Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
Tankon az IRscope mi a szarra jó? Mert szerintem semmire. Embereket nem látom jobban se este, se nappal.
antgecc
hehehe <#nyes>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Majd én plusszozgatlak...<#wave>

[IRAM] leader

Az nem az én hibám,hogy sok az önámító retardált itt.Vessenek magukra barmok.

ps.: most akkor az összes nyomorékot pontozzam le én is?idõmbe belefér végül is, a gyökerek meg menjenek és az anyjukkal +!%/+!/+!%+!%+!+/+!/+!/+!%+!!+%+!+!,a ravatalon.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Fpocok
Háááát. Eléggé rámentek ezek is a cod hangulatra néhány napon. Nézz meg néhány YT meccset és utána dönts. De amúgy BF3>MW3 még így is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hello! Erdemes megvenni ezt a jatekot? Jobb mint a COD Modern Warfare amit utalok? Hol a legolcsobb a nem dobozos verzio es mennyibe kerulne?
antgecc
Gondolom arra gondolt, hogy mindig le kell görgetni a kis nyíllal a kommentedet, mert le vagy pontozva.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kösz az infot.Ez hasznos.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Alien69
Nehogymá ember! Minden hülyéhez rohangáljak? Csak azé, hogy meghalhassunk mind ketten? Nehogymá. A medic azé van, mert Õ a legnagyobb KINCS a gyalogosoknak, és rá KELL vigyázni a legjobban pont azé, mert Õ TUD feléleszteni. A medicnek meg kutya körtelessége vigyázni a saját seggire. Õ haljon meg utcsónak. Csak azért rohanjak feléleszteni valakit, hogy kapjak pár pontocskát, és osztán induljak a saját bázisról?<#fejvakaras> Eleve van egy csomó idõm, amíg feléleszthetõ. Tegnap pl metrón elfoglaltam a mozgólépcsõ mellett a helyemet, és jöttek is elém a hullák. Néha-néha felfele is lõttem a GL-t, hadd szokják fent is. A végén meg innen áthelyezõdött a csata, egyedül maradtam. Felmentem, és szépen elkezdtem hátulról csesztetni az ellenfelet. Az se zavar, a 2:2-s a K/D-m, de az zavarni szokott, ha 1:7-s. <#vigyor> Azt mutatja, hogy ott biza valamit elbakktam.<#vigyor1>

Azzal a kommentemel,amire ezt írtad,konkrétan mi a problémád?

Dehogy nincs. Konzol lenyit(0)->list lejonnek a parancsok, aztan valogatsz. Asszem Renderer.drawfps 1

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

oneal1
elárulod, hogy miért jó, hogy ilyen módon írsz ide a fórumba?...

!Forza Ferrari!

Én úgy vettem észre,míg rajta tartom a célkeresztet, ha én spottoltam, illetve néha ha nekiáll az ellen lövöldözni,akkor is megjelenik,nem egyet vadásztam így már le.

dr Kotász
Azt nem tudjátok véletlen, hogy mitõl függ, hogy a spottingolt ellenfél mennyi ideig jelenik meg a minimapon?
dr Kotász
render.drawfps 1
Beépítettrõl nem tudok,de van FRAPS.

antgecc
Van rá vmi mód hogy kiírja az fps-t?

Azért nem teljesen mind1 60 felett sem.Tény,hogy akármien helyzetben meg kell lennie a 30nak,de amúgy meg minnél több annál jobb,ezt anno még csben nagyon szépen ki volt tesztelve.

60 fölött már tényleg tök mindegy😊 az a lényeg hogy mennyi a minFPS... hiába van 60 átlag ha néha be esik 20-ra😊

Igen egy filmnél teljesen rendben van... játék kicsit más😊 60 fps stabil a fasza😊

Minél több az fps annál jobb,60 szerintem kevés ha olyannal találkozol akinek van 120.Több fps jobban adja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok
Na visszajöttem buzi. Hiányoztam? Mindjárt be is lövöm a BF3 single részét 😄

Belton
http://www.cpubenchmark.net/

http://www.hardwarecanucks.com/charts/

tessék be tesztelni 😄D

De amugy Phenom 2 955 sima vagy OC edition bõven meg teszi , az elsõ csak 29k nem is drága.
x6 felesleges de ha van rá keret akkor <#eljen>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Aszt szeretnem tudni hogy Amd x6 1100t menyivel jobb mint x4 es megeri a penzkulombseget ? bf3 hoz kelene .. thx
Hardware, software... bármi sajna. Nekem is az van hogy másodjára indul, és azon felül semmi. Már game közben se dobál ki. Szal alakul ez.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Belton
30 az folyamatos , anyi elég ha meg van mindenhol 😛

amúgy fura, mert pl nekem az égadta világon semmi baja nincs a játéknak. indul elsõre, nincs fagyás, akadás. de unokatesomnak akivel együtt játszom, csak másodikra indul, néha mapchangenál fekete képernyõzik, újabban meg az egere is lagol, de csak ha infantry, jármûben jó 😄 vajon mi zavarhat be.

