Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
ez tulajdonképp hihetetlen hogy dolgoztak valamin egy hónapon keresztül és a végeredmény nemhogy javított a játékélményen,hanem megsemmísítette azt,nállam a hibajelenség az hogy nemtúl sok várakozással szépen betesz a játékba,majdpedig minden egyes alkalommal két percen belül,de inkább 1..megáll a kép és vége..olykor kiteszi a bf3.exe leállt ablakot,de sokkszor még annyit sem tesz és nekem kell ctrl+alt+del-t nyomnom
hogy visszajussak a windowsba,15ször próbáltam eddig,hisz hajtott a lelkesedés hogy kipróbáljam,ez a valóság?vagy egyszercsak annyi ideig próbálkozok hogy végül egy pálya nemfog kifagyni..és rendületlenül lépegettem befelé a szerverekbe,hogy megtudjam ez létezik..és igen..ez létezik😊
nemtudom hova tenni az egészet😊 egy játék ami úgy ahogy jóvolt és ha jóvolt,jó hangulatot teremtett és kellemes perceket szerzett,egyszercsak játszhatatlanná változott,na mindegy igy is túl hosszú lett az irományom,és semmi ujdonság nincs benne ami más számára hasznos lenne,csak tényleg fogom a fejem,és azt kérdezem ez mi?😊
Emlékszem, akkor amikor még az Eye of the beholderben kockás lapra rajzoltam a dungeon térképet, és nem tudom hány hétig játszottam vele.
És akkor ha találtál egy arcot a baráti körben aki már egyszer végig tolta, biztos hogy nem emlékezett arra hogy melyik kõlapra kell ráállni, hogy kinyíljon a titkor ajtó....
most meg van egy 5 órás gameplayes valamid, és azzal növelik a játékidõt, hogy bugos az egész...., meg ha elakadsz akkor meg megnézed YT-on hogy merre kell menni...
On
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Zero 7th : nem,nekem nem olyan a családom,de ismerek olyanokat abból a "fajból",akik 10Kért bevállalnák.Szerintem inkább az a cigány,aki BC-zik.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Szeretném a single részét is végignyomni a játéknak azonban van egy hely ahonnan egyszerûen nem tudok tovább menni.
1.38-nál nálam az emberek nem mennek tovább csak maradnak a fedezékben!
Nem tudom mit kellene már csinálnom!
Odakapcsoltam, és egy percen belül kétszer mondta, milyen fontos nekik a feedback 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
MW3-után istenkirály ez a game. MW3-ba nagyon belefutottam. Azt hiszem a COD sorozat számomra befellegzett.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
gondolom aki az elején nem szopott most megkapja😄
nem tudom a patch után mintha nem javulna a helyzet. Remélem össze kalapálják mert nagyon jó kis game ez.
"...soha nem jártam IRAM szerveren..." akkor meg mit szólsz bele?
Munkahelyen is vannak olyan szabályok sõt inkább már törvények amit be kell tartani, de gondolom az ilyen hozzáállással munkahelyed sincs. Inkább menj és babázzál.
[IRAM] leader
Az élõben kipróbálásra kíváncsi lennék, hogy csinálod. Hívod a családot és a pereputtyot?
"A BC a jobbik csapat jutalma." szerintem meg a legunalmasabb dolog ami létezik legyek bármelyik oldalon is :| mármint páblikon .. war-on már más kérdés
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Azon egyszerû oknál fogva, hogy JÁTSZOM.
Adj már egy címet, hogy leteszteljük élõben 😄
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A BC a jobbik csapat jutalma.
Ja, hát persze a statbuzik nem szeretnek meghalni...
Az elveket tartom szánalmasnak. Egyébként meg a háziszabályok a korrupció és a gerinctelenség melegágya, millió és egy szerveren láttam, hogy az adminok azt csinálnak amit akarnak, de ha valami nekik nem tetszik, akkor mindenféle mondvacsinált szabályok alapján kickelgetnek. Valójában erre való az egész.
Az a legtisztább, ha nincs semmi szabály. Amit a játék enged, azt szabad, és kész.
Abban is biztos lehetsz, hogy én soha a büdös életben nem kickeltem senkit, mert lusta vagyok adminolni. Én játszom, nem az adminprogit bámulom.
Konkrétan már a fõbézen lövöldözték az embereket,ott meg semmi keresni valójuk nincs.
Nehogy már ne lehessen belõni a fõbézre,,,akkor egy onnan kempelõ tankot vagy esetleg csipát már nem lehet belõni...dehogy nem.De mint említettem,ez már túl ment azon a határon.
[IRAM] leader
Egyébként meg amit a játék megenged, azt szabad, nincs láthatatlan fal, úgyhogy be lehet lõni.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a saját szerverükön olyan szabályokat hozhatnak amilyeneket csak akarnak nehogy már ebben bárki is korlátozza õket
neked meg be kellene tartani vagy ha ez nem megy jogod van másik szerverre menni
és lehet rosszul emlékszem de a 7th adminjait is anyázták bf2 topikban akkor meg az azért anyázóknak nem volt igazuk úgy mint most neked 😊
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Itt jegyezném meg , hogy Bf1942 óta játszom a sorozattal és csak magyar szerveren tudnak ekkora problémát csinálni a basecamp,baserape dologból.
██
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB