Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Nekem is volt ilyen!!
Egyszerûen majdnem halott vagy ilyenkor:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Hmm én meg már azt hittem az új patch eredménye.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Ilyen nekem is volt már...

Azt nagyon utálom amikor valami noob odaadja az ellennek a saját jármûvûnket....

Tegnap egy érdekes bug-ot vettem fel:

Hasonló volt már valakinek?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Fenrir
Kharg-on az a baj, hogy van AA is. Tegnap orosz oldalon voltam, de sikerült a csapatomnak valahogyan odaadni az AA-t az amcsiknak és onnantól már baromi nehéz volt a játék bármilyen légijármûvel.

A halál csupán a kezdet...

Kharg Island-en meg ezer helyre.Lehet ezt játszani... <#taps>

Fenrir
Jah, pl Gulf of Oman-on amikor a hordozó felõl jössz Viper-rel akkor baromi sok helyre tudsz elbújni 😊

SötétBarom
Amiket itt írtok, hogy a supression rontja az accuracyt, én nem is tudtam, de most, hogy tudom, szerintem tök jó 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

igen,ezt én is tapasztaltam,hogy hiába lövök a taktikai fény közepébe,sosem találom el,õ viszont halomra lõ.lehet hogy az nem is taktikai lámpa,hanem a karakterem már az alagút végi fényt látja?<#zavart1>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Raadasul a fondor vadaszgepek altalaban nalad magasabbrol szoktak tamadni, ahova nem lehet celozni a gepagyuval, csak ha felemeled a heli orrat, ami meg megint nem javitja a mozgekonysagat. Meg sajna a repcsik gepagyuja sokkal hatekonyabb a heli ellen, mint forditva.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pfff...no comment.Simán van esélyed.Csak figyelni kell a radart.Már ha tudod mi az.<#zavart2> Ha meg hülye a lövészed akkor ez van,menjél below radar szintre és bújj el.Megnézem hogy a lámpa oszlopok és az épületek között fog majd utánad szlalomozni a su-35 vagy az F-18 hornet.

Fenrir
Jah, olyan baromi sokszor fordul elõ, hogy van idõd, helyed és esélyed pont a támadó gép felé fordulni, úgy, hogy a gunner még arra is nézzen és lõje is. Nagyobb esély van a lottó ötösre mint erre publicon, random gunnerrel 😊

Konyorogve kerem, ne kelljen mar enyhebben szellemi fogyatekos szintre mereteznem a mondanivalomat! A bluron kivul nincs mas GRAFIKAI hatasa. Amugy a patch elott sem csak az volt, akkor is novelte a szorast, de most talan tenyleg tulzasba vittek. Tegnap Omanon a River Fort-nal spawnoltam es a mogotte levo hidrol .44 Magnummal lodozott ram egy sniper. Komotosan, nem kapkodva, ket tarbol sikerult lelonie, ez alatt en egy talaltot ertem el ra Scarral, fegyelmezett rovid sorozatokkal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Én is sokat helizek, a legidegesítõbb tényleg az hogy helivel, nem tudsz semmit tenni a 0-ra lassító repcsi ellen."Mirõl beszélsz? Ha ketten vagytok a heliben(ami alap) akkor csak a repcsi felé fordúlsz és a gunner adjon a pofájának.Ennyi.

koschwarz
kezd most már komolyan átfordulni ez a bf3 mizéria egy tragikomédiává, úgy látom.

(magamban meg örülök, hogy nem veszek részt benne 😄)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hamed
Pont hogy van hatasa, ez a legnagyobb baj a peccsel. Eddig csak grafikai effekt volt, most sikerult megvarialni ugy, hogy 20k folott van a kommentek szama battlelogon ezugyben.

Melled lo a remego kezu lama csipa es nem tudsz reagalni akarmilyen jol celzol mert osszevissza szor a fegyver rovid sorozatokkal is. Egy vicc az egesz, a legalapvetobb fps skillt (gyors es pontos celzas) buntetik... Mondjuk eleve rohej az is, hogy fel ev utan atvarialjak az egesz jatekmechanikat ki tudja milyen tapasztalaltok alapjan, es vegeredmenyben szarabb az egesz mint volt. Belenyultak abba ami jo volt, kijavitottak par huszadrangu dolgot, amit meg release ota igergetnek azt siman leszartak (voip, spectator, recorder, stb).

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Én is sokat helizek, a legidegesítõbb tényleg az hogy helivel, nem tudsz semmit tenni a 0-ra lassító repcsi ellen.
Iglaval nem lehet lelõni a repcsit csak néha talál, Heat seeker meg mint tudjuk bugos, eddig a rekordom 6 kilõtt rakéta flare után, mint talált de egy sem sebzett, néha heli heli harcban is van ilyen hogy nem talál, pedig már rég vége a flare-nek.
Azt is észrevettem, hogy általában hátulról bugos a HS, mert ha elõlrõl lõttem a repcsire a raksit, volt hogy néha talált is 😄

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

N1, teljesen igazad van, 250 alatt essen le a francba a repcsi.
Mint annó bf2ben, ez irreális, hogy lassabban repül mintha kocsival mennél.

Igen ezt én is észrevettem, hogy az APC többet bír mint egy tank simán, no meg fénysebességgel tolatva, sokszor a javelin is elhibázza.

Azt bezzeg meg mindig nem sikerult rendbe tenni, hogy a disabledre lott jarmurol fullra javitva levegye a disabled statuszt. Tovabbra is csak maszik, es folyamatosan sebzodik. Amugy is van nemi zagyvasag szerintem a pancelosok korul. Idonkent egyetlen RPG ugy hazavag, hogy csak kimenekulni lehet a tankbol.
Amugy csak nekem van olyan erzesem, hogy az APC-k idegesitoen sokat birnak? Egy nagyobb kavicstol elkezd vadul langolni, aztan meg csak nyeli az RPG-ket, mintha fizetnenek neki erte.

Fenrir
Változtatni kéne a jetek sebességén is mert vicces amikor átesési sebességre lassít le és gond nélkül manõverezik és harcol. Én biztos, hogy nem engedném, hogy ennyire lecsökkenthesse a sebességét, teljesen irreális és így a helik baromi könnyû célpontok.

Sheltem
Az én tippem az, hogy a következõ "nagy" patchnél már úgy ahogy helyükre fognak kerülni a dolgok.

Legalábbis remélem.

Mostmár nincsenek engikkel javítás alatt lévõ szétlõhetetlen tankok, a repair kit nerf miatt. Végre ha tankkal helire lövök akkor összecsuklik, nem vakít már meg a taktikai fény 3kmrõl, duda, normális commo rose, használható minimap... Szóval jó irányba halad a dolog, bár tény , hogy sokmindent elbasznak közben (mint a heatseeker). Jó lesz ez csak még kell egy nagyobb ráncfelvarrás(szerintem).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fenrir
Jó, de ha éppen egy kicsit ügyesebb pilóta van fent akkor az lelõhetetlen. Tegnap Canal-on csak akkor tudtam rendesen helizni amikor lelépett a szerverrõl. A másik vicc az amikor annyira lelassítja a gépet, hogy majdnem olyan sebességgel megy mint én aztán szétlõ gépágyúval. Kb semmit nem lehet ellene tenni, csak maximum bújócskázni kis magasságon ami vagy bejön vagy nem.

Sheltem
Ha jól emlékszem most csütörtökön jön a "hotfix" addig ne nagyon heatseekerezz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fenrir
A jetekre lõtt heat seeker-t még mindig nem javították? Tegnap helibõl 4-et küldtem rá, mind robbant, de egy sem sebzett...

Szerintem az mindig felemelkedik. A suppressionnak nincs mas grafikai hatasa a bluron kivul.

Én azt vettem észre,hogy a patch után a supportos fegyver mindig felemelkedik lövés közben fekve mikor suppresion alatt vagyok.
Nem vagyok biztos benne, de lehet, hogy az elvakitas is noveli a szorast, mint a suppression. Bar hogy ket lepesrol milyen szoras az, amivel nem talalok el egy embert? <#nemtudom>
Lehet, a keszitok is kiprobaltak:

Ott a kodhatar miatt gyakorlatilag vaktaban lottel vele, es mikor kozel ertel valamihez, akkor kellett gyorsan celra vezetni. Itt a vegtelen latotavolsag es a 3D spot megkonnyiti, bar az iranyitasa nem tudom milyen.

Sheltem
Úgy emlékszem a battlefield2 ben sem jelezte semmit a TV rakétát vagy tévedek?

Abban viszont biztos vagyok, hogy 1 találat volt neki bármi ott is. Mivel irányítani kell és nem csak a befogott célpontra bal egérgombot nyomni ellensúlyozva van az ereje(heli vs heli pl azért nem olyan egyszerû rutin nélkül).