Hát ez az.
Én magamban ezt úgy fogalmaztam meg hogy az a baj, hogy egyszerre akarok ott lenni mindenhol, fel-alá rohangászok a zászlók között sokszor, ami közbe persze hogy agyon gyilkolnak. Ez meg itt nem megy.
Plusz a fegyverekkel is nehezen barátkozok. Ami azért érdekes, mert a Red Orchestrába meg egész jól elvoltam, pedig aztán az se egy CoD. Igaz ott nem is kell annyi lövedék egy mezei gyalogosba mint itt normál szerveren...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

akkor 20-30 frame/sec hátrányban vagy 😛

amúgy kétlem számottevõ jelentõséggel bírna ez a difi.

frame/sec-ben mennyire hátrány ha nincs meg a 60fps? nekem olyan 30-40 körül van.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Belton
Világos , nincs ezzel gond javítva lesz , anno a bc2 vel is nyitáskor kezdtem és javítgatták szépen , ettõl a résztõl nem félek .
És sajna kevés az a játék ami kiadás után hibátlan :/

Nekem csak a bf3 müködése leállt idegesít. De nem tudom az elmult 2 év játék kezdései után mégis miért vártak többet itt egyesek?! A 10k miatt? Rossz duma, csak várni kellett volna hogy kiderüljön mivan.. stb.

Na lövök párat, most ugy is ráérek.

aricsi
<#eljen>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Belton
Najóó de kodba meg olsz 3-465645 embert és kapod a szupermegaharcos képeségeket , bombazas meg mittudom mi van még .
Emwéé3 ba benne lesz már az is hogy fel veszed a gombát és meg nõ a fegyver a kezedbe ? Azt halottam..

Belton
Remélem hogy értelmesebb javitások is lesznek mert , engem jobban zavar az hogy 2. ik indításra indul el a játék , illetve ingame el megy a hang pl lövés közbe és néma Fight megy kis ideig...
Nagyon remélem hogy ezeket azért javitják<#sir>

xD

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Ezzel megint had ne értsek egyet. A fõ gond szerintem, nem a te esetedben, hanem a tömeg esetében (ugyanúgy ahogy az rpg-zés vonatkozásában is), hogy nem ismerik a lehetõségeiket, illetve rosszul vagy nem használják ki õket. Szinte mindegyik conquest pályán olyan szépen meg lehet kerülni az ilyen gócpontokat gépekkel vagy akár gyalog is, 3 másik conq ponthoz eljutva, hogy öröm nézni. Még az általam nem annyira kedvelt gagyi Damavand Peaken is akármennyi embert át lehet a map másik végére juttatni helivel, ami utána komoly gondot okoz a középen erõsen nyomó másik csapatnak.
Pl. én tegnap fedeztem fel, hogy Noshahron milyen baromi jól meg van csinálva, hogy az anyahajón kezdõk is csónakkal pikk-pakk el tudnak jutni a szerelõhangáron és a mesterséges csatornán át akár a hátsó pontig is.

antgecc
Én eddig cod-oztam. Nem voltam egy pro, de balfasz se, egész jól ment. Itt mégis az van, hogy kb ki se merem dugni a fejem a fal mögül, mert be vagyok szarva, hogy meghalok. És ha kidugom, kb meg is halok <#idiota> Én azt vettem észre, hogy ezt nehezebb jól játszani, nehezebb jól lõni és sokkal csapat és stratégia orientáltabb.

Fpocok
Sajna az nincs és nem is lesz.

Fpocok
Sajnos ez a cím már foglalt, kérlek válassz másikat 😄

amire nem jöttem rá és a neten sem találtam semmit, hogy spectator mód hol van a multiban?

köszi 😉

Belton
Ha jókat akarsz játszani akkor max 32-40 vagy max 48 Fõs serverre mész , saját tapasztalat idáig nekem sokkal játszhatóbbak voltak.

Belton
Talán ez segít kicsit :

http://bf3blog.com/battlefield-3-weapons/

igen, aki kicsit lassabb, nem egy headshot-trigger mint én, annak valószínûleg a BF idõvel jobban be fog jönni. Iszonyat hangulata van a hatalmas dinamikus harctereknek.

Köszi.
Írtam Privátot!

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

kabel15
Meg is válaszoltad a kérdésedben. Ez nem egy RAMBO játék. Itt taktikázni kell. Túl kell járnod a másik eszén. COD ban rohansz és ölsz.

BattleTag: kabel15#2672

Belton
<#wilting>

Még egy kérdésem lenne - és semmiféle flamehullámot nem akarok elindítani, de gondolom annál itt normálisabb emberek vannak - szóval: mi a különbség a modern warfare és a BF multija között? Nem az érdekel melyik a jobb meg miért szarabb a másik. Csak technikailag, stratégiailag, érzésre. Nekem meg van a MW2. Az kicsit gyorsabbnak, kevésbé taktikusabbnak tûnt, inkább egyszemélyes rambózás.