Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Bár ez valszeg nem a játék hibája de azért leírom hátha másnak is volt...
Függõleges megfordulásra gondoltam amúgy, még egy nyomorult cobra manõvert sem lehet benne megcsinálni.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
//repülõvel nem lehet rendesen megfordulni?😊
Feleslegesen befröcsögtél valamit,de a lényegen nem változtat, a COD-nak annyi köze van a frírómhoz meg a minõséghez mint egy csirkének a kvantumfizikához.😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
EZ MÁR KÉT JÓ dolog, amit fel tudok sorolni. Haladunk haladunk...
Parasite Eve 2, best game EVER!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
IGEN kb ennyiben ki is merül a CoD.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://index.hu/video/2011/11/08/call_of_duty_premier/
A kölök nagyon megragadta a BF3-al való összehasonlításnál a lényeget.
Mondjátok, hogy itt azért kevesebb ilyen gyerkõc van... 😄
Ha igen hol?
Meg most jól leminuszoltam az összes retardáltak 4 accal, plusz magamat fel.Kiv vagyok mikorra lesz hatás.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka