Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, kb onnantól megy át gagyiba.
Vagy csak ugrál a cd? 😉

Ezen kívül játszom vagy 40 játékkal tehát meg vagyok nélküle.
De ha úgy gondolom mivel fizettem érte akkor minden jogom meg van rá hogy játszam vele.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Most éppen segítséget kértem ha nem vagy hajlandó segíteni akkor ne is írj.Attól hogy nekem nem tetszik néha lövök vele egyet vagy legalábbis szeretnék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hecker007
Itt mindig csak a sírás megy hogy így szar az egész úgy szar, nem kapcsolódik a szerverhez, meg laggol. Én ezekbõl csak azt tapasztalom hogy kb minden 10. csatlakozáskor rá kell bökjek hogy reconnect... és utána öröm bódottá olyan az egész mint régen a nagy szerverhibák elõtt.

kemotox
Tudom mire akarsz célozgatni, de valójában szerintem pont a siránkozók azok, akik nem tudnak nélküle meglenni...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

otisz111
Engem a vizsgaidõszak segít abban, hogy tudjak élni nélküle. <#smile>
Na meg az, hogy csak laptop van kéznél. <#nevetes1>
Á dehogy ez maga a tökéletesség.Nem is tudom hogy más játékosok hogy tudnak meglenni nélküle.Hihetetlen.

kemotox
Azért mert ez egy szar játék, direkt elkúrta a DICE mégjobban.

Sziasztok ez a hulladék miért nem csatlakozik a szerverekre.
Csak a joining és utánna ezt írja ki:Could not join server (1)
Minden frissítve,telepítés kijavítva.

kanyesz07
Biztos van aki már hallotta de azért kiteszem , fõként 2:30nál érdemes figyelni ^^

Ready To Rock!&#8482;

JethroHUN
A magyar BF3 community büszkeségei:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szeretném nektek bemutatni Madzsarország büszkeségeit, a magyar nyelvtan igazi mestereit... bár a szókincsük elég gyér. Kár, hogy ebben a országban a segílybûl élõ mélyentisztelt embertársainknak is futja BF3ra... Ime: ulow07 Arany pelenka díj: 29 évesen 10 éves agyi szinten GG , bomi12 aka apucipénzén corÁj7 Úgy néz ki ahhoz a procihoz jókora adag taplóság is jár GG , végezetül RH-balogx3 Az RH Friends (RH=rohadt hülye?) elmegyógyintézeti játszószakkör tagjai.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

lol holnap lesz virágbolti verzsön grid2-böl,vétel elött egy kis próba és bye-bye böf3😊

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

kemotox
Szívesen!
*büff*

na, ezaz. köszi!
kemotox
Itt fenn a headerben ott van, hogy , az lesz az.

Korábban valaki linkelt ide egy tök jó fórumbejegyzést a fegyverek szórásáról, meg egyéb statisztikákról. megkérhetem az illetõt, ha nem túl nagy fáradság hogy passzintsa be megint?
elõre is köszi!
kanyesz07
Én a BF4ben egy barlangos pályának örülnék nagyon, ahol vannak fasza vízhangok, ilyen csepkõbarlang féleségek, igazán cool lenne 😊

Itt egy kis BF history

Ready To Rock!&#8482;

egy kérdésem lenne ha leveszem a képernyõ felbontását az miért jó ?ezt tudja valaki ?
Pár napja én már csak Metrozok. Ott legalább van fény az alagút végén, nem úgy mint a dice-nál!
<#wave>

BF3: Atomiccore

kijön a grid2 és azt hiszem én is félre teszem ezt jól elrontott játékot,thx dice-ea páros

otisz111
Tessék egy smile.<#gunyos1>

Én amúgy a beböfögéseidrõl beszélek. Hála istennek már ritkán írsz ide, de ha mégis idetévedsz akkor valami baromságot beírsz. Ami persze tök fölösleges, fõleg tõled.
Nem nagyon látok logikát abban, hogy direkt elbasznák hogy vegyél újat. Én nem bántam meg, hogy megvettem a játékot és a prémiumot, de nagyon kevés esélyét látom annak, hogy a 4-et megveszem, pontosan ezek miatt a problémák miatt. Szerintem kevesen gondolják azt, hogy "na elb..ták a bf3-at, akkor rohanok megvenni a 4-et mert az biztos jó lesz". Az ami az utóbbi kb. egy hónapban megy csak ront a leendõ eladásaikon.

ezt szajkozta elexys is

hát valahogy úgy az állítólagos hekkertámadás után meg még mindig olyan laggok vannak hogy hihetetlen arról nem is beszélve átugrom a virágágyás zibán erre bad luck jól van mondom még röhögtem is rajta utánna random respawn erre a piros zonában születek és zuhanok le a 99. emeletrõl a nagy semmibe meg majd pont akkor törik fel a hekkerek a játékot amikor már kifutotta magát persze dupla xp orvosolja minden bánatunk

kanyesz07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BF4: Chine Rising , NFS Rivals

Ready To Rock!&#8482;

JethroHUN
MI a jóbüdös francot csináltak ezzel a játékkal? Semmit nem változtattam a beállításokon, most 25 fps-nél alig van több. 60-as framerate-tel ment eddig, 64 fõs szerón volt kevesebb. Mi a fene van? Direkt elbasszák, h vegyük a Bf4et?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kanyesz07
most vettem észre a limitedhez meg még valami könyv is jár, jó vastag.

