Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, hogy kiszúrja, ha ott világít egy piros háromszög.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

csapatmunka ? hahh... röhögnöm kell ... ebben a játékban ez nagyon ritka ... de ha már annyira közelítettek is volna a valósághoz akkor azt is megszüntethették volna, hogy a heli 5 km magasságból kiszúrja a bokor alatt hasaló, búvóhelyet keresõ gyalogost és kb egyetlen lövéssel offolja is õt ... A TV rakéta pedig a pecs elõtt szerintem csak dizabledre rakta a tankot 1 lövéssel (ez így még oké is volt szerintem) és nem szaggatta darabokra 1 lövéssel . (lehet, hogy a valóságban ez tényleg így van de ez egy játék könyörgöm... AIR mapokon a gyalogosnak semmi esélye ... még LAV-25-ben vagy LAV-AD-ben sem ami pedig pont ellenük lenne használható fegyver a gyalogos kezében... disgusting

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

AkAfinucsi

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

ezzel kicsit közelítettek a valóság felé a készítõk.egy mezei gyalogos nem nagyon ellenfele egy páncélozott harci helikopternek,a harctér felett áthúzó SU35-nek,vagy F35-nek pedig egyáltalán nem.de gyanítom,hogy ezzel is a csapatmunkára próbálják ösztönözni a jónépet,mert én már voltam olyan csapatban,ahol le tudtuk szedni a suhojt,jó idõben indított rakétákkal.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

RatBaG
a tank vs tank, vagy a tank vs egyéb páncéltörõ volt az egyetlen része a játéknak, ami kb jól volt balanceolva. a repair torchot nerfelhették volna, de nem ENNYIRE!vagy nem a tank nerffel együtt.
a légi jármûvek is jók voltak ezen a téren. jettel kb két rácsapás volt egy páncélos, most meg egybõl megvan, röhögve.
bedobták, hogy nerfelik a heli gépágyúját tankok ellen, mert túl erõs, fasza. erre ráerõsítettek a rakétára, ugyanott vagyunk, sõt még rosszabb. tv missile meg no comment.
egyedül annyit változtattam volna a helyükben, hogy a gyalogosokat jobban sebezze a légi rakéta, mert az tényleg gyenge volt (meg a gépágyú vs páncél nerf).

a gyalogos részével többé-kevésbé meg vagyok elégedve. megy a sírás a suppression miatt, kicsit tényleg erõs lett, de ha emiatt ismét visszaveszik, akkor a supportnak megint nem lesz semmi értelme sem (itt most a fedezõtûzre gondolok). a legjobb megoldás az lenne, ha a kisebb fegyvereken gyengítenék, de az lmg-ken meghagynák a suppressiont, ahogy most van...

Per Aspera Ad Inferi.

csizihungary
Helit tankkal is ki tudod szedni ha jól célzol 😉

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

hát, én poróbáltam már többször is de nem sok sikerrel ...
Volt olyan, hogy a heli kb 6000 kilóméter magasságból indította a TV-t, én meg ugye se nem hallom, hogy érkezik, se nem látom így nem sok esélyem volt a túlélésre ... ( cseppet unfair-nek tartom ezt a TV dolgot ám... Mutassatok még 1 olyan fegyvert ami mondjuk lehet a gyalogosnál vagy a tankon vagy bárhol és elsõre öli a helikoptereket és repülõket ! na ugye, hogy nincs ... akkor meg igazam van vagy igazam van ???

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

átjárja az ERÕ,és megérzi

V43 1105
Csak látom 1920 x 1080-ba ha valami repül felém, meg mi igazából ts-en játszunk, min. egy squad-nyi emberrel, és a géppuskás is szól ha jön az a vacak 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Háát, ha már rád állt a rakéta, akkor hiába nyomod a füstöt, az akkor is betalál. Mellesleg honnan hallod/látod/érzed hogy jön?

V43 1105
Hát, ha jön a téma akkor biza menekülni kell, kitérni elõle, füstöt kilõni a tankból bármi, csak zavard be aki irányítja 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a TV-vezérelt rakétának éppen az a lényege,hogy nincs aktívan sugárzó keresõ,és célbefogó rendszere,így aztán nem is tudja jelezni semmi,ha jól tudom.

Lefülelted?! Azt hogy? 😊

BF2-ben ugyanezt tudta (tudja!) a TV-rakéta. 😊

V43 1105
Nyitott szemmel kell játszani, eddig minden tv misslet lefüleltem 😄

1 db(!) TV raksi helibõl és annyi a tankodnak is, a gunnerednek is és persze neked is (és még csak nem is jelzi semmi, hogy kilõtték rád ...) Ez aztán a fair play ... Bárki hozta ezt össze a kezét eltörném az biztos ... meg hát ugye ott vannak a hõkövetõs rakéták is ami megint csak szánalom lett ( egy jó pilótával a pecs elõtt sem volt könnyû elbánni de mióta megqrták az egészet ezzel a nyûves peccsel azóta õk az ISTEN (mármint a repkedõk) te pedig csak HALSZ ész nélkül és nem tudsz tenni ellene semmit ...Nem hiszem el, hogy errõl nincs tudomásuk az illetékeseknek hogy MILYEN TELIBESZ@RT MUNKÁT ADTAK KI A KEZEIK KÖZÜL már megint (ez már valamiféle trend náluk ezek szerint) .

V43 1105
Gyengült az való igaz.. de muszáj kicsit több észt bele vinni, kell egy jó gunner melléd aki engineerrel van és simán megoldható hogy ne lõjön ki senki.. helitõl meg repcsitõl kell fosni 😊

scomcomputers
Hát nagyon régen,inkáb tankoztam mostanság, de valami gáz van vele a patch óta,mert olyan hamar kiszednek,nerfeltek valamit,vagy mit basztak el ezek a dájszék megint...
<#szomoru1>

* Scomcomputers the future of computing!*

V43 1105
bill+bill azt csumi 😄 régen heliztünk amúgy 😊

scomcomputers
No még helizni kellene megtanulni,de nekem nem megy bill+egér vagy bill,mert ha ideges vagyok gyakran mellé nyomok.....legtöbbször ezért is halok(sajnos),valami joy,vagy mást vennek kell!!
Van egy 5.1 fejhallgatóm,bazze néha úgy megijedek, hogy az asztalt majdnem borítom, olyan fasza a hanghatás(fõleg robbanáskor),úgy beleélem magam hogy na,ilyenkor megszünik a világ körülöttem,teljesen...

Ha mar csinalnak egy nagyot, csak nem adnak ki melle meg ket-harom parking lot mapet!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

V43 1105
Amúgy.. Miért nem lehetett beletenni a Black Hawk helit Venom helyett ?😞((

scomcomputers
Én is szeretem, és tolom is rendesen, de a csalók miatt ha már jobb vagy valami szerón, vagy esetleg mázlid van,már rád is nyomják a "cheater/hacker" bélyegzõt: engem nem régen bannoltak mert belelõttem egy zsipbe,amiben 3-an voltak(gondolom),meg mellette állt vagy kettõ-három csákó, aki éppen c4-et varázsolt a zászlóhoz,na én ezt vettem észre,hogy pakolgat,erre rpg-vel durr,és 6 ember repül a magasba,no ezek az adott szerver klán tagjai voltak....kaptam is pofámra hogy hack,nice cheat....utánna meg bann....én meg csak pislogtam.....sajnos,pedig ez csak mázli volt!
Mondjuk én irtam már másra hogy cheater,fuck you,meg a többit...de utána a statját nézve láttam nem az csak jó napja van,mert hazafelé meg ivott két fél páleszt és nem remeg a keze....ennyi....kigyütt osz jó van..
<#sniffles><#hehe>

