Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem tudták milyen kezes vagy és azért küldtek még egyet,...egyet a bal kezesnek,egyet meg a jobb kezesnek.Nehogy má ne tudj játszani..<#ejnye1><#nyes>

[IRAM] leader

Paranoiac
Apropó origin:
Van nekem medal of honorom, viszont a napokban megjelent mégegy, ugyanazzal a serial kóddal, szóval most ott vannak egymás mellett. Érdekes. Bug lenne?

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Paranoiac
Hát nem tudom, nekem mindig frissíti, ha állítok valamit. Próbáltad már originben bekapcsolni a cloud-ot? (Felhõ)

Bár nekem anélkül is menti magától.

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

RatBaG
1. elméletileg igen
2. bugos

Per Aspera Ad Inferi.

Smithwarden
Ja hogy nem hulyek akik normalon nyomjak, hanem csak szimplan butak.
Akkor sztem itt zarhatjuk is a beszelgetest a "modokrol". <#levele>
No comment ez az elvakultsag. Mehettek az ures szerverre.
Good Bye.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

A SOFLAM-al kapcsolatban lenne 2 kérdésem : 1. Ha lerakom magától is bemér dolgokat vagy csak amikor használom ?
2. Miért mozog olyan lassan ? húzom az egeret és alig fordul.... a videókban amiket láttam ugyan olyan sebességgel lehet forgatni mint amilyen sebességgel a játék közben forog a kamera ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

egy hónapokkal ezelötti állapot nekem is van ,de azok helyett már rég mást használnék😛

Paranoiac
Hát nekem menti automatikusan O_O

Ezt a problémát a csapattársra születés egy csapásra orvosolja ...
Be kell állni egy csapatba és no problemo ! <#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

jut eszembe a fegyó setupokat hogyan tudom elmenteni? hogy ne minden loginnál keljen megint egyesével beállitani a geart?

Egyébként honnan tudod, hogy HC-n van-e csapatmunka ha "leszületsz halál azonnal lépést nem tudtsz tenni,ez egymás után még 5-ször utánna exit"? 😊

Na f*szom, megint állíthatom be a server browsert...még egy ilyet linkel valaki az megbánja hogy ezt a topikot olvassa. <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#wow3>
Mintha normálon nem lehetne szétkempelni a spanhelyeket hangtopítós sníperrel?! 😊

" mindenki a saját k/d-ját buzulja." kb ez a mondat jellemzi az összes játékot az elmúlt 5-8 évebn amióta kitalálták a durva statisztikákat meg az acsikat....ez bassza el a legtöbb online játékot! legyen az FPS vagy MMO....

MaskimXul
Azok voltak a régi szép idõk 😊
Van amúgy a TGnek BF3 szervere is, itt találhatóak.
Ha van TS3-ad, akkor még squad voip is lesz 😉
Hahahahahahahahaha ebben a játékban csapatmunka,esetleg klántársakkal de amúgy csak mindenki a saját k/d-ját buzulja.
Utoljára még a POE-ban találkoztam csapatmunkával mikor amcsi szerveren a TG klánosokkal játszottam,azokat nem érdekelte hányszor lövik szét a seggüket hogy engem megmentsenek és fordítva.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ha bunkókkal akadsz össze kikell lépni és goto másik szerver....nem a HC hibája hanem a játékosoké akikkel összeakadsz

Ja nagyon szuper a HC,leszületek halál azonnal lépést nem tudtam tenni,ez egymás után még 5-ször utánna exit.Szétkempelik a spanhelyeket hangtopítós sníperrel,kurva nagy élmény.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ezért nem rohangálunk ész nélkül és erre való a csapatmunka.
A HC-n jobban egymásra vannak utalva a squad-tagok, ezért fineszesebb az egész játék.

nem lenne kötelezõ ott játszani😛 akinek nem tetszik az maradhatna a radaros mapen vadászni az épp aktuális emberkéjét aki lelõtte az elõbb😛

na még csak az hiányozna ... :S

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
Ma a játék állandóan kivág, frissítettem pb-t, és még úgy is. Mi a gond vajon? jön egy patch vagy mi?

a HC-nak kéne egy olyan opció,hogy egy életes 6-8 perces meccs opció...az ugy baráti lenne

igen az új Arma ami lesz azt valószinuleg megnézem....,de mint modtam példának épp az AAO volt annio olyan játék ami kellõ realitás mellett nemvolt tulzottan árkád😛 az Arma lehet sok lenne realitásügyileg

MaskimXul
Menj játssz Arma-val agy Project Reality-val, az talán jobban tetszene.
nem aztmondanám,hogy hülyék inkább buták.....szerintem aki normalra megy ûgy fogja fel ha el is találják bõven van esélye túlélni esetleg ha ügyesebb mint az opposing force akkor még ki is nyirja....nekem nem az igazi,hogy flak dzsekis fazonok elsõsegély dobozon ülnek és alig akarnak megdögleni😛

sajnos a többség igy mûködik könnyen akarnak nyerni lehetõleg a legkisebb kockázattal és erre a normál a beépitett "radarral" meg,hogy fél tárat beleéd eresztenek te meg még mindig élsz erre tökéletes.
Arról nem is beszélve,hogy az olyan emberektõl falra mászom akik 0/24-ben azt keresik aki épp lelõtte õket....

