Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Örülök ennek a patch-nak mint mókus az erdõtûznek... Eddig minden rendben volt,csak a szokásos legelsõ indítási hiba most meg 3-4 indítás kell mire bejutok 1 játékba. CSodás. Remélem nemmarad így mert irtó idegesítõ,ha valaki esetleg tud valami megoldást erre a hibára az legyenszíves mihamarabb közzétenni 😊

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Marfy
3GB memóriát használ és azért nem rakta még fel a 64 bites win-t.

Running
2011-et írunk, a 64 bites rendszer már elég alap, fõleg a memória miatt...

abból a szempontból valószínû hogy jobban menne hogy a 64 bit kezeli a több memóriát,de hogy látható külömség lenne e ezen kívül nemtudom,mert énis 32-biteset használok
elõsször megpróbálom telepítésjavítással
Marfy
Egyik ismerõsömnek 32 bites win 7 van felrakva, na most olyat olvastam hogy a játék 64 bites rendszerrel lett optimalizálva, elképzelhetõ hogy ha windowst cserélne talán még jobban is menne a játék?

jólvan próbálkozom akkor az ujratelepítéssel
Running
Driverek is legyenek frissek.

Running
Nekem is jól megy, egyszer sem fagy, csak elsõ indításkor. Nem tudom, próbáld újratelepíteni az egészet, elõtte takarítsd ki a regisztrit, pucold le a mappákat, faq. Aztán ima.

de látom hogy a szerverek ugyanúgy telivannak mint eddig,õk mit csinálnak jól,nemértem😊
Running
A fejlesztõk kaptak pár visszajelzést ezzel kapcsolatban, bízzunk benne hamar reagálnak rá, és mondjuk dec közepén a Back To Karkand DLC-hez hozzácsapják a javítópeccset. <#ravasz1>

Ez bizony a valóság, és lassan sajnos teljesen általános dolognak számít....
hali,eddig nem írtam ide csak olvastam,lehet ennek így is kellett volna maradnia nemtudom😊 mindenesetre akkor most csatlakozom én is azon népes táborhoz,akiknek a patch megsemmísítette a játékát..
ez tulajdonképp hihetetlen hogy dolgoztak valamin egy hónapon keresztül és a végeredmény nemhogy javított a játékélményen,hanem megsemmísítette azt,nállam a hibajelenség az hogy nemtúl sok várakozással szépen betesz a játékba,majdpedig minden egyes alkalommal két percen belül,de inkább 1..megáll a kép és vége..olykor kiteszi a bf3.exe leállt ablakot,de sokkszor még annyit sem tesz és nekem kell ctrl+alt+del-t nyomnom
hogy visszajussak a windowsba,15ször próbáltam eddig,hisz hajtott a lelkesedés hogy kipróbáljam,ez a valóság?vagy egyszercsak annyi ideig próbálkozok hogy végül egy pálya nemfog kifagyni..és rendületlenül lépegettem befelé a szerverekbe,hogy megtudjam ez létezik..és igen..ez létezik😊
nemtudom hova tenni az egészet😊 egy játék ami úgy ahogy jóvolt és ha jóvolt,jó hangulatot teremtett és kellemes perceket szerzett,egyszercsak játszhatatlanná változott,na mindegy igy is túl hosszú lett az irományom,és semmi ujdonság nincs benne ami más számára hasznos lenne,csak tényleg fogom a fejem,és azt kérdezem ez mi?😊
Running
Ezt mi is így csináltuk és imádkozva vártuk a magazinokat, hátha lesz benne leírás, de mindig pont az nem volt benne, ahol elakadtunk. 😊))

Archie2048
Off:

Emlékszem, akkor amikor még az Eye of the beholderben kockás lapra rajzoltam a dungeon térképet, és nem tudom hány hétig játszottam vele.
És akkor ha találtál egy arcot a baráti körben aki már egyszer végig tolta, biztos hogy nem emlékezett arra hogy melyik kõlapra kell ráállni, hogy kinyíljon a titkor ajtó....
most meg van egy 5 órás gameplayes valamid, és azzal növelik a játékidõt, hogy bugos az egész...., meg ha elakadsz akkor meg megnézed YT-on hogy merre kell menni...

