Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen vettem: g2play ! ! (Orosz verzióm van)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Hogy valami értékelhetõ hozzászólás is legyen: Conquesten kívüli modok is jók a B2K pályákon? Vélemény?
[IRAM] leader
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Nincs mit ezen hõbörögni, hiszen a már kiforrot Steam is lerohad néha, amikor vmi jó kis játék le van árazva -75%-ra. Például elõfordul, hogy a lóvét leveszik de játékot már nem kapod meg a nagy terhelés miatt.
Nos,ez az EA játékok tekintetében más megvilágításba kerül.
Mindenki azzal játszik,amivel tud...
[IRAM] leader
Nagyon jó a cucc. Most hogy kijöttek a régi Mapok.
Simán lehet benne BF2 játékélményt hegeszteni benne server szinten, sõt ha jól csinálod a kasztoknál is nagyon durván testre lehet szabni a dolgokat. Tegnap Karkandon okoztam DAO + Support + C4 kellemetlen meglepetést mint védõ az elsõ pontnál. De már beletörõdtem, hogy nem lesz soha annyi idõm,hogy rendesen bele melegedjek a játékba, és megint warozni tudjak.
A browseres szerver keresõ + közösségi oldal (mert az) is nagyon be jön. Elkezdi tölteni a Mapot, addig csinálhatsz bármi mást és ha betöltött akkor oda tesz, nem töltesz feleslegesen idõt a loading screen nézegetésével. És a a "barát rendszer" is nagyon okos. Mennyire hiányzott ez a régi BF-ekbõl.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Anno (BF2), ha 3 v 4 csillagos ember repült szinte biztos voltam benne, hogy felszállni nagyon nem kell. A rangokról már lehetett tudni, hogy mire számíthatsz a pályán.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem kevés embernek sikerült elrontani az esti szórakozását.
[IRAM] leader
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Tegnap még tudtam😊 Famast már a listában sincs benne eredeti pályán😄
Tegnap még ott unlockoltam.... hmm érdekes.
De a birkáknak, a tömegnek pont megfelelõ a mostani történet.