Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
Kezdik ku..ra felhúzni az agyam. 850MHz-re le van húzva már a VGA. Most meg 90%-ban nem indul el a gamma. Se multi se coop. Kifagy,kidob,dx errorok. Nem DLCket kéne dobálni hanem játszhatóra megcsinálni már ezt a sz.rhalmazt. Vagy mi... már az új béta driver nélkül nem is lehet játszani? Szomorú...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

mijki
Battlelog szerint az M416-on nincs burst fire. Pedig én úgy emlékszem, hogy használtam.<#nemtudom> Lehet én vagyok a hülye.<#szomoru1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

oneal1
a 3asra gondolsz?

lehet h félreérthetõen irtam le, de az m416 a pontosabb

!Forza Ferrari!

[HUN]Crassus
rövid sorozat a trükk....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

oneal1
érdekes amúgy, én egyszer az m416 al kaszálok 3,4 pka-s,grip,hbarell.
máskor ugyanezzel a felszereltséggel csak m16a3, de mintha kicsit pontatlanabb volna.

errõl vkinek tapasztalat?

!Forza Ferrari!

mijki
Én most M416+IRNV+Bipod+Heavy barrellel tolom nagy mapokon(pl: Caspian), és igen hatékony a kicsike. Ha meg kicsi a map (pl.: Metro), akkor M416+HOLO+Grip+Supressor ez is üt, de fõleg csak közelre. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

[HUN]Crassus
ja és ennél hülyébb bug lehet még? Originbe ugye elvan mentve a jelszavam..namármost 2 napja azt csinálja hogy egyszerûen nem fogadja el a kicsillagozott elmentett hetek óta használt jelszót....mindig a gép indítás utáni elsõ loginre új jelszót kell kérnem és hiába saved gépindítás után nem mûködik....mi jöhet még? BF3 BÉTA

[HUN]Crassus
baszki nagyon hülyék az emberek....nagy conq map van 5 bázisunk 2 perc alatt és a hülye ellenség csak a legközelebbit támadja kb2-3 percig....úgyhogy az 500 tickettes mapnak vége volt 5-6 perc alattt.....
eszem-faszom megáll.....ennyi nyomingert! NEM élveztem,mert tököm kivan már,hogy kibaszott gyorsan vége van vagy azért mert a szopókkal vagyok vagy azért mert a nyertes csapattal....nemlehet bazze sehol sem értelmes emberekkel játszani?!

Nem jó hír.
És akkor hol lehetne kipróbálgatni?
Játékban pik-pak leszednek,szóval esélytelen!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Jó is lenne, hogy más tulajdonában lévõ szervert szerkesztgetnél lol.
Nem lehet, csak saját szervert.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Üdv.

Szeretnék kicsit szólóban repkedni,kerestem üres szervert de nem indítja el a gamet mert várja a többi játékost.
Hiába hozom be a "0" val a konzolt és írom be hogy:
vars.roundStartPlayerCount "1"
Mit b@szok el?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Cris99
áá az sokkal jobb mikor elütnek vagy belédmennek kocsival ha gépbe vagy...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

grebber
Jézusom milyen csapatba voltam az elõbb 😞

Caspian Border kiinduloponton valami csicska mindig elfoglalt aa tankot és lötte a saját csapattársait<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Cris99
nálam is no problem
KOPP-KOPP

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
nemvágom miért nem ment megint? classokat?
berakom az AEK-et IRVN-el meg m9 tacticalt erre köv körben van az AEK simán meg egy mp443 ez wtF?

frango
Majd fizetõs DLC-ként érkezik😊))

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Fenrir
Szerintem nem kéne erõltetniük a single player részt. Nem mintha bármi bajom lett volna vele, a repülõs küldetés kifejezetten hangulatos volt, de ha a multit hegesztették volna a single helyett akkor lehet, hogy most lenne még 10 pályánk, 20 jármûvünk és vagy 50 fegyverünk. Simán lehetne kitalálni új gamemode-ot is, a titános a 2142-bõl egész jó elképzelés, itt lehetne 2 repülõgép hordozó egymással szemben pl.