On

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Nem mûködik.Ismét egy olyan feature ami csak névleg szerepel.

Zero 7th : nem,nekem nem olyan a családom,de ismerek olyanokat abból a "fajból",akik 10Kért bevállalnák.Szerintem inkább az a cigány,aki BC-zik.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Running
Ja egy kérdés, a spawnprotecttel mi van, mert nem vettem észre, hogy lenne, sokszor haltam meg azonnal leszületésnél...

Running
Na tegnap toltam 3 órát egyhuzamba és a szerencsések közé tartozom, mert a szokásos elsõ indítás után lehaló bf3.exe-n kívül más fagyásom nem volt.

Akik tud legyen szíves segítsen!
Szeretném a single részét is végignyomni a játéknak azonban van egy hely ahonnan egyszerûen nem tudok tovább menni.

1.38-nál nálam az emberek nem mennek tovább csak maradnak a fedezékben!
Nem tudom mit kellene már csinálnom!
Fpocok
DICE livechat.
Odakapcsoltam, és egy percen belül kétszer mondta, milyen fontos nekik a feedback 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

datango
tr/patched.gen

Blacksheep333
nekem eddig is talált, no problem.

Az operációs rendszeren is túl...

datango
update után, az avira virus írtó virust talál a bf3.exe ben?😄 wtf?

Van ilyen. Legalább dolgoznak rajta képzeld el ha nem is csinálnának semmit. Tuti kell idõ mire kiforrja magát.

MW3-után istenkirály ez a game. MW3-ba nagyon belefutottam. Azt hiszem a COD sorozat számomra befellegzett.

antgecc
Nah, patch óta most indítom elõször a gamet. 5 perce a loading level feliratot lesem 😞

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jah nekem is tetszik.. patch elõtt fasza volt most meg be próbálok egy szerverre lépni, eljut a loading level felirathoz.. eltelik 3 perc😄DDDDDDDDDD mondom kilépek mert ez megint nem megy😄 erre belép😄DDD mi a faszom ez?

gondolom aki az elején nem szopott most megkapja😄

Hali,

nem tudom a patch után mintha nem javulna a helyzet. Remélem össze kalapálják mert nagyon jó kis game ez.

Én sem szeretem amikor támadják agyba fõbe a "fõbazist" viszont azt sem szeretem amikor retardál hordák onnan snipeolnak meg mortároznak mint valami elmebeteg...

Ember, te kinek vagy minek hiszed magad? Ha már fizetnek egy szerverért, had adasson már meg nekik, hogy olyan szabályt hozzanak ott amilyet akarnak. El kell fogadni ezeket a szabályokat még ha nem is tetszik.

"...soha nem jártam IRAM szerveren..." akkor meg mit szólsz bele?

Munkahelyen is vannak olyan szabályok sõt inkább már törvények amit be kell tartani, de gondolom az ilyen hozzáállással munkahelyed sincs. Inkább menj és babázzál.
Igen....látszik is a statomon,mennyire érdekel..jah és nem vagyok a barátod,de úgy látom,-ha az élet más területén is ilyen a felfogásod- más se nagyon.

[IRAM] leader

Lol, te totál elmebeteg vagy.

Az élõben kipróbálásra kíváncsi lennék, hogy csinálod. Hívod a családot és a pereputtyot?

háát nemtom már nemtúl gyakran járok fel kórda-körbe a klánnal játszani .. a legutóbb mikor így tettem valami városi pályán 2 azaz kettõ perc alatt beszorítottuk õket 😞
"A BC a jobbik csapat jutalma." szerintem meg a legunalmasabb dolog ami létezik legyek bármelyik oldalon is :| mármint páblikon .. war-on már más kérdés

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

srácok tanácsot kérnék h mikor kell kiengedni a rakétaeltéritö loszart h ne löjenek ki? mikor hosszan sipol. vagy egyfolytába mikor ?? csomoszor van h kiengedem mégis ellönek mint a szart ....

Rconról beszélsz? Ahhoz is lusta vagyok, igen. Faszom írogasson a konzolba is. Sõt, képzeld, még csetelni sem szoktam ingém.
Azon egyszerû oknál fogva, hogy JÁTSZOM.

