Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg nem tudnátok egy linket vagy bármit adni hülyéknek való kézikönyvrõl?
Pl. olvasom alant a spottolást, fingom sincs mi az. A mesterlövész lerak egy antenna szerû valamit, az mi, kinek van haszna belõle meg ilyesmik érdekelnének, de nem fárasztanám a tisztelt nagyérdemût ilyenekkel. Valaki írta lentebb pár oldallal, hogy itt olyan szakszavak mennek, hogy a kezdõ csak les, hasonlóképp mint ti egy fõzésrõl szóló szakszavakkal teleírt olvasmányban😊
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Más: Volt már nektek ILYEN join server oszt elindul a single!!
A patch óta ilyen fasza!!
<#wilting>#wilting>
* Scomcomputers the future of computing!*
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
UficSTN: én erre azt mondom, ki nem szarja le, én tõlem akár a trágykupac tetején királlyá is koronáztathatja magát....
Nem kell odamenni,van annyi más szerver mint égen a csillag,menj máshová oszt jóvan... <#kacsint>#kacsint>
Semmi, vagy 10 bõl egy ha talál.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Persze spot bónuszt kapsz.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Sry az elõzõ kommentért, most jutott eszembe.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A BF3-ban még igencsak kezdõ vagyok (SPM 229, K/D 0,5, lvl 14, W/L 0,9). Eddig a BFBC2-vel toltam, ott nem nevezném magam rossznak.
Pár segítségre lenne szükségem játék közben, figyelnék, tanulnék.
Azt vettem észre, hogy baráttal lényegesen jobb, mint csak úgy bevergõdni egy squadba. Most egyelõre ez van.
Aki tudna segítenei 1-2 dologban, vegyen fel barátnak: Pr0kxY /nulla van benne/ 😊 Ígérem, nem leszek útban! 😄
Köszi,
Krisz
BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY
Gondolom még a program akkor loadolja a hiper szuper késanimot azért vár 😄
Vagy mikor lõnéd a másikat beragad, csomószor van ilyen.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A heat seeker szimplán nem sebzi a jetet, de helikopter harcban is tök random hogy talál e vagy nem, még akkor se talál néha ha nincs eldoba flare.
Az meg hogy a repcsit nem tudod meglõni se vele az kész vicc.
Tegnap is ment a repcsi rálõttem 4*2 heatseekert, pedig flare után, és 1 találta el 😄 GG DICE.
A helikopter raksival szétlõhetetlen soflamokról meg beaconokról nem is beszélek...
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Na jó éjt!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
<#idiota>#idiota>
Csak nem ebben az évezredben!---akart lenni----
Az oroszok 80......-- a másik ez akart lenni----
Jóccakát!
<#wilting>#wilting>
Nézd csak tudod mi ez?
Az 80%-a használja,vagy 90%,nagyon ügyesek a játékban nagyon jóó játékosok,a legjobbak a világon!
Nagyon szeretem õket, ha velem vannak,de akkor egy killem sincs néha,minden munkát elvégeznek helyettem..
<#wave>#wave><#kacsint>#kacsint><#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
A másik meg hogy a fejlesztõ/kiadó dolga lenne levédni a játékot ilyen hackek ellen ahelyett hogy 4ezer ft-ért adjanak egy kiegészítõt 4 pályával meg pár fegyverrel.
Majd elfelejtettem CoD4-be mai napig csalnak "pro" szinteken CB, NC, ESL, éppen hogy lanokra nem cheattel mennek 😄 .
Ne értsetek félre imádom a BF-et BC2-ig bezárólag, 3 miatt akartam gépet is újítani, de ahogy olvasom elég rossz a helyzet. Meg nincs kedvem még gépújítás után kiadni 20k-t még a játékra + kiegészítõk és ez az ár csak nõni fog mivel jön még 2 kieg. Ráadásul ezek a shortcut kitek, értem én hogy azoknak találták ki akik nem játszanak annyit, de valljuk be nem azok fogják megvenni mert valószínûleg ha nem játszanak annyit akkor meg minek? Én nem venném meg ha 1-2 órát játszanék vele 2-3 naponta.
Akik megcsinálják, azok nem a saját használatra, hanem pénzkereset miatt csinálják. Sajnos van is rá kereslet.
De nem annyira vészes a helyzet, mint ahogy itt sokan beállítják.
Faulting application name: bf3.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x4f26de8a
Faulting module name: bf3.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x4f26de8a
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x013dec20
Faulting process id: 0x1438
Faulting application start time: 0x01ccf80ce929378e
Faulting application path: D:\Origin\Games\Battlefield 3\bf3.exe
Faulting module path: D:\Origin\Games\Battlefield 3\bf3.exe
Valami ötlet?
élet a legjobb méreg