Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Na megjött a dlc-kód :-DD

Innen vettem: g2play ! ! (Orosz verzióm van)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

semmi koze nincs swtornak a tegnapi originfailhez. swtornak sajat launchere van.

Running
Gabesz, szervernél hozzáadtam a térképeket a szerverhez. A sima conquestet választottam ki a listáról, ami 32-es verzió volt. A conquest assault hogyan van feltûntetve? A CQ térképeket hogyan tudom megkülönböztetni?

Szerintem meg ez csak az EA mocska, hogy egyszerre idõzítette a TOR indulást meg a B2K-ot.
szerintem mind2 erõsen ludas az ilyen dolgokban

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Éppen az Origin leállásról beszéltünk, aminek semmi köze a DICE-hoz, mivel az EA hibája.
BF=CQ...a többi le van tojva..

[IRAM] leader

Nem baj...te élmunkás vagy és ebédszünetben is dolgozol!Slussz...nincs apelláta...<#violent>

[IRAM] leader

ebédszünetem van, meg különben is várom a csajom, hogy kimenjünk cigizni 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Jah ezt jól benéztem. 😄

Hogy valami értékelhetõ hozzászólás is legyen: Conquesten kívüli modok is jók a B2K pályákon? Vélemény?
de nem figyelted még meg, hogy a dice/ea bármihez kiad egy patchet vagy kieget, mindig ez a probléma hogy szarabb lett mint volt/ vagy be se lehet lépni 1-2 napig? a steamnél max 1-2 órára vannak hibák, míg itt lassan másfél napja szopatják a fizetõ embereket.

teljesen igazad van, 10 játékom van steamon az évek alatt sosem volt egyikkel sem gond, frissít automatikusan... leállásra 2 éve nem emlékszem

Te meg dolgozz,mert beárullak b+

[IRAM] leader

de ez ide jobban illi 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nem kötekedek...de azzal kezdte a mondatot....megvettem Originen....<#nemtudom>

[IRAM] leader

Nem kell védeni, csupán arra céloztam, hogy a "legjobbaknál" is elõfordulnak ilyenek.
nem védem a michelin figura steam vezért,de a steam már a kezdetektõl fogja jobban mûködött, és jobban is fog, mint ez a förmedvény origin, koncepciós hibák vannak itt....

ok, köszi a gyors választ

Igen, meg akik Originen veszik meg. Te hazai boltban vetted meg, nem?
Max a farkad nem elérhetõ...a játékkal lehet játszani,de általában 3-4 óra az átfutási idõ,addig várj vele és semmit sem kell csinálnod,én még az Orosz versönömmel is simán be tudtam lépni.

[IRAM] leader

Nem, dolgoznak a problémán, BattleLog-on szép kékkel ki van írva felülre.
Most nem arról van szó, hogy mennyire "vanilla wow" a TOR, hanem arról, hogy a sok elõrendelõ miatt az Origin szerverek lerohadtak, ennyi. Alápakoltak sok sok szervert, most stabil lesz egy újabb sztárjáték megjelenéséig, ahol megintcsak le fog rohadni.

Nincs mit ezen hõbörögni, hiszen a már kiforrot Steam is lerohad néha, amikor vmi jó kis játék le van árazva -75%-ra. Például elõfordul, hogy a lóvét leveszik de játékot már nem kapod meg a nagy terhelés miatt.
megvettem originen a back to farkamot, de azt írja nem elérhetõ még... most csak a limitesek játszhatnak 15 ig?

az engem nem zavar, hogy egy olyan mmo-ra kúrják el az életüket,amiben semmi egyedi nincs,se a SWG fasza kasztrendszere,se a WOW újszerûsége, hanem egy teljesen középszar sw köntösbe bujtatott lehúzás.ha nekik ez jó, menjenek,legalább a bf3ban majd lesz hely a normálisaknak, már ha egyszer menni fog valaha egyáltalán

Csak átfogalmaznám kicsit,amit be szoktak írni...mindenki azzal játszik amivel akar.
Nos,ez az EA játékok tekintetében más megvilágításba kerül.
Mindenki azzal játszik,amivel tud...

