Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Azt szeretném kérdezni hogy ezzel a PC-vel milyen grafikán futna a játék szaggatás mentesen??
CPU: AMD Athlon II X4 631 2,6GHz
Videocard: GeForce 8500GT 512MB
RAM: Kingmax 4GB DDR3 1333MHz
Sakkoo.......Baszkiiii
Ez a lehetõség érvényes volt egyébb dolgokra is, pl vote.yes anticamp 1 vagy 0
Náde mennyiségre ugyan ezek, stb stb, sõt mapváltásnál lehetett szavazni mapot, így mindíg az volt amit a töbség akart.
Ha ilyen lehetne a bf3-ban, akkor vagy kickelhetõ lett volna a kis köcsög, vagy vote.yes c4 0 😊 az még tán jobban idegesítette volna a kis péniszt...
De sajna nincs😞
Mercedes-Benz®
És elég sok ilyen "trollal" találkoztam már!... Ilyenek néha elveszik a kedvem egy csöppet.
armyban voltunk egy szerveren, csak azért mert nekem épp jól ment, simán kivágtak, mert valami szerencsétlen aki éppen menstruált kick szavazást indított ellenem. ki is vágtak😄
szóval erre a csaló megoldásra valami új dolog,megoldás kéne
!Forza Ferrari!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
És természetesen igazad van 100%-ig, én 2001 óta ülök gép elött és TS-en a barátaimmal, és nagyon más volt akkoriban!!
Ha valaki csalt, kilett közösítve, nagy nyomás volt rajta,nem voltak partnerei a játékhoz, stb.
Manapság csapatban röhögve szemétkednek a rohad kis csalók, és a másik véglet a kickelési hatalommal vissza élõ kis patkányok, akik ha 3x leszeded egymás után, nem gondolkodik, és próbálja felvenni a kesztyût okosabban, inkább kickel.....sok kis farokcibáló köcsög mind a 2 fajta...
Mercedes-Benz®
Pl: lézerezek javelinnek, helit vezetek, de nem én döntök merre menjünk, tankban 3th ülésen csipogtatok, fix légvédelemmel távol tartom az ellent (van, hogy egy 4 órás gémen át egy freg se jut, de segítettem), vagy épp csipával (sniperel) fedezek, vagy csak figyelek és infót adok....
Tehát ilyenek, és ehez hasonló feladatok vitték el a 240 órám legalább 100 óráját, de megérte, legalább akora öröm a csapat érdemeit látni az én segedelmemmel, mintha ki írná a gém, hogy killed by enemy😊
Mercedes-Benz®
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Frostbite 2
Frostbite 2
Mercedes-Benz®
10-bõl 8x levág a német, de egy nl, vagy egy angol azonnal beenged, és semmi baj.
Mercedes-Benz®
Blizzard Entertainment [email protected]
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Én a Claymore-t tiltanám a zászlónál, úgy mint BF2-ben. Az odavezetõ utaknál rendben de a "húzó"-körzetben szemétségnek tartom, pláne, hogy itt ha fekve közelíted, akkor is robban.
Battlelog: Purga5
Köszönöm szépen!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
sok konzolnoob majd megfordulni sem tud, mire én 5x körbefordulok.
Btw egér-bill támogatás lesz ps3-hoz, nem véletlenül. A fejlesztõk sem akarhatják, hogy olyan nagy különbség legyen, hogy konzollal pontot se lehessen szerezni.
Frostbite 2
<#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint>
Gránát nem hat az biztos ,mert jártam már ott én is próbáltam <#bohoc>#bohoc>
Pálya felett 2
Egyik gyerekre ráspawnoltam...õ is a pálya felett volt...nem lehet kijönni onnan és szerencsére ölni se, szóval nyomhattam egy suicidet.
Elolvasni meg tudom. <#gonosz1>#gonosz1>