Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
De erre csak 2 nappal utánna jöttem rá mikor TS3 nélkül indítottam el véletlenül a játékot.
TS3 törlés-visszarak régebbi verzió-és semmi fagyás.
Konklúzió:hogy ennek a redvás szarnak mennyi baja van mindennel.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
pedig nincs is semmi multihack😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
csatlakozok hát!
viva la revolution😄
A fenti honlap akciót tervez az EA/Dice ellen.
Március 2-ig kapnak idõt, hogy megmondják mikor lesz patch DLC stb.
Amennyiben ezt nem teszik meg, megkérik a közösséget, hogy 24 órán keresztül, semmi poszt se twitter se gamelés, ne legyen.
Aki szeretne csatlakozzon.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
[IRAM] leader
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
[IRAM] leader
A physical warfare packet hogy lehet megszerezni? Back to karkand DLC-be van benne? Vagy ingyenesen letölthetõ? Hallottam én már mindent, lécci segítsetek
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
Mi a picsáért rudgos ki a p.buster 3 perc játék után minden szerveröl???vagy 5 perc nem értem
Sakkoo.......Baszkiiii
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Frostbite 2
Azóta PC-n csak CrosshairHack et használok 😊 Minden játékhoz jó és nem látja még a Steam screenshot szarja se.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nemtudom>#nemtudom>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De azért azt át is kell nézni, stb. Magával a pb-vel van a baj, szerintem ha akarnák, megoldanák, hogy valóban mûködjön.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
hûtõhöz ami a földszinten van és ezután újra mennék ugyanarra a szeróra dehát
ez lehetetlen mert a connecting ... -nál elakad a dolog)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Jah,hogy egyesek játszani is szeretnének vele?Ugyan,nõjetek fel.Ezek a játékok már a 10 egynéhány éveseknek vannak kitalálva,nem vén majmoknak....
[IRAM] leader
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
dice mióta bepucsított az ea-nak olyan lett mintha a Gundel étterembõl mekit csináltak volna, hát egyék meg a szarukat õk
meg mi az hogy mo-n nem lehet szervert futtatni...
Nemtudom mennyi idõ bf3 szervereknél, de van egy megadott idõhossz, ami után, ha nem válaszol a kliens kidobja a szerver, azután tudsz csak visszacsatlakozni.
Frostbite 2
A cheaterekbol.
Az idiotakbol akik egyedul elvisznek fontos jarmuveket csakazert, hogy 20 mp mulva egy jo helyen kiugorhasson belole, mert kell a sniper spot.
Az idiota bugokbol amik miatt allandoan meghalok.
A gyoker vadaszpilotaktol akik allandoan belerepulnek a helikopteredbe, es persze csodalatos modon csak te halsz meg a repcsinek semmi baja.
Eleg volt a szar killcam-bol
Eleg volt az 5 perces futasbol a csataterre, mert meg egy rohadt bicikli sincs a spawnponton, aztan fel sec alatt valaki valahonnan ledaral egy geppisztollyal. Persze a nagyszeru killcamnak hala fingod sincs rola, hogy honnan.
Eleg volt abbol, hogy a jatek azt irja 20-as a pinged, de olyan lag van, hogy mikor elbujsz a sarok mogott, meg kb 2 mp-ig egyfolytaban kapod a loveseket es meghalsz.
Te veszed eszre az ellenseget hamarabb, tuzet nyitsz hamarabb, az ellenseg eszbe kap, megkeresi honnan losz, es egy lovessel leszed...
Ez a jatek egy total rakas szar. CSak a grafikaja faja, de az nagyon...
szakad a netem és így elveszítem a kapcsolatot akkor ugyanarra a szerverre már
nem tudok újra csatlakozni mert a battlelog pluginja a connecting ...
részen egyzserûen nem tud továbblépni a loading level -re hanem egy idõ után
connecting ... - ból az sül ki hogy nem tud csatlakozni a szerverre (amin ugye nem
is olyan régen, néhány perce még vígan, röhögve játszottam!) Mitõl lehet ez?
Okozhatja ezt a routerem vagy a tûzfalam vagy mittoomén ??? !! ! ! <#confused>#confused>
be lett rakva?be.Kiderült hogy semmi sincs?ki!
A személy akirõl készült (Genya72 szólt is emiatt?megsértõdött?Nem)
akkor meg örüljél hogy van magyar szerver ahol nem random vagy adminrage bannolnak.
komolyan mondom ennyi kis okostojást egy rakáson.
Eugabesznek elkopott a klaviatúra annyiszor kért bocsánatot.
NO.
Játszani kell nem egymást támadni,baszki!
megyek lövök is egyet Warlord-on<#hehe>#hehe>
Meg fogom tenni a szükséges lépést és szerintem elsõre sok más ember iis benézte volna.
Csak az volt furcsa,hogy eddig semmi ilyen t nem tapasztaltunk ettõl a játékostól.Tehát nekem tényleg úgy tûnt,mint a "kis piros segéd" téglalapok,ezért is tettem ide,mert ha biztos vagyok a dolgomban a pbbans oldalra teszem,nem ide.
[IRAM] leader
Beraksz egy pb shotot, majd megkérded, szerintünk csaló-e, te azt írod, elég egyértelmû.
Oké, hogy nem mondtad, hogy csaló, de azért ez, hogy szerinted elég egyértelmû, egy olyan képre, aminek elvileg a csalókat kellene lebuktatnia, elég egyértelmûen azt jelenti, hogy szerinted használ valamit. (azt is megmondtad szerinted mit)
Ez már alapból vádaskodás. Okosabb lett volna megvárni a nagyobb képet, és azután beírni bárkirõl bármit.
Inkább te próbálsz kimagyarázni valamit ami megtörtént, hogy nemis történt meg.