Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ha a pb készít ilyen képeket,akkor miért nem látszanak rajtuk a csíterek?mert nyilván nem látszanak,ha következmények nélkül csítelhetnek a szarháziak.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ne haragudj, de ezt felesleges volt betenni ide, itt semmi csalás nincs,bár elég rossz minõségû a nagyitás, de szerintem egyértelmû:

Nemtom láttál e már te igazi wallhacket,ha kell küldök egyet,de nehogy hozzászokj!!
<#idiota><#idiota><#zavart2>

Blizzard Entertainment [email protected]

item
Frissült nálam az origin.

8.5.0.4518 - 142449. verzió

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

trident
Használd az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" linket, amit a szövegdoboz, szmájlik, makrók alatt látsz, illetve ha legörgetsz, egy piros csíkot látsz a hozzászólások közt, az is jelzi, honnantól kezdõdnek az "új" hozzászólások.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

mNzJean
" zerintetek??Döntsétek el ti...szerintem ez elég egyértelmû screenshot. "

Ez elég egyértelmû utalás .......

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Elnézést elõre is, egy kicsit off leszek egy kérdés erejéig, ami viszont ezzel a fórummal kapcsolatos. Próbálom minden nap olvasni a hozzászólásokat és az a "gondom", hogy soha nem tudom mi volt az utolsó hsz amit megnéztem. Létezik valami jelölés, vagy valami ötlet, hogy meg tudjam jelölni azt, hogy hol tartok, vagy marad a visszakeresés, vagy a számának memorizálása?
Smithwarden
Tok normalisan leirta a dolgot es megkerdezett minket is, nem ertem miert kell lovagolnod a teman azutan. :p
Szervergazdaktol tok ritka, hogy utanajarnak egyaltalan ennyire, hogy valaki tenyleg cheater-e vagy nem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Még az is megeshet,hogy teljességgel igazad van,de akkor sem kellene olyat állítani,ami nem történt meg.Egy szóval sem írtam,hogy csaló és nem is fogom,mert majd minden nap játszik nálunk...tehát<#nemtudom>
Azt írtam,szerintem elég egyértelmû és véleményt kértem,nem belemagyarázást.Bocsi,

[IRAM] leader

Már megbocsáss,de hol hangzott itt el valamilyen vád??Kérlek ne szólj ebbe bele,mert nem szeretem ha belemagyaráznak olyant,ami nem történt meg.

[IRAM] leader

SZEG007
szerinted azok a piros foltok az anyahajon mik hitbox markerek az x22-böl, vagy jelzöfények? Inkább kérdez meg egy hozáértöt, aki a pályákat is ismeri mielöt alaptalanul gyanusitgatsz embereket....

Ne haragudj,de mint már említettem volt,nagyobb kép nélkül semmit sem állítok!!Arra meg sajna még várni kell...
Az ég világon semmi bajom nem volt még vele,most is csak egy furcsa kill miatt néztem rá a screen-re.
Tehát nem kell ezzel poénkodni,ha kérhetem..

[IRAM] leader

SZEG007
Odanéz geco én is azt a piros lámpás cheatet használom mint te pedig nem is tudtam hogy a gépemen van:

Nem,nem azzal van a gond,hanem a piros téglalapokkal,most várom a nagyobb képet a szolgáltatótól,s minden kiderül.Alaptalanul Senkit nem vádolunk!

[IRAM] leader

[UNQL]Echo
Ez volt mar?

Weapon tweaks

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Nah, nah...ez az este jónak ígérkezik.

Elõkészültem, kezdhetitek.
Akkor elárulhatnad mit kéne nézni. Attempted : XY Result : ZV gondolom ezzel van a gond. Am a képen én vagyok szal szeretném megtudni milyen csalást használtam a tudtomon kivül? o.O
V43 1105
PB Shot, csít van rajta ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Neked ezek szerint semmit,mert egy percet nem voltál még admin...bocsi.

[IRAM] leader

scomcomputers
Ezen mit kell nézni, kisebben nincs meg??
<#idiota>

* Scomcomputers the future of computing!*

Szerintetek??Döntsétek el ti...szerintem ez elég egyértelmû screenshot..

[IRAM] leader

Smithwarden
En mindig vissza szoktam lapozni, hogy volt-e mar linkelve, de most csak 2 oldalt neztem meg es tenyleg a harmadikon mar volt. Sorry. :p 😊

Tényleg hatalmas poén a videó de muszáj minden nap betenni? 😊
Ti soha nem lapoztok itt vissza?

Vadnokedli
mikor? 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

rendben😊 kikapkodunk mindenkit...

Frostbite 2

Smithwarden
:p

SpeedXHUN
ilyen lesz a 2143😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Vadnokedli
Ja leszek 😄 de én repülni akarok szállnii szállnniiiii CQ! csak cq legyen, egy jó kiegyensúlyozott huzamos CQ-t 😄

nem tudom nem játszottam vele.akkor még CSéztem este leszel?😊rush v cq!

(UNQL)Echo! hát még finomhangolásra szorul ez a Frostbite 2 de ez tényleg next generation technológia.majd amikor ddr4 stb lesz akkor megjelenítés,hang terén nem lesz problémánk.bár én playen játszok de elégedett vagyok 😊 de nagyon remélem h a következõ update terjedelmes lesz mert még hány peccsel akarják rendberakni!? valamelyik dog tag nem is ír semmit pl headshot dog tag sem jó meg egy csomó!

Frostbite 2

[UNQL]Echo
Na a hangtemaba inkabb ne is menjunk bele mert nemigazan azokkal van a gond amik hallatszanak hanem azokkal amik nem 😊 Illetve neha a meglevo hangok hangereje is rosszul van belove.Na mindegy... jo kis game ez.Csak tobb benne a potencial mint amit kihoztak belole.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Vadnokedli
BF2 ben volt lépés hang? Már nem emlékszek úgy emlékszek nem volt.

ja még a lámpát elfelejtettem 😊 de persze ezeket úgyse fogják kivenni! lépéshang idegel,pedig annyi hang megy egyszerre,de lépéshang nincs,dehát minek is mondjam,tudjátok😊nekem ami tetszik,kicserélem a tárat de úgy hogy animációja nincs de kicseréltem viszont hangja van a cserének😊persze ez nem befolyásol semmit...

Frostbite 2

[UNQL]Echo
A vegevel teljesen egyetertek a hibai ellenere<#eljen>

Vadnokedli
Csak a mortart- a Mav ot meg uavra megcsinálni mint bc2 ben, egyszerre csak egy legyen már.. 😄

itt csak a mav,kléj,mortart kéne kivenni és a technikai problémákat kiküszöbölni és szinte hibátlan játék lenne.de nálam ígyis a best fps game 😊

Frostbite 2

Ha lenne COMMANDER, megérné a rangra gyúrni, de így.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

[UNQL]Echo
Nem akarom a Dice-t mentegetni vagy vedeni de a jatekosinteligenciat nem csomagolhatjak a jatekhoz.Barmilyen komoly lehet egy jatek ha kretenek szabadulnak ra.Supporttal kb en is ott tartok,sniperrel is csak a soflam miatt mentem egy darabig leginkabb as val-al/shotival zaszlokat foglalava.A foci csak egy pelda volt barmelyik masik sport lehetett volna.Pl mint a foci 😊

Mondjuk nem értem mit ér a pont.
Semmit, lesz új fegyód, ami olyan mint az alap fegyók, csak más textúra.
Lesz nagy rangod, amivel nem érsz semmit.
Akkormeg?

figyelj én sem azt nézem csak írtam valamit 😊 de felesleges a snipereket támadni mert nem mi tehetünk errõl hanem a dice.
amúgy a support lett a leg noobabb kaszt,nekem még a c4 sincs meg pedig csak 4000pont kéne,na ennyit a supportról! a foci meg nem sport...

