Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már próbáltam mindkettõt. 😊

de elõbb leírtam mi volt a hiba... frissítették xfiret gondolom és nem kezeli jól a battlelog az xfire overlayt

ó gyerekek... aki kapja a bf3.exe hibát észlel üzenetet az nyomja ki az xfire-t (ha használja)... ez okozza.

Origin és battlelog frissítés,...de sajnos driver hiba is lehet..

[IRAM] leader

Érdekes,IRAM szerón nem találkoztam ilyen gyors meccsekkel...<#vigyor5>

[IRAM] leader

nekem állandóan beszarik a játék. bf3.exe hibát észlelt ,ezért leáll..

[HUN]Crassus
joinolok 2 perc és vége a körnek,joinolok kövire egy perc és vége...joinolok YOU WIN felirat fogad,joinolok 3 perc és vége a meccsnek.....20 perce nemtduok értelmeset játszani....

"jó" a rendszer

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

paulik
<#hehe>

kabel15
Megmutatkozik az igazi "TUDÁS" rakétavetõvel metro mappon. Persze jó ha ez neki így tetszik csinálja. Ami a lényeg a végén néztem a tabellát 31/27 ha jól látom. És õ most erre büszke? Csak röhögök a videon <#nyes>. Persze tudom hogy nem a K/D a lényeg. De ez mást nem csinál. csak tunkol.

BattleTag: kabel15#2672

csatlakoznék egy szerverre, erre állandóan bf3.exe mûködése leállt kapok állandóan

antgecc
Hát jah, vannak még hibák, de összességében nagyon jó kis játék ez. Nagyon jól esik katonáskodni a sok APM görcsös sc2 meccsek után 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Azt nem értem hogy,miért mozgássérúlt a katonám minden lépcsönél.
Vagy ez egy új Tom Raider mindenhol nyomjam az ugrás gombot.
Na rengeteg csaló van játék közben csak úgy szója ki a pb öket...
Mint ez a faszt is....WH-s a kicsike.....söt ma egy másik szerón is láttam ott is kidobta a pb....
<#wilting>

Morphin
Valamelyik nap...csipázás közben néztem a chat ablakot.Srác írja, hogy ez a játék sokkal jobb, mint a MW3.Megnéztem a stat-ját...0/17 <#idiota>
Nem tudom ki mit vár amúgy manapság egy játéktól, de ezt is, mint minden más programot az ember írja,készíti...tökéletes sosem lesz.Szerintem teljesen játszható...és még egy patch sem jött ki,tehát reméljük csak jobb lesz.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

paulik
http://www.battlefield.hu/content/2011/11/11/BF3_Fegyver_sebzesek

Bakker ez szánalmasabb a Codnál is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

paulik
<#taps>

lac coo
Hát ez rosszabb mint a COD ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

paulik
tiszta COD <#falbav>

Fpocok
THIS
IS
MÉTRO!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

paulik
nos ez azért van mert alapból szar az egész a BFBC2 után a DICE azt hitte persze jól hitte hogy ha kicsit javit a grafikán majd mindenki rohan és megveszi a BF3 at - azt persze hogy szép lett a game nem is vitatom de minek az ORIGIN + cliens .... PS3 on megtudták csinálni hogy a menüböl induljon itt miért nem ?? nos azért mert igy nem kevés pénz fut be az ORIGIN fejlesztöi csapatának a semmiért - csupán azért mert naponta több mint 25000 ember csatlakozik rájuk....inkább azon törték volna a fejüket hogy rendesen megcsinálják a játékot mert valjuk be szép meg minden de a játszhatósága messze nincs a BFBC2 töl.... nyugodtan lehet fikázni engem ezért a kijelentésért de akkor is igy van .....

Morphin
Ja a végét nem olvastam el...ha eddig ment és most nem akkor nem tudom.<#idiota>

Morphin
Ilyenkor meg kell nyitni pár portot (nem tudom fejbõl de van bõven) a routerben és egybõl felenged!

datango
ezen a szerveren játszottam én is, léptem is szintet! 😄 de nem egybõl irta fel nekem sem... kell neki idõ 😄 de lényeg hogy amiket kiszedtem belõle késõbb megkaptam! 😄

Valaki tapasztalta már azt hogy minden egyes map végén a játék mûködési hibával leáll? Tehát vége a map-nak de már a You win vagy a You lost felirat már fel se jön csak lehal a bf3. Driverek-bõl a legfrissebb van fent, már a játékot is újratelepítettem, megpróbáltam minden progit kilõni ami a rendszer futtatásához nem kell. Szóval szívesen fogadok némi tanácsot vagy ötlete.
Valami nem klappol..

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Piszkos  Fred
Normális, ha egy szeróra sem enged fel? Battlelogon megjelenik a joining server felirat, de a játék baszik elindulni. Próbáltam már vagy hatszor. Eddig nem volt semmi baja<#confused>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

paulik
ha már csináltak bele lézercélzót legalább rendesen csinálták volna meg nem csak azért hogy legyen disznek vagy hogy könnyebben észrevegyenek - probáljátok ki pl tedd rá 1 pisztolyra majd célzás nélkül 10 méterröl löj a falba ,elméletileg a piros pontot kellene eltalálnod !!!! csak hogy itt jócskán mellélö 30 - 40 cm el jobra <#fejvakaras>10 m- en 30 cm.... ha rendesen rácélzol meg udaugrik a pisztojcsö <#levele> én nem tudom ki csinálta a fegyobeállitásokat ezen a játékon de sztem ritka egy barom volt a többi fegyoról ne is beszéljek PP2000 meg köpköd mint az AK... ami ha jól tudom egy orosz 9 mm-es géppisztoly amit a FN P90 konkurenciájának szántak a p90 pedig darál mint állat <#hehe>

csizihungary
Most felengedett egy másik szeróra, érdekes.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

nandorb
DirectX-et rakd ujra,megoldja.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

csizihungary
Eddig semmi baja nem volt most meg ezt az üzenetet kaptam:

DirectX error

DirectX function "GetDeviceRemoved" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED: Hardware device removed...GPU: GTX460, Driver: 28562. This error is usually by the graphic driver crashing; try installing the latest drivers. Also make you sure you have a supported graphic card with at least 512MB

Már újratettem egy régebbi drivert is, de most is ugyanezt írja.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

METRO ONLY 5000 tickets by ngz-server.de

Tudtam én ezt csak nem sejtettem ! 😄D Köszi az infókat mester !

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nandorb
permanens perk,nemlehet kivenni,nemlehet berakni mert alapbol kapod.

azé ne kelljen már minden apróságról tutorial 😊 Origin overlayt kikapcsolod, steambe hozzáadod non steam játékként, engedélyezed neki a steam overlayt és kész 😊 De ezt bármi más játékkal is meg tudod tenni, steambe beleadhatsz mindent ugyanígy.

Nekünk egy Különálló szerver kell. Csak is bf3-ra...azert is keresem runningot, hogy mondja már meg a tarifákat, mert a klánpénz már részben megvan egy számlán és lassan elkéne indítani egy szerót, csak nem tudjuk melyikl lehet jó, ezert is kértem a tapasztalatok megosztását 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

értem, és ezt be kell tennem a perkek közé (mondjuk nincs ott ahol elvileg lennie kéne)vagy mindig aktív ha már unlockolva van ? Köszi

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nandorb
Attol fugg mit varsz el, 1szerver szolgaltatotol. Pl. en azt elvarom hogy ne 2hetig baszogassam hogy megoldjak a problemamat,es azt is ha fizzetve van a szerver akkor az melle ne pakoljanak 20 masik. Jatekszervert ami befolytana a jelenlegit.

nandorb
3. helyre betudsz ulni a tanknak megha a vezetonek nincs is. +tudsz bele befogni tankot,jetet,helit.

Running ha leszel, gyere TS...addigis irjátok már le a jó árban lévõ Bf3 szervereket (bérlésre) amik ugy 10-24 fõsek...ami tényleg korrekt ára...

Köszi 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Ezt az utolsó tank "perket" elmagyarázná valaki nekem ?
Elvileg unlockoltam de nem találm a tank perkek között ... 😞
Hogy mûködik ez vagy hogy lehet használni ? Köszi

mmovar
jó van ne csúnyáskodj! közben én is megtaláltam itt mehet akár FAQ-ba szerintem. csak elég kevés az angolom ezért nem tudtam hogy keressek rá. de azért köszi!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
mmovar
én nem találok tutot rá... pedig jó lenne mert állandóan írnak steam-en és átlépegetni winbe utálatos. shift+tab meg sokkal kézenfekvõbb lenne.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

nandorb
A nagy feketeseget?😄 Amugy meg: Documents\Battlefield 3\Screenshots

TVelvet
Ez beteg volt, elsõ 3 percben 6.6k pontot csináltam Reconnal. Kheran pályán 😄 Felmentem dombra és 3-400 + pontokat kaptam headshotokért. Isten
nandorb
Ha mas,jatekoknal nemcsinalja csak a BF3-nal akkor a BF3 fail nem a kartya.

Fpocok
Azt nem tudom hogy, de láttam egy tutot, amiben leírták, képekkel.

Fpocok
Igen.

mmovar
amúgy steam-be be lehet állítani, hogy bf3-at mutassa ha játszok?