[IRAM] leader

Csak hogy tudd az a sok retardált tegnap mind elõrendelte az SW:TOR-t és azt jásztotta ha tudta.
szerk.: nem a férgek felé

óó bennem rengeteg szeretet van, csak nem a féreg felé irányítom,hanem azok felé,akik megérdemlik

a hajón helyet fogalási sorrend vitáját jobban szeretem 😊

frango
Kellemes, szeretettel teli ünnepeket...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

bobby kotick a sátán földi helytartója, ne szennyezz be 😄

Running
<#eljen>

Archie2048
Ha Single Playert nem nézzük, mert minek?
Nagyon jó a cucc. Most hogy kijöttek a régi Mapok.
Simán lehet benne BF2 játékélményt hegeszteni benne server szinten, sõt ha jól csinálod a kasztoknál is nagyon durván testre lehet szabni a dolgokat. Tegnap Karkandon okoztam DAO + Support + C4 kellemetlen meglepetést mint védõ az elsõ pontnál. De már beletörõdtem, hogy nem lesz soha annyi idõm,hogy rendesen bele melegedjek a játékba, és megint warozni tudjak.
A browseres szerver keresõ + közösségi oldal (mert az) is nagyon be jön. Elkezdi tölteni a Mapot, addig csinálhatsz bármi mást és ha betöltött akkor oda tesz, nem töltesz feleslegesen idõt a loading screen nézegetésével. És a a "barát rendszer" is nagyon okos. Mennyire hiányzott ez a régi BF-ekbõl.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mNzJean
<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ritkán egyet értek veled😊) de esetek 99%-ban egy troll vagy😄 vagy Activision ügynök😄

Igen, de egyik szerveren igen másikon nem😊

Blekk Síp
Ez olyan szívmelengetõ volt. <#gonosz1>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

max lassan jött, de ekkora ordenáré retek hibákat nem produkáltak a kezdeteknél sem, én is a kezdetektõl 1.6oztam,de ilyen jellegû szívás, ilyen igénytelen keretprogram, ilyen szarunk az fizetõ ügyfelekre support ott sose volt,szóval az összes dice-os dolgozót karóba kéne húzni, és az összes seggfej ea-s dolgzót meg egy nagy színpadon kibelezni, majd a sok retardálttal akik védik õket, megetetni a belõlük kihúzott moslékot.

Tono34
BF2-ben legalább voltak követelmények, ha ilyen szintû feladatokat kellene itt teljesíteni .....

Anno (BF2), ha 3 v 4 csillagos ember repült szinte biztos voltam benne, hogy felszállni nagyon nem kell. A rangokról már lehetett tudni, hogy mire számíthatsz a pályán.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

a hülyékkel csak

Hát amit tegnap csinált az oridzsin,az már a Mount Everest...
Nem kevés embernek sikerült elrontani az esti szórakozását.

[IRAM] leader

shaddam
De lehet...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Most akkor nem lehet a dlc-s fegyvereket használni az eredeti pályákon?
Tegnap még tudtam😊 Famast már a listában sincs benne eredeti pályán😄
Tegnap még ott unlockoltam.... hmm érdekes.

Running
Benned van a hiba. Annak lett volna értelme, ha engi fegyverrel lõni kell 50 fejest legalább, meg 50 jármûvet elpusztítani rakétával, aknával stb... Persze lehet nagyobb számokban is gondolkodni.
De a birkáknak, a tömegnek pont megfelelõ a mostani történet.

Szerintem van egy-két elég ökör feltétel az unlockhoz. Pl.Engivel öljek meg valakit repair toolal. Ennek most komolyan mi értelme? Nem lett volna értelmesebb a lõjjek ki 1jármûvet rpg-vel vagy javelinnel? Az kb passzol is az engi feladat köréhez, de az hogy valakit elkezdjek hegeszteni eléggé ökör ötletnek tûnik, bár lehet csak bennem van a hiba.

cs1rk3
micsoda unlockoljam az LR85 öt ezt kell csinálni?
20 kills with Underslung Grenade Launcher

oneal1
most azt írja az origin, hogy ez a fiók már használatban van......fasza:S

!Forza Ferrari!

A steam már kiforrott, az origin nem. Szerinted 2004 környékén nem volt gond a Steam-el? Dehogyis nem.