A halál csupán a kezdet...

Töltött le az Origin valakinél mostanában frissítést, csakhogy várjak-e a warez patch-re, mert halottam elég bugos 1-1 résznél? Heh? 😄
Skynet
Úgy 1-2 hónapja elõvettem a polcról amíg videókártyára várta és az alaplapra integráltal szarakodtam...Azért rendesen számtalan olyan dolog van aminek örülök hogy nem került át,és ez elsõként a fegyverek sebzése...
Kb 2 órát toltam bele BF2-be amikor feltettem,de amikor a jeep géppuskájával fél percig lövöm a földön fekvõ parasztot jószerivel találatot is jelez,de nem halt meg és kajakra a sofõr szállt ki agyonlõni azért az így ebben a formában vicc...Ahogyan nevetséges úgy általában az összes fegyver sebzése a BF2-ben...A kiadható utasítások spot stb viszont jóval fejletteb volt,ezt itt romba butították. Az irányítás...Hát nem tudom,azzal se itt se ott nem volt gondom égen földön...A pályák mérete fõleg repkedve BF2-ben nagyobbnak tûnik,fõként a bejárható terep földön...Conquestek több zászlósak nagyobb területre osztva (de ez nem érdekel,mivel az egész conquest mód nem érdekel). Kb ennyi.
A BF3 irányításlehetõségileg (csapatutasítások,stb) butított, kisebb pályákon kevesebb conquest zászlóért, jobb sebzéssel,szép graffal. Ez van ezt kell szeretni,ha lenne egy rakat csapatutasítás,és több zászlós pont lenne bonyolultabbá válna a program és a jelenlegi játékos generációnak akik ezeket a butított szemeteket veszik nem lenne eladható...De addig örüljünk amíg csak ennyit butítanak és nem jut el oda a BF sorozat ahol most a COD széria tart...
paulik
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/FireRapid0/stats/335898860/ na ezt a statot nézzétek meg 😄 ki ez ???????????

Akko azt má bottal ütheted...

[IRAM] leader

Kipróbáltam, egybõl beleütköztem egy aimbotba. <#szomoru1><#szomoru1>
Czdano
Nem is kevés szerver van..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ki kellpróbálni a régebbieket.
PL.töltsd le a BF2 multidemót szerintem még van ott szerver és ott ingyen kipróbálhatod mi a különbség.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

paulik
hiába akarsz te csapatban harcolni ha a többiek leszarják már pedig leszarják - ezt nem az iram szerverre mondom ,hanem a többi olyan szerora ahol vegyesen van mindenféle emberke - ahol a pályakezdésnél hátbalönek ha a tank felé futsz mert nehogymár nem az övé lessz a tank vagy heli vagy bármien jármü - meg ahol ugrálni kell a hülyegyereknek hogy dobjon már löszert vagy heal csomagot.... a HC szerverekröl meg annyit hogy a világ életben 1 kurva játékban BF-COD-ARMA nincs killcam és minimap azért HC ,attol hogy levették a gyogyulást még nem lessz HC 1 szero....

paulik
a játszhatóságról beszéltem nem a grafikáról :/

adam46
Ugyan annyira mint a többi, csak nem sikerült mindenki kívánságát kielégíteni, és ezért cod. Szerintem a játék jó, leszámítva ezt a szar origint
antgecc
Nekem ez az lesõ BF... Mitõl nem annyira BF ez, mint a többi? Könnyebb lõni v mitõl?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Valami assault bug lehet. Szinte nem is ment assault-al de van 37 service star ja?
Nem tudom hogy nekem csak a szerencse-e de semmi bajom nincs a játékkal mármint futásilag.Nem dob ki a szerver,nem laggolt egy szerver se,nincs fagyás,nincs akadás.Pedig a vga-m minimumra való.
Egyedül csak az zavar hogy a játékmenethez elõ kellet vennem a CODOS énemet,mert a játék infranty része arra hasonlít.Mondjuk ez igazán nem okoz nehézséget mert a BF sorozat mellett a párhuzamosan nyomtam a COD szériát úgy kikapcsolódásképp úgyhogy no problem.
De azért már ha itt tartunk jó lenne ha valaki PL.a DICE végre adna ki igazi BF-re hasonlító játékot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