De a taktikai lámpát megéri felszerelni zárt környezetben, mert egyszerûen, nem tudom milyen elvet találtak ki rá de én fényvédelemnek neveztem el, szóval ritkán lövöm le azokat az arcokat pedig a fény közepébe lövök általában de mégis mint ha nem sebezné! Bár én nem használom, és szerencsére kevés ember használja azért ez felettébb érdekes. De lehet nem logikusan kell gondolkodni itt, azaz nem a fény közepébe kellene lõni hanem össze vissza lõni a fénybe, az egeret agresszívan mozgatva.
a taktikai lámpát,meg lézer irányzékot nem kell felszerelni a fegyverre,és akkor nem szúr ki.ha meg csíter az illetõ,akkor meg amúgy sincs esélyed ellene,mindegy mivel lõ rád.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

A Javelin infravörös önirányítású rakéta, ez a hõforrás (pl. hajtómûvek) felé orientálódik. A Javelinnek be kell fognia a célt, ekkor gondolom jelez a besugárzásjelzõ. (csak mondom a valóságban ez nem így történik, de ez játék). A fákjákkal meg eltéríthetõ az IR irányítású rakáta.
Az ún. TV-missile-t pedig te vezeted a célra a saját képességeid alapján, így elméletileg ez nehezebb dolog.
Gondolom a balancolás volt az elsõdleges szempont. Ez egy játék.

This is not real, this is the Battlefield 3.

YouTube: 23Drazse

w126
Alapból a bal egérgomb a duda ha a jeep-ben ûlsz.

Mercedes-Benz&#174;

dudát hol kell beállitani?lécci valaki
Vibrátoros?
Rossz az, ki rosszra gondol?
w126
Srácok van itt olyan emberke aki vibrátoros (forcefedback) josticot használ, és mükszik is a vibrátor?

Mercedes-Benz&#174;

Ha már a tv missile-nál muszáj életszerûnek lenni, hogy nem jelez, csak meghalsz, akkor a javelint miért is tudja hatástalanítani a heli flare-rel? Gondolom akkor meg nem kell reálisnak lenni, hisz ez csak egy játék. Én bevallom néha olyan k..va ideges leszek a helikopterektõl, hogy már azon gondolkozom hogy megy a kukába ez a fostaliga. Aztán véletlen sikerül egy jó játékot játszani jó csapatokkal, kicsit kedvet kapok hozzá, majd megint mélypont...😊

Kösz, megtaláltam... Édes Istenem...

steam, origin: ACE_hun

Másik kérdés, hol a retekbe lehet valakit törölni a friend list-emrõl???

Skacok, hol lehet találni olyan embereket, akivel rendszeresen lehet játszani jó kis Squad fight-okat, ahol nem az eszement hent megy hanem van benne kis taktika is. pl. a különbözõ kaszt-ok, fegyverek összehangolásával, TS használatával.

Pontositok, a legujabb mar jo.

Megvan, az uj Chrome bugos. Bizonyos korulmenyek kozott, minden https oldalt elutasit, hibas certificate miatt. <#falbav>

Ugye ha a szájbaszexu...lt sniper kolleginák használnák a soflamot, akkor most nem lenne mirõl beszélni.
Amúgy pont az ismerõsömmel dumáltuk, hogy az IQ pozitív sniper kasztnak az lenne az ösztönzés ha soflam által befogott légijármû lepuffantása után kapják meg a pontok felét.... Szarok rá, tényleg kapja meg a felét de legalább valami hasznát is veszem a közremûködésének...
Beers
nincs

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

RatBaG
kicsit konkrétabban?
olyan nincs, amitõl ne tudnám használni.

Per Aspera Ad Inferi.

na ez az ... kell nekik még az is?? (igazán elvehették volna tõlük ha már a ralitás a cél) Mert hogy a jármûveket megjelölik az még hagyján de a gyalogosokat??? Na ne már ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Khm... Sracok, van valakinek valami problemaja a battleloggal Chrome alatt?

Részletezem: tehát az unokaöcsém és én a "Battlefield 3" nevû JÁTÉKBAN - õ az egyik oldalon (russia) játszott, én meg a másikon (usa) - a fegyvereket próbálgattuk, többek között azt, hogy a lazer sight milyen távolságból észlelhetõ az ellenfél szemszögébõl ha õrá célzok vele!
Capisce?