én már korábban mondtam,hogy egy FPS akkor lenne igazán ütõs ha EGYETLEN életed lenne és mondjuk egy játék ilyen 6-8 percig tartna persze lehetne gyógyitani a másikat! Hidd el ,hogy ez kurvajó csapatjátékra adna lehetõséget és nem arról szólna a játék,hogy 2 32 fõs csapat egyesével vadászik a másikra és közben szarik bele,hogy mi történik a pályán vagy a társaival....

belekéne tenni az FPS-ekbe ezt az egyéletes extra HC módot is....akkor nem 2x32 birka rohangálna hanem a squadok valóban egymást fedezve épületrõl épületre nem végig sprintelve nyomathatnák....

én még mindig az Americas Army 2.xx korszakát sirom vissza....

<#nezze> <#eljen> <#wink>

#44025 : mai frissítés ? ?? ?

Smithwarden
Jossua: Kb tizbol kilencszer nem szokott gond lenni, hogy killcam alapjan megtalaljam es kinyirjam a kempert, meg ha valtoztatja is a helyet. HC-n amig keresem a kempert nem 5*, hanem 25* szednek ki kozben. 😄

Kasadya: Jah semmi ertelme a normalnak. 😄 De akkor miert full ures a szerver vajon... 😊 Biztos mindenki hulye vagy csak nem tudjak, hogy letezik HC mod? 😄

Amugy en nem vagyok elvakultan HC ellenes, mindenki azzal nyomja ami tetszik neki, de ti kerdeztetek, hogy miert ures az az 1 HC szerver is. <#rolleyes>

V43 1105
Az a Gunnernek van, pilóta esetében csak a pontosságot növeli ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Snexi
guided ROCKET-et hogyan kell használni attack helinél?másodlagos fegyverem továbbra is a heat seeker rakéta rajta

gerey
Ez már csak jó lesz 😄<#banplz> Leírást is kell olvasni 😄

😞 a normálnak sajnos semmi értelme

baszhatod a killcamot fogod és utána eredsz addigra rég máshol van ! 😊 ÉS 5x leszednek mig azt keresed aki lelöt a kihült helyén 😄

Smithwarden
Igy van, igaz.
Normalon is sok kemper van.

Csak nem mindegy, hogy ketszer/haromszor annyian kemplenek amikor probalsz tamadni es 1-2 lovesbol ugy kiszednek, hogy semmi eselyed sincs reagalni. Emellett meg azt sem latod, hogy honnan lottek le killcam nelkul. A meccs vegeig lehet ugyanonnan kempel le akarhanyszor, mert nem tudod beloni a helyet.
Szeretem ha valami minel "realisztikus", de kosz inkabb nem kell az idegbaj.

A mostani BF3 amugy is elegge HC a netkod keses miatt.

én elöbb voltam fent akkor 3 voltunk .... nem értem ilyenkor hol vannak a nagy HC fanok

kár,hogy csak egy magyar HC szerver van...az is üres:S a sima az szarcsifoscsi

ööö aha 😊 normálba is tudsz kempelni 😊

HTS s3rg1nh00
a mai frissítés csak nekem tette teljesen játszhatatlanná a játékot?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Smithwarden
*azokkal

Smithwarden
Mert a HC mod a full kempereknek kedvez, szemben azoknak akik probalnak tamadni/zaszlot huzni/stb. <#levele>

én játszani járok szerverekre ált😊

Minek,chat-et olvasni??<#hehe>

[IRAM] leader

Miért nem jöttök a magyar HC szerora öcsik?😊

Vadnokedli
FÜVES KÖCSÖG!<#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

scomcomputers
beszállok...bammeg...<#idiota>

* Scomcomputers the future of computing!*

scomcomputers
köszi!! de mielõtt beszálok mutatja hogy DVP én abban voltam,az tuti....na majd próbálom még köszönöm szépen!!

Az nem számít hogy ruszki vagy amcsi vagy, csak az hogy a DVP Jeep-et használd. Megtévesztõ, mert a pályán kétfajta jeep van és csak az egyik DVP. (amelyiknél nem lehet körbefordulni a géppuskával az a jó).

scomcomputers
Ba....meg!! Én biztos ruszki voltam akkor....áááá
<#falbav>

Vadnokedli
Pedig adnia kéne.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Cris99
Te tényleg ennyire csökönyös vagy? ÉN A KEZÉT AKAROM ELTÜNTETNI!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||