Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Egy valószínû hülye kérdésem lenne: nincs olyan opció szerveren vagy akárhol, hogy squadonként max. 1 sniper lehessen csak? Ez nem oldaná meg a 10 rossz sniper kérdést?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Azt mondjuk betehetnek a comroseba, mert ha a squadom komolyan kovetni akara a parancsaimat, akkor rohangalnanak mint a fejetlen csirkek, mert ha zaszlo iranyaban akarok spotolni valakit, akkor gyakran a zaszlot talaja meg automatiusan.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Elég durva cucc, és nagyon megkönnyíti a harcot, de nem is tudom, ha nem lenne, nagyon hiányozna, de talán egy kicsit sok könnyítést jelent.
Ezutan a vekonyabb falakon is atdereng a hokeped. <#eplus2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Na ezt már akartam kérdezni, hogy hogy jelölik i? Van egy tippem, de még sosem próbáltam. Rá kell spotolni?
Azért itt a sniperek messze nem olyan zavaróan tolják mint a bc2ben.Nincs nagy hatásuk a meccsre.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Fapuma1977
Amikopr kijelöl a rajparancsnok h meik zászlóhoz induljatok-védeni v támadni-akkor annak a bizonyos zászlónak az ikonja megváltozik ha jobban megnézed.Tehát amikor sima négyzetben van benne a betûje de amikor ki van jelölve akkor füleket kap ez a jel

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

És mit?
TDC Geronimo
infra scopeon is változtatnak köv patchbe.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
ennyi!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csak azért ironizáltam az elõbb a map méretén, mert az 1 négyzetkilóméter a bf3ban is neccesen van meg /mármint a gyalog bejárható terület, repkedve nagyobb,de még mindig nem 2xer akkora/, és h a cod tudna ekkorát,akkor a codosok eltévednének a mapon.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

koschwarz
pontosan. igazad van. EGY jó sniper eldöntheti a meccset. az a baj hogy általában 10 rossz sniper van a team-ben...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

antgecc
Van vmi hülyeokosító arról, hogy melyik jelzés pontosan mit jelent a képernyõn? A kis ikonokra gondolok a célpontok, objektumok felett. Meg van, hogy hallom, mondja nekem a bigboss, hogy azt akarja, hogy vegyem be azt a targetet, viszont semmit nem látok, nem tudom mi az a target amire gondol, hova kell mennem, stb...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Skynet
Tény hogy túl van sztárolva mindkettõ de jelen pillanatban IS a BF3 a legfogyaszthatóbb multiplayer cím pc-n. Konzolon is csak ott kevesebb fog belõle menni,mert nehezebb célozni, és csapatmunkáznikell..😊
A mai napon kétszer volt kék halálom BF3 alatt.
Bár ez valszeg nem a játék hibája de azért leírom hátha másnak is volt...
Nem a codot védtem,csak túl van sztárolva a bf3 /is/.
Függõleges megfordulásra gondoltam amúgy, még egy nyomorult cobra manõvert sem lehet benne megcsinálni.

Tatyla
origint frissíteni akartam de valami hibával leállt majd uninstall hogy újrarakom de az origin exe meg se nyikkan,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Skynet
Jólvan kis hater,ki beszélt itt most arról hogy a BF3 milyen?😊
//repülõvel nem lehet rendesen megfordulni?😊
Feleslegesen befröcsögtél valamit,de a lényegen nem változtat, a COD-nak annyi köze van a frírómhoz meg a minõséghez mint egy csirkének a kvantumfizikához.😊
Haha.Mert a bf3ban 80 négyzetkilóméteres mapok vannak.Biztos ezért nem lehet a repülõvel rendesen megfordulni,túl nagy a tér, és tuti a légdrift is ebbõl fakad.

Skynet
Ezt az emós barmot a frírómjával együtt honnan szedte össze a zsindex? A COD aztán qrvára a frírómról híres a maximálisan csõ pályáival scriptelt játékmenetével és az 1 négyzetkilóméteres multimapjaival..😄
Fpocok
Én semelyik. Te viszont tuti az a gót köcsög vagy 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én pld a múlthéten szabin voltam.. 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Na, mi történt, melyik interjúalany vagy te? 😄

Fpocok
MI A F*SZ???
VIDD INNEN! VIDD INNEN!!! 😄DDDDDDD

Fpocok
NAAA

EZ MÁR KÉT JÓ dolog, amit fel tudok sorolni. Haladunk haladunk...

