Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endre
Hali!

Esetleg nem tudnátok egy linket vagy bármit adni hülyéknek való kézikönyvrõl?
Pl. olvasom alant a spottolást, fingom sincs mi az. A mesterlövész lerak egy antenna szerû valamit, az mi, kinek van haszna belõle meg ilyesmik érdekelnének, de nem fárasztanám a tisztelt nagyérdemût ilyenekkel. Valaki írta lentebb pár oldallal, hogy itt olyan szakszavak mennek, hogy a kezdõ csak les, hasonlóképp mint ti egy fõzésrõl szóló szakszavakkal teleírt olvasmányban😊

Nekem is ez a tapasztalatom, hogy a németek a legkorrektebbek.Csakhogy, ide, a lent említett helyrõl, a nagyképûek bejárnak reklámozni magukat, ezért gondoltam arra, hogy ezírányu tapasztalataimat megosszam veletek, hogy ÕK helyre legyenek téve.
Nekem a pecs elõtt is volt ilyen párszor ... Érdekes anomália 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Vagyis helyesen hõségkeresõ. Meteorológusok és fázósak használják fõként.
scomcomputers
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

V43 1105
hõkeresõ ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

dr Kotász
heat = hõség
seeker = keresõ

heatseeker = hõkövetõ
scomcomputers
Tudom én hogy rendes vagy.... <#wave>

Más: Volt már nektek ILYEN join server oszt elindul a single!!
A patch óta ilyen fasza!!
<#wilting>

14 favorit szerom közül 11 német 😄 nem véletlenül, ping alacsony, vannak HC szerkó meg auto admin és még a játékosok sem szoktak csalni, nagyon nagyon kevéssel találkoztam talán 1-2vel amelyik csalt de azt is votekickelték fél percen belül

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

<#taps> szerethetõ stuki

Régi probléma...addig keresed a szervert míg nem találsz olyat ahol nem köcsögök az adminok, linkeljek neked ilyen szervert? Amúgy a német szervereket ajánlom.
megvan a Holos. a G53 :S vééégre 😊

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ó én ezt tudom, csak gondoltam nem árt, ha megosztom a tudásomat másokkal is. Mert én nem vagyok irigy 😊.
scomcomputers
Mi az a "heatseeker", néha írtok olyan szavakat bazze hogy csak pislogok...<#wow3>

UficSTN: én erre azt mondom, ki nem szarja le, én tõlem akár a trágykupac tetején királlyá is koronáztathatja magát....
Nem kell odamenni,van annyi más szerver mint égen a csillag,menj máshová oszt jóvan... <#kacsint>

Jaja, ez az, heatseeker egy szar.
Semmi, vagy 10 bõl egy ha talál.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

MaskimXul már linkelte régebben azt a videót

Én csak HC-t jásztok, és ha spottolod látszik a minimapon.
Persze spot bónuszt kapsz.

Szeretném felhívni a közösség figyelmét arra, hogy sok olyan szerver van a világon, ahol az adminok kiskirályt játszanak, ha le mered õket lõni,akkor kivágnak szerverükrõl.Pl amit pár post-al lejjebb Nagydög kolléga is említett, vagy ha jobban megnézitek,akkor kb 10-15 postonként, van egy ilyen eset,és teljesen jogosan vagytok felháborodva.A magyar szerverek közül ezeknek a kritériumoknak különösen megfelel a Logitech versenyen nyerészkedõ Multigaming klán adminjai.Aki kéri néveket is adok.
DrTre
Na látod ez egy jó kérdés, elvileg igen, gyakorlatilag nem tudom. 😊

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

antgecc
És a MAV kirakja a minimapra az ellenfeleket hc-n? Azt még nem próbáltam.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DrTre
Amúgy szerverválasztáskor meg tudod nézni, mert van minimap spotting és 3d spotting is a szerver tulajdonságai között.

DrTre
Elfelejtettem, hogy hatása annyi van, hogy a nem teljesen hardcore szervereken a minimap-en látszik az ellen, 3d-ben nem. A teljes hc szervereken pedig egyáltalán nem látszik se 3d-ben, se minimap-en.

Sry az elõzõ kommentért, most jutott eszembe.

antgecc
A bonus nem nagyon érdekel, sokkal inkább a hatása. Nem a pontért spotolok, hanem azért, hogy segítsem a csapatot.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DrTre
Én azt vettem észre, hogy HC-ban is megkapod a spot bonus-t, még ha nem is látszik a spottolás.

antgecc
HC módban játszok mostanában, spotolgatok keményen, de a térképen és a képernyõn semmi hasznát nem látom. Van értelme HC-ban spotolni?

Sziasztok!

A BF3-ban még igencsak kezdõ vagyok (SPM 229, K/D 0,5, lvl 14, W/L 0,9). Eddig a BFBC2-vel toltam, ott nem nevezném magam rossznak.
Pár segítségre lenne szükségem játék közben, figyelnék, tanulnék.
Azt vettem észre, hogy baráttal lényegesen jobb, mint csak úgy bevergõdni egy squadba. Most egyelõre ez van.
Aki tudna segítenei 1-2 dologban, vegyen fel barátnak: Pr0kxY /nulla van benne/ 😊 Ígérem, nem leszek útban! 😄

Köszi,
Krisz

BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY

Nekem olyan volt 1x, hogy üldözöm a helit, repcsivel, jól szét is lõttem már, mikor véletlenül mögötte becsapódtam a földbe, de a repcsironcsom pont nekik vágódott és beadta a double killt 😄

Ja ilyen nekem is volt már vagy 3x, én is csak lestem, késelném hátulról erre csak vág egyet, az meg megfordul és szétlõ, na mondom magamban mért nem lõttem inkább le.
Gondolom még a program akkor loadolja a hiper szuper késanimot azért vár 😄

Áhh tök random lett, belockolod, ellõsz egyet, dobja a flarét, lövöd a másikat mikor nincs flare-je és nem talál.
Vagy mikor lõnéd a másikat beragad, csomószor van ilyen.

Apropo. A tegnapi nap leggyonyorubb baromsaga: Eppen szopoagon tartozkodok, barki felrug, mint a szaraz tehenszart. Rohanok oldalrol az ures tankhoz. Mikor harom lepesre vagyok, atrepul felette egy ures buggy, es agyonvag. A killcamben meg latom, amint a sajat csapattars, a buggytol igy megszabadulvan, elegedett mosollyal elhelyezkedik a tankban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nekem ugy tunik, a keselesen is elbaltaztak valamit, mert eleg sokszor nem sikerult hatba bokni embereket. Csak suhint egyet, es ilyenkor persze a kes marad a kezeben, hogy az ijedt aldozat reflexbol lelohessen. Velem is tortent, hogy talalatot jelzett hatulrol, megfordultam, es ott hadonaszott egy ficko, en meg lelottem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hát gyerekek, nemtom de hogy lehetett ezt ennyire elbaszni.
A heat seeker szimplán nem sebzi a jetet, de helikopter harcban is tök random hogy talál e vagy nem, még akkor se talál néha ha nincs eldoba flare.
Az meg hogy a repcsit nem tudod meglõni se vele az kész vicc.
Tegnap is ment a repcsi rálõttem 4*2 heatseekert, pedig flare után, és 1 találta el 😄 GG DICE.
A helikopter raksival szétlõhetetlen soflamokról meg beaconokról nem is beszélek...

Javaslom megnézni Dagosta74 kollega összes oktatóvideóját, mert régi játékosok is kaphatnak új infókat:
Inkabb azt mondja meg valaki, miert van ebben a jatekban minden kicsi arnyektocsaban ilyen kib...tt sotet?! All a faszi a szoba kozepen, minden oldalon ablakok, de ha kozelrol nem jelenne meg a sarga csik a feje felett, akkor egyaltalan nem vennem eszre.

giornalista
metróban is tükrözõdik 😊 legalábbis a peccs elõtt így volt, ott világított nekik a scope az alagútban. peccs óta még nem metróztam.
Attelee
Valaki megtudja mondani,h hogyan lehet kinyitni a maradék Squadokat,amiket nem lehet látni?Mert elméletileg ha csapatban megyünk fel játszani a szervere akkor ki kéne hogy nyiljanak,de hiába vagyunk partyban,baszik megnyilni a láthatatlan squad.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

zotya10002
Haverjaim szívesen ledarálnák õket!! :-DD

Na jó éjt!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ez lesz a csíter mennyország.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

shaddam
Hogy számolnak hogy 15 usd ennyire jön ki?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ez,miez?

menj fel orosz szerverekre,és meglátod mennyire vészes a helyzet.gulf of oman mapon,a construkcion zászlónál álltam az egyik félkész épületben,és onnan szedett ki a köcsög iván,M98-al,az anyahajón állva.én azt sem tudtam,hogy onnan látszik a hordozó.