Frostbite 2

na igen a liftezés hamarosan megszünik végre😊 nem komázom!

Frostbite 2

[UNQL]Echo
Na latod itt a fo problema!Keves a pont?Milyen pont?Wtf?Nem az a lenyeg, hogy nyerjuk a kort?hogy robbanjon az mcom illetve hogy megvedjuk?Jol neznenk ki ha a focit is a szogletaranyra vagy a labdabirtoklasi sztatisztikara jatszanak.

Az igaz hogy a soflam kevés pontot ad ahhoz képest mennyire hasznos.
Ha mondjuk 50 vagy 100 lenne egy trace assist az már komoly motiváló erõ lenne.

[UNQL]Echo
Ezuton is szeretnem megkoszonni azoknak a snipereknek a munkajat akik foglalkoznak a tarsaik valodi tamogatasaval, zaszlot huznak,spottolnak illetve soflamot kezelnek.Akik pedig a mav-al lifteztetik magukat azok meg elvezzek ki amig lehet, ha minden igaz nem sokaig mar.

szerintem is átgondolatlan kicsit ez a felszerelés dolog. de én a kléjmorét meg a mortart kivenném nem lenne senkinek kész.igazságtalannak tartom hogy,supportnak kléj,mortar,c4 van.bc2ben legalább a sznipának volt c4. mavot egyszer ha kipróbáltam azt kész,és persze h csesszük használni a soflamot mert kevés pont.a marksmann viszonylag kompenzálja a dolgot...

Frostbite 2

Jaja a kedvencem, Caspianon a tornyon kempelés, 80 sniper, meg Omanon, 90 sniper egymás felett és alatt a nagy toronyházban.
Nem lényeg hogy ellen van alattuk vagy felettük, a lényeg hogy csipázzunk és lõjünk sok 900 méteres marksman bonusos headshotot.
Habár egy zászló sem a miénk.
De mekkora ászok vagyunk 80 lövésbõl néha sikerül egy nagy marksman is.
Abból csináljunk rögtön videót, hogy mekkora ászok vagyunk...

[UNQL]Echo
A sebzesekkel semmi bajom.Ha fejet vagy felsotestet er akkor instant halal ez okes.Engem az zavar, hogz taxinak hasznalja a jarmuveket, szo szoros es atvitt ertelmeben is magasrol tesz az objectivre (zaszlo,mcom).Ez a jatekosmentalitas oldal.A jatekmechenikai oldalrol az elbaszottul alacsony skillszintre lamasitott celzesi rendszer illetve a "miert is neki adtak a soflamot?" zavar.Inkabb a mortart kellett volna neki adni.Ugyanis amig azt hasznalja legalabb nem csipazik vagy forditva.Szegeny parasztok meg akik a zaszlokert caplatnak sirva konyorognek a soflamert.Ok meg vigan ejtoernyoznek a magaslati levegore vagy a mapok szeleire agyaggalambozni.

LMG fegyónal aztán nagy a realitás...M60E4 pl egy nagy és nehéz fegyó,és nyugodtan eresztheted az ellent ha fele mellé megy nem gáz van még töltény😊mindig visszakell tartani a levegõt nem adja ajándéknak a killt a játék😊

Frostbite 2

Ó azok a régi szép AMericasArmy 2.xx idõk.....ott nemvolt quakezés jaj ,de szerettük!!

Jó ne legyen atomrealisztikus mert azt úgyse lehet, de ne legyen már quake se.
A BF-ben eddig nem volt ez ennyire rossz mint ebben.
Tényleg BF2ben nem lõdöztek állva nozoommal, úgy mellé ment mint a szar.

mondjuk ez is igaz😄

A fegyver tetszik.
Node majd az AGGRESSZÍV SNIPER ha megjön, akkor "mégjobb" lesz. 😄