Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Van nekem medal of honorom, viszont a napokban megjelent mégegy, ugyanazzal a serial kóddal, szóval most ott vannak egymás mellett. Érdekes. Bug lenne?
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Bár nekem anélkül is menti magától.
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Akkor sztem itt zarhatjuk is a beszelgetest a "modokrol". <#levele>#levele>
No comment ez az elvakultsag. Mehettek az ures szerverre.
Good Bye.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
2. Miért mozog olyan lassan ? húzom az egeret és alig fordul.... a videókban amiket láttam ugyan olyan sebességgel lehet forgatni mint amilyen sebességgel a játék közben forog a kamera ....
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Be kell állni egy csapatba és no problemo ! <#wave>#wave>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Van amúgy a TGnek BF3 szervere is, itt találhatóak.
Ha van TS3-ad, akkor még squad voip is lesz 😉
Utoljára még a POE-ban találkoztam csapatmunkával mikor amcsi szerveren a TG klánosokkal játszottam,azokat nem érdekelte hányszor lövik szét a seggüket hogy engem megmentsenek és fordítva.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A HC-n jobban egymásra vannak utalva a squad-tagok, ezért fineszesebb az egész játék.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
sajnos a többség igy mûködik könnyen akarnak nyerni lehetõleg a legkisebb kockázattal és erre a normál a beépitett "radarral" meg,hogy fél tárat beleéd eresztenek te meg még mindig élsz erre tökéletes.
Arról nem is beszélve,hogy az olyan emberektõl falra mászom akik 0/24-ben azt keresik aki épp lelõtte õket....
én már korábban mondtam,hogy egy FPS akkor lenne igazán ütõs ha EGYETLEN életed lenne és mondjuk egy játék ilyen 6-8 percig tartna persze lehetne gyógyitani a másikat! Hidd el ,hogy ez kurvajó csapatjátékra adna lehetõséget és nem arról szólna a játék,hogy 2 32 fõs csapat egyesével vadászik a másikra és közben szarik bele,hogy mi történik a pályán vagy a társaival....
belekéne tenni az FPS-ekbe ezt az egyéletes extra HC módot is....akkor nem 2x32 birka rohangálna hanem a squadok valóban egymást fedezve épületrõl épületre nem végig sprintelve nyomathatnák....
én még mindig az Americas Army 2.xx korszakát sirom vissza....
<#nezze>#nezze> <#eljen>#eljen> <#wink>#wink>
#44025 : mai frissítés ? ?? ?
Kasadya: Jah semmi ertelme a normalnak. 😄 De akkor miert full ures a szerver vajon... 😊 Biztos mindenki hulye vagy csak nem tudjak, hogy letezik HC mod? 😄
Amugy en nem vagyok elvakultan HC ellenes, mindenki azzal nyomja ami tetszik neki, de ti kerdeztetek, hogy miert ures az az 1 HC szerver is. <#rolleyes>#rolleyes>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Normalon is sok kemper van.
Csak nem mindegy, hogy ketszer/haromszor annyian kemplenek amikor probalsz tamadni es 1-2 lovesbol ugy kiszednek, hogy semmi eselyed sincs reagalni. Emellett meg azt sem latod, hogy honnan lottek le killcam nelkul. A meccs vegeig lehet ugyanonnan kempel le akarhanyszor, mert nem tudod beloni a helyet.
Szeretem ha valami minel "realisztikus", de kosz inkabb nem kell az idegbaj.
A mostani BF3 amugy is elegge HC a netkod keses miatt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[IRAM] leader
* Scomcomputers the future of computing!*
<#falbav>#falbav>
* Scomcomputers the future of computing!*