Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nyes>
Júúúúújjj de g*ci!!! <#taps>

battlelog: eLexsys

giornalista
nincsenek hibái a helyesírásodnak, ugyanis nincs helyesírásod.
cody1994
én se találkoztam sok csalóval ez nem egy cod2vagycod4 de volt is után láttam hogy bannolja a pb XD

Errõl nem tudok nyilatkozni. Én más okok miatt uninsatalláltam. Csalókkal 1év alatt kb. 10x találkoztam...

ronso
Én ma tettem fel január óta de ugy fél órája uninstalláltam ujra ez e fos szó szerint,nincs játékélmény a sok csaló miatt...

Sakkoo.......Baszkiiii

engem origin bétával szivatott de letöröltem

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Nálam hibátlanul megy.

10 perceket join -ol, utána vagy beenged vagy nem... 😞
remek az új plug-in
megy hát csak valamikor kétszer annyi skúló kell az ellenbe😞

Nektek megy ez a kib*tt fostalicska???
Eleinte azt hittem, hogy én vagyok a hülye, mert biztos fáradtan játszottam és olyankor is Chuck Norrisnak hiszem magam. kb. 20!!! órát elkúrtam arra, hogy tesztelgessem, hogy mégis mi van?! Aztán 1-2 megkérdeztem 1-2 ismerõsömet, hogy nekik hogy "adja". Ugyanez volt náluk is. 1-2(!!!!) jó kört leszámítva a maradék játékom szar-fos-hulladék-gané-retek volt. Ez már nem az a bf, amivel én elkezdtem játszani...

Valami tényleg van...pár nap után akartam tolni egy-két kört...csak ne tettem volna.Egy körön belül 6 Bad Luck...olyan is volt,hogy tisztán rám lõtt a társam,(tudom,mert ellenem volt IRAM-os)de én közben átugrottam a kerítésen...nekem Bad Luck,neki semmit sem számolt,a kill-t sem adta be.

[IRAM] leader

Sokra megyek vele, ha nem élvezem... Vicc, hogy pár hét alatt teljesen gajra ment a játék. Aránylag jó a netem és a gépem sem annyira fos. Retek szar felbontáson játszom, hogy jó legyen az fps-em, jó az egerem és az egérpadom, annyira nem vagyok balfasz a játékhoz sem, de a DICE tett róla, hogy annak érezzem magam. Ma még adtam egy esélyt, hogy hátha egy új vga driver frissítéstõl jobb lesz. Hát nem lett az.

mert akkor te egy fair játékos vagy,voltunk már egymás ellen😊

repair tool-l elöbb szétszeded mint rpg-l vagy bármivel😊

JethroHUN
Szánalom ez a reaktív armor ahogy van. Ennyibõl már godmódot is belehetne kapcsolni. Eddig nem értettem, h mi a jó büdös francért kell 10-et bele lõni TD-bõl egy SPRUT-SD-be Tetejét lövöm, dombról pont a közepét találja el. Semmi. Megint rá lövök semmi. Jah, hogy olyan hanyagul van megcsinálva hogy a reaktív armor ami elvileg csak oldalt van energiapajzsként védi a teljes tankot. Összetörik? NEM, miért? Mert nem arra ment a lövés...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

baszki de te igy is jól játszol

Macro ide - macro oda ez a játék megérett a törlésre. Már mindennel próbálkoztam, hogy jobb legyen, de nem lett az. A "támadások" óta az esetek 70-80%-ban nem nyújt élményt csak mérgelõdést. Egy hulladék lett...minden egyes patch csak rontott a játékon! gg dice <#mf2>

Nem tudom hogy magyarázzam el tisztábban, az hogy tudod rögzíteni bármely kalviatúra eseményeit az már egy keylogger. Szóval, tök véletlen esetleg megosztod jelszavaidat, bankártyaszámaidat vagy akár mit amit csinálsz az egérrel vagy billentyûzettel az anticheat szoftvernek. Ez a baj, és valószínû ezért fosnak ilyen módon szûrni a makrót.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

cody1994
mivel nekem X7-es egerem van tudnám használni de nem használom mert nem Fair play más ellen de mások meg használják ellenem XD

cody1994
Ehhez nem kell macro én ezt meg tudom csinálni nem olyan nehéz és ugyan azt a hatást érem el vele persze az már más kérdés ezt meg csinálni amikor valaki van elõtedd

kemotox
Vannak akik szerint igen. De mint Otisz is mondta, õ már szerencsére nem tud ide írni, max a 10. álregjével 😄 Múltkor nagyon szépen elmagyarázta, hogy aki ilyen egeret vesz, az csak azért veheti, hogy makrózzon. Érted, az hogy kb 4 ezer forint egy ilyen egér, és azé veszik sokan, az nem számít... 😄 De mondom, olyan jól megmagyarázta, hogy majdnem elhittem. Telemarketingesek között isten lenne 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

otisz111
Nem kell ahhoz macros egér, h itt egyesek rád fogják. Hála istennek ide azok már ritkán írnak... <#smile>
Nyugi, tudom hogy nem úgy értetted, hogy mindenki macrózik. Nem is vettem magamra, csak hülyültem. 😊

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Gondolom, a barátnõd jobban értékeli, mint bf3-ban az ellenfeleid! <#hehe>

BF3: Atomiccore

én itt be is fejeztem mert jön Item azt lesúlyt

Ha nem használod a macro funkciót akkor persze hogy nem,de az mindenki szive ügye hogy macrozik vagy sem.Én nem azt akarom kifejteni hogy akinek x7-s egere van az már macrozik is csak sajnos elég sok ilyen van.Elnézést is kérek aki esetleg ezt magára vette!!!

Peet81
nekem is macros az egerem de fingom nincs hogy hogyan kell beállítani 😄 meg nem is nagyon érdekel 😛

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

A4tech X7esem van. Akkor most én is macrozó csaló noob szemét állat vagyok? <#idiota> <#vigyor2>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

te állat😄

2 hete elestem gördeszkával. Azóta folyik a nyálam,s 30 ms-enként rángatózik a mutatóujjam.
Orvosi igazolásom van róla, mégis sokat azzal vádolnak, hogy macrozok! Mitévõ legyek?

<#idiota>
nagyon helyes és jó játékot😊

nem igazán értem, hogy mire gondolsz a kihasználáson...
minden kliens oldalan megoldható, nem kell semmilyen adatot elküldeni csak a végeredményt... elküld egy kódot a kliens: "láma csíter vagyok, plz ban me😉 szerver fogadja: nagyon szivesen, bye😉
üzeneted többi részére: szerintem is sok érdekesség lehet a háttérben meg ezer dolog amirõl lehet jobb is, hogy nem tudunk
de pl másik ilyen egyértelmû dolog ami kiveri a szemünket és mégsem lépnek ellene, hogy tucatszám vannak fizetõs csalást áruló oldalak, azokat miért nem perlik szarrá, hiszen az õ szellemi termékük törésével keresnek pénzt... máskor meg azért képesek perelni ezek a multik mert kocka alakú szart gyártott a másik is...
tudom már miért is nem értem, mert naív vagyok..😉

kanyesz07
tudom miez, ilyenem volt az egeremen oldalt 2x es kattintás.Már nincs aza egerem, de én nem leszek csaló..

Ready To Rock!&#8482;

De ne használd,tanulj csak meg szépen lönni magadtól😄

Ez a macro!!!😄

kanyesz07
ja már látom, ilyenem volt mivel a gépem gigabyte corp. vagy mi , de aza egér tönkre mentek a kábelok és elnyomáse is elbaxódott, most egy kicsi egerem van geniusos és ez állat mint a nagy egerek, a kisebbel gyorsabb és könyebb 😄

Ready To Rock!&#8482;

Az oké hogy nem kell logolni az egész billentyûzetet, de ha már az egérre képes az anti-cheat, akkor már a többire is, és honnan lennél biztos benne hogy nem használná ezt ki valaki? Vagy épp a nevesebb vírusírtók akár listára vehetnék az összes haramadik féltõl származó anti-cheat szoftver e miatt, mert kártékony alkalmazás, így meg senki se örülne egy CB vagy ESL kupán hogy kötelezõvé tegye.

Szóval szerintem nem elég tökösek, meg sajna szégyen hogy ilyen haramdik fél által üzemeltetett anti-cheatek azok ahol el lehetne indítani az ilyen ellenrõzést, mert a PB az tuti hogy nagy ívben leszarja az egészet.

Számomra már az is igen érdekes hogy mindig akkor van valami óriási nagy BAN hullám a PBBans.com-on és a GGC-én mikor épp pár hétre rá bejelentik a Premium változatot mint tavaly ilyenkor, vagy épp valami 50%-os akciót Orgininen. Majd kíváncsi leszek Októberben milyen lebukási számok lesznek a PB-én a BF4 megjelenése elött. Nagyon úgy néz ki ezek mind elõre tervezettek, hogy a még visszatérõ cheaterek megfizessenek pár példányt újra.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

kanyesz07
mi a különbség a normál egértõl?

Ready To Rock!&#8482;

Üdv a klubban😄macros egeret is rendeltél hozzá?Mert lassan az lesz noob aki nem használja😄Inkább maradok noob😄

kanyesz07
na kedden megrendeltem a bf3 at , jövõhét kedden jön a premium editionnal <#taps>

Ready To Rock!&#8482;

nem kell logolni az összes billenytyûzetet csak mouse 1-et vagy amire bindelve van, + esetleg a mouse koordinátákat
az jó kérdés, hogy miért is nem védekeznek ellene.. (szerintem le sem szarják, adtak valamikor is a közösség véleményére?) ja eleve nem egy harmadik félnek kellene csinálni az anti-cheat programot a játékaikhoz
tényleg nem az a szándékom hogy belerugdossak ebbe az ezer sebbõl vérzõ történetbe amit bf3-nak hívunk, vagy értetlenkedni miért is van így az egész, ha az ember nem tudná hogy ez csak egy pénzverde az EA-nak... jön is a 4. "címlet"

Igen ez egy tök egyszerû módszer lenne, hogy az anticheat szoftver matematikai statisztikával elemezné az egér és billentyû lenyomásokat, csak az a baj ehhez olyan anti cheat kell, ami már egy keylogger funkciót tartalmaz. Ez elég nagy gond manapság már, akár használható lehetne adathalászatra is a mellett hogy az új trendbe jött makrós csalókat kiszûrné.

Az UAC és ESL wire nem a PB fejlesztése és használható a BF3-hoz CB és ESL warrokon, de még ott sem húzták meg ezt a komoly döntést az ellenõrzésre. Sõt UAC-nál úgy tudom meg is mondták egy CB adminnak hogy nem is terveznek ilyen ellenõrzést valamiért.

mivel a makrók ugyanazon input idõ variációkat ismétlik végtelenségig csak mérni kellene az ismétléseket
részlet egy makróból:
KeyDown 20 1
Delay 1 ms
KeyUp 20 1
Delay 1 ms
LeftDown 1
Delay 31 ms
LeftUp 1
Delay 31 ms
MoveR -1 9
LeftDown 1
Delay 31 ms
LeftUp 1
Delay 31 ms
MoveR -1 9
LeftDown 1
Delay 31 ms
LeftUp 1
Delay 31 ms
MoveR -1 9
LeftDown 1
Delay 31 ms
LeftUp 1
Delay 31 ms
MoveR -1 9
LeftDown 1
Delay 31 ms
LeftUp 1
Delay 31 ms
MoveR -1 8
LeftDown 1
Delay 31 ms
LeftUp 1
Delay 31 ms
MoveR -1 8
LeftDown 1
Delay 31 ms
LeftUp 1
Delay 31 ms
stb...

ezt mondjuk 10x egymásután teljesen képtelenség kézzel megcsinálni
szóval akinél állandó ismétlõdõ minták jönnek az 100%-ban megállapítható egy egyszerû méréssel hogy csal

kemotox
AMD driver probléma, ha minden igaz. (gugli ezt mondta)
Próbáld meg leszedni a legújabbat, vagy egy kicsit régebbit.

bocs akkor passzolom a kérdésed,majd jön valaki okosabb talán többet tud segiteni,sorry

ronso
Ezen már tulvagyok...

Sakkoo.......Baszkiiii

a macro legális cheat😄

kemotox
Hogyan? Tényleg kíváncsi vagyok.