Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
köszi 😊
zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

kifli
bf3 acc eladva ne keressetek miatta 😄

origin mailt hogy lehet cserélni?
erieskrisz
Érdeklne hohy jobb e a BF3 mint a BF2 elörre is köszi a vállaszokat.BF2 kezd már uncsi lenni de annyi panasz volt a BF3 ra hogy telle van bugal és érdekelne hogy érdemes megvenni vagy inkább még várjak velle

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

zotya10002
Persze:-))

Ne má:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

kifli
b2k-ra esetleg 😄

van az accon egy mirrors edge is 😊
zotya10002
Csere más játékra??

kifli
Eladó kb egy órát használ bf3 orosz változat. Érdeklõdni nálam!!
Az L96 nagyon zsír, én is így tolom nyílt irányzékkal!

Igen.
64-es szerveren, HC-n. Rakd be a proxi-radart, thermo optikát, nehézgéppuskát, kell még egy jó lövész aki javít néha (de ugye beülhet kettõ is) aztán arattok mint egy John Deere W660-as!
Csapatmunka kérdése. Ehhez nem kell pro-nak lenni.

frango
Ne szegény gépedet gyenguszozd le! Inkább ezt a töketlen bandát, hogy egy ..aros recordert nem képesek összedobni...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

zotya10002
De csinálnék én is egy ilyen vidit!

Csak a gépem gyengusz hogy rögzítsem:-((

Pra
Na akkor engem is azért dobtak vmelyik nap... még írtam is ,h 23-0nál kidobtak.
Pedig nem vagyok pro SÕT!! csak van ,h elkapja az ember a ritmust.

64-es szerveren? Hát persze... De ne csináljon és kész. Aki ekkora pro az menjen warozni. Itt szépen kibasszák érte, mint ahogy cheater se pöröghet bele többszáz killbe csakúgy.... (amúgy sztem 10kd-nél volt a kick)
Jármûvel is simán lehet ilyen - sõt jobb - K/D-t csinálni.

Ez siman osszejohet egy teljesen hetkoznapi jatekosnal is, egy kis szerencsevel.

Btw.: Erdemes lenne kutani azokat a folyamatokat, amik a nemezisemme tesznek valakit! Eleg randan uralom a szervert, tobb killem(a vegelszamolasnal pontom is) van, mint a mezony masodik felenek osszesen, es akkor van a tuloldalon egy figura, aki epp hogy a kozepmezonyben kavircol, de a 12 killjebol vagy 7 en vagyok. Spawnolok, ott all elottem. Foglalok, mogottem spawnol. A kollegara spawnolok, epp ot lovi, engem is elvisznek a lovesek. Kimegyek a sarkon, tiz meterrol telibedurrant tankkal. Lekaszalok ket embert, ujratoltok, kozben kilep a sarok mogul. Befutok egy szobaba, a sotet sarokban csucsul a jobb oldalon, aztan a balon. Mar csak rohogok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én most voltam egy szerveren, ahol van automata kpd kick. 20/3 környékén kezdett egy srácot figyelmeztetni a script a chatben, 24/3-nál kick. Perpillanat a legjobb módszer cheaterek ellen, ha nincs admin. Ment is favba.
Ó mert kb 10 mp-et várnod kellett amíg újra megjelenik a gép! Ez az egyik.

A másik: pont, hogy a kempelõ sniperekre mentem akik konkrétan még a mi bázisunkra is belõttek! Persze arra már nem voltak képesek, hogy az "E"-t foglalják ami ott volt tõlük 10 méterre.

En mar nezegettem, lehet-e valahogy kovetni a reportjaim sorsat, de gyanitom, hogy csak az email automatat irtak meg moge, ami elkuldi, hogy foglalkoznak vele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pra
Foglalkozik az EA érdemben a csíterekkel ?
Banolják õket hamar ,vagy itt is hetek-hónapok telnek el mire törlik az illetõt?

Orosz szerverre alapból nem megyek,tele vannak cheaterrel.Úgyszint ha meglátok egy cirilbetût a névben vagy chat-ben már figyelek.Közöttük van a legtöbb csaló.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hol vagy, Item kollega!?

Itt a figura egyik kedvenc szervere: Russian BF3 Server - Metro 1000 Tickets

Meglatogathatod. <#zavart1>

Es meg mindig nem jutott el a 2-es K/d-ig. Asszem, ez klasszikus eletut. Tehetsegtelen kis pocs 10 ora jatek utan megunja, hogy mindenki beletorli a labat, es megveszi a halalsugar cheatet.