Tehát a te logikát szerint, ha a házatok elõtt kempel egy csoport cigó, és aki kinéz tõletek, illetve menne munkába, vinné a gyereket oviba,azt õk megszurkálják,megkéselik,az a dzsipók jutalma, és a zsarukat is felesleges hívni.Oké.

Adj már egy címet, hogy leteszteljük élõben 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nem a BC, az csak azok szerint a jobbik csapat jutalma,akikkel az evolúció nem volt kegyes, és nem kaptak gerincet.

És? Akkor mi van? Bebuktátok, jön az új kör, lehet bosszút állni. Errõl szól ez a játék.

A BC a jobbik csapat jutalma.

Ja, hát persze a statbuzik nem szeretnek meghalni...

Tehát még az in-game adminról sem hallottál?És a messzeségbõl osztod az észt?Szuper.

Eszem ágában sincs ilyen módon adminolt szerverre menni, soha nem jártam IRAM szerveren, úgyhogy kicsit árnyékra vetõdtél.
Az elveket tartom szánalmasnak. Egyébként meg a háziszabályok a korrupció és a gerinctelenség melegágya, millió és egy szerveren láttam, hogy az adminok azt csinálnak amit akarnak, de ha valami nekik nem tetszik, akkor mindenféle mondvacsinált szabályok alapján kickelgetnek. Valójában erre való az egész.
Az a legtisztább, ha nincs semmi szabály. Amit a játék enged, azt szabad, és kész.

Abban is biztos lehetsz, hogy én soha a büdös életben nem kickeltem senkit, mert lusta vagyok adminolni. Én játszom, nem az adminprogit bámulom.

Csak kérlek ebben az esetben nem belövésrõl volt szó,ezt értsétek már meg.
Konkrétan már a fõbézen lövöldözték az embereket,ott meg semmi keresni valójuk nincs.
Nehogy már ne lehessen belõni a fõbézre,,,akkor egy onnan kempelõ tankot vagy esetleg csipát már nem lehet belõni...dehogy nem.De mint említettem,ez már túl ment azon a határon.

[IRAM] leader

Vagy miért nem olyan, mint a BF Vietnam, ahol minden bázis foglalható volt. Az volt az egyetlen normális megoldás. Ha egy csapat visszaszorul a fõbázisra, akkor NEKIK IS az a legjobb, ha minél hamarabb jön az új kör.

Egyébként meg amit a játék megenged, azt szabad, nincs láthatatlan fal, úgyhogy be lehet lõni.

mint sok minden másra erre is lehetne egy szerverbeállítás hogy ellenségnek legyen vagy ne legyen harctérelhagyás a fõbéz területe .. és megint oda likadunk ki hogy ez a játék egy rakat szar supportot kapott :| ugyebár megígérték hogy szerveroldalon lehet állítani majd külön-külön az aktív fegyvereket-perkeket meg van ez a lehetõség? pl faszán ki lehetne kapcsolni a mortált ami a legnagyobb fasság ami bekerült

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

hát ebben nem értek veled egyet
a saját szerverükön olyan szabályokat hozhatnak amilyeneket csak akarnak nehogy már ebben bárki is korlátozza õket
neked meg be kellene tartani vagy ha ez nem megy jogod van másik szerverre menni

és lehet rosszul emlékszem de a 7th adminjait is anyázták bf2 topikban akkor meg az azért anyázóknak nem volt igazuk úgy mint most neked 😊

szomferi
én is azzal használtam a mai napig, de a BL leállás óta nem hajlandó mûködni normálisan...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Pyotr
Én azt nem értem , hogy nem lehet ebben a játékban is megoldani azt hogy a "fõbázist" egyszerûen ne tudd támadni mondjuk egy láthatatlan fallal vagy hasonló megoldással.
Itt jegyezném meg , hogy Bf1942 óta játszom a sorozattal és csak magyar szerveren tudnak ekkora problémát csinálni a basecamp,baserape dologból.

&#9608;&#9608;

Mondja ezt emese.

adam46
igen, én használom mert kevesebbet eszik és múkodik 😊
szomferi
hadd kérdezzem már meg megint, hogy HASZNÁLJA VALAKI CHROME-MAL A BATTLELOGOT? a leállás óta mindenkinek jó vele? mert nekem nem jó azóta, csak Firefox-szal...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB