Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

speed01
Hát, kártyát cseréld mindenféle képen vagy szaggatni fogsz mint az állat. szerintem 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

roland4
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy ezzel a PC-vel milyen grafikán futna a játék szaggatás mentesen??
CPU: AMD Athlon II X4 631 2,6GHz
Videocard: GeForce 8500GT 512MB
RAM: Kingmax 4GB DDR3 1333MHz
Ez a legegyszerûbb: megkérdezed a squad-társad, mennyi a tiéd?! 😊

ronso
engem ma 2 szerveröl dobott ki az admin a szöveg 250 ping...bazze 120 megás nettel mi szart csináljak hogy ne legyen ekkora pingem,azt meg nem is értem,hogy ez a játék miért nem mutatja a saját pingem,minden online játékom mutatja csak ez a fos nem.

Sakkoo.......Baszkiiii

w126
Mi mohában írtunk szerver scriptet, szavazható volt még a fegyver is, pl vote.yes bazooka 0
Ez a lehetõség érvényes volt egyébb dolgokra is, pl vote.yes anticamp 1 vagy 0
Náde mennyiségre ugyan ezek, stb stb, sõt mapváltásnál lehetett szavazni mapot, így mindíg az volt amit a töbség akart.
Ha ilyen lehetne a bf3-ban, akkor vagy kickelhetõ lett volna a kis köcsög, vagy vote.yes c4 0 😊 az még tán jobban idegesítette volna a kis péniszt...
De sajna nincs😞

Mercedes-Benz®

speed01
Nekem semmi bajom, de tegnap is volt egy gyerek aki c4-et rakott a jármûvekre mindig, és aki beszállt azt felrobbantotta = (teamkill). Szerinted ennek sok értelme van? Ezt csinálta egész match alatt mellesleg.
És elég sok ilyen "trollal" találkoztam már!... Ilyenek néha elveszik a kedvem egy csöppet.

oneal1
aham persze....tisztelen a nagy rész kivételnek, sok marha kezébe szavazati jogot adni?😄😄

armyban voltunk egy szerveren, csak azért mert nekem épp jól ment, simán kivágtak, mert valami szerencsétlen aki éppen menstruált kick szavazást indított ellenem. ki is vágtak😄

szóval erre a csaló megoldásra valami új dolog,megoldás kéne

!Forza Ferrari!

Egy igazi jó játékosnak nem a freg és nem a k/d a lényeg.Ha élvezi a játékot és jól érzi benne magát akkor nem számít semmi.Egy kis csavar is fontos a gépezetben mert ha hiányzik akkor lehet el sem indul.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem is oly rég nagyon sokat játszottam az Americas Army-val, abban úgy volt, hogy ha valaki gyanús lett, vagy valami nem oda valót csinált, vagy mondott, akkor lehetett ellene indítani kick szavazást és ha a jelenlevõk bizonyos hányada szavazott, akkor repült az illetõ. Valami ilyesmi ide is jó lenne az ilyen kis hülyegyerekek ellen, akik csalással szarakodnak.
speed01
Elég sok olyan van sajnos. De ez már szerintem csak rosszabb lesz 😊

w126
És akkor már is több értelmet nyert a lentebbi írásom, köszönöm a hsz-ed!!
És természetesen igazad van 100%-ig, én 2001 óta ülök gép elött és TS-en a barátaimmal, és nagyon más volt akkoriban!!
Ha valaki csalt, kilett közösítve, nagy nyomás volt rajta,nem voltak partnerei a játékhoz, stb.
Manapság csapatban röhögve szemétkednek a rohad kis csalók, és a másik véglet a kickelési hatalommal vissza élõ kis patkányok, akik ha 3x leszeded egymás után, nem gondolkodik, és próbálja felvenni a kesztyût okosabban, inkább kickel.....sok kis farokcibáló köcsög mind a 2 fajta...

Mercedes-Benz®

w126
Jó, az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy töbnyire csapatban/baráti társaságban nyomjuk, és nekem inkább a kisegítõ feladatok jutnak, no nem azért mer noob vagyok, hanem mert úgy gondolom ha segítem a csapatot az is értékes.
Pl: lézerezek javelinnek, helit vezetek, de nem én döntök merre menjünk, tankban 3th ülésen csipogtatok, fix légvédelemmel távol tartom az ellent (van, hogy egy 4 órás gémen át egy freg se jut, de segítettem), vagy épp csipával (sniperel) fedezek, vagy csak figyelek és infót adok....
Tehát ilyenek, és ehez hasonló feladatok vitték el a 240 órám legalább 100 óráját, de megérte, legalább akora öröm a csapat érdemeit látni az én segedelmemmel, mintha ki írná a gém, hogy killed by enemy😊

Mercedes-Benz®

Nem is kontrollerrel játszol az biztos.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jim Morrison
aa arra gondoltam. De hogy aztán az e vagy nem, nem tudom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Illetve hat... Aztakurva! Maze War '73-ban. <#wilting>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

speed01
Látod, megint a K/D. Régen szerintem nem ezért játszottunk fps multi játékokat hanem az élvezetért, stb. Nem is volt ennyi csaló mint most.

Wolfenstein 3D?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vadnokedli
én PC-n már régg szarrá PADDOLTAM VOLNA AZ AGYAM! :d PS3 on sajna nem lehet.. 😄 de 85 órával 3 as sas rangal akkor jó vagyok :d meg 1,7 es kd val

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
max doom utánzat minden. vagy mi volt az elsõ fps.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

speed01
Miért van az hogy valamit alkalmaznak egy másik játékban is, akkor az már másolt termék? Sose értettem, ennyi erõvel minden fps játék cod utánzat nem? <#levele>

Nem a cod-ból van átvéve, a BF2-ben is volt Claymore.

Vadnokedli
WHAT?:!?!?!?!?!:!?!%"6435ZE4W267W5RTGDFGSFHJSFHNADRT ABWABWUZSEE? DU JU ABWAWUZSEE??? MEN? <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#idiota><#idiota><#zavart1><#vigyor4>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Sziasztok ! Akadt egy kis problémám a játékba. Elakadtam, ott ahol 3 rózsa színû cél kell megsemmisíteni. Kettõ kisebb, azokat nagy nehezen sikerül azonban a nagyobb mozgót az istennek nem tudom. Nem tudom tudna e valaki segíteni, hogy hogyan is kell. Elõre is köszi a segítséget.
inkább vennék ki a kléjmorét a fenébe! a noob dolgokat persze átveszik codból.csodás amikor berobbanok azt a gyerek a pálya másik végében van,biztos örül magának XD

Frostbite 2

az a biztos ami már elmúlt.meglátjuk... végre pont kerül az i re!

Frostbite 2

w126
Hahaha én aztán biztos csaló vagyok 240 óra játékkal még mindíg csak sas4-es vagyok, és még van mit bõven kiunlockolni, és egyébb mutatóim szerint is jó ha átlag játékosnak lehet titulálni, de inkább a low kategória😛

Mercedes-Benz&#174;

Annyira gyûlölöm amikor repcsivel megyek és vannak szerverek, ahol úgy ráz, remeg az egész gép, hogy kiesik a szemem. Mondták már, hogy mert nagy a ping, de ma többször is voltam alacsony pingû szerveren, de ott is ez volt. Gyakorlatilag játszhatatlan ilyenkor.
Lehet rájöttek, hogy egy csaló vagy, nem igazi német. Hiába Mercedes-Benz a neved. 😊

w126
Nállam van valami bibi, vagy a köcsög német szerverek sok esetben más magyarois kivágnak?
10-bõl 8x levág a német, de egy nl, vagy egy angol azonnal beenged, és semmi baj.

Mercedes-Benz&#174;

Szerintem biztos, ha jó áron adod, de mi az oka, sokan megválnak töle mostanában!

Blizzard Entertainment [email protected]

cs1rk3
Gondolkodom hogy eladjam e a BF3 at lenne e rá vevõ?: D

nekem még mindig nem mûködik.kb 2 hete jártam egy orosz szerveren.olyan csalókat én addig nem láttam.7-8 perce ment a játék,a Siene Crossing mapon.én az amerikai alapbázistól kezdtem el kocogni az enemy irányába,de nem találkoztam senkivel sem.egészen a Back Street pontig jutottam,és még mindig senkim,de már az is a miénk volt.mentem tovább az orosz alapbázisig.ott volt az ellenség beszorítva.megnéztem a pontszámokat,a mi oldalunkon,az elsõnek 90/0 volt a K/D aránya.mindez,mint ahogy mondtam,7-8 perccel a csata kezdete után.a vége az lett,hogy az aki nálunk az elsõ lett,276/3-al fejezte be a csatát,és az ellenségnek esélye sem volt kijönni az alappontról.én azt sem láttam,mit lõnek.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

cs1rk3
amúgy észre vettem csak akkor fagy le a bf mikor legelsõ vok + 3000 pontal 😄 érdekes xD

tutituti
ja elég idegesítõ,de legalább felrobbantható ha minden igaz.Néha sikerülni szokott.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Köszönöm!

Én a Claymore-t tiltanám a zászlónál, úgy mint BF2-ben. Az odavezetõ utaknál rendben de a "húzó"-körzetben szemétségnek tartom, pláne, hogy itt ha fekve közelíted, akkor is robban.

SOFLAM Recon-ban (becélzod az ellenséges tankot stb..)

Battlelog: Purga5

Valaki lenne olyan rendes és leírná, nekem hogy EZT hogyan kell megoldani,mi kell hozzá,vagy azt ami kell hogyan lehet megszerezni!
Köszönöm szépen!
<#worship><#worship>

frango
Na ma kipróbálom én is a Jetezgetést bill+egér kombóval(persze nem alap beállításokon). De mire kell 3600Dpi és 1000Hz?:o

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

boldg karácont kívnáok mindekionek
shaddam
Na megint kezdõdik ugyanaz elölrõl.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

kifli
ja mókás lesz 😄

sok konzolnoob majd megfordulni sem tud, mire én 5x körbefordulok.

Btw egér-bill támogatás lesz ps3-hoz, nem véletlenül. A fejlesztõk sem akarhatják, hogy olyan nagy különbség legyen, hogy konzollal pontot se lehessen szerezni.
dualshock 3 jobb mint bármelyik egér vagy bármi. de ha minden igaz a counter strike go ban lehet playeseknek pc sekkel jáccani. majd akkor kiderül mi a jobb!

Frostbite 2

Te azért tudsz valamit !
<#kacsint><#kacsint>

Jim Morrison
múltkor alultól gyilkolásztak minket...

Pra
ha minden igaz ha pálya felett vagy ,akkor ha teli c4-ezed a "talajt" ami a plafon ..szal ertitek 😊... ugy lehet gyilkolni a detonációval.
Gránát nem hat az biztos ,mert jártam már ott én is próbáltam <#bohoc>

Jim Morrison
ma engem is lecheatereztek 😄

* Viszont lehetett spottolni az ellenfelet, és láttam a tudtuk nélkül hehe....
Pálya felett
Pálya felett 2

Egyik gyerekre ráspawnoltam...õ is a pálya felett volt...nem lehet kijönni onnan és szerencsére ölni se, szóval nyomhattam egy suicidet.
szuka gdgye vasz berut

Elolvasni meg tudom. <#gonosz1>