65797
  • sasafr
    Nekem is gtx 660 ti van és hibátlan az új driverrel. A W7 eredeti? Mert mostanában löki a windows a frissítésekkel a butaságokat is és elbizonytalanodik tőle a piacos rendszer!
  • Versace26
    Amúgy ugyanezzel a configgal játszottam,és nem volt semmi gond,csak egy idő után kezdte el,gondoltam hogy a win8 nem jön be neki,leszedtem,felraktam a 7-t,és ugyanolyan szar. Lehet hogy tényleg az uj drivert nem szereti?!
  • Versace26
    650W a táp. Most meglesek egy régebbi drivert,hátha..
  • FlyHigh
    Meg állandóan berak szerencsétlenek közé, alapból is utálom a cq-et, 10-ből 9X olyan csapatba rak be akinek egy foglalása van csak, összes jármű az ellenségé. Van egy olyan érzésem, hogy utál a játék.:D
  • FlyHigh
    Van valami configolás ami jól jöhet a játékban? BC2 után nagyon szokatlan, egyenlőre rosszabbnak érzem az egészet.
    Azok a világ legbizonytalanabb állatai...a mitévő legyek...
  • ACE
    Ez kiba jó! :D

• determinator
    Minden drivert felraktál? Sokan elfelejtik a windows által automatikusan felismert eszközök gyártói driverét telepíteni, frissíteni. (alaplap-chipset, audio, hálókártya ..........)
  • sasafr
    A piacos Win 7 produkált már hasonló tüneteket. Milyen és mekkora a tápegységed?
  • gstup
    Igen.Én is minden esetben rendszergazdaként futtatom a bf3.exe-t.
  • barmi
    Ha a rendszered naprakész (minden frissítés fent van) és a BF3 indítófájlját rendszergazdaként futtatod akkor nincs több ötletem sajnos .
  • gstup
    Nekem is volt ilyen.Talán más driverrel működni fog.Nem mindig a legfrissebb a legjobb....
  • Versace26
    Nem húztam rajta semmit,és most frissitette a nvidia a legujabb frissre.. Nem tudom mitévő legyek,és ez annyira idegesitő..
  • mmovar
    Ez már nem kis segítség... Na jó viccet félre téve. Próbáld meg másik videokártya driverrel. Gép nincs húzva? vagy VGA? Az is okozott már ilyen gondot másnál.
  • Versace26
    EGY KIS SEGITSÉGET MINDENKI KAPHAT... Nekem még mindig ugyanaz a problémám,hogy multiba kifagy,battlefield 3 müködése leállt.most megvettem hozzá a Premium edition-t is,ujra raktam a gépet is,Win 7, gtx 660 video kari,i5 proci,8 gb ram,ennek a confignak vinnie kéne,mitöl léphet ki???Előre is köszönöm a segitségeket.
  • item
    Nálam ez a verzió van: 9.3.1.4482 - 233778 - E1-S1-A1-L1. verzió

Most teszteltem szépen megnyitotta a battlelogot és bejelentkezett. Amúgy én mikor az origint indítom,nálam ott is automatán jelentkezik be,szóval nem szoktam külön megadni a bejelentkezési adatokat.
  • barmi
    Én is így szoktam, először origin log in, aztán onnan indítom a játékot és battlelogba belép szépen magától. Viszont az originem a legutóbbi frissítéstől megint megzavarodott és most már kezd idegasíteni, hogy minden második frissítéssel ez van ... :\\\
  • item
    Munkatársak közül sokan használják én is kipróbáltam nem volt vele semmi gond,de nekem az origin is jó szóval most az van. Külön nem szoktam bejelentkezni,hanem elindítom az origint és ott kattintok a játékra majd az megnyitja a bejelentkezett BattleLogot.
  • zotya10002
    Én csak azért nem használom mert ezzel a trükkel nem müxik a szinezős cucc.
    Azt már régóta használom és frankó!
  • scomcomputers
    Igen,én már nagyon-nagyon régen használom!
  • barmi
    ok, köszi ! és ez biztonságos cucc ? nem szívesen szolgáltatnám ki az accountom adatait illetékteleneknek . ...
  • item
    BF3 origin nélkül..
  • Versace26
    Mitöl lép ki azzal a hiba üzenettel hogy a Battlefiled 3 müködése leállt?Idegesitő hogy most már kettöböl egyszer tuti kilép a felénél,és bukva van az addig megszerzett pontok..
  • barmi
    éljen a PB ! ... :\\
  • Stewe99HUN
    Az ember felmegy egy kicsit játszani egy pistol&knife only szerverre és már ott is a hackerek fogadják
  • barmi
    igen ? érdeklődve hallgatlak ! :-)
  • JethroHUN
    Nem mintha létszükség lenne a BF3hoz van annak egy trükkje, hogy anélkül lehessen BF3mazni.
  • barmi
    Hát, ez a nyomorék origin már megint megőrült ... érkezett hozzá egy frissítés megint és újra elkezdte ezt a töltögetést ha be vagyok jelentkezve originbe ... már a múltkor is ezt csinálta de akkor néhány nap múlva jött egy frissítés és az helyreállította (nálam) ezt az idegesítő anomáliát . Most megint ugyanott tartunk ... Mióta nem béta ez a nyűves origin azóta csak a bajom van vele komolyan ... inkább maradt volna béta a pi..ába, sokkal jobb volt mint most ...
  • Whysper
    azt írja írjatok ticketet nekik legalábbis ezt üzente a supportos!

Holly, Jul 30 12:02 (BST):
    Hi,

Please ask your friends to send in a support ticket so we can help them on an individual basis.

Regards,
    Holly.

Green Man Gaming & Playfire
    Customer Service
  • item
    Könnyen előfordulhat az is,hogy IP-re is szűrnek.
  • Whysper
    Lehet azért mert Én UK-be lakok Ti meg otthonról próbáljátok nem?
  • item
    Viszont ezt nem lehet megtalálni az oldalon,ha rákeresel a battlefield szóra.. Csak a 44 fontos pc download-ot mutatja.
  • Whysper

de amit Te nézel az a pc download az nem akciós, hanem a pc dvd-s az
  • Szabi #63880
    akkor meg régiózáras vagy passz, de nálam 404 a linked :D

rákeresve meg
  • komorszabi
    Próbáld a vezérlőpultban az egér beállításinál állítani az érzékenységet
  • Whysper
    bf4 ide írjátok be a keresőbe és 29,99 a BF 4 a 45 helyett
  • Whysper
    nem lett törölve 30 font a dvd-s bf 4
  • JethroHUN
    Tudja valaki hogy mi a kapcsolat az in-game érzékenység és az egér felbontása között? Valami arány, de hogy számolja át. Játékban 0.0-ra állítva, raw inpot: on, 3200 DPI-vel is baromi lassan mozog.

Az gondolkozom mivel a játék 1920x1080-as felbontáson van, nem lenne-e jó ötlet az egér felbontását 16:9 (1.7) arányúra rakni? 1900x1100 -ra be tudom állítani.
  • JethroHUN
    Már törölve is lett. Mi volt az? Vmi nágyón ócsó BF4?
  • Whysper
    Meg is rendeltem. el is fogadták