Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reménykedünk javítanak valamit raja!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Sajnos nekem is néha ez van, 1-2 naponta, hogy csak tölt és villog, de nem történik semmi, nem tölti be a pályát 😞 Gondolom majd a egy Patch javítja. Legalábbis remélem <#conf>#conf>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mi olyankor a teendõ amikor két map váltás között csak a nagy sötétség van és a jobb alsó sarokban csak folyamatosan villog a "loading" felirat?
Persze azt szeretném megtudni hogy mit kell csinálni, nem pedig azt, hogy pl: alt ctrl del-el kilépek belõle.
Elõre is köszönöm a választ.
PEdig azt hittem egy életre megszabadultam ettõl a kifejezéstõl😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Na most ha hiszed, ha nem, van ebben a játékban is delfinezés. Legalábbis arra hasonlít. Már egyre többen nyomják.
Köszi.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
megértem amúgy.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szal írok én még ide is, meg viszem az oldalt ameddig van kedvem, csak lassan ideje átadni a terepet másnak. Öreg róka vagyok én már ezekhez a mai fps-ekhez, nem tudom már a fiatalok szemszögébõl nézni a dolgokat, és emiatt sokszor csak elbeszélünk egymás mellett. Csapattársaim közül is a cod felõl érkezõk sokszor nem értik, miért rinyálunk annyit, nekik a cod után ez a játék egy kiváló produktum.
Szóval érted, ideje visszavonulni szerintem. <#vigyor>#vigyor>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
me nekem néha nincs lock sound csak rocket 😄
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
De a következõ patchben sokat fog válzoni minde.. most használd ki amit még lehet ; D
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI
az szomorít el az egészben,hogy már a bf2 topikot is olvastam egy jó ideje.LEhet nem írtam be oly sokat mert nem volt szókség rá és magáért a poénokért és a hangulatért érdemes volt olvasgatni(bf2 kommjuniti is néha néha feléld hamvaiból ahogy látom.) majd a bf3 bejelentéskor létrehozták ezt itt akkor elsõ dolgom volt hogy aktív olvasó voltam.Az elsõ videók alfa tesztek live streameknél volta legjobb talán mert akkor az apró dolgokat amiket észrevett az ember valamikor még ki is került a honlapra is(pici büszkeség).
aztán mire odaértem hogy gépem is lett hozzá és meg is lett a bf3 épp akkor fucssol be az egész.
Kurva nagy OFF meg stb csak így gondoltam ha már szavaztam akkor leírom ezt is.
A kövi HG-nak meg sok szerencsét és persze a banner maradjon ám!
elég "szakmai" volt a hsz,vagy ebbe is bele lehet kötni?<#nemtudom>#nemtudom>
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI
meg ma IR Smokeon átment vagy 3 szor a Javelin ez is hogy lehet? 😄
(karma)? xD<#conf>#conf>
megaztánkinekmi.
KH2002 -t mondják sokan ,h jó ...nem tudom mert nem CO-OP-ozok :/
AN-94, F2000?
ITEM +1

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Az normális, hogy f18-assal 22 percet repültem már, de még mindig 0 a 300-ból a score? Másrészrõl már lõttem le gépágyúval repülõt, de nem írta jóvá: semmi nem történt. Olyan mintha nem is érzékelné, hogy repülök.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szerintem ha olyan vasra futja amin elmegy, ennyi már nem oszt, nem szoroz.
(mint Stevie Wonder-nek a láthatatlan ember)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info