Pra
Ahogy elnézem, szerintem megvette a játékot ,aztán pár óra után ,amikor már vagy 0,2es kd-ja volt ,rájött ,h ez neki soha nem fog menni , és valamikor mostanában felrakott egy okosítót ,aztán már csak köcsögségbõl csinálja , rosszindulatból. Leszarja az ilyen ,ha banolják.
Szerintem sok hasonló pistike van aki így gondolkozik, röhög magában ,h mekkora rossza arc... az acc-jával meg lesz ami lesz.

cs1rk3
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/15725750/1/223773251/
WhAt?<#falbav><#falbav>

Pra
Pálya túlvégén áll és lõ ,és lõ ,és mindenki hullik, õ pedig csak áll... a cset pörög ,h takarodjon az édesanyába , és hol az admin meg ilyenek.
Nem engedtem vissza a karimat a pályára ,csak tabról figyeltem ,h már soksok-0-ra vezet ,és hogy leszarja ki mit ír, admin nincs, õt meg nem zavarja ,h ilyen "jó" a statja.
Azt nem értem csak ,h honnan van elég lõszere ? ,hiszen láthatóan nem mozdult az elsõ pontról (metró alagút vége) , és a saját csapata se tápolta. Vagy vannak csítek ammo-ra is?
Szóval Õ az:
CSICSKA

Jim Morrison
ti milyen fovval játszotok? asszem nekem most 70, de lehet át kéne tenni 90re.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
Utálom, mikor várok gépre, valaki elviszi elõlem, és arra használja, hogy kemp helyre jusson :S
Ó, ott a múltkor én is berágtam a sniperek miatt. Gondoltam: elég volt, én is felülrõl támadok. Vadászgéppel fel, kiugrom, viszont nem sikerült az épületre landolni, de a felette lévõ toronydarura igen.
Onnan osztottam nekik, szerintem egész idõ alatt nem jöttek rá, hogy honnan lövöm õket. 😊

[UNQL]Echo
Reszemrol az "ezt kabbe!" szolast preferalom de a tied is hangzatos.Lehet hogy tobben nem csinalnak de az a keves aki igen az jobban lenne honoralva.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Velem vegul is lehet beszelni, baj nem lenne, ha novelnek, de szerintem nem valtoztatna a jatekosok jatekstilusan. En ha latom amint ledurrantjak a soflamom altal megjelolt gepet, boven beerem egy "nesze rohadek!" rikkantassal. <#hehe>

[UNQL]Echo
Persze lehet ugy is csinalni hogy leteszi es baszik ra a tovabbiakban de vannak paran akik pl iranyba is forditjak vagy epp lekovetnek vele egy celpontot.Szoval ezt is lehet normalisan csinalni es igenis egy harciheli lelovese 2 szemellyel ne 50 pontot adjon mar.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

liquivent

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

A ha a sniper a pontokra hajtana, akkor nem egy bokor alatt kushadna, hogy egy korben akar 10 killje is legyen, hanem mogttem/elottem loholna a mezonyben.

V43 1105
Plusz a sérülésért amit okoz a javelin pl azért is kapsz pontot de nem gáz ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pont erre gondoltam én is.Annyira minimális....azt hiszem 40 vagy 50 pont?! Orvosként csak sokkolom a társam és máris 100 pontot kapok...

Nem motival elegge? Ha' majd meg koszonto taviratot is kuldok neki, mert kitett egy elcseszett soflamot, amivel meg foglalkoznia se kell tobbet.

[UNQL]Echo
Na mar ez is egyfajta siker.Viszont a megjelolt talalatok utan kapott pontokat keveslem.Marmint amit asszisztkent a sniperek kapnak.Nem motival elegge.

Apropo. Omanon kurva gyorsan ki kene javitani a construction site-nal a tornyokat, es megepiteni rendesen a lepcsoket. Halal idegesito, amint szaporodnak ott a faszik kiirthatatlanul.

Mondjuk már önmagában a soflam spot is összezavarja õket. A helivel pl folyton menekült a sziget takarásába, mert azt hitte jön a rakéta is 😊 Csak az nem jött sose.
[UNQL]Echo
A jatekban adott a lehetoseg, a playerek inteligenciajarol es kombinacios keszsegerol speciel nem a Dice tehet.Amikor haverokkal jatszom akkor mindig leosztjuk ki a jelolo, ki biztositja az ammot es ki tolja a javelineket.Baromi zavaro lehet a jarmuveseknek az allando sipolas meg a zuhano helik es langolva vanszorgo tankok latvanya.Sokkal kevesbe tudnak a zaszlokra meg a spawnkempre koncentralni.

Ezentúl vigyázz kit veszel fel az út szélérõl 😊
Mondjuk en eppen kockahas novesztesen dolgozom, dehat egy virtualis karakterrel egy sziklan heverni biztos alaposabban megdolgoztatja a torzsizmokat. <#zavart1>

Running
A legjobb az, amikor végigkéseled a sziklákon napozó csipákat, aztán csetben leugatnak, hogy egy dagadt kocka vagy. <#vigyor>

<#taps><#eljen>

En mindig kicsurom valami igeretes helyre, ha masra nem jo legalabb idegesiti a nepeket a folyamatos befogas. Persze az a legszebb, mikor a figura kiteszi, majd melle hasal. Esetleg meg egy molinot is feszithetne ki, hogy ide lojjetek.

Running
Tegnap caspianon jeep-el tépek checkpoint felé, majd kiírja, hogy jóska lekéselt. Az oldalon mindenki meghalt, szerencsére ki is rakták a csávót rögtön. Szánalom, h egyre több a gyökér a játékban, a védelem meg lófaszra sem jó.

LoL.Én mindig kérdezgetem hogy kell vagy fog-e használni valaki....

Én a múltkor wéken leraktam egyet, ráadásul az egész mapon át végig tudtam vele spottolni a full szigetet, olyan jó helyet találtam. Szerinted hány javelines használta ki? Kb ha 2x2, a 64 fõs szerveren.
[UNQL]Echo
<#eljen>