Ready To Rock!&#8482;

kemotox
Kétféle Premium van!
- Premium Edition: Ebben benne van az alapjáték + Premium (5 DLC + prémium tartalom)
- Másik pedig csak simán Battlefield 3 Premium

na, elõszedtem a prémiumos tokomat,lemez nem volt benne és az én példányom csak az 5 tematikus kiegészítõt tartlmazta + exkuzív tartalmakhoz biztosított hozzáférést ! Tehát semmi alapjáték nem volt benne. Biztos, hogy akkoriban (mikor megjelent ez a prémium) volt ilyen teljes játék nélküli prémium is mert gondoltak azokra akiknek az alapjáték már meg van .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kanyesz07
valszeg itt is úgy van, hogy az egészet le kell töltenem originrõl, azaz semmi CD

Ready To Rock!&#8482;

Lehet, hogy a prémium kód feljogosított volna, hogy originrõl letöltsem az alap játékot de nekem az már rég meg volt mikor a prémiumot beszereztem így valószinüleg benne van az alap játék is csak én azt már nem vettem igénybe 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nekem az Xboxos verziójába a premiumnak benne volt az alapjáték. (1 lemez single, 1 multi, pluss a reedem code/online pass a kiegészítõkhöz)

kanyesz07
a rendelésemnél "Balenie obsahuje základnú hru Battlefield 3 CZ a balíèek datadiskov Battlefield 3: Premium CZ."
Azaz az alapjátékû BF3 és a Premiuma a összes DLC-vel.

Ready To Rock!&#8482;

Viszont a pemium edition-ben nincs benne az alapjáték (legalábbis nekem nem volt benne, mondjuk nekem az alap játék már meg volt )csak a Aftermath, Armore Kill, Back to Karkand, Close Quarters, End Game kiegek.
A limitedben pedig (ezt vettem meg elõször) volt 1 alap BF3 játék, plusz a back to Karkand kieg és még néhány fegyver, dogtag ilyasmik.

Igen.

kemotox
De én legalább nem is ígértem meg kétszer (!!!), hogy soha többet nem írok ide 😊

kanyesz07
Ez az 5 DLC van amire emlékszem? Back to Karkand, Close Quarters , Armored Kill , Aftermath, End Game?

Ready To Rock!&#8482;

A limited-ben, csak a Back to Karkand kiegészítõ van benne, míg a prémium, az összes eddig megjelent kiegészítõhöz tartalmazza a hozzáférhetõséget.

Sziasztok. Van arra lehetõség a játék Xbox 360-as verziójában, hogy mikor a Mobile Artillery-t használom, akkor a térképet valahogy kilehessen nagyítani ? (lássam hova csapódik a lövedék, csak azért 😄 )

kanyesz07
Mi a különbség a limited és a premium edition között??

Ready To Rock!&#8482;

Fórum...nem kell regényeket írni,néha elég egy smile...<#mf2><#vigyor1>(vagy kettõ)

[IRAM] leader

otisz111
Te se sokat adsz hozzá a beszélgetéshez. <#whatever>
otisz111
Ha már a játék nem mûködik. Legalább ez maradjon meg nekünk! 😊
kanyesz07
akkora egy f*sz vagyok. Itt van a városi tescoban a premium edition 39€ ért, én meg 101km rõl rendeltem meg drágábbér... Visszamondani meg már késõ mert hétfõn/kedden hozzák.

Ready To Rock!&#8482;

Nyelvtanfield 3!

battlelog: eLexsys

kemotox
Ha már ilyen apróságba kötsz bele, akkor jobb, ha tudod, hogy a netikett szerint szóközt kell rakni a vesszõ, és egyéb írásjelek után.
Elkezdõdött a nyelvtan-náci háború. 😄

Azt hiszem ezt hívják öngólnak.<#nezze><#smile>

[IRAM] leader

Mondja az,aki kisbetûvel kezdi a mondatot.
Ez amúgy érdekes...van aki hiába tanulja,hibát vét,van olyan,-mint pl. nekem,-hogy tanulnom sem nagyon kellett,valahogy mindig éreztem,mi a hejes....<#mf2><#nyes>

[IRAM] leader

hát, nemtom...nekem még mindig befagy idõnként...azt a részét nem tudták kijavitani ami ezt a hibát elkezdte generálni 😞

The Matrix has you...