Ez talált 😄 nagyon talált. Fetrengek a röhögéstõl 😄 .

Ha ezt egy bizonyos magyar szerveren tennék meg veled, õk errõl a fórumról is bannoltatnának.Látod mennyivel jobb külföldi szerveren játszani? 😄
scomcomputers
Én nem utálom õket én szeretem õket!
<#idiota>

scomcomputers
Faszom!
Csak nem ebben az évezredben!---akart lenni----
Az oroszok 80......-- a másik ez akart lenni----
Jóccakát!
<#wilting>

Miért nem lepõdök meg hogy ruszki gyártmány és még sokan csodálkoznak miért utálja az oroszkat annyira mindenki.

scomcomputers
Aha biztos, csak ebben az évezredben!!
Nézd csak tudod mi ez?
Az 80%-a használja,vagy 90%,nagyon ügyesek a játékban nagyon jóó játékosok,a legjobbak a világon!
Nagyon szeretem õket, ha velem vannak,de akkor egy killem sincs néha,minden munkát elvégeznek helyettem..
<#wave><#kacsint><#hehe><#nezze>

Mi olyan jó abban hogy csalnak? Bevallom én is csaltam már CoD2-be bár nem pubon, összeálltunk haverokkal, szerverre jelszó, aztán adj neki 😄 . Pár meccsig fun volt, meg is szoktam felmentem pubra csalás nélkül és furcsa volt hogy nem láttam az embereket falon keresztül 😄 . De pubon semmi pénzért nem csalnék, elég gerinctelen dolog. Elismerem vicces volt egyszer egyszer összeállni aztán szívatni egymást, de vad idegen emberek ellen? Hát nem tudom, tönkretenni a másik játékát nem szép dolog. Aki meg csal köztudottan sz*r játékos.
A másik meg hogy a fejlesztõ/kiadó dolga lenne levédni a játékot ilyen hackek ellen ahelyett hogy 4ezer ft-ért adjanak egy kiegészítõt 4 pályával meg pár fegyverrel.

Majd elfelejtettem CoD4-be mai napig csalnak "pro" szinteken CB, NC, ESL, éppen hogy lanokra nem cheattel mennek 😄 .

Ne értsetek félre imádom a BF-et BC2-ig bezárólag, 3 miatt akartam gépet is újítani, de ahogy olvasom elég rossz a helyzet. Meg nincs kedvem még gépújítás után kiadni 20k-t még a játékra + kiegészítõk és ez az ár csak nõni fog mivel jön még 2 kieg. Ráadásul ezek a shortcut kitek, értem én hogy azoknak találták ki akik nem játszanak annyit, de valljuk be nem azok fogják megvenni mert valószínûleg ha nem játszanak annyit akkor meg minek? Én nem venném meg ha 1-2 órát játszanék vele 2-3 naponta.

Szerintem meg nincsenek túl sokan akik tudnak csalást csinálni. A vérbeli programozók 1% sem képes rá.
Akik megcsinálják, azok nem a saját használatra, hanem pénzkereset miatt csinálják. Sajnos van is rá kereslet.
De nem annyira vészes a helyzet, mint ahogy itt sokan beállítják.

LackoMester
szeva mindenki, olyan problémám, van, h. nemindul a játék ezt az eseménynaplóból másoltam ki:

Faulting application name: bf3.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x4f26de8a
Faulting module name: bf3.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x4f26de8a
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x013dec20
Faulting process id: 0x1438
Faulting application start time: 0x01ccf80ce929378e
Faulting application path: D:\Origin\Games\Battlefield 3\bf3.exe
Faulting module path: D:\Origin\Games\Battlefield 3\bf3.exe

Valami ötlet?

élet a legjobb méreg