Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
more van ebbõl a szarból multi demo, mert akkor aztat kipróbálnám hardverilagg ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
4-8GB RAM DDR3
HD 6850
450-550W Táp
Csak így röviden, ezzel kellemesen játszható ..
4k az alap + 3,5k a B2K
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Nem tudjátok mi lehett a baj feszt ezt írja ki .
Ha nincs sör, van bor! <#pias>#pias><#ejnye1>#ejnye1>
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/HappyNewYear2012/stats/356855758/
nem kicsit lepõdtem meg 😄 dejó, visszatérnek a régi szép emlékek :d
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A srácnak üzenem hogy próbáljon ki a codon kívül más játékokat is.Én személy szerint sajnálom hogy a cod szériából ilyen színvonaltalan valamit csináltak.Gyakorlatilag minden téren 0 és fõleg nem fejlõdött semmit.Szomorú mert annak idején nagyon szerettem a cod szériát.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
van rá esély hogy bc2-es mapok felbukkanjanak a 3ban?
szóval az olvasás tudással szerintem ne gyere 😄
Szóval se bf-et, se bc-t nem írt elõtte, de mivel ez bf3 topik, az ember erre asszociál.
Végül is lehet , hogy a Diablo 3-ról van szó.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Esély van rá nem?
Ha bf3 -ban most már vannak bf2-es pályák,ezt a logikát követve lehet,nem?<#vigyor5>#vigyor5>
[IRAM] leader
egyetlen pálya volt normális, a nevére már nem emléxem, a pálya közepén volt egy kurvanagy roncs hajó és 4 zászló volt, na azzal az egyel szívesen játszanék bf3-ban is, de a többi, mind hulladék pálya volt szvsz ...

[IRAM] leader
Megvettem a Battlefield 3 eredeti játékot! Originnel feltelepítettem!
Mikor elindítom originnel, kihoz egy ablakot az internet böngészõben ahol lehet választani (multiplayer-singleplaayert)! DE mikor választok valamit, csak alúl tölt és nemindul el!Mit kellene tenni? vagy incs valami lehetõség, amivel csak egyszerûen a géprõl indítom a singlet vagy a multit? LÉGYSZIVES írjátok meg, elõre is köszönöm
[IRAM] leader
<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#oooo>#oooo><#beka2>#beka2><#rolleyes>#rolleyes><#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
htx
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De mivel sajna lattam mar hasonlot plusz, ha tenyleg csak egy embert bosszant a jelenseg, az nem tud ezen segiteni, de akkor az a csapat meg is erdemli a vesztet, ha ennyi nyomi van benne. A helis meg jarhat oromtancot, vagy epp ilyen videot keszithet😊
szerintem
Persze sokan orokre igy ragadnak, ragadtak azok a menthetetlenek😊
szerintem
Parasite Eve 2, best game EVER!
Imádom a fajtáját... 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Játszunk!!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Sajnos az emberek nagyon sokat nem tudnak,ezért nem is tudunk védekezni ellen.Remélem egy kis idõ múlva neked illetve ha hozzád hasonlóan gondolkodónak minden világos lesz,mármint ez csak a jéghegy csúcsa(arab olaj stb.).
a nyaló világ hol tart, mert ez a nektek való!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ui: Látad a 24 sorozatot, tudod ki finanszíroszta a 8 sorozatot??
loeareuia??
<#ijedt>#ijedt>