TDC Geronimo
Ah megvan. Elsõ patchbe lesz biztos

Innen, lámpanerf, mert kellett, ingyen, nemtom.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
ez honnan, mi, miért, mennyi, mikor?

CalebJoe
Azt mondja túlhypolt játék akkor a COD mi, a másik meg kempelés úristen pont egy nyomorék Manson mondja ezt menne inkább eret vágni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Fapuma1977
Igen mert sajna nem azt keresik h hol,merre tudok lelépni és-ami a játék lényege lenne-zászlót foglalhassak ezzel segítve a csapatom,hanem bele a sürüjébe a killekért.Ez a játék nem erröl szól.Jókat szoktunk röhögni Squadunkon belül h a sok idióta lövi egymást a GrandBaazar folyosóján,mi meg szépen foglaljuk a zászlókat és megmarad nekik a B nevû zastava 😊

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Na pont az ilyenek miatt nem fogom a gyereket huszonéves koráig játékok közelébe engedi, legyen elõbb jó tanuló, rendszeresen sportoló, sikeres, a nõk kedvence... ahogy az apja. 😄

Egy jó csipa eldöntheti a meccseket.

"...azthiszemmmm... beteg lesz..." Nesze neked szülõi okultatás...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

[HUN]Crassus
akkor lehet rosszul fogalmaztam ,de pontosan ez a lényeg/ez lenne a lényeg/....hogy NE hagyd magad farmolni....fogd magad és azonnal tiplizz le valami kerülõ úton egy ellenséges bázishoz és kezd szépen visszafoglalni õket! A probléma az,hogy mint mondtad nem ismerik a lehetõségeket és tálcán kínálják oda magukat a darálós csapat elé....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Én azon szartam be a röhögéstõl, hogy a srác szerint a bf3 sniperrel való kempelésbõl áll😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Fapuma1977
Az EMO-s aszongya h csak rohanok és ledarálom a szembejövöket 😄
IGEN kb ennyiben ki is merül a CoD.

TDC Geronimo
fura volt ezeket codosok szájából hallani 😄d

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Oh, mea culpa, a kényelmetek kedvéért itt: http://index.hu/video/2011/11/08/call_of_duty_premier/

zzeN
Hülye szülõ azért kiírja a gyerekét arra a napra... cod-osok korosztálya+ értelme lejött a videóból.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ezt épp most láttam:
http://index.hu/video/2011/11/08/call_of_duty_premier/
A kölök nagyon megragadta a BF3-al való összehasonlításnál a lényeget.
Mondjátok, hogy itt azért kevesebb ilyen gyerkõc van... 😄

TDC Geronimo
wow a rombolhatóság fasza lesz <#eljen>

Skacok olyan kérdésem lenne hogy itt lehet a fegyvereknek a statisztikáját nézni?Arra gondolok hogy milyen gyorsan tölt, milyen a sebzése stb?
Ha igen hol?
Ja, 2 hét alatt annyit nem tudtak kezdeni, hogy javítsák azt a néhány ezer/tízezer embernél jelentkezõ hibát, hogy 5 percen belül kifagy az exe, így használhatatlan a sw, amiért fizettünk. Ez a játék kontármunka a BC2-höz képest. A virágbolti bezzeg hiba nélkül futott, de valamelyik hígagyú baromnak bele kellett erõltetni az Origint, plusz még egy böngészõ is fusson mellette.
Dehogynem.Az hogy ti elbújtok a realitás elõl,az titeket minõsít,nem engem.
Meg most jól leminuszoltam az összes retardáltak 4 accal, plusz magamat fel.Kiv vagyok mikorra lesz hatás.

Mézestea + Roland a Te megoldásod ( majd én is segítek <#hehe> )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Dehogynem! Nem annyira hatekony, mint az IRNV scope, de azert elegge vilagitanak a figurak.

Fpocok
Remélem azért nem gondolod azt, hogy azokat a minuszokat teljesen ártatlanul kapod...