Sheltem
Én azt hiszem úgy olvastam, hogy a "bf legnagyobb pályával"

Tehát 1 nagy map lesz benne. No majd meglátjuk 😊 Odébb van még õsz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Én is szeretem a gémet nem is arról van szó. Én sem veszek más gémet. A ~ ~12 map nem kevés és meg is veszem majd. A gennyes csíterek addigra kihalnak remélem mind (100-on lesz)

Szerintem nem sok.
A Close Quartersrol mar eleg sokat lehet tudni, es semmit nem erdemes.
Az Armored Kill jarmuves harcra fokuszal, allitolag a BF legnagyobb palyaival.(Remelem nem ugy nagy, mint a mostaniak.)
Az End Game meg passz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A tanárbácsi nak a lézere egy iskolában sokkal gyengébb mint a katonai célra keszített fegyverekre szeret lézel.

Sheltem
Most 13 map van összesen a B2K kiegészítõvel, azaz kapnánk akkor mégegyszerannyi mapot (ugyanannyi pénzért kb az igaz de én inkább nem veszek más játékot idén(diablo3n kívül) de a dlcket megvenném).

A 12 map meg azért tipp, mert a close quartersben (2. dlc Karkand után ami jön Júniusban) 4 multiplayer map lesz. Ezért kérdeztem , hogy valakinek van e infója az utolsó 2 dlcrõl: Armored Kill, End Game.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Értem.
és a #45907-es hozzászólás mi?

Frostbite 2

Sheltem
3 DLC lesz.

Válaszolva a kérdésedre azért vagyok kíváncsi mert -sokakkal ellentétben- én imádom ezt a játékot, és ha lenne még 12 map hozzá összesen az nagyon frankó lenne.

Close Quarters, Armored Kill, End Game.

A 3 LDC az mar nem uj hir.
1. BF3: Let's play COD
2. Nem emlekszem
3. Nagy jarmuves csata

Miért vagy kiváncsi? Több mint 2 hónap addig. Honnan veszed hogy 3db DLC lesz. most meg én vagy kináncsi, mert az már drága lesz megy ha minegyikért külön fizetni kell.

hungary27
hangal együtt 😄
Vagy az integrált hangkártyádat nem csípi, vagy kevés a géped neki és azért sz@rakodik a hang (én NFS Shift-nél tapasztaltam ezt egy laptopon aminek a teljesítménye nem volt elég neki).

Nagydög : Néha valóban ilyen érzésem van nekem is . >😮

Persze, ez egy nagy osszeeskuves. Azok ott csak statisztak. <#lama>

Sheltem
Srácok mindhárom dlcben 4-4-4 map lesz lehet már tudni?

jaj ezek a kamuvideok csávóba belelönek célozva 1 m egy tárat de túléli meg még utánna õ rak rendet<#gun><#gun>
Ez egy összevágott videó, gondolom az ilyenekbõl gyûjtött, én is milliószor csípõbõl lövök, sokkal nagyobb a szórása úgy a fegyóknak, bár ahogy látom annak a 45-ösnek nem is annyira nagy...

steam, origin: ACE_hun

Ok.Akkor nem szóltam.Viszont ami még érdekes hogy sokszor "csípõbõl" lõ a srác nem is scopol...

Valaki hangproblémára tud valami okosat?nagyon dadog a hang meg késik is!!
kifli
volt már rá példa nálam is...
1 percnél szembõl késeli le?WTF?

Ez jó!<#vigyor2> meg ez is <#violent>

Köszi!

Igen, az az ecm jammer.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Lenne egy kérdésem.
Amikor a légi jármû füst pamacsokat szór és nem lehet befogni, vagy eltalálni az mi? ecm jammer??

A kill assist 100 az milyen?

Cris99
próbáltam eztis és semmi, nem merevedik ki semmi fut a háttérben a game csak a gombok inaktívak

MSN stb nemhasználok ilyenek sem futnak...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

popey8
Ez szomorú hír. Azért kösz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png