65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Whysper #63873 de nekem engedi! bent van a basketbe és chekoutnál vagyok -
már nem elérhető :D -
Whysper #63871 BF4 Ez szerintetek mennyire lehet igaz? -
kombány #63870 én nem tervezem megvenni a 4-et de fél 1 év múlva rá leszünk kényszerülve
pedig fire stormnál jobb nem kell
-
Hali ! Csináltam egy kis fan art szerűséget, gondoltam megosztom veletek. :)
-
Jó hogy egymás után szűnnek-tűnnek el az Armored Kill szerók... kijön BF4 egy darab szerver nem lesz a 3hoz... -
na most ez miafene volt iram szerón ? :D -
ACE #63866 Sehogy sem helyezkedsz, egy helyben forgolódsz. -
komorszabi #63865 Hát ja, próbálok mindig úgy helyezkedni, hogy az ellenség háta mögé vagy oldalába kerüljek. -
elexys #63864
-
sasafr #63863 Tegnap egyik körben a végére csöppentem a játékba. Egy tárból a KH2002-vel 4 killem volt. Mindössze ennyire volt időm. A statban 24 % acc-ot hozott az 4 kill. -
Szerencsés player vagy, az általad leszedett ellenfelek 98% vagy háttal van neked, vagy nem figyel rád, vagy épp fegyver nélkül fut feléd. :) Amúgy tudtad, hogy annak a mapnak van még több szép része is? :) -
komorszabi #63861 Nem tudom nekem így van beállítva, egyébként lehet hogy a renderelés miatt. -
Zozo76 #63860 mi tortent a szinekkel? nagyon erosek szinte vilagitanak! -
komorszabi #63859 Köszi az ÉRTELMES kritikát, megpróbálom megfogadni :) -
Nekem az jött le, hogy egy helyen szeretsz kempelni Nem mozogsz a pályán. Ez így elég gyér fragmuvinak :) És ezt építő jelegű kritikának szántam... -
komorszabi #63856 Üdv,ha nem baj mostantól kezdve megosztom veletek videóimat.Jó lenne ha írnátok,tanácsokat hogy mit rontok el stb. http://www.youtube.com/watch?v=09ElRvQN0tY -
Ahogy mondod, közbe megvettem és letöltés előtt választhattam nyelvet. Köszi. -
ACE #63854 Tudtommal nincs már régió megkötés, bármelyik verziót lehet bárhol aktiválni, és szerintem a németben lesz angol nyelv is... bár ez nem tuti, mert az oroszban pl. hekkelni kell az angolt, de az még a régiófüggő korszakban volt. -
Hali!
Ha veszek ebay-en egy eu-német kulcsot originhez, akkor az hu profilbe be tudom aktiválni illetve angol nyelvere váltani?
Köszi. -
elexys #63852 Bocs...
gstup linkelte nem sasafr. -
elexys #63851 Ezzel nem mondtál nagy újdonságot.
Viszont, akit sasafr linkelt, annak semmi kirívó nincs a statjában.(se battlelog, se bf3stat)
Egy ilyen stat, amit Te küldtél az esetek 98%-ban semmit sem mutat.
Viszont, most véletlenül igazad volt.
-
Gyuszopapa #63850 Nem érdekel hogy csal-e vagy nem.
Csak demonstráltam hogy a Battlelogos stat alapján nagyon sokszor nem lehet semmit megállapítani.Vagyis nem mérvadó. -
elexys #63849 Ne erőlködj ennyire, még a végén be....
Jéééé....
Végre tényleg találtál egy cheatert, veregesd meg gyorsan a vállad és
gyorsan küldj egy reportot.
Valami only headshot cheatet használ.
-
Gyuszopapa #63848 Akkor segítek válaszolni.
A 127h-tól kell nézni az utolsó 7 óra játékidőt.
Grafikon. -
elexys #63847 Válaszoltam. Írtam, hogy nem érdekel. -
determinator #63846 Én a profilját néztem, és a fegyverek átlag statját, mivel csak ott van kilőtt golyókról adat.
A összesített 36% acc. szerintem nem túl sok, ha figyelembe vesszük, hogy a fő (killjeinek 2/3-a) fegyvere a SPAS-12, ami egy átlag játékosnál bőven 70% felett van, nem ritka a 100% feletti sem. Így ha valaki csak ezt használja nagyon magas átlag acc-ot lehet elérni.
Viszont a reportoknál néztem, körökön keresztül folyamatosan 35-45% lőtt m16A3-al, ami már "alien" kategória.
De akkor sem értem hogy a battlereportok által adott adatokból pl. 43% acc, 40 kill, hogy jött ki a " táranként 12 embert" és a "gyakorlatilag minden lövése talál!" „értékek”. -
Gyuszopapa #63845
-
Gyuszopapa #63844 De a kérdésre válaszolj.Nem tudsz válaszolni?
Még az 5 éves gyerekem is válaszol arra ha valamit kérdezek nem félrebeszél.
Kiváncsi vagyok hogy mit állapítasz meg. -
KaBuTo666 #63843 Úgy hisztizel állandóan mint egy kislány. Egyszerűen nem kell ezzel a játékkal játszani és máris meg van oldva a probléma. Nálam bevált. -
elexys #63842 Elhiszed, hogy nem érdekel...felőlem, akár csalhat is! -
Gyuszopapa #63841 Nem az a lényeg hogy low hanem csal-e.Válaszolj. -
elexys #63840 Na. Te hiányoztál. Én vagyok a nagyokos, de Te linkelsz be egy lowot, akiről megkérdezed, hogy csaló-e... -
Gyuszopapa #63839 Nagyokos.Szerinted? -
Gyuszopapa #63838 Csal-e? -
elexys #63837 Akkor minek foglalkozol velem? -
elexys #63836 43-44% kb. 6-7 golyó/enemy. -
sasafr #63835 Úgy kb pont leszarom mire készülsz! :) -
sasafr #63834 Nézd meg az utolsó battlereportjait és ott látod a 43-44% acc-okat az m16a3-al és ebből jön a számtan! Persze lehet én értem félre. -
determinator #63833 Nem tudom hogy csaló vagy nem, vannak "gyanús" értékek. De pár dolgot elnéztél.
-acc csak a lövések találati arányát mutatja, matematikailag nincs köze a kill-ek számához.
-"csak" 28% m16A3-nál nem 40+, tehát 1 tárból(30 golyó) 8-9 talál be és ezekből minden 5-6-ik halálos. Tehát gyakorlatilag 1 tárral 1 vagy 2 embert öl meg.
Ne értsd félre, nem azt mondtam hogy nem csaló, csak nem értetem a logikát ami alapján számoltál.