Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
tudtam én elõre,hogy továbbra is ugyanolyan crap munkát ad ki a dice a kezébõl mint eddig...sebaj,maradt a zsebemben 10k 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

adam46
Ha BC2 õztél ott is bannolva voltak azon emberkék akik a bázist támadták, és nagyon helyes, hogy kidobják õket.
Én nem pörgetem magam és veled ellentétben tisztelem a másikat,nem agyatlan hozzászólásokkal bosszantom.
Megleszünk nélküled is...

[IRAM] leader

Na te, az anyázásaiddal nem fogsz hiányozni.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

HeadHunter86
Rohadjanak meg. UPDATE óta, ami inkább DOWNDATE, egyszerûen nem tudok 20 percnél többet játszani, az még egy dolog hogy elsõ indításnál ugyanúgy fagy. De most már játék közben random kifagy. Ezt aztán jól letesztelték. Vágnám ki ezt a brigádot az utcára, ezek nevezik magukat programozónak, egy frissítés több hibát okoz mint amennyit javítana. Szánalmas, nem beszélve arról hogy alapvetõ hibákat nem javítottak. Pl. Metrós elsõ pályarész bug, flashlight és lehetne sorolni. Ekkora gyökér egy bandát. KEll ennek a játéknak fél év mire TALÁN játszható lesz, és nem azzal szopok fél órát hogy elindítsam. A játék hangulatával semmi bajom , nagyon fasza a multi, de ez a sok technikai nehézség felháborító!

Látom nem vagy képben.Az IRAM többsége az ominózus esetben nem a beszorított oldalon volt.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

jaj már nem kell túlspilázni. nem kell felmenni. majd megy olyan akit le tudnak lõni és akkor jó lesz mindenkinek. millió más szerver van épkézláb adminokkal. minap fogadtam meg, hogy nem teszem be a lábam iram közelébe sem, amikor felvették damavandon a kis kempelõ helyüket az iramosok zászlófoglalás nélkül persze. az nem volt gond. nembaj eddig sem tudtam létezésükrõl (tényleg volt ilyen klán bf2ben?) és ezután is megleszek nélkülük. Majd a ladderban meg a jcsr-es fiúknak bizonyíthatnak 😊 sok sikert mindkét félnek

don\'t panic

lolSL
Életkor: 50-55 között

Nálam most pl. baszik elindulni, a háttérben elindul a bf3.exe, de nem jelenik meg az ablak, kurvajó...

steam, origin: ACE_hun

Ugyan, barátom, ugyanezt a szarrágást csináltátok BF2ben is. Annyira szarok vagytok, hogy visszaszorultok a fõbázisra, aztán azon élvezkedtek, hogy kickelitek, aki közel jön. Szánalmas.

Tanuljatok meg játszani, akkor nem szorultok be. Csak azt nem értem, hogy egy komplett klán hogy lehet ekkora láma.

mNzJean
Feleslegesen pörgeted magad , részemrõl a téma is meg te is le van zárva . Adminolgasd a szervered ahogy akarod . gl in the future....<#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

szomferi
mindenkinek jó? hm...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

A BF2-ben is kivágták normálisabb szervereken azt aki az "anyahajót"(?), szóval a hordozót támadta. Ha csak a közelébe repült is, warn.

Azt azért megjegyezném,hogy volt a csapatodból olyan ember is,akiben volt annyi gerinc,hogy fel jött a ts-re és megérdeklõdte kulturáltan,miért kapott ban-t,mi pedig ugyan olyan formában válaszoltunk neki és nem ide jött mocskolódni...de részemrõl ennyi.Aki ilyen formában tud csak egy közösségi fórumon írni,azzal nincs mit társalogni.

[IRAM] leader

Látod hogy muszáj,mert jönnek a fórumra sírni...

[IRAM] leader

mNzJean
Dehogynem , az elsõ szabály ,hogy a hozzád hasonló idiótával nem állok le vitatkozni .<#hehe>

lac coo
Én , mint abszolut kívülálló azt mondom, semmi baj IRAM szerverrel, engem is dobtak már ki mert becsúszott egy körben 3 tk-m, de teljesen jó amúgy, Néha inkább az a baj, hogy sokáig hagyják bent a lámákat ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bérelj servert ott azt csinálsz amit akarsz.<#mf1>A szabály mindenkire vonatkozik még az ilyen régi nagy clanokra is mint a jcsr.Vagy nálatok nem szokás betartani semmit?
mNzJean
Jaj de nagyon tudlak sajnálni lelõttek 3x a fõbézen , na bumm és most bosszút állsz mindenkin aki nem illik bele a te álmaidba a szervereden , okés vendégek voltunk a szervereden , de attól még lehet figyelmeztetni mielõtt istenként osztod a bannokat . Mindenesetre lehet ,hogy most neked újat mondok de sohasem volt divat szir-szar okok miatt kidobálniés fõképp nem bannolni a szerverekrõl az embereket, ezzel a túlszabályzott hozzáállással csak azt éred el ,hogy szépen lassan magadra maradsz aztán pár hónap múlva adminolhatod az üres szerveredet .....

Ez szerinted vélemény?Ez egyenlõ a 0-val.Hasonló képességû embertõl...

[IRAM] leader

Megpróbáljuk szabályok közé szorítani a szerveren a játékot.
Összesen 3 van,nem nehéz betartani.
De azért kíváncsi lennék ezt mire alapozod?

[IRAM] leader

Az,hogy te felfigyeltél a JCSR-re,téged minõsít,tehát mást le sem szarsz,mert ugye aki támadta a fõbázis,mind repült.De nem tudom mit szóltál volna,ha véletlenül a fasz másik oldalán vagy?Tehát ha téged kempelnek a fõbázisodon,orrba szájba.
Itt a fórumon persze már így van beállítva,hogy mert admint lõttél le azért repültél.Tisztázzuk most és mindenkorra.
Van szabály a szerveren,elõször megnézem,megpróbálom betartani,aztán vitázom.Te ott csak egy vendég van,a szerver a miénk.

[IRAM] leader

szomferi
van itt olyan, akinek a BattleLog nem frissült? v15 Chrome-mal ma már nem is tudok játszani, egyedül a Firefox-szal használható, de ott sincs semmi update...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Elvannak ott maguktól nagyon szállva.
mNzJean
<#hehe>

Nemtom, mit erõltetik az IRAM szervert, már BF2ben is faszlámák voltak.

mNzJean
Jó volt ma az IRAM-on a játék kb. 10 perc játék után annyit látok ,hogy jcs..xy banned , jcsr... xy banned , mindezt azzal az indokolta a jóképességü adminjuk ," hogy admint lõttetek a fõbasen " , jaj de kúrvára tudom sajnálni az ilyen admint , lett volna ott bf2 ben egy anyahajón Omanon amikor 30 percig nem lehetett kitámadni a basecamp miatt... , mégse kötöttem ki a netet , nem lõttem fejbe magam stb.. , õk meg ehgy belövés miatt bannolnak ,omg.... régebben azért ez némileg kulturáltabb színvonalon mûködött , volt minden szerver adminban annyi inteligencia ,hogy elöszõr figyelmeztetett aztán ment a kick ezután a bann . Mindegy remélem csaj helyett is erre fog élvezni ,hogy pár jcsr-t kirúgott a szerverérõl . Innentõl fogva ennyit az IRAM-ról .<#levele>

Vicces nekünk is ez volt ma COOP-ban, természetesen patch elõ tökéletes volt😄tt

zzeN
De lassú mint a lajhár. Ha kilogikázod gondolhatnád, h ilyen dmg-el nem lesz olyan gyors mint a többi fegyver.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

[HUN]Crassus
ok de az m98b 95-öt tol....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zzeN
Mert ezzel megy a legkönnyebben az ölés. Sv98 a 2. ha nem hasonló szinten vannak. Picivel többet sebez az m40.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

[HUN]Crassus
és miért?

zzeN
M40

ohh be széép .. házméretû hitbox :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

[HUN]Crassus
köszön9öm

Fasza ez a COOP 😊
De azért az EA-nak üzenném, hogy: anyátok hogy van?

5-bõl 1x lehet összecsatlakozni baszki, mert folyton valami hiba van. És utána még játék közben is hol egyikünk, hol a másik fagy ki... aztán a HIT AND RUN-t már el se tudtuk indítani, egyszerûen nem csatlakozik senkinek se...
w126
Aham értem, tehát nincs konkrét érved, de 60 órád van a játékban!!
Király vagy😉
A válaszod kezdete meg úgy indúlt, hogy az már lejebb kerûlt egy szinttel mint amit én beválalnék, így ha nem haragszol nem reagálok rád a jövõben!
És segítek, még mielött a "böfögjél valamit" írással próbálnál visszatámadni, az egy hasonlat, és teljesen egyértelmû mire értendõ, te viszont rögtön személyes sértéssel indítottál.

Részemrõl te off.

Mercedes-Benz&#174;

palinho96
Futtatás->Regedit ! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

[HUN]Crassus
és ezt hol lelem?

palinho96
#35472 ? 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

nyuny01
Már meg volt! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

palinho96
Véletlenszerû fagyások – Origin > Játék javítása

palinho96
Nem indul a játék, vagy kifagy - Registry-ben kikeresed a két útvonal közül amelyik rád vonatkozik és törlöd a (TM)-eket (forrás):
32 bit PC:

64 bit PC:

nyuny01
Originen javítottam,most már csak kilép magától pár perc után! :/

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nem tudom kipróbálni a patchet,mert iram megint tele van a sok nolife-er gerinctelennel, persze az összes ilyen statmajom egy oldalon van, és sniperrel lõnek befelé a az usa kezdõre.Ez szerintem kimeríti a fõbázis támadása fogalmát.De ma nem akarok a gyökerekkel veszekedni.

zotya10002
Nekem pl:játszhatatlan lett!

Akad és simán kifagy 2 -perc után!!

Tegnap még szépen ment:-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

palinho96
Snipereket kérdem? MElyik a jobb?
SV98-M40a50
M40a5-M98B
SV98-M98B?? 😛

[HUN]Crassus
hmm új katával elsõre indult...wow

datango
nem tudom , de mióta ma felraktam ezt az uj patchet, azóta mintha lassaban futna a játék a gépemen, nem állítottam el semmit és nem futott több program a háttérben, valakinek esetleg hasonló észrevétele?

palinho96
én eddig se fagytam.. és most a 11.11a-s catalyst még a zöld villogásom is eltüntette! 😄..
nekem fasza! 😄