Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
a légi jármûvek is jók voltak ezen a téren. jettel kb két rácsapás volt egy páncélos, most meg egybõl megvan, röhögve.
bedobták, hogy nerfelik a heli gépágyúját tankok ellen, mert túl erõs, fasza. erre ráerõsítettek a rakétára, ugyanott vagyunk, sõt még rosszabb. tv missile meg no comment.
egyedül annyit változtattam volna a helyükben, hogy a gyalogosokat jobban sebezze a légi rakéta, mert az tényleg gyenge volt (meg a gépágyú vs páncél nerf).
a gyalogos részével többé-kevésbé meg vagyok elégedve. megy a sírás a suppression miatt, kicsit tényleg erõs lett, de ha emiatt ismét visszaveszik, akkor a supportnak megint nem lesz semmi értelme sem (itt most a fedezõtûzre gondolok). a legjobb megoldás az lenne, ha a kisebb fegyvereken gyengítenék, de az lmg-ken meghagynák a suppressiont, ahogy most van...
Per Aspera Ad Inferi.
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Volt olyan, hogy a heli kb 6000 kilóméter magasságból indította a TV-t, én meg ugye se nem hallom, hogy érkezik, se nem látom így nem sok esélyem volt a túlélésre ... ( cseppet unfair-nek tartom ezt a TV dolgot ám... Mutassatok még 1 olyan fegyvert ami mondjuk lehet a gyalogosnál vagy a tankon vagy bárhol és elsõre öli a helikoptereket és repülõket ! na ugye, hogy nincs ... akkor meg igazam van vagy igazam van ???
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#szomoru1>#szomoru1>
* Scomcomputers the future of computing!*
Van egy 5.1 fejhallgatóm,bazze néha úgy megijedek, hogy az asztalt majdnem borítom, olyan fasza a hanghatás(fõleg robbanáskor),úgy beleélem magam hogy na,ilyenkor megszünik a világ körülöttem,teljesen...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mondjuk én irtam már másra hogy cheater,fuck you,meg a többit...de utána a statját nézve láttam nem az csak jó napja van,mert hazafelé meg ivott két fél páleszt és nem remeg a keze....ennyi....kigyütt osz jó van..
<#sniffles>#sniffles><#hehe>#hehe>
Tehát 1 nagy map lesz benne. No majd meglátjuk 😊 Odébb van még õsz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A Close Quartersrol mar eleg sokat lehet tudni, es semmit nem erdemes.
Az Armored Kill jarmuves harcra fokuszal, allitolag a BF legnagyobb palyaival.(Remelem nem ugy nagy, mint a mostaniak.)
Az End Game meg passz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A 12 map meg azért tipp, mert a close quartersben (2. dlc Karkand után ami jön Júniusban) 4 multiplayer map lesz. Ezért kérdeztem , hogy valakinek van e infója az utolsó 2 dlcrõl: Armored Kill, End Game.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
és a #45907-es hozzászólás mi?
Frostbite 2
Válaszolva a kérdésedre azért vagyok kíváncsi mert -sokakkal ellentétben- én imádom ezt a játékot, és ha lenne még 12 map hozzá összesen az nagyon frankó lenne.
1. BF3: Let's play COD
2. Nem emlekszem
3. Nagy jarmuves csata
Nagydög : Néha valóban ilyen érzésem van nekem is . >😮
steam, origin: ACE_hun
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Amikor a légi jármû füst pamacsokat szór és nem lehet befogni, vagy eltalálni az mi? ecm jammer??
MSN stb nemhasználok ilyenek sem futnak...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||