Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy Omanon az epitkezesnel levo magas epuletekre hogy lehet feljutni? En csak a masodikig talaltam lepcsot.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
de te akkor nem vagy annyi mi?
18 én már megvagyok 3 éve.
akkor ember vagyok?XD
Frostbite 2
eszméletlen h ba..zák kiadni a patchet playre.
de a sok retardált ökör noob barom persze nem unja a lámpát sem!
húhúúú elvakítok mindenkit... ügyes emberek vannak
Frostbite 2
Frostbite 2
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
[IRAM] leader
32 bit PC:
64 bit PC:
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Lehetoleg rendszergazdakent inditva.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Egyszerûen nem találom a gépen a registry mappát.Tudna valaki egy elérhetõséget mondani?! Ezt keresem:
Üdv
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Hogy rohadjon meg aki nem volt képes megcsinálni, hogy ne vesszenek el a cuccok/pontok/stb, mikor kivágnak slot miatt. Mert valakinek kell a hely. Broááá
A másik: miért nincs odaírva a négyszögek-re/be, hogy melyik zászló melyik. Állandóan számolgatni kell: A,B,C,D,E na E!
Õt már be is jelentem az EA-nél hogy szponzorálják le mert ez má tudhat vmit bajnokságon a helye<#hehe>#hehe>
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Amúgy jah , olyasmi mint az MK11.
nincs velük baj csak mind1...
Frostbite 2
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Én sima PKA-S holo-val használtam,.. szórakoztató volt <#violent>#violent>
Frostbite 2
pécére már kinn a 3.update.érthetetlen számomra falbafekszik meg lámpa.ennélkül már nem is megy mind 1 ez a legjobb fps aztán kalap!XD
Frostbite 2
itt mindenki PC s?
Frostbite 2
igen mondjuk td ben jóbb lehet közelharcra de
nagy távnál elvéreznek
Frostbite 2
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
<#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
a tolózárasak mindig erõsebbek lesznek XD
l96 nagyon jó még nincs meg de havernál toltam vele...
Frostbite 2
Mas. A bipodhoz rendelhetnenek kulon billentyut, mert a falra tudok maszni, mikor hirtelen celzasra kapnam a fegyvert, ez meg elkezdi kicsomagolni az ekcajgot, mert talal valami megfelelonek tuno feluletet. gyorsan le is szoktam a hasznalatarol.
Nomeg a falbafekvés sem valami jó mert a sok ökör csak befekszik mint egy fürdõsqrva haha
Frostbite 2