztam, hogy átírom az MTU értéket. 1 körig jó volt. Aztán egyre nagyobbak voltak a laggok. OK! MTU érték vissza az eredetire. Aztán húztam egy nagyot a procin + a gpu-n ill. vidkari memórián és megoldódott a gond. <#nevetes1>

Látod ez nekem is eszembe jutott,de akkor is baxa meg😄

itt van pl ez a meccsLeszartam milyen lesz a statom mert ts-n haverokkal jókat nevetünk,beszélgetünk,szeretek erre a szeróra járni

Nem tudhatjuk, hogy kezdõ!
Elképzelhetõ, hogy már több ezer órát játszott, csak a poén kedvéért vett egy másik accountot. Ahol 1000 $-os géppel nyomulnak, ott a 40 $ semmi egy kis mókáért!
Anno más játékban ha kezdtem egy új karaktert, még nem felejtettem el játszani, csak a rangot kellett újra kimaxolni.

Természetesen csaló is akad szép számmal! Én is láttam már, furi fazonokat.

BF3: Atomiccore

w126
"De pont ez a lényeg, hogy a nagy pörgésben nincs (vagy ne fordíts rá) idõ(t) ilyenekre mert közben célpont lehetsz másoknak."

De pont azt próbálom magyarázni, hogy nem izgatnak az ilyen "lényegek" mert ez egy játék csak, ez nem valóság<#hawaii>
Ha lelõnek, lelõnek, majd éledek, oszt megyek tovább...
Oszt a végére vagy jó, vagy rossz statom lesz, mindkettõ esetben jól éreztem magam😊

Mercedes-Benz&#174;

Szerintem is nyomi, de ez van. Nem büntethetõ. Nem mindenki olyan úriember, mint w126! 😊

Van aki a single campaign-ban is használ mindenféle halhatatlansági modot, meg végtelen lõszert. Úgy a macskám is végigtolná.

Nekem se az a célom ezzel a játékkal hogy pro legyek,Elexys barátomnak köszönhetöen már bátran veszem fel a "versenyt",de azért már idegesitö hogy még szinte el se kezdett játszani és már profi tudást megszégyenitö statja van,meg lehet nézni a global statokat,egyikse tiszta aki benne van topban az hotziher.Most lehet köpködni meg utálni,de én játszani szeretnék normálisan!!!!

Figyelj mi értelme az ilyenek?Én is vehetnék ilyen egeret de nem veszek mert nem fairplay a másikkal szemben.De azért szomorú hogy igy akarnak érvényesülni egy játékban is ha lehet az életben egy rakás szar kupac.Ennyi én itt be is fejeztem mert még a végén én leszek a hibás mert szegény macrozik.

Ui.: Szerintem is etikátlan, de csalásnak azért nem nevezném. A háború már csak ilyen.

Ui.2: Én régi Logitech egérrel veszem fel a versenyt.
Egyébként láttam Nobody idevonatkozó videóját. Mindemellett számos olyan videót is találni, amint csak pötyögtet, s közben húzza az egeret. Már nekem is alakul, de adott esetben továbbra is szeretem osztani a suppressing fire-t, mert a gyõzelem elõsegítése a célom, nem a statisztika kozmetikázása.
Ízlések és pofonok.

Azt kötve hiszem, hogy macro miatt bármi büntetést kapna! Az egerek legálisan megvásárolhatók.
Vki simán görgõre állítja lövést! Vagy talán azt is bannoltatnád?
S mi a helyzet olyankor, ha az egyik ember egy erõgéppel nyomja, olyan felbontásban, hogy az ellenfél orrszõre is látszik. A másiknak pedig csak 1280x720, low grafika van, esetleg még vacak nettel is. A két emberke ugyanúgy nem egyenlõ esélyekkel játszik! stb.

Nem vitatkozni szeretnék felesleges dolgokon, mert tudom, a feljelentgetés generációk óta nagy divat ebben az országban!

ezt magyarázd meg Liviusnak is

Peet81
tuti hogy nem legálisan játszik a gyerek bármibe mernék fogadni (az ilyen kis csaló, makrozo kis pöcsömöccséknek szilánkosra tördelném az összes ujját)

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Tudod kezd már nagyon tele lenni a faszom az ilyenekkel,én játszani akarok egy szerveren nem esni kelni,én egy közepes játékosnak tartom magamat aminek örülök is,de ne magyarázd be nekem hogy nem használ valamit.Sajnos napról-napra egyre több ilyennel találkozok.Az ilyenek teljesen megölik a játék élményt.

mért véded,csak nem te is macroztál?dögöljön meg az ilyen tudod

Ha elsõre direkt bekereste a noob szerverket, ahol veletek kacsavadászatot játszott, simán meglehet neki. <#violent>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Hány éves vagy te királyfi?......,és még hiszel a mesékben!
<#fejvakaras><#hehe><#hehe><#hehe>

Blizzard Entertainment [email protected]

jah AKS-74u-l 38-s accuracy,tudod kinek meséld hogy szerencséje volt

ha te mondod,de az én szemembe az ilyenek egy nagy nullák,és egyre jobban megy el a kedvem a játéktól pont ilyenek véget,reggel játszottam ellene és mikor irtam neki hogy megy a report akkor tiplizett is a szerverröl😄

sajnos egyre több van ilyen,a statomat elnézve én örülök hogy balfasz vagyok igy nem küldenek reportot😄,viccet félre téve ha egyszer csal akkor ne tenné ennyire látványosan

És ebbõl ez hogy jött le? Akár lehetett egy mákos elsõ órája is ezzel a hulladék játékkal, valami overpower jármûben, egy noob szerveren. Ez sokkal valószínûbb mint a makró elsõre.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Hát b+ hányok az ilyenektõl!
<#falbav>

Blizzard Entertainment [email protected]

De pont ez a lényeg, hogy a nagy pörgésben nincs (vagy ne fordíts rá) idõ(t) ilyenekre mert közben célpont lehetsz másoknak.
Én ezért késelek ritkán, mert inkább lelövök gyorsan valakit minthogy késsel a kezemben settenkedve leszedjen valaki más.

w126
Nembaj, akkor lelõ....ez csak egy játék..

Mercedes-Benz&#174;

otisz111
Aztán mire megvárod, hogy kiússzon valaki szépen hátba lõ, vagy tankkal lelõ.

item
A fejlécben lévõ szervereket ideiglenesen eltávolítottam.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

egyet nemértek,hogy mi értelme van statnak battlelogon

Te túl elegáns és udvarias vagy, egy háborúban ez nem járja..még ha csak egy játékról van is szó...

The Matrix has you...

facom ebbe a szarba megint az ellenfélbe fél tár kell de a csapattársamat 1 is kinyirja

SötétBarom
"az nem az én tudásom, csak egy for helyzet"

A gyakran helyzetbe kerülés = tudás..
Ennyi erõvel ne lõdd le azt se, aki háttal áll..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

cody1994
procin van elég paszta? nekem is ez volt és nem tudom mért laggol a game :d nézdmeg vagy rakj rá újat de csak egy tipp

Sziasztok lehet, hogy ez kicsit off téma de mivel konzolon szeretnék játszani a bf3-al ezért gondoltam megkérdezem tõletek, hogy melyik konzol játszotok többen? 😊 Még egyszer bocsi 😄

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

tegnap este kis éji levezetésem már úgy kezdõdött kb éjfél körül, hogy laggolt kb félpercenként egy 1-2 másodperceset. próbáltam máshova felmenni, de eddig kb 5-bõl 5-nél ez volt. kb 1 hete játszok és az általános origin veszteglésen kívül más (szembetûnõ) problémám nem volt. aztán egyszercsak ez..
w126
Mivel kezdõdött a dolog? Jó volt egy ideig, majd...?

Mercedes-Benz&#174;