datango
valahol nincs egy leírás, hogy ezek a "supression" meg ezek mit tudnak?😄

zotya10002
Nekem is lefagy állandóan!!

Nagyon szar!Már el is ment a kedvem a játéktól teljesen:-((

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Végre játszottam 2 óra campaignt fagyás nélkül

(csak nem BF3-ban..)
csak WH-s.... a csóka...minden honnan kiszúr,bárhol vagy...
<#hehe>

Olyan okosan, hogy rosszabb egy atlagos jatekosnal? Akkor tenyleg nagyon ravasz. <#ravasz1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lac coo
Vagy okosan ... 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MeoH
HAt a statjai alapjan o nem cheattel, vagy ha igen, eleg szarul csinalja 😊

#34170 na o cheater 😛 jelentve

fuck mmo's..i.,

lac coo
Ha a sok ha nem lenne, én is azt mondanám hogy kurva jó játék 😊))

viccen kívül : valóban hatalmas potenciál van benne, csak irdatlan sok a birka ...
tudom, most az az álláspont, hogy megvette, ha neki rakéta tetszik nyugodtan csinálja ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hehehhahaahha <#nevetes1><#nevetes1>

Score / Min
2 122 620 <#nevetes1><#nevetes1>

5 450 890 240 Score <#nevetes1><#nevetes1><#szomoru1>
Ne csinald mar! Az elso faszinak 1.6-os K/D-je van, a masodiknak 0.9-e. Az enyemet a multkori repulni tanulas rangatta le valahonnan 1.8 kornyekerol. Nehogy mar cheattel csak ennyire kepesek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[HUN]Crassus
nekem vagy lefagy vagy exe hiba lesz minden meccs után....nemtudok maradni😛 és peches vagyok,hogy nemtudok értelmes pályára joinolni😛

Ez még a nagy hacker.....
Már többen is jelentették.....de mégis játszik.....ja és valami admin is egy német szerón......
Valami ér ez a csalók jelentése???

antgecc
cod feelingem támadt <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Töltött le az Origin valakinél mostanában frissítést, csakhogy várjak-e a warez patch-re, mert halottam elég bugos 1-1 résznél?
Boron Power
+1

Morphin
Lehet törölni kéne a BC2-t a géprõl...<#gonosz3>
Elvégre egy ideig (sztem többet soha) úgy sem játszok vele.Csak a helyet foglalja.<#vigyor2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Boron Power
Szerinem messze jobb a BC2-nél. Szebb, nagyobb térképek és bizbasz mapok is vannak akik azt szeretik, a hitboxa bc2-höz képest kurva jó (nem lebeg elõttem meg mögöttem, és nincs hozzá egy baszott nagy fej találati felület mint ott), kiválóan lehet csapatban játszani, stb.

Szerintem jó lett, ha a bugokat kiszedik, néhány dolgot kiegyensúlyoznak (mortar, AA páncélos, fegyverlámpa stb) akkor semmi problémám vele.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A BF3 vs MW3-ra meg ennél több nem kell:
http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-3
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3
A lényeg, hogy a felhasználók mit adtak rá, bár a bérújságírók is lehúzták ezt a cod részt már.(õs codos vagyok, nem elvbõl basztatom, de a cod4 után mélyrepülés jött)

Cris99
ezért játszok töbnyire 3 pályán

Cris99
ez miért a rendszer hibája?
nembírsz megmaradni egy szerón?